Med boken i min hand


Kom hem från konfirmationen för ett bra tag sen, slängde i mig lite mat hos mamma och tog sedan också en glass där. Denna värme tar kål på mig, men jag älskar det, ååh, som jag väntat. Imorgon följer Agnes med mig hem och sover här tills på lördag, då ska det nog också regna, och jag och Agnes ska hoppa i vattenpölar, haha! Sedan gäller det att packa, packa för på Söndag åker vi på konfirmationsläger, minns ni att jag var i hällefors i vintras på läger? Dit ska jag nu med, fast på sommaren, och denna gång är det ju jag som konfirmerar mig, och 24 till, ungefär. Andra gånger har jag bara följt med på vintern och jag har inte varit där som konfirmand utan bara för att det är kul. Då, som ni kanske redan listat ut, så kommer jag ju inte blogga, om det inte är så att pappa vill hjälpa mig med att visa hur man skickar mms ifrån min mobil så att jag kan mobilblogga, fast det är knappast troligt att jag gör det iallafall. Just nu funderar jag på att göra några chokladbollar lite snabbt, och hålla mig inne några minuter, får huvudvärk av denna värme, fast än att jag dricker vatten och orangina (mest orangina) i mängder. Nej, nu ska jag göra någonting. Vi hörs!
Fast jag insåg nu att jag hade tänkt fixa tidsinställda inlägg med bara bilder ifrån dom senaste dagarna under tiden som jag är på läger, så jag tar tillbaka vad jag sa ;)

I långa vita klänningar


Det var provning av kåporna och fotografering i dom som var på schemat idag på konfirmationen. Trodde jag skulle dö när vi stod där uppställda i kåporna för att bli fotograferade, mitt framför solen stod vi, med solen i ögonen så att alla blundade. Efter cirka tio minuter så trodde vi att det var klart, då var det dags för enskilda foton, sen när den första var klar så hade dom gått igenom gruppfotona och tydligen så hade dom flesta blundat på alla. Så dom flyttade stolarna till skuggan och vi gjorde ett nytt försök + oseriösa bilder, haha! Jag vet inte hur många gånger ledarna påpekade att vi inte skulle klaga över att det var varmt i kåporna för att det skulle vara minst lika varmt när vi är i kyrkan (själva avslutningen alltså) och då ska vi stå i drygt två timmar, och för varje gång dom påpekade det, så längtade jag mindre och mindre till avslutningen. Sedan var det fika, sång, drama och tipspromenad och efter det blev det att vänta på skjuts hem i 45 minuter eller så, tur att skuggan finns. Nu sitter jag här och funderar på om jag ska ringa Emmie och be henne komma över med USB minnet hon lånade så jag kan fylla på det med bilderna ifrån igår. Fast sen insåg jag att det får vänta för jag har inte redigerat bilderna än och jag känner inte för att sitta inne och göra det nu. Istället tänker jag leta upp ett ställe där jag inte exploderar av värme (altanen) och dricka lite orangina. Vi hörs!

Cykelnad & promenad


Emmie envisas med att hon ska cykla när vi ska gå promenad, men visst, så länge hon inte cyklar före mig nu - den ungen. Kamran hänger på (egentligen var det enda andledningen till att vi går ut, men aja)
Min fina lillasyster - som tagit av min hårinpackning och förstört min foundationpensel, dumma unge.

Skrivkramp av en dopklänning?


På konfirmationen idag så skulle vi skriva åtta ord, nej jag kommer inte ihåg alla, på en dopklänning, alltså på papper. Dum som jag är så valde jag att skriva minimalt och väldigt tätt, så nu har jag någonting att sysselsätta mig med på konfirmationen. Vet ni vad? jag satte dopbefallningen utantill, stolt som tusan! "Till mig har getts all makt på himlen och på jorden, gå därför ut och gör alla människor till lärjungar. Döp dom i faderns och sonens och den heliga andens namn och lär de att hålla alla de bud jag har gett er. Och jag är med er alla dagar till tidens slut" Nu ligger vi ett poäng ifrån ledningen, haha. Nu så ska jag försöka hitta något att göra, kanske försöka träffa någon. Vi hörs!

I ett hav av näsdukar.


Trots att jag dragit på mig en rejäl förkyldning så tvingade jag upp mig själv till konfirmationen idag, just då kändes det bra. I bilen in till degerfors så började näsan rinna, förbannade mig själv för att jag hade glömt näsdukar, men konfirmationen gick bra iallafall. Solen sken ju faktiskt idag också, så när jag kom hem fick solstolen och studsmattan sällskap. Efter maten kom huvudvärken också, och eftersom jag nästan inte sov någonting inatt så fick jag och la mig för att sova. Vaknade efter en timme och gick med resten av dom i huset för att köpa glass. Nu snart ska jag ta mig mot gräsmattan för att sätta upp kubb, sen ska jag fortsätta med min bok. Räkna med att uppdateringen blir låg nu när jag inte är frisk. Vi hörs!

Vi har saknat dig så!


Idag vaknade jag på allra bästa sätt, solen sken in genom mitt fönster, just då så drev det mig till vansinne innan jag orkade dra ner rullgardinerna. Sedan när jag tagit mig upp så blev det frukost ute på altan, underbart att solen är tillbaka, gud så jag har saknat den! Sedan vid runt ett befann jag mig i bilen mot Agnes, som sedan väntade på mig utanför hennes hus. Sedan bakade vi en ganska misslyckad kladdkaka tillsammans med henne lillebror, som vi sedan tryckte i oss. Jag tog dock inte allt för mycket, har blivit väldigt mycket sött i helgen. Sedan var vi ute i solen ett tag, annars pratade vi mest, hade det bra helt enkelt. Nu så ska det snart bjudas på lammspett och någonting till, och till efterätt blir det chokladmuffins med smält choklad över och smultron. Det kommer bilder senare ifrån idag och imorgon, när jag har tid, men det är sommarlov, jag vill inte tillbringa min dag vid datorn. Imorgon blir det konfirmation och efter det om vädret är bra så tar jag nog cykeln upp (eller ner) till stranden där resten av min lediga familj och U&M förmodligen befinner sig. Så vi hoppas på sol imorgon också, eller hur? Vi hörs!
Tagen på ängen ifrån när vi dansade runt midsommarstången på midsommarafton :)

Midsommarafton!


Med fika och danshumör firade vi midsommar till att börja med på kyrkoängen, vi fikade, dansade, sjön och lekte lekar. Sedan tog vi cyklarna och cyklade upp till nybäck för att där äta sill och potatis (inte jag, usch för sill) sedan pratades det i ett par timmar innan det blev dags att grilla kött & kyckling, som vi sedan glatt åt upp. Senare på kvällen var det dags för jordgubbar och jordgubbstårta (jordgubbsmarängtårta) resten av kvällen var mest prat och skratt. En riktigt trevlig tradition tycker jag! Nu ska vi snart äta grillat igen vad jag fattade det som och sedan sill igen - usch - ha en bra lördagskväll alla! Vi hörs!
Min skapelse - jordgubbsberget

Kan inte sluta förens jag är klar


Känner inte alls för att blogga, kanske bloggar ett till inlägg ikväll, troligtvis. Jag har mest läst hela dagen, skulle egentligen har träffat Agnes men det blir imorgon istället. Läste iallafall ut boken som jag började på i morse nyss, så nu ska jag duka för att U&M kommer till oss ikväll. Nej, bäst att jag sätter fart, det blir nog ett inlägg ikväll ändå ikväll, så ni får veta vad jag hade för mig igår på midsommarafton, vad gjorde ni? Vi hörs!
Bilder kommer också senare eller imorgon, för jag har inte laddat in dom i datorn än ;)

Omringad av blommor



Vi dansar och sjunger glatt!


