I'm right here, where I wanna be.


jag vet inte om stavningen och grejjset är helt finslipat men det står iallafall någonting som kallas rubrik där uppe.

Dagen började med en massa kossor som sprang ut efter en lång vinter, även kallat kosläppet. Där bjöds det på springande kossor, tipspromenad och sedan fika i solen. Efter det så åkte vi hem och jag fixade lite innan jag åt och sedan drog iväg till Andréut. Här har vi (andréa, jag och Miranda) skrattat, vilket dom också gör just nu, töntar, och bara flummat, snart ska vi äta och sedan tillbringar jag min natt här. Om jag nu vågar vill säga.


Andréa och Miranda anser att jag säger ut efter alla namn är fruktansvärt kul, eftersom om man gör det på mamma, så blir det mammut, mm, och nu dör dom av skratt, jag blir inte förvånad om båda ramlar ner för trappan, suck, nu ska vi äta...

Nästan ännu mer stolt!


haha, gud vad jag har varit aktiv idag, först sprang jag biep testet, som jag förövrigt glömde skriva att det gick snabbare och snabbare emellan biepen, om ni läser förra inlägget förstår ni. Jo och sen när jag hade skrivit klart förra inlägget så ringde Jennie och frågade om jag inte hade lust att följa med ut och träna inför coopers, ett nytt test när man springer 1,2 km, två varv, så det blir alltså 2,4 km sammanlagt, själva grejjen är att vi sprang det i höstas, och nu gäller det alltså att slå sin förra tid, och jag hade 14 och någonting, och konditionen är på botten för tillfället, så jag följde med ut och vi sprang och gick lite om vartannat, men nog fick vi lite träning iallafall ;) jag tänkte bara meddela hur duktig jag har varit, haha ;) Vi hörs!

Stolt som tusan!


Idag började jag dagen med idrott, och biep testet, för dom som inte vet vad det är så springer man fram och tillbaka en viss längd emellan undertiden som en röst säger "level x and x" (x är vilken siffra man är på dåra) och för varje level så är det level 1 and 1, level 1 and 2, ända upp till and 9, sen börjar nästa level. Eftersom min idrottslärare var borta när vi egentligen skulle ha gjort det så tyckte hon att vi skulle strunta i det, men några ville prova iallafall så vi var fyra stycken som sprang, det var alltså ingenting vi behövde göra. Men jag sprang, och mitt mål var att slå en speciell person, och vet ni vad? klart ni vet, ganska uppenbart med tanke på rubriken att jag faktiskt klarade det! stolt som tusan är jag, och jag klarade det med två vändor, jag tror att jag hade kunnat klara lite till, men eftersom detta inte var något vi behövde göra så kände jag att det jag hade att kämpa för, klarade jag, och då gick jag av, och självklart var jag trött, men några till hade jag nog klarat, tror jag. Annars har dagen varit helt okej, och efter skolan så drog jag till cafét och fikade innan jag hamnade här. Nu ska jag städa min garderob, den var fruktansvärt fin i onsdags och sen på morgonen hittade jag inte min tröja så då blev det helt plötsligt ännu finare. Så jag får väl städa den antar jag, och oj vad långt inlägg det blev nurå, aja. Vi hörs!


bild ifrån igår, då jag exprimenterade med blommor och vatten ;)

with flowers in my hair
Tre av bilderna är tagna idag, den fjärde tog jag någon gång i helgen, ni får andvända uteslutsmetoden för att ta reda på vilken av dom som togs i helgen, haha. Dagen har inte bjudit på något mer än tyskaförhör, förmodligen det lättaste vi har haft någonsin, på fyra glosor. En bildlektion, alltid lika kul, en massa andra vanliga lektioner. När jag kom hem så hittade jag Amanda och hennes klasskamrat Olivia på baksidan av huset, fast vad som egentligen intresserade mig var solstolarna som stod bakom dom, riktade mot solen. Där satte jag mig i tio minuter innan jag bestämde mig för att duscha och sedan ta kort, resultaten kommer komma antingen i ett inlägg tillsammans (förutom dom som jag la ut i detta inlägg dåra) eller utspridda i vardagsinlägg. Nu ska jag göra någonting, så vi hörs!

something sweetOnsdag


Jag kan inte för mitt liv förstå hur vissa kan komma på så grymma rubriker, det är ju det allra svåraste med inläggen!

