H&M



















Gina Tricot



photos










































































































större bildbomb än så här ska ni inte förvänta er förren nästa år, då alla bilder ifrån 2011 ska upp, men det finns mer bilder än dom här. det finns dom uppvända också om ni fattar, som är ungefär lika många, nu ska jag vila fingrarna, vi hörs!

11-01-24


jag blir så suuur, så fruktansvärt sur, så sur att jag vill be någon grym bloggdesigner att fixa min blogg när jag faktiskt kan designa en blogg. men ändå, jag blir så sur på att på min dator så är inte menyn nerhoppad, och rubrikerna är i trajan pro, och det är alltså när bokstäverna är stora som ABCDE om ni fattar. men jag kan ju inte se om det är fixat eftersom på min dator och på den stationära datorn så är det inget fel på den, hur ska jag då kunna veta när det blir bra? ååhtigrufwe vad sur jag blir, jag vill ut och ta bilder också, så jag kan få den där headern jag vill ha. och åååååh, det är så mycket jag vill med min blogg, så jag funderar på att byta, och börja om helt, fast kanske inte, jag får se, kanske bara är totaltdepphumör jag har idag. fy vad tråkig jag är. jag ska fixa med bloggen nu och  sen titta på tv och plugga till teknikprovet innan jag duschar lite snabbt och sen ska jag lägga mig tror jag, måste sova inatt, jag är sååå trött! ;)

Vi hörs!


tjejkväll


nu har uppdateringen varit dålig igen, men jag har gjort en massa, och denna vecka kommer inte direkt bli lugn direkt. Måndagen kommer att bli en riktig pluggdag, tisdag har jag prov + att jag måste plugga. onsdag har jag prov + att jag ska plugga. Torsdag ska jag plugga och kanske träffa någon, och sedan på fredagen så ska jag först ha prov och sedan dra på konfermationsläger fast jag ska dock inte konfermera mig förrens i sommar. Utan detta är konfermationsläger för vintern och för sådana som vill gå på läger. Om man nu kan säga det så. Sen kommer jag hem på Söndagen och då är veckan slut. låter det inte som en vilovecka? hursomhelst så ska ni inte förvänta er för hög uppdatering direkt. men det kanske kan dyka in några bilder någon gång, och sen kanske jag kan lägga upp dom där 214 bilderna ifrån 2010. Men som ni kanske förstår så tar det tid att lägga upp så många bilder, och tid är kanske inte det jag kommer ha så mycket av denna vecka. Men aja, sov mycket, plugga mycket så är denna vecka snart över. Nej, nu ska jag fortsätta se på morden i midsommer med mamma och en ejsovande Wilma, vi hörs!


nya bilder






11-01-17


dagen inleddes med skolan, såklart. När klockan var tjugo i 6 så gick mitt alarm igång för jag skulle duscha, men jag var verkligen dödstrött (precis som alla andra skoldagar) så jag somnade om, suck! När mitt vanliga alarm gick igång vid tjugo över 6 så flög jag upp ur sängen och drog en lång ramsa med fina ord för att jag alltid ALLTID somnar om, trots att jag ibland går och lägger mig vid 8, fattar nim 8!! stön. men men, jag hann, längst av allt tog det när jag skulle gå de 7 metrarna till bussen med tanke på att det var glashalt ute, så nu måste jag fråga, hur många drog sig idag? (översättning drog = ramlade) men aja, annars har jag inte gjort någonting speciellt intressant för er. För mig är hela mitt liv intressant. Fast jo, ni vet dom där bilderna från 2010, jag håller på och väljer ut bilder, men jag har kommit fram till att jag måste förkorta dom på något sätt, för just nu så är jag uppe i 200 bilder och jag har inte gjort hälften än, men men, ni kanske är sugna på en bildbomb utan dess like? vad tycker ni?

11-01-16


jag vet inte riktigt vad jag ska säga om blogg.se uppdatering till designen..
Låt mig säga att jag har ändrat rubrikerna på min blogg på min dator (för ca 2 veckor sen) och det har inte uppdaterats på mammas och pappas stationära dator än, hrmf.

mina änglar!


ni vet den där kameran?

