Dagens


jeans - Ginatricot / shorta - Amandas gamla / linne (syns ej) - Ginatricot / ring - Glitter / skor - skopunkten

Helt galet humör


Blåser bort i detta väder, försökte ta några bilder direkt när jag kom idag, eftersom jag kommer hem tidigare på onsdagar så var det fortfarande ganska ljust ute. Frös fingrarna av mig och dessutom blev bilderna ingenting att hurra över. Fast det var dock inte ljusets fel, mina miner på bilderna kan folk sitta och skratta åt ett bra tag, det lovar jag. Just nu sitter jag i pappas mysiga tröja och funderar på om jag ska ta och jobba lite matte, eller möjligtvis ta och lära mig tyskagrammatiken. Haha, älskar plugg, jaja, vi hörs!
Haha, bild från arkivet!

Det som gör livet lite bättre


Haft en riktigt ointressant dag idag, blev ihjälskrämd av en smällare som smällde framför oss när vi gick till maten och blev utskrattad av Maria eftersom jag skrek. Bakade en blåbärspaj på mat & bak, snodde Simons mössa och gick runt i den hela dagen - gör jag fortfarande förresten. Gjorde ett engelska prov som jag glömt att vi hade, men det gick nog bra, hoppas jag i alla fall. När jag kom hem fixade jag mat som jag sedan åt samtidigt som jag läste skvaller om våran kronprinsessa, haha. Amanda ringde och jag hjälpte henne med busstider, hoppas hon missade bussen! Sedan hamnade jag framför datorn, haha. Har inte haft ork till att blogga eftersom jag inte hade någonting intressant att säga, men Maria bad mig blogga. Var mörkt ute när vi gick ut från sista lektionen idag, faktiskt ganska sorgligt. Ha en fin tisdagskväll, vi hörs!

Trivselklädsel


Ja, jag ser livrädd/äcklad ut på ena, bortse från det - skor - London, Amandas / poncho - Ginatricot / klänning - Nelly.com / tights - H&M / halsband - Ur&pen / ring - Glitter

Julmys med den bästa


Jag och Emmie är då väldigt patetiska, jag sitter i mitt rum med datorn och hon sitter ute i hallen med en annan. Har i alla fall haft julmys med papparkakor, julmust och glögg nyss. Ska kolla på en film alldeles strax och gråta över att vi inte har några killar, sånt är livet! Svenskan idag var riktigt bra, hade ingen lärare och fick sitta vart vi ville så vi drog till caféterian och påbörjade våran mästerfilm, kommer bli någonting speciellt, det kan jag lova! Nu ska jag gå och fortsätta mysa med Emmsan, vi hörs!

Pepparkakshus



Försvinna bort ifrån detta


Vilket skitväder det bjuds på idag, blåser storm och regnar, trevlig kombination. Därför tänker jag mysa mig ner i min säng med en kopp te, glass och lite film på det. Måste kolla på senaste avsnittet av Pan Am också, missade det förra söndagen och idag är det ett nytt. Var nyss ute och tog lite kort - alltså, jag stod på altanen, längre än så vågade jag inte gå - för att visa vilket ruttet väder vi har här idag. Är det samma överallt i Sverige? Vi hörs!
Finfint väder var det ja!

Glögg och hembakta pepparkakor


Satt och fixade lite med stilmallen förut, var ett bra tag sen men fixade till kommentarerna så att dom blev lite snyggare. Ska ta tag i min design någon dag, men måste få den där energin till att orka designa, blir bara slarvigt och påtvingat annars. När jag bytte fick jag höra - nu låter jag som värsta proffset - att jag skulle ha haft kvar flikarna, meeen, dom ville ju liksom inte fungera. Ingen vits att ha dom då. Nog om det, pysslade ihop ett pepparkakshus med Amanda och lillasyster förut, herregud så duktiga vi var. Nu ska jag ta mig mot vardagsrummet och hoppas på att det finns något bra på tvn. Ska mumsa på pepparkakor och dricka glögg, myskväll. Förövrigt missade jag skidorna förut, men det var nog tur, min favorit - ironi, ja, det är faktiskt sorgligt att jag måste påpeka när jag är ironisk - vann tydligen ganska överlägset, för ovanlighetens skull alltså. Usch. Jaja, vi hörs!

