Fixar lite inställda


Godmorgon på er! Sitter i mitt rum med min dator för första gången på länge, ganska skönt att skriva på detta tangentbordet igen, kan alla knappar osv. Ska i alla fall dra oss mot örebro alldeles strax men jag var nyss ute och fotade morgonfrosten, helt otroligt fin! Dock väldigt kallt men det är lungt. Ska försöka fixa lite tidsinställda tills jag kommer tillbaka men bloggar från mobilen också, nu ska vi åka, vi hörs!

Har inte haft orken att blogga på hela dag...


Har inte haft orken att blogga på hela dagen men nu på. Sitter hos Robin med en massa underbaringar, har kollat film och käkat pizza och haft det gött. Var nyss ute på en promenad i detta kyliga väder, ganska mysigt. Nu ska vi göra någonting, är dock lite olika saker folk vill göra, så vi får se vad vi gör. Agnes sover hos mig ikväll och imorgon åker jag och familjen till Örebro och firar nyår, Agnes vet jag inte vart vi lämnar, haha. Ville i alla fall bara höra av mig, ha en fin kväll, vi hörs!


Vad otroligt glad jag blir!


Är hemma nu efter en heldag i karlstad, tåget var faktiskt bara fem minuter försenat hem så blev inte så lång väntetid i alla fall. Just nu sitter jag i pappas tröja och dricker smoothie och smsar med min fina pojkvän, mys. Imorgon ska jag träffa några från klassen och kolla film och käka pizza, träffar Agnes igen - det var ju så längesen - men även Maria, saknar den tjejen och hennes dåliga humor ganska jättemycket faktiskt. Kommer nog bli en grym kväll. Sitter vid den stationära datorn och det är hemskt jobbigt att skriva på detta tangentbord. Kollade min statistik och såg att den är på samma nivå som vanligt, vad glad jag blir att folk faktiskt kollar in här trots att jag inte lägger upp några bilder för tillfället. Nu ska jag checka facebook och sedan gå och mysa med familjen, vi hörs!

Tagen med min gamla digitalkamera så därav kvalitén - söt lillasyster/skitunge jag har;)


Är på Intersport och kollar på Amanda som ...


Är på Intersport och kollar på Amanda som letar skor. Har haft en bra dag faktiskt och det är två timmar kvar tills tåget går. Har köpt ett par nya svarta jeans - assköna - sitter som en smäck men är otroligt bekväma! Funderar på att köpa ett par knallröda vantar, skitsnygga och jättemjuka, men använder liksom inte vantar fast jag egentligen skulle behöva det. Fryser konstant om mina händer, haha. Får se hur det blir med det. Ska i alla fall snart ta en fika och vila benen lite, kan behövas, har gått en hel del idag, i regn också. Just nu är vi på Bergvik, tog bussen ut hit för ett tag sen, mycket mindre folk här och mindre utplockat bland kläderna. Nej, nu fortsätter jakten efter skor på teamsportia, vi hörs!


Sitter på tåget in mot Karlstad med Amanda...


Sitter på tåget in mot Karlstad med Amanda, blev helt dyngsura när vi gick till tågstationen så nu försöker vi torka lite. Ska vara i Karlstad i några timmar och kanske hittar något fint att ta med mig hem. Har haft två jättetrevliga dagar med världens bästa, hör av mig senare igen, för nu är vi snart framme, vi hörs!


Sitter i bilen in till Karlskoga för att c...


Sitter i bilen in till Karlskoga för att checka en film på bion, herregud, jag har inte gått på bio på år - nu lät jag jättegammal - kommer nog bli bra. Romantisk komedi med en massa bra skådespelare blev det, känner Agnes mig bra eller? Lite för bra nästan! Har haft en chill dag hittills, har inte gjort någonting, åt en god lasagne förut och irriterat Herman och hans kompis genom att prata under tiden som dom försökt kolla film, vi är alldeles underbara jag och Agnes! Nu är vi snart framme, vi hörs!


Bilden ville tydligen inte visa sig, lägge...


Bilden ville tydligen inte visa sig, lägger upp den någon annan dag! Vi hörs!


Vaknade för några timmar sen och sitter nu...


Vaknade för några timmar sen och sitter nu med Agnes lillebror och hans kompis och kollar på film. Agnes har dragit någonstans och jag har absolut ingen aning om vart. Ska i alla fall sova här i natt med och imorgon följer jag med Amanda till Karlstad för lite mer shopping. Kom på att jag fick med mig en ring igår också, sen ser ni en bild på den stickade tröjan jag köpte igår, ha det fint, vi hörs!


Är påväg hem efter en dag med shopping, hi...


Är påväg hem efter en dag med shopping, hittade en hel del faktiskt, en underbar stickad tröja, ett par skor och lite annat behövligt. Sover hos Agnes i natt, mys med bästa vännen är aldrig fel! Just nu sitter vi i bilen och jag smsar med Maria och meine pojkvän, saknar båda något hemskt, men träffar nog båda på fredag. Ha en fin kväll så hörs vi imorgon eller senare ikväll, vi hörs!


Springer runt i Marieberg och har hittills...


Springer runt i Marieberg och har hittills inte hittat någonting, än. Agnes däremot står just nu i kassan och betalar en grej. Hade en minst intressant resa hit, kärlek till Agnes galna mamma, haha! Nu ska vi fortsätta titta efter kläder, vi hörs!


Mys med bästa lillasystern! Ligger i soff...


Mys med bästa lillasystern! Ligger i soffan och kollar på skönheten och odjuret, ganska mysigt faktiskt. Har inte skört någonting på hela dagen, förutom att jag plockade undan lite på rummet dårå. Sover hos min Agnes imorgon, efter att vi shoppat, kommer bli en grymt bra dag med bästa vännen! Nej, nu börjar jag gråta lite till filmen, vi hörs!


