Som jag vill


Om allt blir som jag vill så ska jag försöka ta en massa självporträtt imorgon, måste fixa en bra ny header, hehe.
Himla massa bilder på mig nuförtiden, ego.

Trevligt besök


Min alldeles egna sötfia kom hit och hälsade på, pratade lite innan hon skulle hem igen. För tillfället sitter jag och lyssnar på musik, men ska alldeles strax gå ut och börja laga mat. Fick det hedersuppdraget idag. Tacos. Först ska jag bara läsa liite bloggar, sen så. Onsdag idag, minilördag! haha, vi hörs!
Resultat av cupcakes, lalala

Virkade shorts


Mina, bara mina!

Lite som himmelriket (maria, läs!)


Hade en inställd lektion idag också, passande nog sista lektionen, inte för att det hjälpte mig direkt. Eftersom jag måste med bussen, så går tio över tre alla dagar förutom onsdagar, då den går tio över två, så spelar det ingen roll när jag slutar. Måste ju vänta iallafall. Det händer sällan, men våran tyskalärare var det som hade bestämt sig för att bli sjuk. Vanligtvis så brukar hon ha fixat vikarie, men om jag fattade det hela rätt så hade hon gått hem under dagen. Fick vänta i mer än en timma i uppehållsrummet, men hade bra sällskap runt mig, i form av en Jennie och Emelia - Arvid och Hugo var också där, men dom var inte så värst sociala. I degerfors regnade det, oja, det öste ner! Först mullrade det, och det var otroligt mörkt på ena sidan himlen, en timma senare öste det ner. Här i våran lilla by är det sol, vilket är intressant med tanke på att vi är 15 km utanför Degerfors. I och för sig så är himlen precis lika mörk här som den var i degerfors innan det började regna. Men man kan ju hoppas på att det går till svartå istället - hehehe. Annars kom jag hem ganska nyligen ifrån cafét där jag fikade, och sedan när jag kom hem fann jag ett mysterisk paket ifrån posten, som var adresserat till mig! Det är nu du ska läsa riktigt noga Maria. Jag slet upp det - inget ovanligt med det - och fann den finaste, sötaste underbaraste skapelsen jag någonsin sett. Vill ni veta vad? Mariaaaaa? visar i senare inlägg!

I min bokvärld


Nu har jag snart lyckats malt i mig två böcker på en dag, nästan så att man borde få lite beröm. Speciellt med tanke på att jag kom hem extra sent idag. Okej, tio minuter senare, men jag hade säkerligen hunnit med ett tiotal sidor, hehe. Förresten hatar jag mitt mobilblogg, det inlägget jag skrev idag är typ det längsta jag kan skriva, skriver jag längre publiceras inte inlägget, lite surt sådär. Försökte tappert flera gånger idag, men det slutade med att jag fick korta ner det. Nu ska jag läsa bloggar och sedan ska jag fortsätta läsa, hejsan bokmal. Vi hörs!
Två söta tjejer som absolut ingenting med inlägget att göra, men söta är dom i alla fall ;)

mobilblogg


hade hål i två timmar så jag och Mathilda drog upp till pizzan och käka istället, riktigt mysigt! vi ska strax gå tillbaka till skolan, börjar igen kvart i tolv. då vet ni vad jag har för mig ;)

Alltså, jag vet inte


Jag städar. Jodå, det är sant, bara sådär, utan att någon har tjatat på mig i veckor - okejdå, jag överdriver lite. Mamma kom in med en sen present till mig, visade sig vara en gammeldags teservis, med fem små koppar och tillbehörande tallrikar. Till det fanns också en tekanna, en sockerskål och en mjölkanna. Eftersom jag nu tröttnat på att ha mitt fina porslin i lådor inproppade i min byrå fick jag ta saken i egna händer. Jag fick helt enkelt rensa ut min gamla tröjlåda med gamla tröjor - ganska uppenbart faktiskt - och ställa in sakerna där. Sedan fick jag för mig att det skulle vara sorterat, för det såg bättre ut (?). Så jag fick helt enkelt börja rensa ut hela byrån, när jag sedan satt där med en massa saker jag aldrig skulle använda men som helt klart inte var värda att slänga, då var jag tom på idéer. Tills jag såg min rullande byrå (?) som jag har under skrivbordet. Så det är vad jag håller på med just nu, rensar ur min rullande byrå, för att sedan kunna lägga i alla gamla böcker där i, så att mina "bakverktyg" får plats i stora byrån. Allt på grund av att mamma kom in med en sen present. Livet är tufft ibland alltså. Haha! Bäst att jag fortsätter så att jag hinner klart idag, boken får helt enkelt vänta. Vi hörs!
Hm, ja, man undrar ju. Jag ville helt enkelt inte visa håret...