Dagen har hittills inte bjudit på någonting, ingenting mer än en inställd lektion och en promenad tillsammans med Jennie in till samhället. Annars har jag åkt buss tillsammans med galna typer och varit uppe på cafét och tagit en fika. Nu ska jag städa lite snabbt i rummet och sedan kommer Andréa hit, gud vad jag har saknat det männskan! Antagligen kommer vi sitta och snacka skit tills hon ska dra hem, eller killar, eller blandat, brukar bli så. Aja, nu måste jag skynda mig, vi hörs!


Jag måste ta nya bilder, men just idag var vädret dåligt här, så det blev ingenting idag, snart får ni bilder igen!

skola, och en massa fina människor.


Det kanske känns lite svårt att erkänna det, men hur jobbig våran klass en är, så kan jag inte låta bli att sakna den så fort jag är borta. Vi är helt enkelt bäst, bara lite "lite" högljudda ;)


Just bara idag så gick våran klass kanske liiite överstyr, vi var inte tyst en ända sekund, förutom när några åttor kom in för att spela in en del av sin film, och vi skulle föreställa eleverna i deras film. Då, för en gångs skull, så var våran klass tyst, nästan i allafall. Men guud vad jag har saknat dom alla, möttes av kramar direkt när jag kom, hur underbara är dom inte? Sedan fortsatte dagen, vi fick en fin håltimme på grund av inställd religion, den tillbringade vi ute i solen. Annars så har inte min dag bjudit på någonting speciellt. Vi hörs!


teknik engelska tyska svenska religion matte


Om jag säger såhär, vi har precis avklarat svenskan, och ska börja på religionen om en kvart. Hur roligt tror ni jag har just nu egentligen? Tisdagar alltså, usch, hemskt långa!

Skolan har börjat igen, hurra! Jag har iallafall haft ett underbart lov, vilket jag också skrev i förra inlägget. Helt underbart att träffa alla igen, mina fina tjejer, usch, jag har saknar dom som bara den. Fast när man väl sitter där på lektionen igen, då vill man hemskt gärna tillbaka hem igen. Sen var det slut på sovmorgon nu också, usch.Hur är eran tisdag då? denna fråga är speciellt tillägnad till Amanda, som har lov...


update:
Eftersom detta var ett tidsinställt inlägg så visste jag inte om när jag skrev det att vi skulle ha inställd religon :)


ester - ostern - påsk


påsk på mina tre språk, eller ja, dom jag kan prata på (inte flytande förstås, jo svenska men)

Jag har haft ett underbart lov, med underbart väder, som jag har tillbringat med underbart folk, jag har gjort lagomt mycket och äver hunnit med att sola lite. Igår solade jag och började läsa en ny bok, läste ut den lite senare också, satt ute i solen till och från i två timmar, lovely. Annars spelade vi kubb eller cubb (eller hur man nu stavar det, det uttalas kubb) tillsammans med Amanda och hennes kille, lillasyster, mor och far och sen jag då. Sedan avslutade vi dagen med grillat. Idag därimot har jag inte gjort speciellt mycket, fixat med Amandas blogg lite, och gått tipspromenad i solen med Amanda och Evelina (eller Evlelina som Amanda kallar henne) Sedan hamnade jag här. Nu ska jag börja fixa mig, sedan försöka sova, eftersom imorgon börjar skolan igen, himla underbart, pfft. Aja, vi hörs!


Glömde helt bort att vi firade ju mor och far igår också, och mamma bjöd på prinsesstårta och sommartårta (bilden)


love!skillnad?jaha, jag vet inte om jag egentligen ville lägga upp den här bilden, jag menar, den första är ju hemsk!
Jag ville bara bevisa att skillnaden är stooor, fast jag hade en grymt dålig dag idag, jag vet inte riktigt, nytvättad och fin kanske inte stämmer in på mig? och den andra bilden, ja, jag har ju fixat mig ganska regält, jag skulle ju ut och ta kort, så jag brukar inte vara så här iordning fixad, haha ;) men ändå, det är ju grym skillnad!

One bike and one sister
Canon EOS 500D & Canon EF-S 18-55mm
slutartid 1/15 bländare 3,6 ISO1600


långfredagen.


Det är bara fredag, det vill säga att hälften av lovet är kvar, hur grymt är inte det? Om man inte räknar med helgen också, men som jag skrev i måndags så hade vi ju haft helg hursomhelst så jag anser inte att den ska räknas med. Fast detta är ju påskhelg och det är ju därför vi har lov, därför räknar jag med denna helg.