Trött som tusan


Tog en lång sovmorgon idag men är fortfarande helt dödstrött, fattar inte, är trött konstant nu för tiden. Jaja, sitter vid datorn nu faktiskt, var ett tag sen, men ganska skönt ändå, mycket lättare att skriva. Ska plocka undan i mitt rum, ser ut som ett bombnedslag efter julafton. Imorgon väntas marieberg med Agnes, förhoppningsvis finns det något kvar efter idag, haha! Lite surt att jag måste - eller ja, måste inte, men vill ha mycket pengar -  spara tills vi åker bort, åker till gran canaria först och tre dagar efter att vi kommit hem drar jag iväg till tyskland med skolan. Nu är det bäst jag börjar med mitt rum, hör av mig senare igen, vi hörs!
Vet inte riktigt om jag gillar den här bilden eller inte - tagen av Emmie

Kör på ännu ett mobilinlägg, har inte rört...


Kör på ännu ett mobilinlägg, har inte rört datorn sen jag la upp bilderna igår. Har nyss kollat klart på en film lillasyster fick igår, skrattade mig halvt fördärvad. Förälskade mig i en pojke på typ fyra år, så fantastiskt söt! Ska försöka leva reda på en bild på honom senare. Ikväll ska vi köra julklappsspelet som alltid - det är tur att vi håller traditionerna tycker jag. Just nu kollar vi på extramaterialet från filmen och orkar inte göra något alls, men det är ganska skönt det med, haha. Åh, herregud nu flyger grisarna, vi hörs!


Påväg mot min morbror med familj för en fö...


Påväg mot min morbror med familj för en förmiddagsfika, var rätt så svårt att ta sig upp ur den varma sängen i morse, men det gick. Har insett hur extremt smidigt det är att mobilblogga ifrån den här mobilen, så räkna med mycket mobilinlägg i någon vecka framåt, haha! Från det ena till det andra, det blåser storm ute, bokstavligen, höll på att blåsa bort nyss. Nu är vi framme, vi hörs!


Alla julklappar klara! Måste ha varit otro...


Alla julklappar klara! Måste ha varit otroligt snäll iår för jag har fått riktigt fina julklappar, en extern hårddisk, en ny mobil, USAshorts (!), skinnjacka osv. Är grymt nöjd i alla fall, nu sitter vi i vardagsrummet och äter onyttigheter, är otroligt varmt men mysigt ändå. Lillasyster fick sitt spel, ett nintendo, så nu spelar hon singstar och sjunger för glatta livet, haha! Årets almanacka har delats ut också, alltid lika intressant att se hur den blev. Själv har man hållt på med mobilen hela dagen, Amanda har klagat på mig hela tiden - gör hon fortfarande - så är väl bäst jag avslutar nu, vi hörs!


Provar att mobilblogga ifrån nya mobilen, ...


Provar att mobilblogga ifrån nya mobilen, är supernöjd med det jag fått hittills, tomten kommer snart på ett nytt besök och kanske möjligtvis några mer julklappar till mig, verkar som jag varit snäll iår i alla fall, puss!


Som om det var april.


Tro det eller ej, men jag var faktiskt ute och tog dessa bilder innan jag gick till kyrkan, hurtig tjej. Vädret är på topp idag, som om det vore vår, Marken är grön och himlen är klarblå, ingen vit jul här inte. Jaja, jag ville bara önska er en riktigt god jul för nu drar jag mig mot degerfors och fortsätter firandet där. Har redan hunnit med att vara hos familjen Ångman och fick en liten julklapp och åt julgodis i mängder. Nu väntas julbord - med farmors hemmagjorda köttbullar (!!) den kan ni inte slå - och sedan kommer tomten. Förhoppningsvis med en ny mobil till mig. Nu ropar dom på mig, vi hörs!

God jul!!



Kikar lite smått


Har slagit in alla julklappar och har tröttnat på bingolotto för ett tag så gick in på mitt rum och kollade kläder, gick in på H&M och ser endast en stor röd bild som det står SALE på med stora bokstäver. Just ja. Mellandagsrean, haha, helt glömt bort, hittade i alla fall en tröja jag kollat på, men låter allting vara, ska in och handla med agnyplopp så sparar allt tills dess, nu tänker jag återgå till uppesittarkvällen med resten av familjen, vi hörs! Julafton imorgon ju!

Kvällen före dopparedan'


Har nyss fixat lite med ett gäng julcupcakes - pepparkakscupcakes - ska ut och pynta dom lite till innan dom ska ätas upp ikväll. Sparar tre stycken som jag ska ta kort på imorgon, funderar även på att göra en sak imorgon, men det märker ni isåfall. Håller på med en bild och har ingen aning om vad jag ska göra med den för att få den lite rolig - rolig information. Ikväll blir det den traditionella uppersittarkvällen med familjen, Mona, Bosse och sen kanske mormor och morfar, samtidigt som vi slår in julklapparna. Nu ska jag göra klart cupcakesen, vi hörs!
Har äntligen lyckats med att få bilderna så att dom inte ser konstiga ut, hurraaa! - Tagen av Emmie

With the microphone in my hand, nothing can stop me.



Den bara försvann


Vaknade upp för någon timme sen och när jag kollade ut genom fönster var all snö borta, kul. Det är lika grönt ute som det var i september, och det är julafton imorgon - om någon missat det alltså. Jaja, jag och Emmie hann ju få några vinterfoton i alla fall! Nog om det, hade strömfel - eller något liknande - hela morgonen tills pappa kom hem nyligen, så har varit rätt så rastlös eftersom jag inte kunde göra någonting. Skulle ut och fixa en sak men ville inte gå ut förrän jag duschat och fixat mig osv, så städade mitt rum och drack te på morgonkvisten, ganska mysigt ändå. Nu har jag duschat och ska springa upp till cafét och äta julmat, hör av mig senare, vi hörs!
Hittade en ganska intressant redigeringsgrej förut och fixade lite med bilden jag la upp igår, tyckte det blev lite mer liv i bilden, kanske en ny favoritbild hos mig, på natur alltså!

Mums!


Klicka för att stänga fönstret

Med myskläderna på


Dagen som skulle ha bestått av bakning, städning och framplockning av julgrejer - till mitt rum, i resten av huset är det redan jul - blev istället en designdag åt bloggen, ja, det är långt ifrån klart och testbloggen glömde jag bort där ett tag så ändringarna skedde här istället. Nu ska jag ta tag i det jag lovade mamma att jag skulle fixa, sedan blir det julmys med familjen, ha en fin kväll, vi hörs!
Hej mitt vinterland! - bild tagen från en körande buss så risken finns att den är lite halvsuddig..

Dagens



Jullooov!!