Kom nyss hem ifrån dans runt midsommarstången med fika och lekar. Nu ska jag byta kläder, till varmare/kallare, har inte riktigt bestämt mig än om jag tänker lida eller om jag bestämmer mig för att inte bry mig. Det sken faktiskt upp förut och det var riktigt skönt ute, men nu är det gråa moln som täcker himlen, förhoppningsvis är dom borta lika snabbt som dom kom. Nej, jag tänkte bara tipsa er om en otroligt fin låt, historian bakom den är otroligt fin. Chris Medina sjunger den. Hans flickvän var med i en bilolycka och hamnade i koma, efter två veckor ville läkarna stänga ner respiratorn men Chris sa att hon skulle vakna. Hon vaknade också, efter tre månader tror jag det va, och som jag fattade det så kan hon inte prata eller så och hon fick genomgå en hjärnoperation. Men han stannade hos henne trots allt. Några låtskrivare hörde denna historia och bestämde sig för att göra en sång om det. Dom kontaktade Chris och han sjunger nu låten. Detta är vad jag har hört, själva historien hittar ni här, men jag orkar inte läsa igenom det hela just nu, tror inte jag hinner, för den är på engelska. "What are words" heter i alla fall låten. 

Glad midsommar!


Glad midsommar alla underbara fina människor! Hoppas ni går runt med fina blomsterkransar och äter mycket jordgubbar!


Sitter här och muttrar lite över vädret, det var sol. I cirka tio minuter. Hitills så har jag hunnit med att blivit ångkokt i ett bad, tagit en fika på cafét. Letat fram lite färgglada kläder i garderoben, eftersom det är för kallt för att ha det jag hade tänkt. Idag väntas iallafall vid tre dans runt midsommarstången - utan regn - sedan vet jag inte när vi tar oss mot nybäck för att där äta grillat, umgås och sen självklart äta jordgubbar. Naturbilderna ifrån i Onsdags kommer senare, annars så blir det här det ända inlägget. Vi hörs!

Gårdagen var bara starten på sommarlovet.


love, kärlek & vänskap

Ekorren som vi smälte för.


På vägen hem till maria ifrån konfirmationen så upptäckte Elin, eller om det var Maria, en ekorre i ett träd, jag som hade kameran med mig fick stränga order om att ta kort på den. Jag gick ett steg frammåt, tog kort, ett steg till frammåt, tog kort, ett steg till frammåt, tog kort, sedan gick jag några steg frammåt och var väldigt nära utan att ekorren rörde sig, precis när jag ska ta upp kameran för att ta kort så kommer det ett tåg och ekorren flyr. Dumma tåg. Några bilder fick jag iallafall.
Diggar den första bilden, då den faktiskt stirrar på mig, eller kanske inte, men vi säger så. haha!

Går inte att ladda upp


Förbannade blogg.se, det går inte att ladda upp bilder för mig, nu har jag provat på tre olika webbläsare och det fungerar inte på någon av dom, blääägfroeefirhuf.

Här hör jag hemma


Borta bra men hemma bäst var det va? Ringde farmor & farfar som skulle hit för att äta dagens lunch på cafét och jag bad dom att hämta med mig hos Maria innan dom åkta. Så jag fick skjuts med dom hem och sedan hälsade jag på mamma innan jag tog mig hemmåt. Där kollades det så trassel, denna gång på svenska, så jag kollade på den, igen. Nu så ska jag äta lite mat och sedan sätter jag igång att redigera alla bilder. Vi hörs!

Tillsammans slår vi allt och alla!


Ni förstår inte hur underbara vänner jag har, ni förstår inte hur mycktet jag älskar att det är sommarlov så att jag kan umgås med så underbara människor. Solen bestämde sig för att skina upp och efter sju avsnitt av sex and the city så bytte jag om till byxdress. Sedan ringde vi Agnes och mötte upp henne för en promenad och lite tjejsnack. Vi gick runt och pratade och tog kort, satte oss på en stor äng med blommor, okej, det var inte en äng, det var en slänt - hur sjutton stavar man det? - och tog kort på varandra och på blommorna och hade det allmänt bra. Sedan lyssnade vi på musik, pratade om det vi pratar bäst om, kärlet & killar. Sedan träffade vi dom helt underbara Emil och David som gjorde oss sällskap en bit, roliga typer det där, haha! Sedan tog vi oss hem mot Maria och nu ska vi snart kolla några filmer, vi är utrustade med popcorn, ostkrokar, vatten, dricka och choklad. Denna kväll/natt kommer bli en bra en, vi hörs!
Eftersom jag sitter vid Marias dator så har jag inte laddat in bilderna, ni får dom imorgon eller så :)

Sitter i...Degerfors?


Rubriken är mest för att störa Maria, och för att jag inte kom på någon annan.
Vid 08:40 skulle jag helst sitta i bilen för att åka till konfirmationen, vid 08:20 skrek jag surt på mitt hår och bestämde mig för att duscha. Smartare beslut har jag tagit men jag hann iallafall. Osminkad och oplattat hår gick jag och Jennie in kyrkan. Sedan var det morgonbön, fika, en massa silkespappersblommor som skulle göras och sång. Sedan tog Maria med mig hem till henne och jag lämnade mina saker, nu sitter jag här och Maria gör konstiga djur samtidigt som hon totalmördar en geting. Snart ska vi ta oss mot kronhallen och sedan spenderar jag natten här. Vi spenderar den förmodligen med att skratta oss till söms till en eller två filmer, om inte fler. Nej, nu ska vi börja gå. Vi hörs!
Saknar dig hjärtat, något extremt!

Foton på mig.


Sista bilden, mjää, njaa, nee, jag vet inte alls va. Jag vet inte vad jag tycker om den, det är bara för att Emmie tyckte det som jag la ut den. Nöjd med resten av bilderna faktiskt.

Ge mig omedelbart


Nu har jag haft uppehåll ifrån kladdkaka tillräckligt, känner ett otroligt sug efter choklad och kladdkaka och allt som har med choklad att göra. Läste nyss en blogg där hon hade bakat en kladdkaka, just nu känner jag för snabbt slänga ihop en kladdkaka. Förövrigt så har jag en sjuk konfirmandledare som äter gräs, ganska söt är hon dock. Jag blev också ihjälskrämd av Johan när vi gått blindgång och vi skulle ta av oss ögonbindeln, alla andra fick se sig själva i en spegel. Jag när jag tittade upp såg istället Johan två centimeter ifrån mitt ansikte stirrandes på mig, om jag skrek? oja. Mina planer för imorgon kraschade så nu blir det nog förmodligen Maria istället, förhoppningsvis hos henne eftersom ja, jag vill. Förhoppningsvis så sover jag nog där också, om vi får som vi vill. Nu ska jag hitta någonting att stoppa mitt chokladbegär. Vi hörs!

Letar lite överallt.


Mitt andra minneskort är borta, får lite panik när jag hoppas att jag inte har råkat slängt det när jag städade igår. Nu snart så blir det konfirmaiton igen, dock så börjar det säkerligen regna vilken sekund som helst så jag hoppas vi inte är utomhus. Somnade ganska direkt efter att jag lagt ner datorn igår. Jag var så trött att jag orkade inte tänka och så trött att jag skrattade åt skämt som inte var det minsta roliga. Lyckades iallafall skriva klart min novell igår, nu återstår bara att låta Maria läsa den. Vi hörs!

Lätet jag aldrig tröttnar på.