Igår tillbringade jag min kväll med att fixa lite med menyn och rensa kategorierna. Om man kollar tillbaka i arkivet så ligger nästan alla inlägg på "...allmänt" och "...allmänt" kommer bli en av fotokategorierna, ni kommer förstå när allt är klart, men för tillfället trixar jag med test bloggen sålänge. Aja, jag kan lova att rensa kategorierna var bland det tråkigaste jag har gjort i mitt liv, till råga på allt var jag dödstrött också, så efter ett tag gav jag upp, sa god natt till maria och la mig. Nog om det, när jag vaknade imorse så gick jag upp (efter många om och men) och åt frukost, när jag var klar kom Amanda och David upp, samtidigt som Faster U, och lillasyster stod och dansade, lagomt... annorlunda. Istället för att gå förbi, som jag skulle ha gjort om jag vore David, så ställer han sig och dansar med. Jag vet inte vad jag ska skriva för kommentar om det, mer än att han verkar ha tillbringat liiiite för mycket tid med Amanda, och våran släkt... Nu ska jag se om jag är tillräckligt snäll för att hjälpa lillasyster med påskbrev, eller om jag ska gå och duscha. Vi hörs!öhm, vacker? Bild tagen innan jag gick ut och tog självporträtt :)
hjdfvuifu


jag tycker att mina rubriker har blivit extra fina på senaste tiden, med undantag förstås.


Jag har egentligen ingenting att skriva, fast egentligen hur mycket som helst, haha. Dagen skulle tillbringas med Agnes, men enligt maria så har hon tappat bort laddaren och mobilen är död. Hon bestämde sig tydligen för att inte andvända dator just igår och idag och jag vet inte om hon är hos sin mamma, eller pappa, fast det spelar inte så stor roll eftersom jag inte kan nummret hem till någon av dem. Så vi träffades inte, utan jag hjälpte mamma istället, jag har städat hemma, plockat iordning uppe på cafét, dukat, ställt ihop stolar och bord, lekt blombud åt mamma, hämtat kort, sprungit upp med "blombudet" till mormor och morfar (upp=dom bor på våran övervåning, eller vänta, egentligen så bor vi på deras nedervåning, aja) som firar diamantbröllop (60år, tror jag). Nu, sitter jag här, helt dödstrött och ställer mig själv frågan, vad har jag för ryck egentligen? jag har städat och hjälpt till här hemma och på cafét nästan hela lovet, hm? Nu ska jag bara vänta in amanda och... david, ulli och kanske magnus, om han inte kommer imorgon, och sen blir det väl kväll. hahaha, okej den var dålig "och sen blir det väl kväll" jag svamlar, så jag tänker sluta skriva. nu. Vi hörs.


bild tagen dagen efter tjejkvällen, då vi bara var fyra stycken kvar :)
Foto: Elin Modell (modell och modell...): jag.


vfvrhrifo


egentligen så skulle jag inte skriva ett inlägg till, men efter min stressdag som jag har haft vill jag skriva av mig lite. Matildus, eller fröken fluff, som hon själv föredrar att bli kallad (?), kom så snällt till mig vid två, en halvtimme efter den bestämda tiden på grund av lite saker, sen gick tiden som bara den. Helt plötsligt var klockan fem sen var klockan halv sex och matildus, eller fröken fluff, åkte hem, lämnade mig med en halvfärdig kladdkakesmet gjorde hon också. Men jag gjorde klart den och sedan gjorde jag mat, fläskfilé med hasselbackspotatis och sås, eftersom mina underbara föräldrar fyller år idag, just det, både mamma och pappa fyller idag. Sen efter att vi ätit förrätt, varmrätt och efterätt så bakade jag två kladdkakor till pappa, som han skulle ha till sitt jobb, allt på några timmar. Nu sitter jag här och ska sova typ snart, a, Vi hörs! ;)

a darling with a darling.


igår hann jag inte med att uppdatera, för vid 12 så drog jag oväntat iväg till maria, och tillbringade min dag där.