Kändes ovärt att vara i skolan en timme och vänta på bussen i ytterligare en timme, men nu är det jullov och herregud så underbart! Kollade sunes jul i skolan och fick betygen, bytte julklapp med Maria och sedan väntade vi på bussen i en timme. Är faktiskt ganska nöjd med mina betyg, mest B och C, så det är skönt! Nu ska jag fixa mig lite och sedan kommer Emmie över och hjälper mig med en ny header, goit! Samtidigt är det snöstorm ute så ett paraply kanske kan behövas, till kameran alltså. Ha en fin dag så hörs vi senare, puss!

julklappar och hårfärgning


Tog bussen till ett snötäckt Degerfors imorse, inbillade mig att det var lika vackert här hos oss också, men icke. Hade temadag i skolan, några föreläsningar, någon övning och en tråkig film. Värdelösa dagar nu innan vi slutar, mest bara utfyllnad. Dagen gick dock ganska snabbt och den var ganska mysig ändå, dock så var det svinkallt att gå upp till labb ifrån skolan i snön. Bytte julklapp med Agnes idag och hon gick runt och bar på sin julklapp i princip hela dagen - en kudde med amerikanska flaggan på. Tycker att det är ganska skrämmande hur bra hon känner mig egentligen, allt jag fick var sånt jag älskar. Ett halsband med en uggla som berlock - som hon dessutom gjort själv, skiitsnyggt var det! - och jag bara älskar sådana, och sen en hög med mitt favoritgodis, haha! Ikväll ska jag fixa med julklappar och sedan förmodligen färga håret - äntligen!! - och imorgon är det sista dagen innan lov. Går tills klockan 10 eller så, får betygen imorgon också, iiih. Vi hörs!
Julkänsla på hög nivå! - och även bildbrist så det skriker om det..

Huvudvärk så det skriker om det


Med en blandning av trötthet, ett anstängande försök att sjunga en låt som jag inte klarar tonerna i - fast jag satte dom en gång i alla fall! - och lite ångest för olika saker bildas huvudvärk. Dumt nog sjunger jag fortfarande på låten och min lathet gör att jag inte orkar gå ut i köket och ta en ipren. Imorgon väntas temadag i skolan, ska på någon informationsgrej hos skolsköterskan först och sen kolla film, våran klass och 8D tror jag. Har några fler grejer som vi skulle jag också men slutar nog relativt tidigt imorgon också, dock kommer bussen vid samma tid som alltid. Det är sånt som händer - MARIA (intern skämt typ, eheh) Nu ska jag fixa mig för natten, är förbannat trött trots att jag sov förut, men först ska jag fixa med Maria och Agnes julklappar, Agnes ville ha sin imorgon redan, vi hörs!

Sov så sött


Gick in och la mig direkt efter att jag kommit hem med bussen från skolan, var och är helt slut efter en dag på gustavsvik. Hade i alla fall en riktigt bra dag och nu funderar jag på att plocka undar lite i mitt rum så jag har det klart inför julafton. Ska även slå in julklappar ikväll, julkänsla på hög nivå! Dessutom snöar det ute så det kanske blir en vit jul i alla fall? Vi hörs!
Fortfarande lika fin!

För första gången


Sov riktigt dåligt inatt, vilket resulterade i sprängande huvudvärk och allmänt slöhet idag. Bad mamma komma och hämta mig på lunchen och sen åkte jag hem och sov. Första gången jag är hemma från skolan i åttan, haha. Mår i alla fall precis som vanligt nu så det var antagligen bara sömn som behövdes. Imorgon väntas gustavsvik och har en hel del att fixa ikväll, så det är bäst jag börjar redan nu, vi hörs!
Du är så fin min lilla prinsessa...

Det gjorde veckan, tro mig


Insåg att jag inte uppdaterat speciellt bra idag, har kollat glee och ct hela dagen typ, och lite skidor på det. Imorgon väntas sista skoldagen, som vi faktiskt ska arbeta på, helt fantastiskt underbart! Nu ska jag sova, puss på er! 
.
Fick förmodligen världens gulligaste kommentar förut, och självklart var den anonym, ångest, vill ju veta vem jag ska krama sönder imorgon!;)

Borde verkligen börja nu


Det är ju faktiskt julafton om sex dagar och jag har inte ens julklappar till hälften, panik! Även fast jag vet vilken dag jag och mamma ska iväg och handla så kanske jag borde kolla upp innan på ett ungefär vad jag ska köpa till folk. Jaja, har sovit och kollat på skidor denna förmiddag, är fortfarande överdrivet trött men ingenting jämfört med i fredags. Nu ser jag att klockan är lite för mycket och jag borde befinna mig på cafét nu, vi hörs senare vänner!

Hatar killar, hatar kärlek


Hatar killar, hatar kärlek, hatar att vara singel.

Cougar town


Har blivit helt beroende av cougar town - tänker kalla det ct - och kan inte sluta kolla på det, har kollat igenom halva första säsongen redan. När jag kollat klart på den tänkte jag prova Glee, älskar låtarna, kollar jag på serien? haha, nej. Sitter just nu och kollar på det samtidigt som jag väntar på att marinaden till kycklingen ska ha legat till sig så jag kan stoppa in den i ugnen. Kör på min kycklingsvariant idag, används faktiskt flitigt här hemma, ha en fin lördagskväll, jag kanske skriver ikväll, vi hörs!

Julspel och lucia


Borde inte sitta vid datorn och skriva just nu för ska vara metodistkyrkan vid två men tänkte skriva lite i alla fall. Dagen har bestått av lite städning och ett långt varmt bad, lite skidor på det också! Ska snart iväg - som jag skrev lite längre upp - till metodistkyrkan för att hjälpa till på julspel och luciatåg, lillasyster ska vara Maria och även medverka i luciatåget. Kameran hänger med så kanske kommer det upp lite bilder här sen. På tal om det så ska jag försöka få upp bilderna från lucia i kyrkan som Agnes tog med min kamera, vi hörs!
Min lilla skitunge - bild tagen av Amanda

Det lovar jag


Har fixat lite i designen nu, ingen skillnad som ni ser så tydligt, men fixade lite detaljer. Ska lägga till lite olika grejer när jag fixat ny header också. Hoppas på att snön faller runt jul så jag kan tvinga ut Amanda att fota mig, ska försöka tona håret till jul också, om jag hittar min hårfärg. Vi hörs!