Hörde nu att min sms signal gick igång, den är alltid lika underbar att höra. Okej, kanske inte alltid, att vakna av att man får sms tidigt på morgonen är väl kanske inte alltid underbart. Just nu så ska jag be min kära syster att göra flätor på mig, orkar verkligen inte blåsa håret. Är helt dödstrött, gick och la mig försent och gick upp för tidigt så att säga. Så nu säger jag godnatt, vi hörs!

I brist på något att göra


Förhoppningsvis så ser ni skillnaden, denna bild var bara en som jag tog för att se hur effekten blev, annan bild kommer. Det ska alltså se ut som om att bakrunden rör sig.

Suckar över mig själv.


Varför kan jag inte hålla mitt rum städat? Besviken på mig själv. Började dagen med att dra in till degerfors på konfirmationsträff, blev sång, lek och tipspromenad. Sedan kom jag hem vid ett ungefär och började då väldigt dumt nog på en bok, slutade med att jag inte kunde sluta läsa. Sedan glömde jag helt bort att jag skulle städa och nu har jag ett ostädat rum att ta hand om. Om jag hinner klart, vilket jag måste göra, så ska jag tvinga ut lillasyster för att ta kort på henne när hon cyklar. Jaja, måste väl börja nu antar jag. Vi hörs!

Glöm vad jag sa.


Glöm att jag någonsin ens nämnde att det kanske kunde skina upp senare idag (det skrev jag imorse). Jag skulle knappast tro det, det bokstavligen öser ner här. Jag och Amanda har nyss kollat klart trassel, kände att vi behövde titta på den när alla sa att den skulle vara så bra. Jag skrattade och skrattade och skrattade, jag diggar helt klart kameleonten (rättstavning?) som är med hela tiden, hahaha! Nu ska jag gå ner och försöka fixa Amandas blogg, dumt av mig att lova henne att jag någon gång skulle fixa den, nu är det dax! Vi hörs!

Behind the scenes



frälsarkrans


Började dagen med att ta mig in till degerfors för att gå på mässa i kyrkan och få min frälsningskrans, med konfirmationen. Imorgon drar konfirmationen igång, med konfirmationsträffar tre gånger i veckan (nästa vecka fyra) + en massa andra träffar och läger. Kommer säkert bli kul, vi hoppas på det iallafall. Annars så tror jag att det blir att kolla på film idag, förmodligen flera stycken. Vädret är riktigt dåligt här men det kanske skiner upp till senare. Nej, nu ska jag iallafall plocka undan i mitt rum så jag har det gjort. Vi hörs!
Emmie och hennes häst som jag aldrig kommer ihåg namnet på.

Vi är som vi är, ganska lagom.


Jag vet inte om någon såg den reklamen, fast om ni inte gjorde det måste jag medge att det var bra gjort, men ni vet den där reklamen om att allt i sverige är lagomt? Reklam för McDonald's, Max eller bugerking, någonting med hamburgare iallafall. Poängen jag ville komma till var att därifrån kommer rubriken. Det var alldeles lagomt på cafét, jag som trodde att det skulle bli antingen eller, det blev väldigt skönt, folk som kom hela tiden men samtidigt hade vi tid att sitta ute i solen. Nu så har jag nyss duschat och sitter ute på altanen med min påbörjade bok, ska snart ta mig innåt för att göra en blåbärspaj, den jag pratade om förut. Sedan bjuds det på grillat och försk potatis, låter väldigt bra. Nej, nu ska jag ta och sätta fart. Vi hörs!

Antingen eller.


Antingen jobbar vi allt vad vi har och det är fullt med folk på cafét, eller så sitter vi med våran tredje fika för dagen och är allmänt uttråkade. Brukar vara antingen eller på cafét, vi kan ju hoppas på att det blir som förra gången (vilket också var för första gången det var så på cafét, av dom x antal gångerna jag jobbat där) då det kom lite folk hela dagen, det var alldeles lagomt. Fast som jag sa så har det bara varit en gång av dom gångerna jag jobbat där som det varit så. Detta vill säga är ett tidsinställt för dom som inte fattat det ;) Vi hörs!

Jobb & blåbärspaj


Jag och Amanda lovade mamma att ta hand om cafét idag när mina föräldrar och min lillasyster är i örebro och gör någonting. Helt ärligt har jag ingen aning om vad dom gör där. Hur som helst så har vi iallafall hand om cafét idag. Senare ikväll så blir det grillat och jag har tagit på mig ansvaret om efterätten, ansvar och ansvar, jag bad om att få göra den helt enkelt. Hittade ett recept på en blåbärspaj som hade muscovadorsocker i sig. Receptet hittar ni här, enligt mig (och mamma som också kollat på det receptet) så verkar den väldigt god. Nu ska jag fixa mig sedan ska jag ta mig upp mot cafét för att ta upp kakor osv innan vi öppnar. Vi hörs!
En helt random bild ifrån pizzan för någon vecka sen, helt oredigerad. Varför jag tog denna bild? Ingen riktigt vet det.

Nu tar jag natten


Jag antar, fast mest hoppas jag, att det finns någon där ute som inte heller har något liv som kollar folks bloggar ihopp om att någon har uppdaterat. Jag hoppas att den personen hittar min blogg och blir superglad över att jag gör ett inlägg just nu. Jag tycker det är ganska kul ändå att se min statistik, den har höjts sig nu när uppdateringen har stigit och idag (numer igår) så sjönk den lite när uppdateringen var sämre. Jag får väl hålla uppdateringen hög nu, alltid kul med folk som läser min blogg! Vi hörs alla underbara människor där ute.

En underbar kväll.


Regnet är inget hinder för mig, kan ha något att göra med att vi var inomhus och kollade på film, då är det bara riktigt mysigt med regn. Egentligen känner jag inte alls för att blogga, men kör till, jag hittar säkert någonting vettigt att blogga om. Ganska dumt av mig måste jag medge, men jag glömde att ladda kameran och batteriet är helt dött, så jag har inte heller några bilder att trösta er lässugna typer med. Inga från idag alltså, måste ta tag i fotograferandet och ta mig ut för att fota natur någon dag, inläggena blir ganska tråkiga att läsa när jag inte har några bilder. Med tanke på att jag, precis som Agnes sa, skriver om princip samma sak varje dag, någon stackare (varför det är synd om honom/henne vet jag dock inte) kanske har missar att jag städar i princip varje dag eftersom min förmåga att hålla mitt rum städat är lika hög som att en elefant skulle kunna smyga sig förbi tullen utan att den skulle märkas. Dålig liknelse, men den var den första jag kom att tänka på. Titta, jag lyckades hitta någonting att blogga om trots allt. Vi hörs!
Jag lyckades hitta en nyligen tagen bild iallafall - ifrån igår när jag var i stallet, lyckades få en bild på blommor innan batteriet dog.

Grått & fult men jag är glad!


Vädret här är rent ut sagt skitdåligt, jag hörde att det var några stackars studenter som skulle springa ut i detta väder. Stackare. Vi får hoppas att det blir bättre, klockan är ju bara drygt tolv än sålänge. Annars så ser dagen ut att bjuda på städning och sedan ikväll någon gång ska jag iväg till tjejerna. Bilderna som var på mig ifrån när jag och Emmie tog kort kommer någon gång. Vi hörs
Beröm mig för att jag för en gångs skull lyckades göra ett kort inlägg ;)

Hjälp mig nu, snälla?


Alltså, jag vill blogga, känner en otrolig lust att blogga, men det är bara för att jag läst alla bloggar nu. Jag har dock redan bloggat om det mesta jag gjorde idag, så jag vet inte vad jag ska skriva. Funderar på att skriva lite simpelt om vad jag ska göra i sommar, inte alltför detaljerat, ni vet, vem som helst kan ju faktiskt kolla min blogg ;) Frågan jag egentligen hade tänkt att ställa till er som läser, är vad sjutton ni vill läsa? Skriv eller skriv inte, men gör mig gärna glad och skriv, haha.