Vi var mest ute, och vi gick, och gick, och gick, och gick. Vi tog självklart kort också, maria med sin systemis och jag med min, därav rubriken a darling with a darling en maria med en kamera, haha, bra va? För att gottgöra er för att jag inte uppdaterade igår så får ni en vacker klonbild på mig som jag tog när jag var ute och tog självporträtt. Senare, om en halvtimma kommer matilda hit, och vi får väl se vad vi hittar på, vädret blir väl bättre och bättre men jag vill inte påstå att det går att jämnföra med i förrgår, mm, vilken underbart väder det var då! aja, får se om bilderna ifrån igår och i förrgår kommer upp sen, jag håller på och fixar och trixar med bilderna i photoshop så vi får väl se hur resultatet blir, inte så vackert antar jag, jag är inte fullt så duktig med ps, hrmf.. Vi hörs! ;)jag hade inget bättre för mig, och dom seriösa bilderna blev ju inte bra så varför inte, jag ville prova! ;)

det riktiga lovet


nu börjar ju egentligen det riktiga lovet, för lediga i helgen hade vi ju vart iallafall.

Jag blev väckt klockan nio någon gång, då drog jag upp, fixade mig och åt frukost innan vi drog iväg till badhuset, där badade vi, överraskning? haha, sen efteråt handlade mamma och sen åkte vi och åt pizza. Sen vid tre så åkte vi och åt mjukglass och satt någon stans i kristinehamn vid en liten damm och hade det allmänt skönt. dum som jag är så tog jag inte med mig kameran, det gör man aldrig när man behöver den, suck. väl hemma så har vi fikat, utomhus och nu snart tänker jag gå ut och ta kort i den underbara vädret :) Vi hörs!Haft en bra måndag alla? även ni som inte har lov :)

jag tänker inte en försöka med en rubrik.


Mormor kom förut med en gigantisk godispåse, och jag blev som ett barn på julafton. Det bästa av allt var att hon hade valt perfekt godis, åh så glad jag blev! Så nu sitter jag och mumsar på godis undertiden som jag tittar på mästarnas mästare ;) Vi hörs !

rosa äckligt flickigt..


Jag är så trött på mitt rosa, äckligt flickiga rum, jag vill måla om det till något helt annat, någonting vitt kanske? Tapeter, jag förstår inte vad jag tänkte med när jag ville ha ett knallrosa rum. Det är ju nästan så att jag vill ha tillbaka mitt gröngula bebis rum, det hade säkerligen varit snyggare. Dagen till ära idag, så ska jag fixa om lite i mitt rum, försöka få det att se lite bättre ut, slänga skräp som jag inte förstår att jag ville behålla, vem behåller egentligen en tom låda med klädtidningar i, varför har jag inte slängt det för. Varför har jag lagt det i en låda som jag sedan lagt i en prydlig hög. Jag måste också klaga lite på att jag var tillräckligt dum att välja en ful banderoll liknade sak, eller vad det nu kallas. Med rosa, röda och oranga hjärtan på, jag tror att det är den jag stör mig mest på. Jag får väl be och böna i tre år nu tills jag får göra om i rummet, blä. Nej, usch vad jag klagar, jag ska återgå till att plocka iordning. Jag måste ha fått ett ryck, eftersom jag faktiskt städar, och det har väl aldrig hänt att jag gör frivilligt förut. aja, vi hörs..

fotafotafota


Vädret verkar bli bättre och bättre så jag ska fixa iordning mig och sedan kanske dra ut och ta lite självporträtt. 
Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva mer, haha, ha en bra söndag alla! ;) Vi hörs! :)

det är lov, och det är lördag...


.. och det är fint väder, jag är glad, men jag sitter nere i Amandas rum och öhm, sitter med datorn. Vad är jag för typ?


Ja, här nere i källaren sitter jag också, efter att ha varit ute i en timme och tagit brotull (för dom som inte vet vad det är så står vi vid bron och samlar pengar till rädda barnet typ) så jag har ju varit ute. På morgonkvisten hann jag också med att baka cupcakes i panik, eftersom jag skulle ha lämnat in dom redan vid tio, och det var ungefär då jag vaknade. Duktig jag är då, men jag hann få iväg dom tills halv 12 iallafall, med frosting på. Jag välkomnades med ett leende när dom såg vad jag hade med mig, haha! Sen drog jag hem och fixade mig innan jag gick ut för att stå brotull då, tillsammans med den konstiga söta Emmie, som stod och vinkade som en idiot till alla som åkte förbi, och även gav tummen upp till alla som stannade och la i en slant, haha. Annars hann jag med en fika efteråt innan jag hamnade här. Dagen ser ut att kunna bjuda på vad som helst, har ingen aning om vad jag ska göra. Vi hörs! ;)Det närmar sig påsk, det vill säga, blommor att ta kort på + massvis av godis lillasyster inte "tycker om" ;)
utrustning: Canon EOS 500D & Canon EF-S 18-55mm
Inställningar s 1/100 f/4,0 ISO100