Eget bibliotek


Eftersom jag bor i en minimal by så äger vi inget bibliotek här, utan istället kommer det en bokbuss varannan vecka. Fungerar för mig eftersom jag nästan aldrig lånar böcker. Tills nu. Jag insåg att jag inte skulle klara mig utan att få läsa en prinsessas dagbok 5,6,7,8,9 och 10, ja, det finns faktiskt så många. Så jag beställde hem dom, så nu får jag förhoppningsvist alla om två veckor. Passade på och fick med mig fem andra böcker hem, varför inte liksom? Så nu har jag ju att läsa, vilket jag finner superduperbra! Nu ska jag fika, sen återgår jag till att läsa, läskoma? oja. Vi hörs!

Om och om igen


Herregud vad fröken Nordström uppdaterar idag. Ligger i sängen med min gosiga filt och läser, mys. Ska snart äta och sen vet jag inte om jag orkar ut för att möta killarna en liten stund. Skrev ju att jag duschade förut, duschade bara kroppen och tvättade alltså inte håret, fyy. Fett och vackert. Funderar på att lägga mig tidigt idag, risken finns ju att jag inte kommer upp imorgon annars. Nej, nu skrev dom att dom tyckte att jag skulle gå ut, så jag gör väl det en liten stund. Vi hörs!
.
Ps/ Visade mamma jackan jag la upp här förut "Åh, den var snygg, vi kan kolla på den sen" och det är ett bra svar. Haha, då vet ni.
.

Jag just nu, vad tycker ni? om filten menar jag självklart ;)

Fullständig kärlek!


Min ingifta moster kom precis in med presenter i efterskott - säger man så, presenter i efterskott, hm - till mig, occh jag vet inte, men jag är ganska säker på att jag dog där en liten stund. En stickad filt, det kan väl knappast bli mycket bättre än så. Och den är stor, stor och mjuk, stor och skön, stor och underbar! kärlek.

Vacker skapelse


399:- / H&M

Nyduschad och baksugen


Vaknade för sisådär en timme sen, har ätit frukost och duschat. Ska alldeles strax ta på mig lite kläder - när jag bestämt mig för vilka kläder vill säga - och sedan baka några cupcakes. På tal om något annat vaknade jag av en fluga inatt, en fluga! är inte det ett tecken på att jag vaknar lätt då eller? Förut vaknade jag inte ens om telefonen som låg brevid mig började ringa på högsta volym. Skumt. Nej, bäst att jag sätter fart! Vi hörs!
Detta är ett exempel på hur våran bro inte brukar se ut. Den är nämligen känd för att vara så vacker, och jag har lyckas gjort det extemt dyster..

Tre snabba bilder


shorts - H&M/tröja - Gina tricot/ tights - H&M (fast ja, dessa tights finns väl att köpa överallt)
Någon gång måste väl vara den första, ni får en sisådär hemsk kvällens klädsel, kanske bör börja med det? Det och webbilder, jag menar, ingen vidare bildkvalite, men om ni vill ha bilder är ju det en lösning, eller hur? Inte för att det tar längre tid att ta med systemisen, nej, bara för att jag är lat, japp!


Jag trodde faktiskt det


.
Maria frågade om filmtips igår - jag fick tänka stenhårt eftersom när jag kollar på film, då är det maria som tipsat den filmen, eller möjligtvist Agnes - våran dialog blev följande.
.
Jag - another cinderella story!
Maria - Okejs, dock har jag sett den X antal gånger, just nu är X = 12
Jag - ja, fast inte lika många gånger som a cinderella story
Maria - VA?
Jag - a cinderella story har man ju sett många fler gånger än another cinderella story!
Maria - den sista har jag nog inte sett, länka trailer
Jag - HAR DU INTE SETT ANOTHER CINDERELLA STORY???????????
Maria - nej.
.

Sen typ idiotförklarade jag henne för att hon inte sett den, eftersom jag trodde alla hade gjort det, framför allt Maria! Nu nyss frågade jag Emmie om hon hade sett den, jag fick svaret nej. Hallå? Det är väl en sån film alla sett, även fast den är så typiskt tjejfilm. Ni vet, hon har mask för ögonen, annars ser hon helt vanlig ut, sen har han ingen aaaaning om vem hon är, trots att han ser henne hela tiden. Sen när han ska hitta henne igen, så frågar dom även blondiner, man bara, men hallå? hon hade ju inte peruk på sig ditt... Men jag anser den vara superbra, eftersom det är en sån typisk filippa film. Så nu har jag tvingat över Emmie för att kolla på den. Innan hon kommer ska jag plocka undan i mitt rum, städa altanen + duscha. Men istället sätter jag mig för att blogga om denna händelse ( ingen nämner något om att hon bara skulle fixa en sak innan hon med, så jag faktiskt har lite tid, okej? bra) vi hörs!

Alltså, skärp dig!


Nu tycker jag att sommaren är slut, jag är taggad på hösten, taggad på att slippa gå runt i färgglada kläder, för jag trivs i svart! Vädret är helt upp och ner just nu, när jag vaknade var det superfint väder, en halvtimme senare öser det ner. Sedan blev det bara äckligt varmt en ministund och nu är det kallt, hallå? skärp dig. Vad tar man på sig i detta väder?