Bara massa klagande från mig


Jag ska nu klaga lite över mitt liv, trots att jag faktiskt har en anonym blogg där jag skriver allt skit jag upplever så jag inte ska behöva ta ut det över denna blogg, men ja. Sitter och snorar sönder i min säng, helt ensam och samtidigt är det kanske tio meter ut till vardagsrummet där resten av min familj - räknar David till våran familj nu - håller hus men orkar inte gå ut till dom. Sitter och uppdaterar facebook om och om igen i hopp om att någon ska skriva till mig för att vara social med mig. Läste även en av bloggarna jag kikar in på då och då och hittade helt fantastiska bilder som inspirerade mig till max. Ville bara ta kameran och springa ut direkt, bilderna var dock på frostiga träd - vilket är så jäkla fint - och här har vi varken snö eller frost just för tillfället. Mest is som gör att man bryter armar och ben. Är också trött som tusan men vill inte sova, för jag hoppas fortfarande att någon vill prata med mig. Inga allmäna bilder har jag heller, alltså sådana som jag kan lägga ut som utfyllnad i ett inlägg, nej jag har bara luciabilder som jag ska lägga ut alla samtidigt i ett eller två inlägg och porträttbilderna på Emmie. Vill också ha ett nytt objektiv till min kamera, ett landskapsobjektiv, men det är något som får ligga på hyllan ett bra tag framåt. Nog klagat om mitt liv. Förlåt om inläggen är tråkiga nu, är helt slut efter denna vecka och vill bara ha lov, samtidigt tar stressen med alla julklappar som ska fixas död på mig. Ska se till att fixa bilder nu snart, vet inte när det blir men snart i alla fall, tills dess, lev med en blogg utan bilder. Vi hörs!

Alla dessa betyg


Fick reda på betyg i olika ämnen hit och dit idag känner jag, men har några kvar som jag får reda på på måndag och sen får jag alla på torsdagen. Är ganska nöjd ändå, i alla fall med dom hitills. Nog om det, tog med mig Emmie hem idag och ska alldeles snart sätta på en film och mysa till - jag kommer förmodligen somna för jag är helt död idag. Senare ska vi iväg till pizzan, jag ska dock inte äta, åt ju pizza igår och ja, vill inte få tillbaka det där magontet jag hade för någon vecka sen. Men jag följer med som socialt umgänge i alla fall. Nej, nu ska jag leta reda på filmen, vi hörs!
Oj så söt, heheh...

Myskväll med skidskytte


Känner mig otroligt taggad till helgen, vet inte riktigt varför och vad jag vet ska jag inte göra något speciellt men känns som om det kommer bli en toppenhelg! Kanske har något med att jag inte har något prov att plugga till eller någon uppsats som ska lämnas in. Superskönt verkligen! Annars har denna kväll inte haft så mycket att bjuda på, har städat mitt rum och räddat Elins liv genom att hjälpa henne med fysiken. Hittade även en väldigt söt bild på Emmie som man blev väldigt glad av att se, blev sur på att vissa - vissa - inte svarar på sms och ätit pizza, igen. Ungefär det som jag har underhållit mig själv med denna kväll, och den kommer fortsätta med halv åtta hos mig och efter det skidskytte, nu blev ni allt överraskade över det sistnämnda, eller hur? Nu ska jag mysa mig ner i soffan, vi hörs!

Hur glad blir man inte av att se den här bilden? Blir lite överlycklig i några minuter, älskar hur ljuset träffar hennes kinder och en massa andra saker som blev bra i den här bilden, puss på er!


Vi säger så va


Kikade nyss in på bloglovin och såg att det stod att jag för 50 inlägg per vecka, haha, jovisst. Haft en riktigt bra dag idag, lämnade in tysklandsanmälan och får nu följa med till Tyskland, gjorde sista provet för terminen och säkrade ett E i religion, fick A+ på min idrottsboksak vi gjorde i början av åttan - stolt tjej. Nu är allt plugg och inlämningsskit klart, och herregud vad jag är trött. Behöver lov känner jag. Nu ska jag hämta lillasyster från körövning och sedan fortsätta med att städa mitt rum, bloggar mer senare, vi hörs!
Man bara måste älska hennes ögon på den här bilden!

Hårt arbetande tjej


Har nyss lagt lillasyster - läs: sa till henne att borsta tänderna, ta på sig nattlinnet och sedan att hon skulle sova - och sitter nu och pluggar och pratar med Simon om hur tråkigt judendomen är. Försöker pränta in olika viktiga högtider inom judendomen och förstår inte vilken nytta jag kommer ha av detta i framtiden? Jaja, hoppas provet är lätt, satsar inte på högre än ett D, är nöjd med ett E för jag har verkligen inte lagt mycket tid på att plugga till detta prov. Haha, minns ni när jag skrev förra veckan att jag hade mycket prov och sånt i två veckor frammåt och att det skulle bli mycket prat om det? Hm, ja, det är nog förmodligen det första jag lovat er och som jag faktiskt hållt också, haha, allt kretsar kring plugget nu. Får ju mina första betyg nästa vecka! På tal om nästa vecka så åker C(E) och D - enheterna alltså - till Gustavsvik nästa tisdag - dom som vill alltså, vissa ska till boda borg och vissa ska vara kvar på skolan och baka - kommer bli bra! Jaja, det jag egentligen ville säga med detta inlägg var att jag jobbade stenhårt uppe på cafét, var 180 grader varmt och trodde jag skulle dö, men gick bra ändå, haha, vi hörs!

Är det verkligen December?


Det är kolsvart ute och klockan är halv fem, helt sjukt. Kom hem tidigt idag och fotade Emmie, bilderna blev väl kanske inte jättebra, men några bilder blev det allt! Har en ganska stressig dag idag så ni får nöja er med detta inlägg, fick B på tyska provet och hade ett fel på A-delen matteprov, får se imorgon hur B-delen gick. Har ett mysprov - Soprov - imorgon också, vet knappt vad det handlar om, känns bra! Så det har jag att plugga till idag, först ska jag baka med Emmie och sedan leka servitris på cafét, vi hörs!
Var det december eller? haha, min sjuka unge som går med på att ha detta på sig, utomhus;)

Varför ser det inte ut såhär i år också?