Pepparkaksbak


Missade den lilla detaljen att det blåste storm ute, så fotograferingen fick utebliva idag. Istället firar vi att det imorgon är första advent med att baka pepparkakor, mums! Mina utslag vill inte försvinna och nu har dom börjat klia också, trevligt! Men dom ser inte så läskiga ut längre. Jaja, nu ska jag springa ut i köket och påbörja bakningen, vi hörs!

Skidor på tv


Funderar på att gå ut och fota idag, men måste övertala Amanda att följa med ut då också. Vill inte ta självporträtt, orkar verkligen inte med stativ, reflexskärm osv. Får se hur det blir, får hoppas vädret är lika bra imorgon också, är inte på något vidare humör idag. Upptäckte igår när jag låg i sängen att jag fått fina röda knottriga utslag över hela armarna, bytte sängkläder igår så kan vara därför. När jag vaknade imorse var dom fortfarande kvar, dom kliar inte eller så, men ser så läskiga ut, haha. Så går runt i långärmad för att slippa se dom, usch. Dom har helt enkelt förstört min dag. Det är dock skidor på tvn just nu, så det gör det hela lite bättre. Vi hörs!
Utanför mitt fönster - tagen i morse

Trivselkvällen -11 Someone like you



Massa fix


Ska snart blåsa håret och sedan sminka mig så drar jag iväg på tonår. Just nu - och dom senaste timmarna - sitter jag och lyssnar på dreamhack live, pratar med Simon i skype som är på dreamhack, så hör precis allting som händer i bakrunden. Kul. Annars har jag fixat lite i mitt rum, städat bort en gigantisk klädhög som jag hittade i min säng när jag kom hem. Jaja, ha en fin fredagskväll så hörs vi! 
.
Nej, imorgon ska jag ut och fota, förhoppningsvis någonting som inte är helt värdelöst..

Tillbaka till det vanliga


Hade världens bästa kväll igår, musiken var ganska dålig men vi dansade på i alla fall. Tidigare igår åkte Lucy hem, grät lite, och sedan mötte jag upp Mathilda och vi drog till henne för att fixa oss inför trivsel. Mitt uppträdande gick också bra, det kändes väldigt bra, alla var verkligen asbra! Filmade bara några eftersom mitt minneskort inte klarade av alla, men lägger upp dom någon dag. Ska även försöka återgå till min vanliga uppdatering nu när Lucy åkt hem igen. Nu ska jag ta en lång varm skön dusch och njuta av att jag är ledig idag, ikväll blire tonår! Vi hörs!
Kolla extra noga på han i rosa tights, blåa byxor och rött linne, det är min fysik och teknik lärare, hahaha! - trivsel 2011

Kort från mig..


Har intagit platsen framför datorn i två sekunder. Hinner inte skriva långt, har en kladdkaka inne i ugnen som ska ätas upp senare. Ska tillbaka till skolan snart och ha avskedsfest, för imorgon åker tyskarna hem. Kommer sakna Lucy, har varit trevligt att ha någon här hemma att prata med hela tiden, men ska också bli lite skönt att återgå till sina vanor - typ sitta vid datorn. Stockholm igår var asnice, fick med mig ett halsband, en ring, en earcuff och en tröja hem, behövde ju som sagt smycken till trivsel. Är nöjd, och provade nyss hela klädseln tills imorgon, och allting matchade, herregud vilken ångest jag har haft, känns så otroligt skönt att ha allting klart! Imorgon gäller det, blir nervös av att bara tänka på det, fick sångförbud i måndags - vet inte om jag nämnde det - och har faktiskt hållt det, det är bra gjort för att vara mig! Nu hoppas vi att jag klarar tonen imorgon! Jaja, nu ska jag fixa mig lite innan vi åker, tschüss!

Imorgon drar vi!