Ja tack!


299:- / H&M

Tyyyskland


Alltså, helt ärligt. Jag har superduperjätte tråkigt just nu, jag har läst ut min bok (som vi egentligen bara ska läsa i en timme per vecka) så jag kan inte läsa. Eller jo, det kan jag ju, men då måste jag leta reda på en kittybok jag inte läst. Vädret har varit på topp idag, men jag har inte känt för att vara ute, jag ville hellre läsa min bok. Sjuorna satt för första gången inne i uppehållsrummet och pratade med oss! Jag har egentligen ingen inspiration alls för att blogga, men jag gör det i alla fall. Vi fick igår veta att det nu är klart att vi ska till tyskland med skolan (språkvalet) och tyskarna kommer hit. Hela dagen har varit jättebra, men jag vill bara leta reda på alla negativa saker om det. Snälla någon, muntra upp mig!

Moppebrud


Kom hem för en liten stund sen, vi åkte upp till vårbo strand en liten stund innan vi drog hem. Jag fick skjuts av Matilda på moppen, med en lagomt för stor hjälm, kuddarna som är mot kinden satt inte i. Bra. Satte i dom nu när jag kom hem och då satt det perfekt, haha. Pizzan var i alla fall god, satt mest och pratade, jag kom underfund med att om man har någonting att berätta som ta längre än 2 minuter att berätta, då kan man bara räkna med att det är Matilda som lyssnade på slutet. Killarna tappade intresset efter två sekunder, om det inte handlade om något som dom ansåg vara intressant vill säga, eller ja, knappt då. Duktig som jag är glömde jag matteboken idag, igen. Vi skulle plasta in dom tills imorgon, haha, får försöka lösa det på något sätt. Jag var i alla fall inte den ända som glömde, tröstar mig med det! Nu ska jag fortsätta läsa min bok, sen antagligen sova, fredag imorgon, sen helg! Underbart! Nej, vi hörs!
Någon bild jag tog på tjejkvällen, vet inte riktigt, men jag gillar den här bilder skarpt - Klara som smsar i alla fall! :)

Snabb uppdatering!


Måste egentligen dra direkt nu, men hinner nog uppdatera lite snabbt! Ska iväg och käka pizza med the boys och Matilda, nice! Skrev ett långt blogginlägg förut i skolan, men det publicerades aldrig (?). Glada nyheter är dock att jag hittade en prinsessas dagbok 3&4, lycka! Läste ju ut 1&2 nyss, och trodde mitt liv var över när jag inte hade fortsättningen, men skolan hade den, så då är det problemet ur världen! Blir dock ett problem när jag läst ut denna/dom här också, för jag har ju inte heller 5&6. Jaja, återkommer när jag kommit hem, vi hörs!
Jag vet att det är svårt att tro, men jag redigerade faktiskt bilderna igår, och det här är faktiskt bilden på mina naglar. Nu är dock flaggan borta, eftersom jag målade om dom till konserten! :)

Galningar


Jag hatar vårat schema, vi slutade ett på onsdagar och nu slutar vi två - alla slutar tidigt på onsdagar för att lärarna har möte då. Verkligen, hela vårat schema är uruselt, imorgon har vi 35 minuters matrast och ska hinna äta + byta om eftersom vi har idrott, inte en chans. Sen har vi 20 minuter på oss att duscha och byta om efteråt, och våran klass hann inte när vi hade 35 minuter i sjuan. Chansen är ju stor att vi hinner nu. Slutade ju i alla fall tidigare idag och är därför hemma lite tidigare också. Sitter och pratar med ett par galningar på skype, varav två spelar och en pluggar, haha! Nu ska jag försöka redigera lite bilder, så att jag har lite att visa er. Fixade problemet igår, med hjälp från pappa, dog nästan där en liten stund, jag lovar. Gör ett nytt försök med bilderna senare, inte nu när jag pratar skype, allting laggar då. Jaja, vi hörs!

Det är inte sant!!


Mitt liv är officiellt över. Minnet på datorn är full, jag får inte plats med mer bilder på datorn! Det. Är. Inte. Sant!

Mycket jag borde


Första dagen med lektioner idag, önskade att man kunde spola fram tiden tills nästa sommar. Eller åtminstone till nästa lov. Vi gjorde inte ens någonting på lektionerna idag, och jag blev supertrött på att gå i skolan ändå, sorgligt. Sjuorna gömmer sig för oss, jag lovar, om dom sitter i uppehållsrummet i våran enhet under deras rast och så kommer vi ut från våran lektion och sätter oss där vi också, då skyndar dom sig ut och sätter sig utomhus istället. Niorna, dom vi umgås mest med, har inte rast samtidigt som oss på tisdagar, inte ens en ända gång. Att vi sen fick läxa i matte redan idag, det får mig att sakna sommarlovet ännu mer. Det var dock ingen läxa i matte, utan att vi skulle plasta in böckerna, men ändå. Ska alldeles snart börja plocka undan lite i rummet, vill otroligt gärna gå och ut fota idag, men chansen är stor att Emmie är i stallet - mycket mycket mycket mycket stor - eller att hon gör någonting annat, och jag har ingen lust att ta kort på blommor eller mig själv. Vi får se hur det blir, hör av mig ikväll igen eller så, vi hörs!