Var iallafall uppe i stallet ett tag förut, batteriet till kameran dog tyvärr ganska fort, men några bilder hann jag ta. Okej, jag erkänner att det var ganska dumt gjort att inte ladda kameran innan, men ibland så går inte hissen ända upp. Några bilder blev det iallafall, och Emmie verkade nöjd så det får räcka. Jag är iallafall stolt över att jag tog mig till stallet (något konstigt är att det gick så mycket snabbare hem än dit, huuur?) För dom som inte fattat det så är jag inte så överglad i stallet. Under ungefär ett år så försvann nästan alla jag umgicks med till stallet och när sedan dom som inte var där (av någon andledning var alla dom ett år äldre än mig) försvann till högstadiet så blev jag ensam. Nej, vad dramatisk jag lät, jag bestämde mig iallafall för att prova och tyckte om det i en vecka, sedan började jag umgås med Maria och sen dess var det lite mer än ett år sedan jag var i stallet. Nu träffar jag dock alla som är i stallet ganska ofta på fritiden iallafall, för dom är inte i stallet lika ofta längre. Jag vill bara påpeka nu att det absolut inte var lika hemskt och dramatiskt som det lät nu när jag skrev det, haha, absolut inte! Nej, jag tycker att nu har jag skrivit tillräckligt. Vi hörs!

Godare än på bild.


Gjorde ju som sagt muffins med Emmie igår, idag dekorerade jag dom i brist på någonting att göra. Resultatet blev att du var godare än dom såg. Dom smakade iallafall gott, enligt mig.
Receptet kommer senare idag eller imorgon.

Emmie


Det är ganska lätt att ta bra och fina bilder när man har en bra och fin person att ta kort på.
Ni får dom vakra så kallade behind the scenes bilderna sen, kallas det då? behind the scenes, jaja, dom är väldigt vackra.

Jag är som alla andra.


Nu har jag börjat andvända google chrome jag med, så nu hoppas jag att det är bättre, för annars byter jag tillbaka.
Emmie lämnade mig för ett tag sen, och jag hoppade ner i badet för att fräscha upp mig lite. Nu ska jag snart klä på mig och sedan kolla hur varmt det är ute, det ser bra ut, frågan är bara om det verkligen är det. Just nu så sitter jag och förbannar mig själv över nya spotify, nu har det ju gått mer än en månad och jag kan fortfarande inte lyssna på veronica maggio eftersom jag redan lyssnat på dom fem gånger. Kommer jag aldrig mer kunna lyssna på henne nu eller? Jo, vi har ju grooveshark och min lillasysters spotify, för den skitungen har ju kvar det gamla. Det gör ju dock inte mig någonting, för då kan jag ju lyssna på hennes när hon är på fritids. Jaja, vid fem drar jag upp till - håll i er - stallet för att ta kort på Emmie när hon rider, hur länge sen var det jag var där uppe. När jag säger att jag är en riktig hästvän och älskar stallet, då är det ironi på hög nivå. Brukar dock vara helt okej att vara där uppe när jag väl är där, och denna gång får jag ju ta kort. Nej, nu ska jag göra någonting, vi hörs!

kommande bilder



En bild av flera jag tog på min fina tjej som för tillfället sover så sött. Resten av bilderna kommer imorgon :)


Jag spelar piano på ett lår.


sitter och lyssnar på jag kommer samtidigt som jag sitter och låtsas spela piano på Emmies lår. Fick klänningen som Nelly sa var slut hem i brevlådan idag, när och vad skulle jag andvända den till? skolavslutningen. När var skolavslutningen? Igår. Kul. Ska skicka tillbaka den igen, men den passade, ååh, så bra. Dock så var jag ganska blek i den och min som jag hade igår var mycket snyggare och färggladare. Jag och Emmie tog tag i våra liv och vi bakade, det var ett tag sen jag gjorde det nu. Blev muffins med nutella och hallon i, riktigt gott, hallonen gjorde så att det inte blev för sött, vilket var bra, annars hade man nog inte fått i sig hela, på grund av sötheten. Just nu så sitter vi och väntar på bilderna som vi tog idag ska bli sparade, vilket tar en evighet. Förmodligen stannar hon här över natten, och det blir kanske en film senare, åh, jag älskar att ha sommarlov med så underbara personer! Imorgon så ska jag följa med Emmie till stallet för att ta kort på henne och hennes hästar, blir nog bra. Vi hörs!


Vänta er en ny header inom kort, och förmodligen en ny profilbild också :)

Räddaren i nöden


Världens bästa Emmie kom hit för ett tag sen, nu återstår bara frågan vad vi ska göra, hittade en massa fina tips på megapixlars blogg. Kanske tar och drar på en piknik, nej, det blåser som tusan här. Vi kommer på något att göra. Ifall någon stackare har lika tråkigt som jag hade innan Emmie kom och räddade mig så kan ni få den intressanta faktan att jag klippt sönder tre stycken jeans som jag nu andvänder som shorts. Jaja, Vi hörs!


Skolavslutningen!














Första är på mitt hår, och på dom tre sista är det dom flesta i klassen, vissa ville inte vara med, jag är den med den korallrödfärgade klänningen - dom imellan är på killarna, Moa & Agnes och på uppträdanden. Världens bästa är vi, 7C - blivande 8C!

Dra igång detta nu!


Första dagen på sommarlovet, känns helt okej. Just nu känner jag mig mest deppig, vill träffa någon första dagen, det är ju sommarlov! Dock så tror jag att det är vädret som förstör, det blåser och blåser och blåser hela tiden! Ska plocka undan kläderna jag slängde av mig igår kväll, klänningen ligger i en hög på golvet och resten av dom trehundrasjuttiofem olika klädesplaggen jag provade igår efter skolavslutningen, klädångest? skulle tro det. Det är ungefär vad som är bestämt idag, sedan får vi se vad som händer. Vi hörs!

Jag vill njuta


Jag har en massa om min dag (efter skolavslutningen) att berätta, men just nu är jag för trött för att orka blogga. Bilder och sånt kommer också imorgon eller så, jag har ju sommarlov, kan jag ju inte slösa bort på datorn, hallå! dom kommer, tro mig, någon dag har jag extremt tråkigt och då kommer dom, bara det att det kan vara imorgon, det kan vara om ett år. Vi hörs!

Med dom bästa på jorden!



Jag går ut sjuan, med dom bästa människorna på världen (+ att jag är godkänd i alla ämnen, och i sjuan kan man inte mer än att vara godkänd eller inte godkänd, men ingen bryr sig väl om betyg? eller?) och det känns så grymt att jag redan gjort ett år på högstadiet. Jag älskar min klass och jag älskar mina vänner, dom gör min dag, dom får mig att orka gå till skolan varje dag, med vilje vill säga. Nog om det, ni har nog fattat redan att det idag var skolavslutning, och jag gick till skolan frivilligt och med klänningen jag beställde på mig. Glad. Jennie kom hit och kollade mig springa hit och dit här hemma under tiden som jag drog på mig klänningen och satte på mig maskara, fin syn. Egentligen var det meningen att vi skulle göra det sista här hos mig innan vi gick ut till bussen, tjaaa, njaa, Jennie hade inte så mycket till chans att fixa sig på, jag tror hon hann ta på sig ögonskugga, med det var väl typ det ända. Sedan vart det ut till bussen, där vart jag väldigt (vääääääääldigt) avundsjuk på Emes skor, medans jag hade platta gladiatorskor som jag inte kunde gå i. Framme i degerfors så gick vi till enheten och väntade på våra mentorer, där bytte jag också mina skor mot ett par vita klackar som Mathilda tog med sig åt mig. Sedan var det föreställning för hela skolan, tog mest kort på föreställningen, och sedan några kort på klassen på slutet, annars blev det inte så många bilder. Glömde helt bort att ta kort på hur jag såg ut, men jag tror Agnes tog en på mig och Elin i början, så jag ska försöka sno den. Tack vare Eme så har jag också en bild på hur jag såg ut i håret, ingenting avancerat dock. Sedan kramade jag om alla och det bar hem till våran egna skolas avslutning, hann bara hälsa på min gamla mentor och några andra lärare. Detta var en bra skolavslutning, med dom bästa på jorden. Vi hörs!