Ska fixa allting ikväll och sen imorgon åker vi mot Stockholm! Kommer bli skitbra, hoppas jag! Tillbringade eftermiddagen i degerfors, ät pizza och firade en av tyskarna som fyllde år idag och sedan följde några med Selma hem och var där en stund. Har lärt mig en massa tyska ord idag, och det är väl bra, för det var ju det som var syftet med det hela, nu ska jag sluta sitta vid datorn och vara social med Lucy, vi hörs!
Ich liebe meine Klasse! - Jag älskar min klass -

Räkna med det!


Ni får klara er på min dåliga uppdatering, men vill inte sitta vid datorn när Lucy är här - rättelse ifrån dom andra inläggen, hon kallas Lucy oftast, men även Anny ibland, så jag har nästan skrivit fel - Jaja, vi har varit i Karlstad idag, hade skitkul, skrattade, sjöng, lärde känna dom lite bättre och så. Fick med mig en poncho hem, blir nog den till trivsel också. Det gick bra med filmen igår, blev lite spänt hela kvällen, men det gick bra ändå, hon är verkligen supertrevlig, haha! Fick en stor påse med saker, smink, godis, hårprodukter osv av henne, seriöst världens sötaste tjej! Imorgon väntas skola för min del och Lucy följer med mig till skolan men därifrån åker tyskarna i sin egna buss till Karlskoga och gör lite aktiviteter. Ska försöka att sluta prata engelska, haha, när jag sa tack till tjejen i kassan sa jag thank you istället för tack, så kan det gå! Vi hörs!
EEmmie har gått och blivit rödhårig, spännande, haha ;)

För en liten stund


Har nyss tagit på mig myskläder och ska nu kolla film med Anny och Amanda. New moon på tyska, ehehe, önska mig lycka till! Imorgon åker vi till Karlstad och shoppar, kommer bli nice, vi hörs!

Förstår inte grejen


Jag ska aldrig mer klaga över vädret, från och med imorgon. Blir så sur, idag, när jag hela förmiddagen har städat, fixat mig och fixat andra grejer innan Anny kommer så är vädret toppenfint! Jaja, nu är mamma också klar så vi ska dra oss mot Degerfors, vi hörs!

Dessa underbara stunder


Sitter och pratar skype med mina fina vänner, dock så sover Simon och Ogge lite halvt, men jag och Maria är pigga! Går på kvällshumor, och skratta åt allt, så just för tillfället är det bra att dom är ganska tysta, vill inte väcka dom andra i huset. Bloggar egentligen bara för Marias skull, så hon ska ha något att läsa. Hann faktiskt städa klart mitt rum, ska bara plugga undan lite småsaker imorgon. Nu ska jag nog sova, vi hörs!

Till dig, endast dig


Söt kines!

Skriker halsen av mig


Kom nyss hem efter en middag på cafét, aldrig fel. Sjöng igenom låten till trivsel acapella och rösten skar sig vid den höga tonen, blev förbannad och typ skrek på mig själv. Lyssnade nyss på låten och insåg att jag sjöng i en högre tonart än låten gick i. Duktigt. Måste dock vila rösten eftersom den fortfarande inte riktigt återhämtat sig. Hade ju svinont i halsen för någon vecka sen, det gav sig efter några dagar men att sjunga höga toner ville den icke. Nog om det, imorgon hämtar jag upp Anny - hur många gånger har jag skrivit det? - tyskan som ska bo hos mig i fem dagar. Det betyder också att det är endast fem dagar kvar tills trivsel imorgon, herregud. Nu kommer några fler hem ifrån cafét så ska gå ut och kolla vad dom hålls med, vi hörs!
Vi ses snart igen Stockholm, älskade hufvudstad!