Ut till havs


Okej, det var en älv, och den är, 15 meter bred? Men trevligt var det, satt och skrattade åt hur blond Matilda är, och pratade om dom nya sjuorna. En liten - okej, han var väl nästan lika lång som mig och bara ett år yngre - killsjua som hamnade i mitt lag när vi hade tävlingarna på slutet av dagen kunde mitt namn! Jag blev superstolt och sa att han var min favoritsjua. Senare när vi skulle köra en lek där man försöker tränga ihop sig i rockringar - man har fyra stycken rockringar - och sedan ta den sista rockringen som behövde vara tom då, och flytta den längst fram så att man hela tiden tog sig frammåt. Då säger jag "men kasta inte så långt" då säger killsjuan "nej, annars kanske inte tjejerna klarar hoppet. Han är inte längre min favoritsjua. Var tvungen att kolla med niorna och vi också var så otrevliga mot dom förra året, fick svaret nej, vi lärde oss direkt, i E (C) kramas man! Efter att vi åkt en bit var jag och killarna utanför affären och pratade ett tag till, alldeles nyss gick jag hem och åt och nu sitter jag här. Det ska vara ganska varmt och sol imorgon, så funderar på tunna svarta tights och sedan min byxdress över, eller kanske shorts, vi får se helt enkelt. Ska lägga fram kläderna, sen ska jag nog gå och lägga mig, lyckades inte riktigt vända på dygnet på slutet av sommarlovet, och eftersom jag måste gå upp 6 på morgonen för att hinna, så är det bäst att gå och lägga sig tidigt. Jag är väldigt dålig på det här med korta inlägg, jag slutar skriva nu, vi hörs!
Dessa bilder är bara för er, jag visar dom bara för er för att ni ska få er ett gott skratt - det går inte alltid bra när man försöker sig på självporträtt..

Likadana fast så olika


Jag har saknat våran klass superdupetjättemycket typ, det märkte jag idag. Många av killarna har förändrats lite, men nästan alla har växt - jag tror till och med den kortaste av dom är längre än mig nu. Vi är dock lika pratiga, på den fronten har vi inte förändrats. Sjuorna såg vi inte mycket utav - jag menar, visst vi kanske är högljudda och så, men vi ser väl inte farliga ut, eller? Nej, niorna måste vara värre - inte förens senare på dagen. Hade lekar med hela enheten, blev uppdelade i lag och körde mot varandra. Fyra sjuor, tre åttor och tre nior fanns med i vårat lag. Men dom är helt okej, dom är faktiskt väldigt okej tycker jag, åtminstone dom flesta. Oavsett klass så är våran enhet helt klart bäst, faktiskt. Någon gång snart ska jag nog förmodligen ut och åka båt med Matilda, Timmy och Marcus, varför vet jag inte, för att dom frågade om jag ville, hehe. Hör väl av mig senare idag, vi hörs!
.
Ps/ vi fick förmodligen världens näst sämsta scheman, sämst fick nog niorna i våran enhet, men 35 minuters matrast är väl ändå inte okej? Speciellt inte när man har idrott efteråt och ska hinna att byta om på rasten, inte okej!

Ps2/ Jag ska bättra mig på bildfronten, jag inser ju själv hur tråkigt där är när jag aldrig lägger ut bilder, håll ut!

Vet ni vad?


När rasterna blir sådär otroligt tråkiga, och känns oändligt långa, jag vet, det kan vara svårt att tro, men det händer även dom bästa. Ja, då kan jag ju blogga, och berätta för er hur otroligt tråkigt vi har det. Det kan ju vara riktigt intressant! Nej, men nu när jag faktiskt kan mobilblogga kan jag ju slänga in ett inlägg under skoltiden, istället för att göra tidsinställda. Kom på det nu faktiskt, haha, trög..