Jag råkar ha världens bästa gudföräldrar som betalar det som behövs för att jag ska kunna köpa den.
åååååååååh, jag är bara för glad nu, jag hinner få den tills gran canaria, det hade jag aldrig trott!
helt överlycklig är jag!


men aja, idag har jag mest kollat på skidor.
det var inte sveriges dag i skidskyttet idag, fullt hus i skyttet men sisådär åkning, haha, aldrig är jag nöjd.
Jaja, finska kom på 2 poäng före så det blir ju ingen skillnad i totalen. Nog om det, annars har jag spelat fia med mamma och lillasyster och jag kom sist, haha. Nu har vi fått besök så jag ska umgås lite och fixa mig i håret. Vi hörs!

11-01-14


om det är möjligt, så ogillar jag Norge ännu mer nu. Inte för att jag har något i mot dom som bor där och själva landet utan att dom måste vinna ALLT, jag blir så trött på det.
Jo, låt oss se varför. Björndalen - bom! Svendsen - bom! Os - bom! Boe - bom!
Ingen av dom skulle hamna på pall plats, för en gångs skull så skulle ingen norsk komma på pall plats, men vad fasen rent ut sagt, då kommer Berger (som endast har 60% i stående skytte, och 2 bom i genomsnitt) och alla tror att det blir ju en bom i alla fall, men hinner han? och då skjuter han fullt, och tar ledning med 24,4 sek före Martin fourcade med ett varv kvar (medans jag sitter och hoppas på att berger ska göra något katastrofalt och ramla eller något) men självklart, han kör som en dåre, och vinner allting, det är då jag slänger mig upp ur soffan och skriker vackra ord och mamma skrattar åt mig, dumma, dumma norrmän, varför måste ni alltid vinna?
Nog om det, dagen såg ut typ såhär idag "fredag-skola-hem-helg-skidskytte" inte så hemskt jobbig, haha. Nu ska jag städa och sen kanske läsa en bok, det var längesen nu! vi hörs

dentrettondejanuaritvåtusenelva


Jag vill bara veta hur det är med menyn, för i skolan när jag visade min svenska lärare min blogg så hade menyn hoppat ner, nu har jag minskat mellanrummet men eftersom jag inte kunde se att menyn hade hoppat ner förut på min dator så kan jag inte nu se om det har blivit någon skillnad, det får ni svara på ;)
Annars var det skola idag, lång dag, som alltid på torsdagar, fast lång matrast, det gillar vi! Lämnade in oedheimlappen om att jag mer än gärna tar imot en tysk och åker till tyskland, kanske blir till hösten eller så blir det nästa år vid mars eller något, men ändå! Sen så hade vi en lugn musiklektion för, ja faktiskt första gången. Då vi tjejer fick gå in till ett annat, ljudisolerat, rum och kolla på film medan killarna hade esemble och spelade elgitarr, vilket vi tjejer inte hörde förren Simon öppnade dörren och Elin skrek åt honom att gå, alltid så gulliga mot varandra, haha! Idag fyllde även min klasskamrat år, en av dom som jag gick tillsammans med förut också, innan vi började ny klass i sjuan. Självklart hade jag glömt bort det, även fast att jag frågade honom igår när han fyllde, eftersom att jag visste att han fyllde i början av året. Nej, nu ska jag kortfatta mig, börjar bli lite Amanda varning på detta inlägg (väldigt lååångt alltså) Jag skrev också in min saga på våran klassblogg som vi har på svenskan, så kika in på den här {länk} för att läsa min och alla andra i min klass sagor. min heter "Maja i skogen" kommentera och gör alla andra i min klass sura, haha, nejdå ;) nu ska jag fixa mig och sen äta och sen lägga mig tidigt som igår, skönt att få sova ut, jag var dock jättetrött när jag vaknade trots att jag sovit tio timmar, vilket är mycket för en skolnatt, haha! vi hörs! :)

bild ifrån åland sommaren 2010


11-01-11


idag började alltså skolan, vi jublar och tjoar och firar för det, hrmf.

Nej, men så farligt var det inte, bara det att man var lite trött men mikael gjorde min dag, han somnade faktiskt på religionen, haha! Annars tillbringade jag resten av min dag med Matilda, och vi skrattade lika mycket som vanligt (lägg märke, matilda utan h) och vi spelade spökjärna, mitt favoritspel förutom fia. Nu när matilda har åkt så sitter jag med datorn i knät och tittar på tv, på masterchef (ingen aning om det finns många säsonger, jag kollar på den som går på tv3 kl 19:00) jag ska snart berätta mer men jag måste äta nu och jag vet inte om inlägget och ni vet ju hur det brukar bli med inlägg som sparas i utkast, haha!