Jag orkar inteee


Kom på att jag skulle på luciaövning förut, inte medverka i luciatåget men vara med och hjälpa till, så jag hann inte börja med plugget - vilken tur för mig, jag fick en anledning till att slippa plugga. Har nyss ätit och nu ska jag faktiskt ta tag i plugget, har några sidor på röd kurs, och tyska grammatik. Nog om plugg, imorgon hoppas jag på fint väder så att jag och Emmie kan fota lite. Har kollat runt lite och tror jag har hittat ett bra tema, ni får se imorgon. Annars har jag kollat igenom arkivet och hittade en bild från tjejkvällen vi hade med klassen, tyckte den var ganska härlig, vi hörs!
Mina älskade tjejor!

Regnväder & pluggdag


Kom nyss hem från skolan efter att ha haft en ganska så intressant elevens val lektion, var tvungen att bli klar med huset vi målar på bilden, får hoppas jag blir klar imorgon, annars har jag problem. Niorna i våran enhet kom och gjorde oss sällskap - vi satt nämligen i enheten och målade - och herregud vad vi skrattade, ska aldrig måla pillriga detaljer när dom är i närheten, helt omöjligt! Annars var det en ganska lugn dag i skolan, hade lucia på morgonen också, jag var ju tärna och hade även ett solo, gick bra tror jag. Vädret som det bjuds på idag vill jag inte prata om, och sedan skulle vi gå en bit idag också eftersom luciauppvisningen inte var på skolan, kulkul. Nu väntar plugg, tyskagrammatik, usch. Vi hörs!
Här får ni något att lyssna på, tre låtar ifrån trivsel!

Tar en paus


Har faktiskt blädrat igenom och försökt lärt mig nästan hela grön kurs på matten nu, pluggandet går väldigt segt, och ska ta tag i So:n snart också, annars gör jag det imorgon. Tror förövrigt att jag skulle hjälpa till med luciaövning imorgon, inte medverka i det, men hjälpa till så att alla ställer sig på rätt ställe osv. På onsdag ska jag först fota Emmie, sedan jobba på cafet, nu därimot, ska jag jobba matte, vi hörs!

Det känns väldigt värt


Började dagen med inställd idrott - för tredje måndagen i rad - hade en timmes språkval, femtio minuter kemi och tjugo minuter matte - dom som hade lucia vill säga. Dom som hade spanska hade inställd spanska också, känns värt att gå till skolan då. Hade luciaövning vid ett som höll på fram tills tio i tre ungefär, vilket betyder att jag hade två och en halv lektion idag, kulkul. Annars verkar resten av våran klass haft riktigt roligt under tiden som jag och Agnes var på övning, dessutom fick dom sluta tidigare på So:n också, vilket aldrig händer vanligtvis. Dagen komme bestå av plugg och mys till en film, har matte att göra och även So och Tyska, har fyra prov denna vecka, underbart! Nu ska jag leta reda på en bra film och sen plugga till den, vi hörs!

Boy, you make my day just with a smile



Som jag lovade


Någon bad mig lägga upp videon på Emmie som jag filmade häromdagen, när hon sjunger "When I held ya". Tänka sig vilken tur jag har som har fått en vän som är så grym på att vara modell, sen sjunger hon så jäkla bra också!

Trodde jag aldrig mer skulle vilja ha det


Ligger och slöar i soffan, jag och Amanda är ensamma hemma just för tillfället för resten av familjen har åkt för att fortsätta julbaket hos Karolina. Måste säga att den nya soffan är äckligt mjuk och skön - käärlek - nu kommer snart pappa och hämtar mig och Amanda så följer vi med dom till Karolina och käkar pizza. Haha, trodde aldrig jag skulle äta det igen, men är ju så jäkla gott, ha en fin tredje advent, vi hörs!

Emmie III


Modell - Emmie / Fotograf - Jag / Canon Eos 500D - Silvrig reflexskärm

Provsittning


Kom ganska nyligen hem ifrån kyrkan efter att ha gått luciatåg, var väldigt varmt och min krans var lite trång så hade lagomt ont i huvudet efteråt, haha. Annars gick det bra, mitt och Emmies solo i början fungerade finfint och ingen svimmade i år - tänk vilka höga förhoppningar vi har, om ingen svimmar, då blir det nog bra. Snodde med mig en krans hem, kan vara bra till någon fotografering, ska höra om Emmie är sugen på att köra till veckan igen. Denna gång ska jag kolla lite insperationsbilder innan och försöka förbereda mig lite, bilderna blev ju grymma i onsdags men det var mest tack vare Emmie & snön. Nog om det, jag provsatt nyss våran nya soffa här hemma, riktigt skön - där kommer jag hamna framöver, haha! Nu ska jag jobba matte och So, har fyra underbara mysprov denna vecka, varav två är matte. Vi hörs!
En av bilderna ifrån årets lucia, kommer fler någon annan dag! :)

Sover så sött


Agnes ligger och lyssnar på musik och halvsover i sängen bredvid mig, haha. Kollade på film och drack te och njöt över att vi inte var hon det handlade om, det ville vi faktiskt inte. Fast okejdå, att en snygg kille kommer och hjälper henne så att hon blir av med ryktet i slutet är väl inte helt fel. Sen blir ju allt bra i slutet också, men det är ju inget ovanligt med det, filippa film ni vet. Imorgon är det luciatåg som gäller, åh, jag hatart. Vi hörs!

Julbak pågår


Agnes sitter bredvid mig och kollar igenom min kamera i hopp om att hitta något intressant - lycka till säger jag bara! Samtidigt väntar jag på att en video på när jag sjöng i sjuan ska ladda klart, skäms nästan lite, haha! Annars har vi bakat en hel del, och dom håller fortfarande på ute i köket. Har kollat skidor och nobelmiddag idag, okejdå, nobelmiddagen såg jag på i kanske tio minuter, sen tröttnade vi. Ikväll bjuds det på tacos - jag kommer hinna spy innan denna dag är slut, har ätit en himla massa - och sedan kanske någon film tillsammans med Agnes, och så kan vi gråta över att vi inte har några killar. Nu börjar detta bli ett riktigt slarvigt inlägg, så jag slutar nu, vi hörs!