Hufvudstaden


Jag har alltså varit i stockholm sen i onsdags, jag gör på det enklaste sättet och skriver dag för dag. Blev inte så långa mobilinlägg, bara någon mening, men något var det ju i alla fall. Jaja, here we go.
Onsdag: Kom fram till stockholm - Bromma för att vara exakt - vid lunchtid ungefär, träffade Sofia och Sara, galna tjejer det där, och drog till lekparken med dom ett litet tag. Där var vi fram tills middagen, det bjöds på tacos, så Sofia och Sara och deras far stannade kvar över maten. Efter det tog vi oss ner för att hyra en film, letters to juliet, en typisk filippafilm enligt Agnes, och det stämmer väl, haha.
.
Torsdag: Åt frukost, duschade, fixade oss, åt lunch och sedan tog vi tunnelbanan in till stan. Blev inte så mycket för mig den dagen, två tröjer och två par skor fick följa med mig hem. Agnes därimot fick med sig en massa tröjor och andra klädesplagg den dagen, treevligt! Sedan tog vi en fika i kulturhuset, längst upp, där vi hade utsikt över stockholm. Några läskiga konstiga rosa killar som sprang runt och skrämde folk på plattan, och skulle föreställa roliga, fick stå för underhållningen. Ingen vidare bra underhållning. Vi gick i alla fall ner och kollade i lite fler affärer, jag köpte en ny foundation eftersom min var slut - samma foundation som förut alltså - och Agnes köpte en stor del   av tröjorna, hon fick med sig hem, då. Sedan nöjde vi oss och tog tunnelbanan tillbaka till bromma. Sedan åt vi middag innan vi la oss.
.
Fredag: Inte bara vilken fredag som helst, utan också min födelsedag! Det firade vi med att dra ut på stan igen, denna gång fick jag med mig betydligt mer saker, en byxdress, ett par shorts, en väska, ett linne, en tröja, ett skärp och två par skor, idag igen - tror det var allt. Agnes fick också med sig ett par saker hem, så båda var nöjda. Vi åt lunch i kungshallen och tog en fika i gamla stan. Det regnade. Jag hade längtat hela sommaren efter att få gå runt och ta en massa kort i gamla stan. Fan. Men fikat smakade som himmelriket, och var supermysigt. Vi tröttnade på regnet och åkte tillbaka hem igen. Vi åt god middag, en av mina favoriträtter för att vara exakt, bara för att jag fyllde! Jag fick även en massa presenter, av Agnes och av mina gudföräldrar - och Sara och Sofia som hjälpt till att måla kort och slå in presenterna. Fick en massa fina strössel av Agnes och massor av nagel och hårsaker av dom andra. Sedan hyrde vi en film, Inception och myste resten av kvällen.
.
Lördag: Vi tog det lungt hela förmiddagen, fixade och trixade med våra naglar, åkte till fotografiska en stund. Efter det åkte vi hem igen, jag och Agnes började direkt fixa oss inför konserten. Innan vi åkte åt vi en himmelsk flygande jakob. Konserten var ju, som sagt, helt otrolig, helt obeskrivlig, helt underbar!
.
Söndag: Hemfärd.

Nu sitter jag här och ska packa upp, imorgon börjar skolan, jag börjar åttan, herregud. Saknar min klass något otroligt, saknar alla prov och lektioner mindre. Glädjer mig med att vi inte är yngst på skolan längre, nej nej, det kommer nya sjuor, och vi kan bara hoppas att dom är lika galna som vi. Jag menar, vi vill ju inte att dom ska missbruka det heliga namnet 7C, herregud nej! Haha, nu ska jag sluta skriva, detta inlägg är förmodligen det längsta textinlägget jag skrivit, så därför får ni lite bilder, som plåster på såren.
Någon gammal bild ifrån konfirmationslägret jag hoppas jag inte lagt ut, hehe. det kommer nya bilder, någon gång, jag lovar! ;)

Hemma igen!


Det finns knappt ord för att beskriva hur fantastiskt bra Veronica var, trots att många fyllt oss på lögner att hon var sämst live. Kanske var hon det då, men absolut inte nu, det lovar jag! Att hon sedan tog med sig sin vän Petter ut och sjöng en låt tillsammans, ja, det gjorde ju inte kvällen mindre bra. Eftersom det stod att man inte fick ha med sig kamera - åtminstone inte använda den - så hade jag ju inte det, men det fick man tydligen - arg. Tur att man hade mobilen med sig, mindre tur att man sjunger med i princip alla låtar. För det första, man hör inte veronica på inspelningarna eftersom jag och Agnes galer, för det andra, det låter inte bra när vi galer eftersom vi inte hör oss själva. Inte bra. Men bilder finns det, och man kan ju alltid kolla på inspelningarna, utan ljud. Nu ska jag äta lite, jag återkommer med mer om stockholm! Vi hörs!

mobilblogg


om bara minuter är vi fem meter ifrån veronica maggio, känslan är obeskrivlig!!

mobilblogg. - stockholm


sitter på ett fik med agnes, har utsikt över sergels torg, mys. tittar på ett par rosa galningar som springer runt på sergels torg, haha (?). har shoppat lite idag, men ska storshoppa imorgon. vi hörs!

mys!.


är framme sen ett bra tag, har hunnit att leka med ett par söta tjejer i lekparken, ätit tacos och snart väntas filmmys med godis. imorgon väntas shoppingcenter och dagen därpå blir det stan + att jag fyller, yeah! nej, nu ska jag fortsätta skvallra med agnes, vi hörs!

Vi drar!