Brännbollsturnering!






































Bilder tagna av lite alla möjliga, men vad jag vet säkert så har jag, Maria & Elin tagit bilder, men jag vet inte säkert om fler tog :)

En massa skratt!


Spelade som sagt brännbollsturnering idag, vi förlora ganska enormt, mot båda lagen, men hej? vi är sjuor. Vi tar som nästa år. Städa också ur skåpen och sen bara råkade det bli så att vi fick order av olika mentorer, den ena sa städa där, den andra sa städa där. Sen sa den ena att vi var tvunga att sopa vid våra skåp för att det var fullt med pappersbitar här och var sen när vi städade ur dom. När det sedan slutade med att vi städade nästan hela enheten så frågade vi varför dom andra klasserna inte gjorde någonting, då sa dom ju självklart "nej ni skulle ju bara städa där". Jo, men era "där" var två olika ställen + ett klassrum. Åttorna skrattade glatt åt oss när vi kom ut ur enheten fnysandes. Satt sedan och hejade på finalen, trots att vi många hejade på niorna så vann åttorna, överraskning? nja, inte så. På tal om ingenting, minns ni nycklarna jag tappade bort en efter en? Som jag sedan betalade? Jodå, jag hade ett kvitto på dom tills jag städade mitt rum, då chansade jag och slängde den, dumt gjort. Dom glömde att stryka mina nycklar och det står alltså att jag fortfarande inte har betalat dom. Jag trodde ju då att jag hade kvar kvittot men nu när jag kommer hem inser jag att jag måste ha slängt det när jag städade, men kuuul. Hoppas på att jag kan övertala min mentor att jag visst har betalat dom, för jag har halva klassen som vittne. Vi får se, imorgon kommer iallafall bli helt toppen! Kommer dock sakna min klass enormt, vi hörs!

Vi slår dom med häpnad!



Drar mig iväg till skolan för att krossa 8E & 9E, i brännbollsturneringen jag nämnde igår, med den bästa klassen någonsin!


Thriller och jordgubbar


Ska snart mumsa i mig svenska jordgubbar och också fortsätta kolla på thrillern som förstör mina nerver. Hade det inte varit på grund av Sandra bullock så hade jag aldrig kollat på den, hon är bara för bra skådespelare tycker jag. Egentligen så bloggar jag nu bara för att göra er avundsjuka på att jag ska äta jordgubbar, så jag hoppas ni blir det nu. Nej, jag får se om jag orkar kolla klart på filmen (som hitills inte är så läskig, men hallå? den har ju titeln thriller och då är det bestämt att den är läskig) Ansiktmask behövdes förresten inte, ibland älskar jag att mitt ansikte jämt väljer att se mänskligt ut till firanden och avslutningar osv. Kan bero på att jag dom senaste dagarna har andvänt en peeling (bild nedanför) som är hur grym som helst. Vi hörs!

                                                             


Inte riktigt så fint va?


Städningen är så gott som klar, ska dammsuga bort glassplittret som är kvar så inte skär upp fötterna. Sedan dammsuga i garderoben lite innan jag fyller en badkar fullt med varmt vatten. Annars så ska jag ta på en ansiktsmask och sedan ska Amanda få prova lite på mitt hår. Om jag hinner så fixar jag eventuellt naglarna, eller nej, inte när vi ska spela brännboll imorgon, kanske inte så smart drag. Min rygg ser allmänt ful ut så den ska jag försöka göra någonting om. Nu är det bara att hålla tummarna att klänningen kommer imorgon, och skorna också. På tal om något helt annat så har min statistik höjt sig och jag upptäckte på bloglovin att jag har 5 stycken följare, sidvisningarna visade över hundra idag, och jag blir superglad! Så det lönade sig trots att att uppdatera oftare, då får jag väl fortsätta med det. Fast som jag skrev i ett tidigare inlägg så blir ju nog inte uppdateringen lika hög till sommaren, för då har jag en massa saker att göra! Nej, nu ska jag skynda mig. Vi hörs!


Let's do it tomorrow!


Enligt våran So lärare så är det den näst viktigaste saken i skolan, efter So såklart, den traditionella brännbollsturneringen med våran enhet! Vi kommer säkert inte att vinna allt, men förhoppningsvis en match eller så av två/tre (vi är tre klasser så man kör två gånger och om man går till final så spelar man alltså tre gånger totalt). Våran klass är så tävlinginriktade och dåliga förlorare så det är nästan sorgligt, men vi får väl försöka att åtminstone spela fint spel (nää, det kommer vi inte, men vi kan ju säga så åtminstone), blev många åtminstone för att vara en mening. Om ansiktsmasken visar sig från sin goda sida så kör jag nog utan smink imorgon också. Sen tar jag nog med mig kameran för första gången till skolan, får se hur jag gör när jag spelar, om jag lämnar den till någon lärare då under tiden, jag löser det på något sätt. Nu blev det ett sånt där jättelångt inlägg igen, så jag sätter punkt här nu. Vi hörs!

weheartit - kiss and kissing
















Tagna ifrån weheartit.com, med taggarna kiss & kissing.


Mina fina vänner.


Satt uppe och pratade med Agnes och Maria tills lite för sent igår. Jag är dock inte så speciellt trött, men det kommer väl.

Eftersom jag inte är brun alls, så kanske jag ska ta en ansiktsmask senare ikväll, behöver fräscha upp min hy lite inför skolavslutningen. Folk verkar tycka att jag ska gå på skolavslutningen, varesig min klänning hinner komma eller inte, i byxdressen. Så jag har tänkt ut både hår och börjat på smink, får prova det ikväll, men jag behöver hjälp av Amanda och jag vet inte hur sugen hon är på att gå upp så tidigt eftersom hon har lov. Känner mig allmänt lat idag, men det beror väl på att det blev sent igår förmodar jag. Började på en bok i förmiddags och läste ut den nu alldeles nyss, mina kära böcker tar ju slut snart, vad sjutton ska jag läsa när jag solar i sommar? Rastlös som jag är kan jag ju inte ligga still om jag inte har någonting att läsa, och envis som jag är så har jag ju valt en speciell "serie" att läsa, och kan då självklart inte tänka mig att läsa någonting annat. Surt. Nu ska jag tillbringa resten av min eftermiddag/kväll med att plocka reda på min klädhög som hamnat mitt i rummet. Jag ska även dammsuga upp resterna av min lampa jag råkade välta häromdagen, bra start på dagen. Vi hörs!



Nu firar vi stort 300:de inlägget är detta, det firar jag med att fortsätta städa rummet, trevligt (kommer några bilder sen)

Jumpsuit/byxdress







Det blev som en fotbollsmatch, när det blir ett mål, så visar man ifrån varenda jäkla vinkel och helst från samma, om det går.

Student!








Om någon/några som finns med på bilderna inte vill vara med så säg till så tar jag bort bilderna direkt :)

Det är tillåtet.