Finns inget bättre


Ganska skönt ändå att ta av sig skorna efter en hel dag, dom är väldigt sköna att gå i men efter sisådär åtta timmar kan det bli lite jobbigt. Övade att gå i skorna jag ska ha på trivsel, och kom på att jag måste skaffa skoinlägg eller någonting. Nu är det städning som gäller, Anny kommer imorgon och mitt rum ser ut som andra världskriget. Inte så jättebra. Sedan ska jag kolla lite olika kombinationer med ögonskuggor till trivsel. Nu är det bäst jag börjar, så jag hinner klart tills mamma kommer, hehe. Vi hörs!
.
Förresten så ifall någon kommenterar - som inte är mina fastrar, Agnes eller Maria - så svarar jag i en ny kommentar, ifall någon skrivit en kommentar och undrar varför den inte fått svar, haha:)

Oj så fina tjejer, ehehe..

Det är heelg!


Sitter i datasalen med Anders och Maria, har slutat för dagen men sitter kvar i datasalen. Underbart med helg! Imorgon runt två ska jag tillbaka till skolan för att hämta Anny - tyskan som ska bo hos mig i fem dagar - kommer bli asnice! Nu ska vi lämna datasalen, vi hörs när jag kommer hem!

En massa bra nyheter


Hade en riktigt bra dag i skolan, skrattade ovanligt mycket, fick reda på en massa bra nyheter, som att jag slutar antingen halv elva nästa torsdag, eller halv ett, hur som helst väldigt tidigt! Och det är trivsel då, underbaaaart! Fast andledningen till att jag är en överlycklig tjej är för att vi får följa med till Stockholm, total lycka! Var på utvecklingssamtal idag, gick riktigt bra! Min uppdatering var bland dom sämsta idag, jag vet, men har inte haft tid och inte orkat. Ger er världens ointressantaste bild och säger godnatt, för detta är förmodligen det sista ni hör av mig idag, vi hörs!

Onsdagsmys


Sitter och kollar kläder och smycken. Måste hitta en bra lösning så att jag kommer iväg och får shoppa mina saker, viktiga grejer ju! Haha. Förövrigt pratar jag med Agnes som inte visat sig på ett bra tag, fy på henne! Nu ska jag fixa allt inför imorgon och sen ta det lugnt resten av kvällen, kanske kolla lite bloggar jag inte kollat på länge. Vi hörs!

Någon enstaka möjligtvis


Att det är premiär för breaking down idag har väl ingen missat? Haha, seriöst, ser det på vareviga hemsida jag går in på typ. Kanske möjligtvis någon. Hade en lugn dag i skolan, hemkunskapsprovet var ganska lätt, är ganska säker på att jag är godkänd i alla fall! Fick det bekräftat att vi inte får följa med till stockholm med tyskarna, samma sak med karlstad, finns ingen plats. Fast till karlstad är det inte säkert än och får jag inte plats tar jag nog tåget, för jag måste iväg och köpa en sak, och vill inte chansa och köpa via datorn, för måste prova först! Nu ska jag städa undan lite i mitt rum, vi hörs!

Bara massa bokstäver


Kollar på papprerna igen och det ända jag ser nu är en massa bokstäver. Orkar inteeee. Det är otroligt lätt om man bara vill, problemet ligger i det att jag inte vill. Känns helt värdelöst att lära sig detta, vem bryr sig om animaliskt är dyrare än vegetabiliskt? Lyckades förövrigt nästan bränna kladdkakan förut, gissa varför? För jag pluggade och befann mig i en annan värld, typ. Jaja, nu ska jag sluta klaga och gå ut till mamma och se om det är något bra på tv, annars fortsätte jag väl med pluggandet, vi hörs!
Tänk om solen skulle vilja lysa i en timme längre, åh..