temadag - lov - fredagsmys


Jag har insett att jag kanske bör akta mig med vad jag säger, lillasyster kom in till mig med en klänning i vardera hand och frågade "vilken passar bäst?" vart kan hon fått det ifrån, pfft.Dagen började med att jag kunde ha sovit i en timma längre, men istället går jag upp som vanligt, inser att vi börjar en halvtimma senare och att min skjuts går åtta, inte kvart över sju, suck. Eftersom jag redan var uppe och snart klar med håret, så gick jag inte och la mig igen, nej, jag ringde Jennie som kom över och väntade med mig, stackaren fick inte heller sovmorgon, men hon slapp ju vänta i en timma sen iallafall. Sen vart det film tillsammans med 7D, "pay it forward" sorglig, men helt okej. Sen lunch och efter det tipspromenad, sedan avslutade vi med någon "ja, nej eller kanske" lek, tjejerna i en grupp, killarna i en annan. Sedan slutade vi, jobbig dag tycker jag. Väntade dock en timme på bussen, men Jennie höll mig sällskap, och vi pratade om, ah killar typ, tjejiga som vi är. Sen drog jag hem och fika lite innan jag drog och hämtade Wilma i detta hemska väder, sviinkallt! Nu ska jag njuta av att det är påsklov, vilket är fantasiskt! Vi hörs! :)
Gräsmattorna börjar bli gröna och det växer färgranna blommor i våran trädgård, nu säger jag det för tredje gången, det är vår, och skulle det ens våga snöa nu, då vägrar jag gå ut igen förrens snön är borta! :)


Why can't it just be easy, why do you need to fight for love?


Ny Design!


siista dagen!


idag var sista riktigt skoldagen innan påsk, eftersom vi imorgon inte kommer ha några lektioner utan temadag tillsammans med 7D, underbart! Sen är det ju påsklov, vilket passar väldigt bra just nu, allt jag vill göra nu är att ta det lungt, orkar inte med skolan. För övrigt så är ju vädret underbart, så jag ska ut och sätta mig ett tag, snart iallafall. Senare ska jag nog kanske baka några cupcakes för brotullen eller något, aja, sålänge jag får en, haha ;) Vi hörs!Jag skulle inte tacka nej! [Ginatricot]
jag har tid så...


jag har inget bättre för mig än att plugga tyskaglosor och jag anser inte det till något hinder för att blogga lite snabbt. När man väl slutar blogga ett litet tag kan man liksom inte sluta tänka på hur dagens inlägg ska se ut, så fort man gör något så funderar man på hur man ska lägga upp meningen på bloggen, man blir nästan lite läskigt beroende. I tisdags hade vi inställd tyska och det betydde två och en halv timmas håltimme, så jag gick hem till farmor och farfar och drack te och åt mat. Sedan drog jag tillbaka till skolan och kollade på "tusen gånger starkare" på svenskan. Med tanke på att våran klass inte har varit den tystaste men absolut den bästa så blev hela klassen lite depp efter att ha sett på en del av den, vi hann inte hela. Jag tror att vi kanske på något sätt känner igen oss, fast på ett mindre allvarligt sätt. Fast egentligen inte eftersom i filmen är det att killarna tar för mycket plats och lärarna låter dom göra det, sedan säger lärarna att tjejerna måste säga ifrån, men eftersom lärarna inte hjälper dom med det så har tjejerna inte så mycket att säga till om, men sen kommer det ju en ny tjej och hon får i uppdrag att säga ifrån, att se till att tjejerna tar mer plats. Detta uppdrag får hon alltså av mentorn som är värst utav alla lärarna. Men när tjejen säger ifrån och ser till att tjejerna tar mer plats så får hon skit för det, och när hon gör precis som killarnar och svarar rakt ut istället för att räcka upp handen får lärarna krupp. En grymt bra film, men man blir så arg så att man vrider hela kroppen av ilska. Oj, vilket långt inlägg, jag ska försöka avsluta det lite snabbt då. Senare på tisdagen så var det konfirmationträff med bara vi, undomarna alltså, och vi blev indelade i våra grupper. kul! Sen har jag väl inte gjort så mycket mer. Idag var det ganska lungt, och nu tar jag det ganska lungt också, Vi hörs! :)Agnes och Christoffer ifrån hällefors :)

Blogguppehåll.