Favoriter hos mig


1 - bikbok / 2 - pappas, kärlek till killkläder / 3 - bikbok / 4 - H&M / 5 - H&M / 6 - Gammal, Amandas / 7 - Cubus / 8 - Lindex / 9 - Gjorda av min gudmor (!)
.
Lite av mina favoritplagg som jag använder till vardags, älskar känslan när man inte vet vad man ska ha på sig för man har lyckats fått ihop för många outfits och inte kan bestämma vilken. Den känslan upplever jag dock väldigt sällan, därimot upplever jag känslan när man inte kan få ihop någon bra outfit lite för ofta. Ja, det här är vad som händer när vädret är värdelöst och insperationen är riktigt dålig. Man får liksom försöka göra det bästa av det! Sen så ville inte ljuset sammarbeta med mig idag och vissa bilder blev riktigt urusla, men det får gå, vi hörs!

En sisådär underbar dag


Började dagen med skidskytte, vi hamnade återigen på den hederliga fjärdeplatsen, förstår inte varför Sverige jämt hamnar på den platsen. Fikade och sedan fortsatte vi med lite mer skidor, denna gång längdskidor, och det står fortfarande kvar på tv:n, men gick ifrån för att uppdatera lite snabbt. Direkt efter längdskidorna är det damerna skidskytte som gäller - jaktstart om någon bryr sig, älskar jaktstart! Annars kom nyss U&M och det är julbak hela dagen, någon gång runt fem kommer en Agnyplopp hit, lite tidigare än tänkt men jag klagar då inte. Kanske vill hon umgås lite med mig då också, istället för med min familj. Nu startade en av toppåkarna tror jag, så ska gå och fortsätta kolla på skidorna, vilken perfekt dag, skidor i mängder, julbak med U&M och en bästa vän som kommer hit på kvällen, toppen!
Min fina faster kom nyss in med lite gottigheter som hon köpt i Frankrike, det äter vi upp på direkten, hah;)

Är det slut på detta nu?


Idol i all ära, men det blev lite tjatigt efter vad blev det, åtta år? Så bra är det verkligen inte och det spelar ju uppenbarligen ingen roll vem som vinner, utan mest vilka som tar sig vidare till dom elva sista eller vad det nu är. Nu är det slut och vi slipper fredagstjatet om vem som ska vinna, och vem som ska åka ut. Jag tyckte dock att Amanda var grym, hoppas hon går långt, Robin, Moa, Molly och andra Amanda var också bra, alltså, ja, ingen av dom där som var med på slutet var väl dåliga. Nej, nog om idol, haha, var på tonår förut, fick springa runt - utomhus - och ta kort på en massa saker som stod på ett papper, tur att man bor så nära så att man kan springa hem och ta kort på nästan allt. Avslutade det med en smstävling, vann den, jag som aaldrig smsar, förstår inte? Just nu skriver jag med mina älskade vänner, och just exakt nu - 23:45 - så är ingen av dom speciellt social. Imorgon väntas julbak med U&M, och resten av familjen, på söndag är det lucia och Agnes kommer hit - mest för träffa min familj, för att plugga och för att be min syster om hjälp i fysiken, inte direkt för att träffa mig, men det är okej i alla fall. Sedan ska vi nog spela lite ubongo, men det är inte heller för min skull, utan för Agnes vill klå min faster, älskar min bästavän!! Vi hörs!
Du är dock väldigt fin Agnyplopp..

Det var ett tag sen nu


Hatar våra skoltider på fredagar, slutar halv två men har en buss att vänta på som går tio över tre, kul, jättekul, verkligen! Hade luciaövning tills tjugo över två i alla fall, så hade någonting att sysselsätta mig med. Vädret idag ska vi inte ens prata om, det snöade hela förmiddagen och nu regnar det, vilket resulterar i blasksnö överallt! Ungefär detta har jag att säga om det "äckel snö, och äckel killar som måste kasta på en utan att man gjort någonting, förutom att gå förbi" Snö är fint, men det är bland det vidrigaste som finns, kallt och blött och irriterande. Nog om det, kom hem två timmar efter att man slutat, kändes bra! Blev klar med fysikprovet igår men lämnade inte in det idag ändå, vill kolla om jag kan förbättre det lite till efter fysiklektionen idag. Nu ska jag sortera lite grejer och sedan städa mitt rum, sedan ska jag ta och baka, var ett bra tag sen jag gjorde det nu! Ikväll blir det tonår, sista för "terminen" lite sorgligt sådär. Vi hörs!
Snö var det ja..

Emmie II


Modell - Emmie / Fotograf - Jag / Canon Eos 500D - Silvrig reflexskärm

Det blev inte bättre


Skrev att jag hade ont i magen igår, blev bara värre och värre och min mage krampade hela kvällen, somnade i fosterställning och typ bad om att det skulle gå över. Har aldrig någonsin haft så ont i magen förut, nästan så att jag hellre har magsjukan än att få det där igen. Jaja, det kändes ingenting imorse så jag hoppas det aldrig kommer tillbaka. Skolan var ganska lugn idag, visste inte om jag skulle skratta eller gråta på svenskan när Daniel drog kalsongryck - på sig själv! Och gick runt och skakade rumpa samtidigt som våran lärare verkade finna det hela ganska roligt eftersom hon själv skrattade och inte sa till honom, haha. Hade lucia övning och slapp idrotten - igen. Har missat en massa idrottslektioner nu, inte bra! Nu ska jag ta tag i fysiken och försöka bli klar med den, Amanda är hemma så hon kan hjälpa mig. Vet dock inte om det kommer gå bra eftersom hon skrev att hennes fysiklärare hade börjat deras första lektion med "glöm allt ni tidigare lärt er" hm, önska mig lycka till! Ska fixa så att ni får några till av bilderna på Emmie också, vi hörs!

För att visa mitt humör


Får ångest över fysiken eftersom jag mest skriver och inte riktigt fattar. Blandar mitt dåliga humör med lite huvudvärk och ont i magen, livet är underbart! Ska ta en huvudvärks tablett och lägga mig snart, har somnat sent och försovit mig hela veckan nu. Fick höra att en tjej i Emmies klass läser min blogg, finner inga ord för hur glad man blir när man hör - eller i detta fall ser - någon säga - skriva - det! Nej, nu lägger jag ner fysiken och lägger mig, vi hörs!
Har lagt upp denna förut men den passar ganska bra för att visa mig just nu, ehehe..