Take me to a place where my love for you doesn't exist



Doftar härligt här


Sitter ute i köket och har laddat upp med en massa jobbiga studiepapper om hemkunskap, kulkul! Slängde ihop en kladdkaka direkt när jag kom hem och just nu doftar det gott här ute i köket. Övade i skolan idag med mick, gick skitbra! Rösten följde order idag och med mick blev det så mycket lättare. Nu är det bäst att jag börjar med hemkunskapen, har prov imorgon och har inte ens kollat på papprerna än, haha. Vi hörs!
Bokeh

Vi tar det imorgon


Vad är det med mig och skjuta upp allting till sista dagen? Hemkunskapsprov på onsdag, har jag övat? nej. Jag gör det imorgon. Imorgon ska jag också baka, vilket jag sagt i flera dagar nu, men vi kör på en hallonkladdkaka. Det var ett tag sen! Sedan har jag ju något att äta på under tiden som jag pluggar, låter bra! Dagen var väldigt lugn, har inte orkat något mer, sov mindre än sex timmar inatt. Nu ska jag kolla Pan Am och sedan somnar jag nog, vi hörs imorgon!
Bild från arkivet - våren 2011

Förbannat mycket kärlek



Skrivkramp


Började dagen med inställd idrott, inte helt fel. Började på nytt kapitel i matten och gjorde klart en redovisning tills imorgon i So. Hände inte så jättemycket i skolan vill säga. Kom hem för ett tag sen och har inte gjort ett dugg sen dess. Kunde inte sova i gårkväll och nu är jag dödstrött. Övade förresten in alla glosorna igår, tror ni jag behövde göra dom idag? nej. Fick en hög nya tills på torsdag istället, man tackar. Nu ska jag ägna mig åt hemkunskapsplugg och förmodligen baka någonting, var ett tag sen. Vi hörs!

Jag kan inte helt enkelt


Kul att jag nyss kom på att jag har tyskaglosor tills imorgon, sex roliga sidor fulla med glosor, älskar min tyskalärare!

Till dig pappa


Slänger in en bild på min fina pappa, och nu drar jag på gudtjänst, och sedan övar jag lucia. Blev inte sådär superbra bilder förut, men några bilder blev det i alla fall, puss vi hörs!

Farsdag


Vaknade för kanske en timma sen, tog en snabb dusch och gick sedan ut i köket och firade morfar på farsdag som kommit hem över dagen. Vädret är lika dåligt som igår men jag ska ut och fota idag, är trött på vädret nu. När jag åker på morgonen till skolan så är det mörkt. När jag kommer hem så är det så gott som mörkt redan, och på helgerna så är det mulet och kallt ute, och då blir bilderna bara tråkiga. Alla löv och fina färger är borta, så nu tycker jag att snön lika bra kan komma. Ska fixa mig nu sen springer jag ut och fotar lite, vid tre ska vi fira farfar och pappa tror jag, och vid fem så är det gudtjänst och sedan SKULL, ska försöka uppdatera någon gång innan och sen hörs vi på kvällen, puss!
.
Grattis på farsdag alla pappor!

Lycka


Amanda kom nyss med mina skor, total lycka. Passade asbra och dom var assnygga, wiee. Nu ska jag lägga mig och hoppas på att någon är social på sms med mig, imorgon håller vi tummarna för bra väder så jag kan gå ut och fota, vi hörs!

Bara massa mys


Haft en väldigt lugn eftermiddag med familjen, kollat på film i 160 minuter och ätit en massa onyttigheter. Mys. Träffade Jennie en kort stund alldeles nyss, alltid trevligt med besök från henne! Ikväll är det jag som står för kvällsmaten och just nu väntar jag på att marinaden ska ligga till sig och snart jag ska börja med tillbehören. Blir säkert bra. Annars så gör jag ingenting alls ikväll, någon gång ikväll kommer Amanda hit - och David, ovanligt, har dock inte sett honom på mer än tre veckor eftersom han varit bortrest - och med sig har Amanda mina skor. Om hon nu inte av någon konstig andledning skulle ha glömt dom - vilket inte skulle förvåna mig, helt ärligt - låt oss hoppas på det bästa! Vi hörs!
Tog denna bild snabbt innan jag hoppade in i bilen för att åka mot flygplatsen, då helt ovetande om att jag skulle komma hem med klippt & färgat hår, haha..

Jag föll för dig, vackra skapelse



Kallt och vitt ute


Har fortfarande inte tagit tag i mitt liv och gjort någonting, förutom att ha kollat på skidor vill säga. Ska alldeles strax ta och hoppa in i en dusch, sen efter det så får vi se hur ljust det är ute. Skidorna gick bra, tog en andra plats - Johan Olsson - gissa vem som kom trea? usch. Nej, vi hörs hörrni!