Drar till stockholm nu med världens bästa Agnes, om uppdateringen blir sämre så blir den. Ska försöka mobilblogga några gånger i alla fall! Nej, nu ska jag försäkra mig om att allt är med, vi höres!

nöjd tjej


packar allt imorgon istället, får hoppas jag hinner, haha. stor brittaniens flagga pryder åter igen mina naglar, och denna gång ska ni få en bild, men jag hann inte ta en nu. det är en nöjd tjej som lägger sig med tanken att imorgon åker hon och agny till stockholm. hela sommaren har jag längtat! godnatt mina fina!

Ut och fota?


Funderar skarpt på att duscha, fixa mig och sedan ut och ta lite kort? Jag valde helt klart fel dag att känna mig lat på. Dom senaste dagarna har jag haft en otrolig lust att gå ut och ta lite självporträtt, men idag när vädret är bra, nej nej. Tröstar mig med att jag förmodligen skulle blåsa bort och bilderna skulle bli suddiga. Från det ena till det andra, pratade med Agnes förut och bestämde lite, tåget hem går tidigt på söndagmorgonen, så vi lär sova på tåget. Men det var allt, vi hörs!

Lite för mycket


Så gott som somnade till en film igår, tror jag stängde av den i sömnen eller något. En otroligt fin film i alla fall, the holiday! Idag har jag en massa som ska fixas, ska sätta in en massa kläder i tvätten som jag behöver till imorgon - och stockholm, finaly!!!! - sen så ska jag ringa Agny, eller om hon skulle ringa mig, och spika lite planer. Sen skulle dom beställa tågresan hem, och det vore bra om jag får reda på lite mer om det. Någon gång måste jag börja packa också, ska försöka att ta med mig så lite som möjligt, kommer förmodligen bara använda nya kläder efter att vi shoppat. En typisk filippa grej att när jag köpt något nytt, då vill jag bo i det. Nej, jag har lite för mycket saker att göra för få sitta här, vi hörs!

Måndagsmys


Ligger i sängen och myser med ett av marsvinen, Bella för att vara mer exakt. Han ligger vid min axel, men ibland kryper han upp på armen och nosar, såfort jag vänder mig mot honom kryper han snabbt tillbaka till axeln, haha. Nu ska det ätas hemmagjord pizza och sedan väntas det måndagsmys framför tvn, för ikväll blir det nog tvn, när vädret inte är på våran sida. Nej, nu ska jag lägga tillbaka Bella i buren och sedan äta, ha en fin kväll! Vi hörs!

Regnet bara öser ner


Sitter och kollar på Amanda och Owe som kollar på bilder ifrån när Amanda och David var i London. Ska snart äta mat och fixa mig lite, sitter med blött hår och helt osminkad, vackert. Utanför fönstret öser det ner, och har gjort det sen jag vaknade, lite trist tycker jag. Har inte så mycket mer att skriva, hör av mig ikväll igen, vi hörs!
Sötare får man leta efter!

Efter en bra film


Har precis kollat klart på en riktigt bra film, var ett tag sen jag såg den! Det är sådana filmer som passar mig, löjligt tjejiga filmer. Nu sitter jag i ett mörkt rum eftersom jag drog ner för fönstret och stängde dörren inför filmen. Ska snart tända allt igen och sedan ta mig en välbehövlig dusch. Sedan väntas städning i någon timme, och efter det får vi se vad kvällen har att bjuda på. Vi hörs!

fina och behövliga


Gårdagen blev väldigt bra och jag fick en massa fina och behövliga presenter ifrån olika håll. Min lillasyster var så söt och gav mig en massa tuggummi, och av Amanda fick jag en ny plånbok, behövligt vill jag lova! Fick en mini plattång att ha till skolan av Britt, och en stor plattång att ha här hemma av U&M, eftersom min har sågott som gett upp. Fick lite dukar + fina ljuslyktor av mor och far. Men bästa presenten av allt var självklart det fina smurfglaset jag fick - internskämt - haha! Idag väntas städning av mitt rum och om jag har tur så skiner vädret upp - liiite, bara lite, snälla - och Emmie hinner komma hem från enköping så att vi kan ta lite kort. Vi håller tummarna för det, vi hörs!

Allergi


Timmarna blev sena igår, med gud så trevligt vi hade det! Låg och pratade och skrattade länge. Jag fick ett ryck och bestämde mig för att blogga, så inlägget blev lite flum. Grattade också världens underbaraste tjejer som fyller idag, men det nämnde jag ju också i förra inlägget, Andréa och Elin. Har inte så jättemycket bilder, men några har jag allt att visa er, men det får bli någon annan dag. Ikväll väntas god mat och jag ska även bli firad eftersom jag inte är hemma på min födelsedag. Fick pengar av farmor och farfar förut under en fika på cafét som en tidig present. Har myst lite med marsvinen också, vilket resulterade i en nysande filippa, smart. Nu ska jag ta mig ut för att umgås, så ni får ha en fin kväll! Vi hörs!

mobilblogg


har det superfint och tillbringar denna natt med underbara tjejer! vi har badat, ätit gott, och skrattat, haha! hör av mig imorgon igen, vi hörs! ps/grattis till mina underbaringar Andréa B och Elin! hoppas ni får en bra dag!