Emmie I


Modell - Emmie / Fotograf - Jag / Canon Eos 500D - Silvrig reflexskärm

Vi hade turen med oss!


Vi hann ut innan mörkret föll, och vilka bilder, helt sjukt snygga bilder! Snön var inte som jag ville, ljuset var inte som jag ville, men Emmie var liite bättre än vad jag ville, och bilderna blev grymma. Sitter just nu och redigerar dom samtidigt som Emmie försöker stämma sin gitarr så ska vi filma lite, eftersom hon var så dum att hon la upp en sådan status på facebook. Mitt lilla - fina - pucko. Sen kanske det blir film och lite julmys eftersom nu är ju faktiskt snön här, nej, nu ska vi filma, ger er bilderna ikväll eller så, beror på när jag får tid! Vi hörs!
Så här såg det ut för ett par dagar sen, är vi glada eller ledsna för det? ;)

Ut och fota!


Skriver bara lite kort medans Emmie tar på sig, har fixat henne till en snötjej istället, ska skynda oss att knäppa lite bilder, vi hörs senare!

Gamla arkiv..


Sitter och kollar mina egna gamla inlägg, höll på med designen lite men fastnade för att läsa inläggen istället. Känner mig ganska patetisk när jag skrattar åt min ironi i vissa inlägg, och ganska jätte självgod också, haha! Hittade även en mening jag skrev i augusti om vad jag skulle ha på mig dagen efter "Det ska vara ganska varmt och sol imorgon, så funderar på tunna svarta tights och sedan min byxdress över, eller kanske shorts, vi får se helt enkelt." Hm, jag gick i tunna svarta tights och en tröja över idag, haha, är inget problem alls, fryser inte alls - ironi till max. Får dock skylla mig själv, men det är så mycket skönare än tajta jeans. Jaja, fortsätter snacka skit med Agnyplopp nu, vi hörs!


Förändringar behövs dom också


Upptäckte nu att dom ändrat om lite i blogg.se designen, jaja, jag förstår fortfarande hur det funkar så, haha. Har kommit en bit med fysiken, gjort ungefär halva, och många frågor ska det ritas på också, så bör vara klar tills på fredag. Blev så glad förut när jag faktiskt fattade en fråga jag suttit med i en timme eller så, haha! Från det ena till det andra Funderar på att välja prov istället för uppsats som jag skriver nu på So'n, håller med mina kära vän Robin om att det nog är enklare att få ett bra betyg på ett prov än på en uppsats. Ska höra med min lärare imorgon, haha, vad var det jag sa? En massa pluggsnack i bloggen just nu, ska försöka att låta bli att prata så mycket om det, men det är ju typ det som jag gör om dagarna. Imorgon ska jag nog fota med Emmie lite, eftersom vi kommer hem en timme tidigare på onsdagar, ska bara komma på ett bra tema. Hade varit trevligt om det ville snöa lite till så kan hon få leka snödrottning, haha. Ska leta lite på bloggar och så, har ju en massa fotoböcker jag ska ta mig igenom också - någon dag. Jaja, jag tror jag skippar fysiken resten av dagen om inte Maria känner för att plugga lite, haha, nu var vi där igen, vi hörs!

Hej glad tjej som fattar någonting i fysiken, wiee!


Stunderna när man inte orkar


Kom hem ganska nyligen, letade ihjäl mig efter ett papper och hittade det i min bokhylla, smart tjej som kollar där först. Ska försöka fortsätta med fysiken idag, och våran älskade fysiklärare var så gullig och flyttade fram inlämningsdatumet tills på tisdag nästa vecka. Underbart! Jobbade ganska effektivt på svenska lektionen idag, haha, våran grupp kommer ingen vart med våran film, fast vi vet alla hur det ska gå till, men ingen vet riktigt hur vi ska göra. Annars ska jag städa idag, för jag hann aldrig klart igår - läs: orkade aldrig - men nu ska jag fika, vi hörs!

Som vi längtat!


Kom hem från skolan för en halvtimme sen ungefär, sprang in, hämtade kameran och skyndade ut för att hinna ta åtminstone ett kort på snön innan det blev svart ute. Men det snöar, äntligen! Jaja, denna vecka och nästa vecka blir väldigt mycket plugg, har ett hemprov som ska vara klart på fredag, en bok som ska vara utläst tills på torsdag, tyska ord tills på onsdag. Nästa vecka har vi ett tyskaprov, två matteprov, en So uppsats som ska vara klar och säkert några engelska glosor på det. Så bli inte förvånade om det blir mycket "nu ska jag plugga" i bloggen, haha! Ska sätta igång med svenskan, fysiken och tyskan så fort jag har städat mitt rum, älskar sådana här dagar! Vi hörs!
Det är inte mycket, men det är snö!

Ont i magen, man kan ju fråga varför?


Haft en riktigt bra dag idag, först skidskytte, som i och för sig gick åt helvete, och sen frös jag fingrarna av mig men skrattade en hel del under tiden som vi sålde lotter för skull. Gick tipspromenad och vann ingenting, det gjorde dock både Amanda och David, konstigt, båda heter smart i mellannamn typ. Efter det drog vi till församlingshemmet där vi provade luciaklänningar och käkade pizza, igen. Har lite sådär jätteont i magen nu och jag tror jag skippar pizza ett tag framåt. Nu ska jag jobba matte och snacka skype, vi hörs!
Herre min gud så söta vi är! Kärlek till skull!