Säsongspremiär


Skidor på tv. Lycka. Total lycka. Är så förbannat glad, blir alltid glad och se dom svenska åkarna i tvrutan igen. Har börjat redan så ska skynda mig skriva lite. Är lite mer skrivsugen idag än vad jag var igår, var inte på toppenhumör direkt. Om vädret tillåter mig så ska jag nog ut och fota lite idag, inte självporträtt eller vanliga porträtt utan fota lite allt möjligt. Så att jag har något att visa er. Efter skidorna ska jag ta och hoppa in i duschen, eller kanske ta ett långt varmt bad, får se. Annars så är planerna för idag inte så många, kanske bakar någonting. Skulle egentligen ha träffat Agnyplopp och sova där, men hon skulle göra någonting annat så jag får klara mig utan henne den här helgen. Jaja, vi hörs!
Min syster sa att detta var en bra bild, jag håller inte med men det är i alla fall en bild. Hatar hatar hatar mitt leende.

Jag är nöjd


Hann med en massa i skolan idag, som att bli sur på min mattelärare - idag igen, tredje dagen i rad nu - eftersom det där sista talet var helt ologiskt. Fick sedan reda på So-provet och fick mitt B så är nöjd! Resten av dagen var precis som vanligt, väntade på bussen alldeles för länge. Kom hem, fikade och hämtade sedan lillasyster på fritids och sedan kom Emmie och vi drog till tonår. Kom hem alldeles nyss och insåg att jag inte uppdaterat idag, ojdå. Ger er en bild och en ursäkt, men jag kommer säkert inte blogga mer ikväll. Vi hörs!

Hitta felet


Jeffrey Campell skor i all ära, men vad hände här?

Boy, you make me smile just by being there.



Tagen av Emmie

Det är inte bara tio fåniga poäng


Helt otroligt hur snabbt det blir mörkt ute nu om dagarna. Gick som sagt till skolan igårkväll för att lyssna på sång av eleverna, sedan kollade vi på bilderna dom målat och skapat. Min lillasyster pekade stolt ut vad hon gjort, världens sötaste. Träffade också alla mina gamla lärare, trevligt! Från det ena till det andra så har jag haft en ganska intressant dag idag. Hade hälsosamtal på morgonen och missade därför tyskan, sedan so och svenska, har fortfarande inte fått reda på so-proven, men imorgon så! Sedan blev det dans på idrotten, skrattade mig igenom den, alltså herregud vilken sjuk klass vi är. Fick även reda på hur det gick för mig på matteprovet, sänkte förmodligen mitt betyg rejält, hade tio fel - av fyrtio - och för mig var det mycket. Jaja, nog om det. Fick hem min almanacka idag, gläädje! Resten av dagen kommer att ägnas åt engelska, städning och laga mat, kul kul, vi hörs!
Vilken bildkvalité jag bjuder på, men det var otroligt svårt att få en bra - icke brusig - bild när det är mörkt ute. Mina fina almanacka i alla fall!

Att vänta på dig förstör mig



Ser så otroligt uttråkad ut, men gillar ljuset i den här bilden, så tog den i alla fall. Tagen av Emmie!

Förbannade matte


Blir så arg att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Båda delarna på provet gick jättebra, kände mig säker på allt, sen sista frågan på b-delen, helt omöjlig. Nog om det. Har nyss fått tillbaka värmen i kroppen efter att ha varit ute och fotat med Emmie, fast denna gång var det jag som fick leka modell. Behövde ju som jag sa en ny header eftersom jag gått och bytt hårfärg, sen så är den jag har nu väldigt suddig och konstig, måste ha blivit något när jag förminskade den. Hur som helst så fick vi några bra bilder, och dom får fungera så länge. Förövrigt så ringde Amanda nyss och meddelade att hon hittat mina skor, överlycklig tjej! Senare tar jag mig nog till min gamla skola för att kolla på någonting min lillasyster har gjort, vet inte riktigt vad dock. Vi hörs!
Tagen av Emmie