11-01-10


eftersom att jag inte hade varit ute på två dagar så trodde jag inte riktigt på mamma när hon sa att det var halt ute. Sen när jag gick ut så hade jag kommer 2 dm från trappans slut innan jag nästan ramlade (på mitt språk, innan jag nästan drog mig)


Jag hade inte kameran med, det kändes lite för.. öhm, blött. Så jag hoppas ni inte hade förväntat er några bilder. hur som helst så var det kul, inte så överdrivet med tanke på att min lillasyster skrek så fort jag rörde henne, på grund av att hon var rädd att hon skulle hamna unden vattnet, men det var kul. åh nej, bilderna, jag glömmer dom jämt, vi får se om jag hinner ikväll. kanske. Nej, nu ska jag fortsätta med att prova olika saker på bloggen,har ni några förslag som ni vill se i designen? Förresten, har ni lagt märke till att det finns en bloglovin ikon längst upp i menyn, klicka på den och följ min blogg ;) vi hörs!


sömnlös.


gick och la mig vid elva med tanken, aja, en timma tidigare än vanligt.
När jag hade gjort mig klar, tagit bort att smink och så, så la jag mig, åh herreguud! det blåste storm ute, och eftersom jag har en markis så lät det som om det var en orkan utanför, trevligt, somnade halv 1, 1.
Imorgon börjar skolan igen, som jag saknat det, att gå upp halv 7 (om inte tidigare) alla vardagar, hur kan man inte sakna det? hrmf. Men vi firar sista dagen på lovet med att åka till badhuset, nej, nu måse vi åka, berättar mer när jag kommer hem, vi hörs!


...


tänkte meddela att jag minskar bredden på wrappern (där inläggen är) och det betyder att bilderna kommer att bli konstiga, men det får ni stå ut med.

helt ärlig


jag ska vara helt ärlig och säga att när jag säger att jag inte har tid att blogga så har jag oftast det. Bara det att jag inte orkar och oftast sitter jag vid bloggen och fixar men glömmer bort att uppdatera, och det händer också att jag råkar klicka ner blogg.se innan jag har skrivit klart inlägget och då hamnar det ju i utkast. Sen när jag väl orkar logga in på blogg.se igen så orkar jag inte skriva klart inlägget som hamnat i utkast utan låter det vara. Så! där har ni andledningen till att uppdateringen är låg ganska ofta. påpekas ska också att jag faktiskt inte har tid ibland. Nej, nu ska jag titta på skidor så vi hörs!


Amanda som har tagit bilderna

nu är det igång igen!


nu fixas det med bloggen igen, så ny kommer uppdateringen vara låg.
Headern är bara tillfällig, Vi hörs

11-01-08


förlåt, nu har uppdateringen varit låg igen.

Bilderna kommer när jag har tid och tålamod, vilket kanske jag inte har förns om en vecka eller så, men det kommer. Sen så måste jag göra ny design med ny header, ny bakrund. Åh, vad jag vill ha en systemkamera så jag kan ta några bilder, buuhu!


11-01-03


ni vet dom där bilderna jag lovade, dom kommer, någon gång.

igår kom vi hem, då orkade jag inte blogga, och idag hade jag inte ens packat upp datorn, men nu.
Marcus Hellner, Anna Haag, Charlotte Kalla, Emil Jönsson har underhållit mig idag, med en massa extra sekunder i längdskidor tour de ski och Kalla ligger nu mer 2:a i totala ställningen damer såklart och Hellner 3:a i totala ställningen herrar, tummen upp för det! nej, nu ska jag fortsätta kolla på "agent 007 med rätt att döda"  vi hörs  


11-01-01


haft ett bra år hitills? Det har jag.

jo, bilderna, dom kommer, idag tror jag, jag ska bara se till att få internet till min dator så ska jag fixa dom senare. Idag ska jag faktiskt inte göra någonting, har nyss varit ute och blivit en levande snögubbe innan jag gick in och satte mig här. dagens klädsel är "jagorkarintegöramigiordningklädsel" min personliga favorit. Nej, nu ska jag byta dator och börja ladda upp, så kanske inlägget är klart ikväll någon gång, seeeega blogg.se
vi hörs!