Jag vill bara meddela att det kan bli ett litet blogguppehåll nu, jag har alldeles för mycket att göra ändå, men det dyker säkerligen in ett eller två inlägg i allafall, så bryt inte ihop totalt nu! haha, nu ska jag fixa mig för natten och krypa ihop i soffan, mys, Vi hörs! :)


Mina två galningar det! ;)


Du är mitt allt!Jag älskar dig!

Jag hitta några bilder


eftersom jag sitter vi en annan dator så lägger jag in dessa fina bilder direkt!Sen hittade jag förvånandesvärt en normal bild...

Girlnight!


Alltså, det här måste slå allt, och kanske lite till, jag har aldrig skrattad, dansat, sprungit (fråga inte) skrikit, ah ni förstår, i hela mitt liv! Det var så grymt, och det måstes verkligen göras om. Jag skulle egentligen kunna sitta här och berätta in i sista detalj om vad vi gjorde, men det har inte verkligen inte ork eller tid till. Jag kan bara säga såhär, bilderna som kommer under förklarar hur kul vi hade, vi åt tacos, massor (lite för mycket) godis och chips, och cupcakes och dricka, och det märkes av illamåendet senare på kvällen. Dom andra som sov kvar höll sig pigga genom energidryck (endast energidryck och cola och sockerdricka, ifall ni undrar vad en del av tjejerna håller i på bilderna) men eftersom jag själv tycker att det smakar skit, förlåt men så är det, så drack jag inte en klunk och därför somnade jag också en kvart före dom andra. Några killar skulle försöka skrämma oss men misslyckades totalt, haha. eller ja, en eller två blev rädda men det lugnades ner med cupcakes. Vi var lite flumma och det syns på bilderna, haha.

här är vi pigga, pfft, energidryck...Ni är fantastiska, helt otroliga och framför allt, underbara! 


Hade ni en lika händelserik fredag som jag? :)

Those secret things in life.

Ord som man egentligen bara vill skrika ut, men som man vet är bättre att hålla inne.


äsch, jag hatar ändå rubriker.


jag tänker inte ens försöka komma på en bra rubrik, som är bara så tråkiga ändå, varför finns dom ens?


Jag som hade tänkt och imponera på mina tjejer genom att baka cupcakes, men jag gjorde en lagom miss med själva muffinsarna, en minut tidigare eller så. aja, dom är ätbara, bara lite krispiga (?) men annars smakade dom gott, hoppas inte att jag förgiftar tjejerna imorgon, haha! Annars tog jag mig en springtur i panik, trodde jag hade glömt min mobil i skåpet när klockan var 7 minuter över (bussen går tio över) alltså bussen hem. Så jag sprang, och jag upptäckte också att mobilen inte låg i skåpet, springer tillbaka, kommer på att det nog ligger kvar i musiken. Så jag springer, och lyckas hinna preeecis innan bosse (musikläraren) ska låsa "MIN MOBIL!" skrek jag och lyckades, på något konstigt sätt hinna med bussen, puh. Ganska lyckat tycker jag. Annars känns det ganska skönt att veta att vi inte har något prov på ett bra tag och inte heller några läxor den här veckan, göttigt. Vi ses! :)hur har eran torsdag varit? :)

Onsdaag


Då var den absolut jobbigaste dagen i skolan avklarad, eller vänta?


Onsdagar slutar vi 1, eller rättare sagt tio över ett. Fast just idag så fick vi sluta tio minuter tidigare, vilket inte gjorde någon större skada. Sedan drog jag upp till pekås med Jennie och stod och tillbringade en kommande halvtimma till att välja om jennie skulle eller inte ha riskakor, den människan har beslutsångest. Men men, på vägen ner till skolan igen så smaskade vi på en glass. Jodå, du hörde rätt, en kamera hade suttit fint där. Årets första pinnglass, känn på den ni! Sedan städade vi skåpet uppifrån och ner (?) Vi hade liksom tid över. Sedan en timme senare kom bussen. Sen har jag inte riktigt orkat röra mig typ, eller jo, jag var uppe en snabbis och fikade på cafét, mamma hade lyckats med den perfekta kladdkakan, mumsigt. Men nu sitter jag här och egentligen vill jag verkligen inte gå upp och laga mat. Inte för att jag har något val men ändå. Så idag så blir det tjockpannkaka ;) Sen blue bloods och Sveriges mästerkock, go Jennie! Vi hörs! ;)