Solens sista strålar



"Orkar inte, kan inte, vill inte"


Någon gång imorgon har Amanda förhoppningsvist hittat mina skor, blev dom med klack, kääärlek! Från det ena till det andra, tog aldrig tag i matten så kanske borde göra det, om jag vill ha mitt höga betyg vill säga. Har två sidor på röd kurs jag inte fattar ett skit utav, har slagit upp dom sidorna kanske tio gånger, och alla gånger är det samma sak. "Orkar inte, kan inte, vill inte" Så det ska resten av kvällen ägnas åt, det och lite tvtittande med familjen. Eller ja 2/5 delar av den i alla fall, vi hörs!

You beautiful girl



I min hand


Efter att ha haft ett matteprov - som var lite för lätt - gjort klart mitt svenska prov, bakat småfranskor och kollat på en so-film så sitter jag nu i min säng med en kopp varm choklad. Skrev matteprovet på en kvart och då tog jag det ändå väldigt lugnt. På mat&bak blev det mjölkrig - som jag inte medverkade i - men bröden blev goda och vi skrattade en hel del. När jag kom hem fann jag min nya jacka liggandes på soffan, och den passade, lycka! Innan mörkret föll hann jag även ut för att fota den fantastiska solnedgången. Nu ska jag checka matteboken för att imorgon göra ännu ett matteprov - gissar på att det är aningen svårare, hatar hatar hatar matte över allt annat. Vi hörs!


Massor man borde


Känner att jag borde fixa min design så att jag gör klart den, får lite ångest varje gång och tänker att jag ska fixa den. Någon dag. Jovisst, det där med att orka fullfölja något är inte riktigt min grej, men jag ska försöka någon dag. Där var det igen, någon dag. Haha, jaja..

Vilken?



stunningly beautiful, like always



Oförberettprov


Lyckades försova mig första dagen efter lovet, men jag hann till bussen, ofixad och vacker. Kom till skolan och startade med en idrottslektion jag inte medverkade i. Har haft otroligt ont i halsen och ville inte att det skulle bli värre, men just nu är det bättre. Tog mig igenom några lektioner till innan vi gick till matsalen för att finna att den var full. Som alltid på måndagar. Lyckades dock få ett bord efter ett tag. Sedan väntade tre lektioner till varav en vi hade oförberettprov, en där vi avslutade historian och påbörjade samhällskunskap - vilket förövrigt är dötrist - och en där vi mest inte gjorde någonting alls, nämligen matte. Okejdå, gjorde några tal på repetitionsuppgifterna men ska fortsätta med dom här hemma nu direkt. Imorgon väntas nämligen ett prov i just matte, kulkul! Nej, för att inte göra detta inlägg alldeles för långt, vi hörs!
.
Ja, jo, kanske måste byta min header nu när jag inte längre är blond, men det får vänta, vädret har ju inte varit det bästa på sistone. Lovar att fixa det så fort jag har tid!:)

Ojsan


Lite mindre än en dec fick ryka och sedan när jag ändå var igång så ändrade jag hårfärg, äntligen!

Innebandy


Om några timmar tar jag med mig Emmie så går vi mot skull för att spela innebandy, wiee. Usch. Får se om jag kan vara med över huvud tagen, är ganska försyld och ska försöka ta mig till skolan imorgon ändå. Men innan skull så ska jag gå igenom matten en gång, har ett underbart prov redan på tisdag. Jaja, vi hörs!