Jag tänkte leka modebloggerska här för en sekund och gå ut och ta kort på vad min Faster överraskade mig med här nyss. Fick ett litet paket ifrån när hon var i Vancouver, en efterlängtat byxdress/jumpsuit/kalla-det-vad-du-vill, helt underbart mjuk och skön! Väldigt bra färg också, dock lite stor i ärmarna men den fungerar bra som lite oversize om man har ett linne under. Nöjd. Så jag tänkte ta mig ut och ta ett kort på den hängandes i en buske (ni vet lite modeaktigt) för att få halva våran lilla by att skratta när jag står där ute och tar kort på ett klädesplagg. Snart kommer även upp bilder ifrån studenten. Fyra inlägg, om inte fem, jag är antingen riktigt hopplös/har inget liv eller så är jag en grym bloggerska, döm själva. Vi hörs!

Man ångrar ibland vart man bor.



Läste nyss Kenzas blogg och där var det tydligen 30 grader i skuggan, här är det inte något speciellt varmt och det blåser, trevligt!

Vet ni vad jag fick reda på förut? Att det var pingstafton idag, det hade jag ingen aning om förens mamma sa det förut. Vet ni vad det resulterade (säger man så?) i? Att affären stängde tre och att jag inte hann köpa jordgubbar. Nu ska jag städa och sedan se om jag ska göra någon sallad eller efterätt ikväll. Min syster, den dära som aldrig uppdaterar sin blogg, är ute och övningskör, hon får om ett år köra bil, det känns konstigt, hon blir myndig den dära typen. Hon skulle övningsköra med pappa nu idag och då passade Amanda H/hennes bästa vän på att åka med, eftersom dom inte skulle köra där det kom mycket bilar så kunde dom lika bra åka där Amanda H bor och då samtidigt skjutsa hem henne. "Det var ju kul att lära känna dig" var min kommentar när Amanda sa att hon skulle övningsköra, äkta syskonkärlek. Varför sitter jag och berättar detta? Ingen vet. Vi hörs!



Nu kom dom hem. Amanda "jag har kört" Jag "Gick det bra?" Amanda "[nervöst skratt]"

klänningen är skickad.


Pappa fick ett mejl om att klänningen var skickad igår, och då brukar det ta ungefär en dag innan den kommer fram, alltså borde den komma på måndag, men chansen finns att den kommer på tisdagen också, och då är det försent. Skorna vet jag ingenting om, dom borde ha kommit igår så jag hoppas dom kommer till på måndag också! jaja, Ikväll kommer U&M hit, och vi ska äta grillad fläskfilé (kan väl vara det bästa jag vet) och någonting gott till. Nu hoppas jag att min faster inte läser detta men jag funderar på att göra någon riktigt sommrig sallad (som jag också vill äta, annars hamnar salladen bara på min tallrik när jag ska ta kort på maten för då ser det goare ut ;)) men ikväll vill jag göra någon riktigt god sallad. För kanske två år sen eller något åt vi en fantastisk sallad hos våra grannar som deras dotter (20-26 år gammal, har inte någon större koll) gjort, med jordgubbar i, mm. Så jag funderar på om jag ska göra en till ikväll, och om min faster läser detta så är hon tyst om det också, eller hur? Eller så gör jag någon god efterätt, det var ett tag sen. Vi får se, jag lär väl uppdatera senare igen så. Vi hörs!

Ge mig lite tips!


Jag har vissa bloggar jag läser varje dag, men nu när jag faktiskt läser dom varje dag så blir det ju nästan ingenting att läsa längre. Vanligtvis så har jag läst bloggar lite då och då, och då har det ju varit kanske tio inlägg jag måste läsa ikapp, nu är det högst två kanske. Så kom igen och ge mig lite intressanta bloggar att läsa! (som också uppdaterar ELLER HUR MARIA & AMANDA?)

Jag lovar att mitt sommarlov kommer bli grymt. En massa tjejkvällar med dom bästa, till stockholm med Agnes och kolla på Veronica Maggio, konfirmation med underbara människor, däldernäslägret och förmodligen åker vi väl någonstans med familjen osv. Oftast säger jag ju att "åh, detta sommarlov ska jag umgås med en massa underbara typer och bara njuta" oftast så slutar det med att jag hinner träffa dom då och då (som förra året då jag hann träffa några i juni, annars var det frilufsskola, till stockholm, till åland två gånger, till göteborg, fyllde år, läger och sen började vi skolan igen).

Ge mig sommarlov nu!


tårarna rinner sakta ut.


Vet ni hur arg, förbannad, ledsen, sur, trött och besviken jag var på min klass i början av sjuan? Det finns inte ord att beskriva hur besviken jag blev på att alla klasser jag hört om var så grymma och så kommer vi här med rektorn på besök varannan lektion (nja, kanske inte) och lärarnas utbrott konstant. Nu får bara tanken av att om två år lämna denna klass föralltid mig att bli tårögd. Jag vill inte, jag vill inte ens lämna dom nu i två månader, samtidigt så vill jag ju slippa vissa då och då, men om en försvinner då försvinner en del av våran klass, en personlighet av dom 20 stycken olika vi har i våran klass. Hur jobbiga vissa än kan vara, så skulle jag inte vilja att dom slutade i våran klass (bara lappa till dom lite då och då). Jag skulle inte vilja byta klass för en sekund, vi kommer alltid vara grymma, nästa år, när vi går ut höstterminen, då har jag gått halva högstadiet, och det känns hemskt, för då vet jag att för varje dag/vecka/månad som går så har vi gått mer, än vi har kvar.

Nu skippar jag boken och håller mig social på datorn ett tag till, behövde skriva lite om våran klass, eftersom det snart är sommarlov, tyckte jag. Den är bäst & underbar helt enkelt! ;)

Jag anser det vara kul.



Snart har jag gjort 300 inlägg, uppdateringen är högre än någonsin förut, dock så kommer den sjunka under sommarlovet. Funderar på om jag ska sova tidigt i natt eftersom jag känner att det skulle vara skönt att sova ut, det har blivit lite sent på sistone, det där minilovet förstörde allt. Annars tar jag en bok och somnar till, jodå, det har faktiskt hänt, var ganska jättetrött då (vilket jag är just nu med, vilket ni kanske märker på hur jag skriver, inte så genomtänkt inlägg) och skulle bara blunda lite, jag somnade med boken i ansiktet, duktigt Filippa. Jag får se hur jag löser detta enorma problem som jag kände att ni verkligen behövde veta. Nej, nu ska jag sätta punkt för detta totalt ointressanta inlägg (jag borde ha en kategori eller något så ni vet "jaha, idiotiskt tråkigt inlägg, jag behöver inte läsa detta om jag inte har extremt tråkigt och läser allt och lite till" så ni själva kan avgöra. Nej punkt var det ja. Vi hörs!

Massa hopplösa lektioner


Hade mest inställda lektioner och ej-jobbande-lektioner idag. Våran "riktiga" första lektion börjar tio i tolv, vad jag anser. Egentligen skulle vi kunna sluta redan, för vi gör ju inte en skit, men min klänning har ju inte kommit än så vi slutar gärna på tisdag. Efte skolan ringde jag mamma och bad henne ta med min klänning så drog jag på student, Davids student. Där fikade vi och jag träffade en hund som jag är dödsförälskad i, jag vill ha. Just nu sitter jag här och bryter mitt två veckors långa chokladstopp genom att trycka i mig bit för bit av en marabou mint. Kvällen får bjuda på vad som helst, en film kanske, vi får se, vi hörs!


Ha en trevlig fredagskväll och till er som tagit studenten säger jag grattis! Till er som har sommarlov säger jag ha ett grymt sommarlov!