Smider lite planer


Sitter och pratar med Emmie om lite framtida fotoplaner, teman och sånt, hemliga saker ni vet, haha. Samtidigt håller jag på och putsar fönstrerna i mitt rum, om ni ser en tjej som hänger halvvägs ut genom fönstret på ungefär tre meters höjd i degerfors området, då är det troligen jag. Lite skrämmande tycker jag. Ska även fixa mig snart, för om cirkus två timmar ska jag ta mig mot en stuga med ett par härliga tjejer. Beyoncés skiva 4 gör mig sällskap, har en massa att göra nu så det är bäst att jag sätter fart. Hör kanske, möjligtvis av mig via mobilen ikväll, annars hörs vi imorgon när jag kommit hem. Ha en fin dag, vi hörs!

I feel good, tralalala


I ren trötthet orkar jag inte lägga ner en tanke bakom rubriken, så förlåt för det - varför är rubriken så svår egentligen? Nu för tiden kommer jag ofta på en som passar bra till inlägget efter att jag skrivit inlägget, men ändå, det är ju bara några få ord. Från det ena till det andra, idag känner jag mig mycket bättre, jag har tillochmed varit utanför huset nästan hela dagen. Amanda kom hem ifrån London idag också så jag har tillbringat lite tid med henne också. Gjort kakor som förmodligen ingen kommer vilja äta eftersom jag fortfarande hostar lite - och nej, jag hostade inte på dom, men vad jag menade var att sjukdomen inte gett sig helt än - men det gör mig inget, ge dom till mig bara! Jag tror - och hoppas, och vill - att jag är helt frisk imorgon, och det passar ju bra eftersom jag ska på iväg och fira Andrea D som har fyllt och sedan sova i en stuga med henne och några fler. Imorgon kommer också U&M och i helgen tror jag att jag skulle bli firad också, lycka! Nej, nu tänker jag släpa mig ut till dom andra och hoppas på att dom har något gott att mumsa på - och någonting värt att titta på, på tvn - vi hörs mina fina!
Alla älskar vi dessa oredigerade, slumpmässiga bilder - mor och far i alla fall, med en suddig Emmie i högra hörnet ;)

Inviger mitt nya rum


Har legat i sängen hela dagen och sovit, tyckt synd om mig själv och varit sur, toppendag! Inviger mitt rum med att hosta mig till döds. När jag vaknade efter att ha sovit några timmar så kunde jag inte somna om igen, efter ett tag tog jag upp datorn, kände mig trött igen och la ner den ihopp om att kunna somna. Vred och vände på mig i kanske en timme innan jag gav upp och insåg att jag inte ätit något förutom frukost och fika idag, så bestämde mig för att gå upp och göra lite mat åt mig - nudlar. När jag kom ut i köket hörde jag att lillasyster och pappa kom hem och kollade på klockan för att upptäcka att den var mycket mer än vad jag trodde. Tyckte inte att det var nödvändigt att göra iordning mat då eftersom vi snart skulle äta middag, så gick och la mig igen och kollade två avsnitt kenza & tyra show, igen. Nu krånglar deras hemsida så jag bestämde mig för att blogga lite så ska jag kolla om det fungerar igen nu, senare väntas mat i magen - pizza!! ha en fin kväll och hoppas ni till skillnad från mig är fullt friska och har det bra. Vi hörs!

Hejdå rosaa!


Alldeles alldeles snart så är alla mina väggar vita - varav två är vita tapeter med björkar som syns om ljuset reflexeras på dom, ja, ni förstår. Den stora hyllan där mina två par högklackade skor - hitills två par, hitills - är på plats. Min älskade systemskamera - hela kameraväskan faktiskt - har fått en egen liten hylla där den får stå så fint. Tre serietavlor pryder en av mina väggar och någon gång i framtiden kommer jag ha egna bilder som får pryda min, just för tillfället, tomma vägg ( det är tur att jag har många väggar). Sängen har fått sig en makeover med ett militärgrönt överkast och lite färgglada kuddar. Hejdå rosa väggar, hoppas vi aldrig syns igen - skulle väl vara om jag någonsin får en dotter som vill ha rosa väggar - någonsin!
Just nu håller pappa på och letar febrilt efter en smal bit tapet som han la undan igår, jag finner det lite intressant. Jag sitter nämligen i min säng och kollar på, lite lagomt försyld sådär. Hann inte städa sådär överdrivet mycket, nästan bara garderoben, så jag lär få städa imorgon också. Pappa kom hem öväntat tidigt - okej, han kommer alltid hem då, men det kändes mycket tidigare än vanligt - och ville börja med hyllorna och sista väggen direkt. Jag sa inte nej och la städandet åt sidan och hjälpte honom. Han tyckte inte att jag var till någon större hjälp, utan jag får springa och hämta det han ber mig om, och jag har också fått hedersuppgiften att ge honom skruv när han ber om det, imponerande! Nu ska jag gå ut med skräpet, all skyddsplast har fyllt min sopkorg, och sedan ta det lugnt. Nu tänker jag låta som en som avslutar rapporten och säga, ha en fortsatt fin kväll! Vi hörs!
Lillasyster + marsvinet Bella ;)