Julskyltning och andra advent


Minns fortfarande vilka bilder jag la upp förra året det var julskyltning, det var fullt med snö på backen och om jag minns rätt var det också snöstorm. Iår finns det inte en gnutta snö på marken och det blåser storm ute, dock ingen snöstorm. Kollade lite skidskytte på morgonkvisten också, Bergman körde riktigt bra fram tills sista skyttet där han sköt bort sig totalt. Har även konstaterat att tv4 är ingenting jämnfört med svt:s kommentatorer, tv4 är riktigt dåliga över huvud taget när det gäller skidskytte. Jättekul att det blir reklam mitt i ett lopp liksom, hm, nej, ge tillbaka skidskyttet till svt igen! Nu ska jag blåsa mitt hår och sedan sminka mig lite snabbt, sen ska jag bege mig upp till cafét och hjälpa till där. Ha en fin andra advent förresten, vi hörs!
.
Ska försöka ta lite bilder idag, så jag har någonting att visa er. Längtar till snön faller, blir så otroligt vackra bilder då!

kärlek


Sitter och skrattar åt teenagerpost i min ensamhet, hatar att alla är så klockrena, man nästan skäms över vissa bilder, för att man känner igen sig själv i dom. Vissa är bara helt hysteriskt roliga för att dom är så orealistiska, och vissa för att dom är just så realistiska.
Ni ser själva vartifrån jag har tagit dom;)

Tjejen med minnet


Blev ganska förvånad över att jag inte vaknade med träningsvärk i hela kroppen imorse. Hade fruktansvärt ont i nacken och axlarna, men det är väl inget ovanligt. Annars klarade jag mig ganska bra, haha. Kom hem för en timme sen ungefär, har tillbringat större delen av min dag i degerfors med underbart folk. Käkade pizza sedan drog vi till Felix och var där. Satt och pratade i några timmar innan vi drog till kronis och väntade på skjuts hem, måste medge att jag har ganska snälla vänner som stod och väntade tillsammans med mig och Robin i detta varma väder. Insåg när jag åkte in till degerfors att jag glömt kameran hemma, men det var nog lika bra för det regnade ganska bra när vi gick ute. Nåja, ni är väl vid detta fall ganska vana vid att inte få några bilder - sorgligt nog. Titeln på denna blogg är ju dock foto&vardag så detta är väl endast ett vardagsinlägg. Jaja, vi hörs!

Mina fina sociala vänner


Kom ganska nyligen hem ifrån Jonas efter att först tillbringat ungefär en timme eller mer till att kolla på när Isak spelade, kul liv. Kollade på film och mös i Isaks tröja, finns inget bättre än killars kläder, skulle kunna bo i dom, seriöst. Sitter just nu och smsar med marimamma - visst har vi fina smeknamn, agnyplopp, kines och marimamma - som befinner sig i ullared den jäkeln. Hon är dock ganska osocial, precis som Agnyplopp, älskade vänner. Jaja, vi hörs!

Julkänslan saknas


Hur illa jag än tycker om snö så får den gärna komma nu, det är ju faktiskt snart jul och ingen snö alls! Pappa fixade en julstake i mitt fönster förut, men inte ens den ger mig några julkänslor. Ett plus för snön är också att det lyser upp lite och är väldigt vackert att titta på. Nog om det, kvällens planer är förmodligen att träffa Isak, Jonas och Emmie för mys, alltid trevligt! Imorgon ska det käkas pizza med klassen, om det kan bestämmas en tid, ska höra med Agnyplopp om det senare. Ska snart gå upp och fixa lillasyster inför disko, men fram till dess ska jag sätta musik i öronen och låtsas jag är någon helt annanstans, åh, trött&sliten tjej här. Hoppas på att någon kanske kan vara social med mig, haha. Vi hörs!

When life just sucks, smile and hope it will be better



Välkomnar träningsvärken!


Åh herregud vad jag har dansat, hade förmodligen gett upp efter första timmen om jag fått, men fortsatte och tillslut var det bara så jäkla kul! Behövde bara släppa loss lite och strunta i hur vackert jag dansade, alltså, herregud, kan omöjligt ha sett bra ut. Jaja, satt kvar och kollade klart på fotbollen också, gick väl inte så jättebra för vårat lag - vårat, spelade inte med och såg inte en enda match, men fortfarande våran klass + 8A som spelade. Haft en riktigt bra dag i alla fall, och det är helg! Glömde svenskan och kemin i skåpet, skulle gjort lite saker i båda ämnena tills på måndag, duktigt. Har dock med mig matten hem så den ska fixas i helgen. Vi hörs!

Det är livet


Har inget bättre för mig så slänger in ännu ett inlägg. Har sovmorgon tills halv nio imorgon och bussen går kvart över sju härifrån, hatar mitt liv ibland. Får hoppas våran klass spelar fotboll när vi som har zumba har rast så jag kan gå dit och heja på dom, vill ju visa att 8C är bästa klassen! Nu ska jag fixa inför imorgon, vi hörs!

What are you thinking at dear sister?


Jag ska göra ett tappert försök att fotografera Amanda och David tillsammans någon gång i helgen, problemet är bara att dom inte är så fotogeniska av sig, tar man hundra bilder och tillslut lyckas en av dom bli bra, då gör den andra garanterat en min. Så jag laddar fullt batteri och tömmer hela minneskortet som täcker 1400 bilder och hoppas att jag kanske möjligtvis kan få en bra bild. Önska mig lycka till, kan behöva det..
Det sorgliga med bilden ovan är att Amanda faktiskt är seriös, det är ingen skämtbild eller så, alltså, ja..

Dansa för allt vi äger


Hade tänkt att jag skulle hinna skriva ett ganska långt inlägg till er förut men efter ungefär en mening såg jag att klockan visade en minut i halv och jag skulle vara på körövning vid halv, haha, skickligt! Hade en helt okej dag, slapp fotbollen på idrotten - tack och lov! - för jag var på en annan luciaövning, ska bedverka i skolans luciatåg också. Älskade min tyskalärare mer än vanligt idag när hon sa "skriv glosorna, i rätt ordning och med rätt översättning" och sen fick vi skriva dom. Så mycket svårare än när hon säger det svenska ordet och vi skriver det tyska, men, min tyskalärare gillar att plåga oss, och alla andra klasser hon har. Eller haft. Nog om det, imorgon är det idrottsdag i skolan, ska dansa zumba hela dagen lång, från nio till två, med en timmes rast emellan, haha, kommer bli nice! Nu väntar en mattebok på mig, åh, hatar matte, vi hörs!

Luciaövning gånger två


Detta väder kan få vem som helst att deppa ihop, blåser bort när man kliver utomhus och som plus på kanten får man en dusch också, kulkul. Jaja, nu ska jag springa bort till kören och öva inför lucia, har missat tre övningar nu och har två kvar eller så, haha, duktigt. Vi hörs senare!