Du gör mig rädd hjärtat.


Klänningen jag vill ha, kommer inte. Den är slut och jag är förbannad och arg och sur och ledsen osv, men det har jag redan tagit ut här hemma och på maria. Det betyder att jag måste beställa en ny, fort, idag. Vilket betyder att jag är fruktansvärt rädd att den inte hinner komma och att jag är fruktansvärt glad över att jag kollade på klänningar igår och att jag vet vilken jag ska ha. Den borde komma, fredag - måndag, den borde, hjälp! Skorna då? Har dom kommit? Nej, men jag har inte ens tid att tänka på dom just nu, dom bara MÅSTE komma, alltså, helvete och en massa andra svordomar. Nu gör Maria (hjärtat) mig extra rädd och säger "men tänk om den kommer på måndag, men inte passar?" nej, den tanken fanns inte i mitt huvud. Nu gör den det.

Regn, åska och muller.


Bara tanken av att lämna min klass i två månader på tisdag gör mig ledsen. Dock så lär jag väl träffa en del, men förmodligen inte alla.

Min skolavslutningsklänning har fortfarande inte kommit, och nu början paniken komma "vi skickar ett leveransmejl när vi skickar klänningen" var svaret jag fick ifrån nelly. Sedan tar det bara 2-3 arbetsdagar innan du får det. Skolavslutningen är på tisdag, det blir alltså ganska exakt tre arbetsdagar, om dom skickade den igår, vilket jag inte har en aning om dom har gjort eller inte. Jag ska kolla med pappa och mamma om någon av dom har fått ett mejl, eftersom jag inte vet vilken mejl vi andvände oss av, min kollar jag iallafall varenda sekund. Nu håller ni väl tummarna med mig? Snälla. Vi hörs!

glada besked, bara glada.


Två lyckliga saker i mitt liv just nu. Jag är klar med tröjan i syslöjden vilket betyder att jag går ut sjuan med G i alla ämnen, underbart! Vi bara antar att jag hinner klart med den där kasperdockan i bilden, för annars...IG. Vi fixar det, på två timmar och en kvart? Jag borde klara det. Andra, jag ska plocka undan lite kläder som jag råååkade slänga ut i morse, sedan är jag KLAR med mitt rum, varsågod Ulli, nu kan du komma och inspektera mitt rum, haha! Sen så finns det sådana här fina justnugladabesked, det luktar underbart gott i huset just nu, vilket betyder mat. Jag var för ungefär en timma sen iväg och badade med Emmie, kallt som satan. Jag ska efter maten ta ett långt varmt bad och fräscha upp mig lite och sedan kolla på film. Nej, nu får det räcka, hoppas min glädje har spridit sig bland er nu, Vi hörs!


Från lite då och då.















Valde fel kläder.


Körde på jeans och en instoppad tröja idag, jag dör av värme. När, när, när ska jag förstå att även fast det står att det ska regna, så är det fortfarande varmt, känner mig dum. Våra lektioner känns helt hopplösa nu, det är sex dagar kvar tills vi slutar skolan, och jag lämnar min älskade klass i hela två månader, det gör ont. Vi gör ingenting, vi är klara i princip i allt, vi har redovisning imorgon och nutidskryss, annars så är allt klart. "Hämta något att jobba med, som ni inte är klara i, eller kolla tillbaka i boken och jobba med sånt ni inte kan" var svaret vi fick av våran mattelärare när vi var klara med allt i matte. Jag vägrar, jag totalvägrar att ens öppna den där boken igen, aldrig igen. Nu ska jag vänta på att batteriet är färdigladdat sen tror jag att jag sätter på en film, ska fixa lite att äta också, jag är alldeles illamående av hunger idag. Det är då det serveras någon röra som ska kallas vegetarisk lasange, men vette tusan om jag skulle vilja kalla det det, röra kanske, skolröra? Fick stilla min hunger med ett par mackor. Bilder var det ja, dom är redigerade och snart kommer dom upp, vi hörs!

Det smattrar mot mitt fönster.


Det regnar och åskar utanför mitt fönster, men åskan var långt bort så jag orkade inte dra ur sladden, hehe.

Ska vi kanske börja räkna ner till skolavslutningen nu? sex skoldagar kvar, och min förbannade klänning (eller skor för den delen) har fortfarande inte kommit. Om den nu hade tagit slut innan min beställning kom fram, kan dom inte skicka ett brev eller något då, jag vill helst inte gå i jeans och tröja på skolavslutningen. Skorna är dock beställda, så dom lär komma inom kort. Just nu funderar jag på att sätta på en film att somna till, kanske. Vet ni förresten att det känns som om jag bloggat en evighet, men jag kom fram till att jag inte ens bloggat på denna blogg i ett år, det firar vi i augusti. Vi hörs!


Uppror var det här.


Min mage gör uppror, just för tillfället känns det bra, men det kommer och går. Blir så arg, jag saknar min klass nu.

Har tillbringat min dag med Matilda, cyklat till stranden, fikat och solat. Årets första dopp blev det också, svinkallt. Min mage gör dock för tillfället för ont för att jag ska kunna tänka på vad jag ska skriva, jag skriver imorgon igen, och jag hoppas det går över, tror inte att det är någonting, bara tillfälligt. Vi hörs!


Söndagsmys


Vid sju lämnade jag städandet och drog iväg till pizzan med en massa folk, trevligt!

Nu väntar nog en film eller så, lite söndagsmys ;)

för snart 13 år sen.



Lite sisådär jättetråkigt


Städar lite till och från, samtidigt som jag springer till datorn då och då och håller tummarna för att någon ska ha bloggat, än så länge utan framgång. Tog lite kort på mitt rum, gick ut i köket och hoppades på att jag skulle hitta någonting gott att äta på, insåg att chips i mitt nystädade rum kanske inte var det bästa. Funderar på att kanske sätta på en film att antingen skratta eller gråta till, har inte bestämt mig vad jag är sugen på än, tills dess, så fortsätter jag med att städa. Hittade också min addidas parfym som jag trodde jag hade glömt på idrotten någon gång. Ja, det var väl nyheterna i mitt liv dom senaste 2 timmarna. Vi hörs!

Sura miner & massa fika


Ja städade och städade och städade igår, jag hade inte tid med att gå ut och sola, hoppades istället på att det skulle vara lika fint idag. Förbannade mig ibland, kunde jag inte städat idag istället? Jag har dock haft tid för att fika i mängder för att fira Amanda.

Nu sitter jag här och förbannar mig själv för att jag inte städade idag istället, och tog vara på vädret igår, för idag, är det storm. Igen. Upptäckte därimot till min förvåning att jag blivit solbränd på min kropp, hallelujah! Nu snackar vi dock minimala mängder men en bikinirand är väl iallafall något? ;) Nu ska jag sätta mig och muttra över mitt dåliga val igår och fortsätta med städningen. Annars så tar jag mobilen och hoppas att det finns någon där ute som har lust att vara social med mig. Vi hörs!



Bilder ifrån dom senaste dagarna kommer, men jag vill inte bara slänga ihop några snabba bilder som jag har redigerat på två sekunder, ni får ett inlägg med massa bilder snart, håll ut! Sen ska jag nypa mig i skinnet och lägga ut lite recept här på bloggen, den har ju trots allt kategorin "Recept & Foto". För att sedan göra er extra nyfikna så håller jag på med en lite sommrigare profilbild och header! Håll ut mina kära vänner, håll ut! ;)


ca 9438574573458439 timmar senare.