Hostar mig till döds


Dagen kommer bestå av städning, städning och åter städning, hemskt. Mitt rum ser ut som totalt kaos och eftersom jag inte har kunnat - okej, jag har kunnat men jag har viljat vänta tills det är klart - sova i mitt rum så har jag beslagtagit Amandas rum nu när hon är i London. Hon kommer dock hem i övermorgon och då - om jag inte vill riskera världskrig - så lär det vara städat då, hehe. Förutom att jag städat idag så har jag laddat in bilderna, dock inte ens hunnit kolla igenom dom, men ska försöka fixa det ikväll eller något. Nej, bäst att jag börjar städa, vi hörs!
.
Ps/ vill ni ha bilder på vad jag köpte igår, kläderna alltså? Sakerna i mitt rum får ni klara er utan, ni får en hel bild på mitt rum sen när det är klart istället!
.


Tajta jeans


Gick upp tidigt, duschade, fixade mig, drog in till degerfors och hämtade Mathilda och sedan bar det iväg mot Örebro. Hade en supertrevlig dag med Mathilda och fick med mig en hel del hem, bland annat ett par otroligt tajta jeans,svarta. En massa saker till mitt rum fick också följa med hem. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, ska äta glass och vila min röst - som av någon konstig anledning försvinner då och då, haha. Inte kan det väl ha något med att jag skrek en massa på lägret, självklart inte. Bilder och sådant ifrån lägret - förvänta er inte mycket bilder från lägret, det är mest bilder på eld och när vi övade på dansen - och ifrån kalaset kommer någon gång när jag har tid. Ha en fin kväll! Vi hörs!

Trött men glad


Hemma från ett underbart läger som jag tillbringat fyra dagar på med underbara människor. Igår tog jag och resten av familjen, minus Amanda som är i London nu, oss mot stockholm för att gå på kalas. Där var det god mat, trevliga människor och bad vid klippor som gällde, mycket trevligt var det. Min röst är påväg att försvinna och jag hostar hela tiden, men det låter värre än det är, jag lovar. Bara tanken på att jag måste packa upp allt idag får mig att vilja lägga mig ner och dö, men jag måste, jag har inga kläder att ta på mig, haha. Imorgon blir det antingen till örebro med Mathilda, eller bara att träffa Mathilda, det kommer bli hur bra som helst vad det än blir! Nu ska jag ta det lugnt och ha det bra, vi hörs!

Djur - promenad



Bara bilder



Jag & Emmie - Promenad



Självporträtt



Konfirmationshögtid



Snigelparadiset



Konfirmationsläger


Bilder tagna av mig, Elin Glaad, Alice och Johan

Människor & annat - Skansen



Djur - Skansen



Flyg fågel, flyg



Mullhyttan - marknad



Stockholm stad



Emmie



Mot degerfors


Med min aningen rödbrända kropp tar jag och resten av familjen oss mot degerfors, med Amanda körandes (alla som tänkt åka mellan degerfors och här, håll er på avstånd, övningskörande Amanda påväg, haha, nejdå ;)). Jag ska köpa lite onyttigheter till lägret, hehe. Sedan möter jag upp Emmie och tar en promenad i solen, ha en fin kväll, så kanske vi hörs imorgon, annars hörs vi på söndag. Vi hörs!
En av bilderna jag tog på Emmie, resten får ni efter lägret - och under lägrets gång så får ni en massa bilder i tidsinställda och sen hör jag förhoppningsvist av mig via mobilen någon dag också! :)

på stranden - mobilblogg


sitter i solen på stranden och har det superbra! Jag har lyckats fått helt okej med färg, om den är röd eller brun märker jag senare, haha. snart ska vi nog ta oss hemmåt, mamma ska baka lite och Amanda ska in till degerfors och jobba, sen ska ju jag packa tills imorgon, nej nu ska jag fortsätta steka, vi hörs!

Vi drar till stranden


Jag måste få skryta lite om mina naglar, för jag har storbrittaniens flagga på dom, kärlek! Amanda målade dom igår, och hon får äran att också ta kort på dom sen. Annars tar hela familjen Nordström sig mot stranden med väskan full med sötsaker. Där får jag väl ligga på rygg hela tiden, men med en bok i handen gör det mig inget. Nej, bäst att jag skyndar mig, jag hör av mig via telefonen senare. Vi hörs!