Vinterhajk på..... taaaadaaa kilsbergsgården! ;)


Förresten vet ni om man söker på bakrecept så kommer min blogg upp på första sidan, inte längst upp men på första sidan, den ni!

regnregnregn


Nu har man bestämt med maria för länge sen att man skulle träffas och ta kort och sen så blir vädret så, ja.
Så nu får vi se om går ut och fryser ihjäl eller om vi stannar inne och hittar på något att göra. Nu ska jag sluta vara osocial med maria och så ska vi börja skriva våran "bok" ja, hejdå...


Jag och maria i våra finaste stunder.. Tagen med marias kamera :)
Utrustning: Canon EOS 550D & Canon EF-S 18-55mm


love is a complicated thing


Framtills att jag hittade en stor fin hög med ovikta smutsiga kläder hemma så har min dag varit så härlig. Första lektionen var inställd, sedan tyska, där jag... öhm, jobbade engelska. Efter det så var det engelska, lyssnade på en kort text och hade ett glosförhör som jag hade övat till på tyskan, he. Sen svenska, rapptexter med en underbar grupp, sedan idrott och fysik. Tyskan speciellt, den var den jobbigaste tyskan vi haft på länge, och den tråkigaste (ettskämtgjortendastfördomsomförstårtypmaria) Sen hem och hitta en fin hög kläder som jag ska fortsätta att arbeta på nu, suck... Imorgon kommer maria med mig hem och vi tar kort med hennes nya systemkamera Canon EOS 550D och sen min då :) Vi hörs!You're like a picture that words can't describe, you're so sweet like candy. You are perfect to me.


11-04-03


Min syster tar blodprov och konstaterar att hon är guppig. Det är svaret man får om man frågar vad hon tycker jag ska ha mer på min blogg. Hon glömde också att ta med filmen, för att göra min dag bättre. Seriöst, titta ut genom fönstret och säg att ni inte håller med mig. Jag ville verkligen inte gå upp i morse, jag drömde så underbart och jag såg ju hur pissigt vädret var, förlåt men det var faktiskt just det, med dom orden. Jag påpekar igen att jag drömde en fantastisk dröm, och ganska verklig. Fast ja, alltså inte att det ens är i närheten av vad verkligheten är, men själva drömmen var verklig och härlig. Nu har Amanda jämfört med hela familjen och även släkten (eller någonstans i mellan av familj och släkt) inklusivt mig då. Nu ska jag föreslå förslaget om att killa varandra på ryggen, och jag misstänker att föreslaget godkänns. Vi hörs!


oredigerad vacker bild. En av de mindre lyckade bilderna ifrån två helger sen, haha!

Har ni en härlig söndag från skillnad till mig? :)

det tar sig..


bloggen tar sig, jag sliter dag och natt, nej, nu ljuger jag. Fast det börjar närma sig mitt mål. Vad vill ni se i den nya designen som inte fanns i den förra? :)

Just the way you are.får försöka skaffa lite nya låtar för rubrikerna börjar ta slut, suck.


Om ni fick tre gissningar om vad som står på tvn och jag säger att det är en sport. Kan ni då gissa vad? haha, skidor, vad annars? Egentligen helt ointressant tävling för jag fattar ingenting, så musiken är på istället. Satte mig här och hoppades på att Maria skulle vara inloggad men icke. Så nu får vi se vad jag hittar på. Vi hörs :)


Vimmerby - 2010 - digitalkamera - Emil och Ida


Blivit lurade?


Har ni? för det har inte jag! Förmodligen är det första året jag inte blir det, hurra!

Jag och Maria har haft underbara snack dom senaste dagarna, oseriösa och seriösa, vi passade också på att vara poeter i några timmar. Vi har gjort en låt osv. Vi har hunnit med väldigt mycket, och även fast jag har svårt att erkänna det så är det tack vare två killar. Erkänn maria, så är det? Nej, nu ska vi spela kort och jag ska dricka te. Just det, åt god taco buffé förut, med släkt och familj, och sen en massa gäster också, haha, mysigt! Vi hörs!


Fotodag med Amanda :)Hur har eran Fredag varit? :)