Ungefär 9438574573458439 timmar, 20 påsar skräp, x antal nysningar, två hyllor och en bokhylla senare har jag fortfarande inte ett helt städat rum, men nu står iallafall möblerna där dom ska.

Är faktiskt nöjd, och hade jag inte varit det så hade jag lätt slagit till mig själv. Kanske bara jag, men jag tycker nog att det ser ut att vara mer plats. Kan ha något att göra med att jag slängde ut en bokhylla och kapade av min lite större bokhylla så den blev två hyllor lägre. Lag lovar att vi inte lyfte på en sak som det inte var damm under, speciellt inte under bokhyllorna, usch! Just nu så skulle jag bara vilja lägga mig och dö, men vi har besök så jag måste vara social, haha. Vore väl trevligt om jag gick och la mig? Iallafall så måste jag nog plocka undan lite till, sen så ska jag gå ut och vara lite social, får jag prata lite engelska också. (våra släcktingar är ifrån amerika och har lite svårt för svenska, men dom pratar så mycket på svenska som dom kan medans jag pratar på engelska för att öva) Vi Hörs!


Jag bloggar om det.


Jag "förresten så har jag snart gjort 300 inlägg på bloggen, ska man fira då?" Maria "jaaaaaaaa" jag "hur?" Maria "blogga om det"


Nu har jag läst alla bloggarna jag läser och fixat i princip klart mig, nu väntar fika med närmaste släkten (mormor&morfar&farmor&farfar) för att fira Amanda, som då fyllde år igår. Skulle gissa på att jag hamnar på gräsmattan med en bok idag också, så uppdateringen blir antingen superbra eller superdålig. Beror på om jag orkar med värmen eller inte, jag tror nästan att det är varmare idag, om inte så blåser det iallafall mindre. Det ansåg jag var ganska skönt igår, en sval vind lite då och då. Nej, nu måste jag skynda mig upp, dom andra har redan gått, vi hörs!

Insperation















 
















Kläderna kommer ifrån H&M och GinaTricot. (det översta ifrån H&M, sen vid den blåa skjortan börjar GinaTricot)


surrande getingar överallt!


Sitter här och grimaserar lite fult till att min syster fick så fint väder på sin födelsedag när det ofta regnar på min. Eller ja, ibland iallafall.


Klockan kvart i elva drog jag iväg till affären för att där hoppa in i en bil och dra iväg på dressin. Vi skulle flytta dressinerna någon/några kilometer till dom som var på scoutlägret eftersom dom skulle på utflykt senare idag (ungefär nu antar jag). Jag förstår er om ni inte förstod vad jag menade, för jag förstod inte heller vad det var vi skulle göra, men jag cyklade på glatt tillsammans med Matilda. Gick ganska snabbt och sedan fikade vi och satt i solen och pratade medans vi väntade på att dom skulle komma och hämta oss. Annars har jag legat ute hela dagen och läst i solen, hur underbart har inte vädret varit idag? Tror att jag lyckats få en liten solbränna, åtminstone på ryggen, vilket är väldigt passande eftersom jag ska ha en ganska lång/stor öppen rygg till skolavslutningen. Nu snart ska vi äta gott och fira amanda lite smått eftersom hon fyller 17 år idag. Vet ni vad förresten? Jag sitter här med två biljetter till Veronica Maggio den 20 Augusti tredje raden i en lodge, underbart? JA!


Grattis älskade syster, jag älskar dig!

Let's do it!


Nu har jag städat i en vecka, mer eller mindre, och vet ni vad jag ska göra nu? jag ska stöka till, tjaalalala.


Jo, men det är faktiskt helt sant, jag ska stöka till, jag ska riva ner alla hyllor, okej inte alla kanske, och sedan kolla vad jag ska ha kvar och vad som ska slängas. Sen ska pappa flytta runt lite möbler i mitt rum, nu drog dock pappa iväg på larm, för er ovetande så är han brandman, så jag vet inte när han kommer tillbaka. Annars så kommer nog min eftermiddag/kväll bestå av det och tyra & kenzas show, eftersom jag kollar igenom alla avsnitten igen. Ha det skönt! Vi hörs!


Den traditionella nu-ska-jag-ut-och-ta-kort bilden, någonsin sett mig göra denna min på bild förut? ;)

Jadå, mitt dåliga humör är över och jag är på grymt bra humör istället, krävdes ett varmt bad och en fika/mat/frukost, nu känns det toppen!

Känner mig äcklig och ful.


Gick upp för att jag tvingade mig själv upp idag, jag blir alltid på dåligare humör om jag måste gå upp, istället för att gå upp när jag vill och känner för det. Spelar ingen roll vad klockan är, bara jag får gå upp när jag känner för det, men idag var jag tvungen att gå upp och ringa mina gudföräldrar innan dom skulle åka. Den glädjande nyheten är att det gick! Nu sitter jag bara här och hoppar att det verkligen går för Agnes, men hon sover väl för tillfället så jag tänker inte ringa henne. Annars så känner jag mig äcklig och ful för tillfället, vill bara hoppa in i en varm dusch, men om jag hörde rätt så är den upptagen för tillfället. Så jag tar mig något att äta och hoppas att jag blir på bättre humör, hoppas att det finns någon som kan muntra upp mig idag. Vi hörs! 


Min lillasyster spelar just nu veronica maggio, det gör mig åtminstone mycket gladare.
"Jag kan inte prata med dig när du tittar bort, snälla ge mig två sekunder innan du ser bort" - Snälla bli min.

Glädjen är total.


Upptäckte att biljetterna var i princip slut på den konserten vi ville gå på, men vet ni vad (jag älskar den som kom på denna idé, eller om det var fler, jag älskar idén helt enkelt) Dom sätter en konsert dagen därpå! Vilket betyder, får jag svaret ifrån mina gudföräldrar och dom säger ja, så sitter jag den 20 augusti (förmodligen, om agny får, vilket hon trodde) på den tredje raden i cirkus i stockholm i en lodge på en veronica maggio konsert! Glädjen är total. trots mina helt meningslösa inlägg jag gör nu för tiden så måste ni medge att uppdateringen är helt grym!? eller? jaja, nu ska jag sitta och hålla tummarna tills och om vi får, och jag kommer inte släppa dom förrens (om det nu går) biljetterna är beställda. Åååh, jag är bara för glad!


Ikväll smäller det!


Kanske iallafall, Nu har jag tänkt att jag ska göra det tillräckligt många gånger så ikväll nästan måste jag!


ska ringa mina gudföräldrar och - håll i er nu - kolla om det är okej att jag och Agnes sover där en fyra-fem dagar i sommar, och om det går - det är egentligen nu ni ska hålla i er - så planerar jag och Agnes att gå på Veronica Maggio! Varför denna brådska då? Jo, det är ju självklart på grund av dessa förbannade biljetter. Ibland önskar jag att Veronica Maggio inte var så pass känd som hon är, men nog fasen är hon det. Nu så ska jag ta mig ut på altanen och grilla tillsammans med en massa folk. Ha en trevligt onsdagskväll gottfolk!


Skulle ge allt för dom här.


Avslutade denna skolvecka med att äta pizza med Jennie, nu har vi minilov, härligt!

Sitter här och funderar starkt på att ta mig ut i solen i några minuter, med tanke på att jag har ganska mycket öppen rygg på min skolavslutningsklänning så kan jag behöva lite snygg bränna på ryggen. Annars så kommer min dag vara ganska händelselös. Vill bara påpeka att jag skulle offra min vänstra arm för dessa shorts, men jag antar att jag inte är helt ensam om det.

Klicka för att stänga fönstret
Just nu på försäljning (eftersom dom är slut i alla HM affär) för 330:- Men det ökar ständigt. Jag får väl virka mig ett par.