Riga


Söndag: Vi anlände till riga runt ett tiden - tolv i svensk tid - och hoppade av bussen som vi åkt med från flygplatsen. Hamnade vid centralmarknaden, det visste vi dock inte då, och virrade runt en stund. Sedan fann vi en hjälpsam man som försökte förklara vart vi skulle gå för att komma rätt. Vi tackade för hjälpen och gick dit han visat att vi skulle gå, hittade ett matställe där vi tog en snabblunch och sedan fortsatte vi jakten mot vårat hotell. Kom till vad vi trodde var centrum i Riga och hittade en rödtaxi - vilket vi läst var den säkraste taxin - som körde oss till hotellet. Vi checkade in och bytte om, letade reda på en karta och frågade receptionisten vart på kartan vi befann oss. Efter det gav vi oss iväg mot en restaurang vi läst om på internet, den skulle vara en av rigas populäraste restauranger för turisterna. Vi gick, och gick, och gick, vi gick på bakgator som såg ut som om dom varit tagna ur en skräckfilm, men tillslut, efter någon timme, hittade vi Lido. Vi åt god mat och sedan tog vi bussen hem, det kändes säkrast.
.
Måndag: Spa! Letade reda på en massa olika spaställen och beställde tider för allt möjligt, naglar, hår, massage osv. Jag fixade mina inte så vackra naglar och klippte även av en bra bit av mitt hår, skönt! På kvällen tog vi oss mot gamla stan där vi åt en riktigt god middag. Det var ju även halloween då, så överallt fanns utklädda männsikor, lite kul att så många var utklädda, för det var nämligen inte bara barn, utan vuxna och även äldre.
.
Tisdag: Shopping stod på schemat, gick i en massa affärer och fick med mig lite hem, besökte också centralmarknaden. Gjorde inte så jättemycket mer. Åt en god middag på en restaurang nära oss, resten av kvällen tillbringade vi på hotellet där vi fixade lite saker.
.
Onsdag: Sista dagen. Mamma gick på massage igen och jag utforskade en del av Riga själv. Blev lite shopping även denna dag innan vi tog en taxi till flygplatsen.

Har hittat min dröm


349:- Ginatricot

En massa filmer


Vaknade för bara en liten stund sen och har nyss käkat frukost, just för tillfället sitter vi i min säng och agnes halvsover. Igår blev det en massa filmer, slukade hela tre stycken under kvällen. Först a cinderella story 3, sen legally blond 1 & 2. Mys. Får se vad vi hittar på under dagen, kommer förmodligen sätta på någon film och mysa till, men först. Duschen! Vi hörs!
Hon bad om det, så hon får väl en bild på sig själv, varsågoda, min fina agnyplopp på bild! ;)

Filmmys med agnyplopp


Har ätit en massa god mat, sedan efterätt och nyss fika. Morfar har varit hemma idag och nu på eftermiddagen kom lillkusinerna, Helene och Mattias på besök också, trevligt! Om en stund ska vi ta oss mot kyrkan och lyssna på sång av Amanda som sjunger i kören, men innan dess ska jag och Agnyplopp slå på en film, en typisk filippafilm. Även denna gång alltså. Får se om jag hör av mig senare, annars hörs vi imorgon, puss!
.
Agnes hälsar och säger att hon saknar att gästblogga, men gå in på hennes blogg {länk} kram!

Nyvaken


Har en hel del saker jag borde fixa innan Agnyplopp kommer hit, vilket hon gör vilken sekund som helst. Hon påstod sig våga åka med min syster hem så man vet ju aldrig när dom kommer, eftersom Amanda kör i 30 km i timmen, på riktigt alltså. Så dom kanske dyker upp om en timme, tills dess måste jag fixa i ordning mig och sedan bädda min säng. Tittade på en film igår med hela familjen minus lillasyster som sov, riktigt bra film faktiskt! Ikväll är det hela huset fullt här så jag och Agnyplopp blir utskickade till lillstugan, haha. Ha en fin lördag så skriver jag mer senare, vi hörs!

Gammal bild från arkivet, men jaja!

Rysningar


Hur bra får man vara egentligen, Moa sjunger sin egna låt så fantastiskt bra att jag får rysningar över hela kroppen! Lider med Molly som inte gjorde sitt bästa uppträdande idag men hoppas att André ryker idag. Jaja, ha en fin fredagskväll så hörs vi! :)

Bara ynka 800 ord


Har haft en fin dag med min Andréut, pratade skrattade för det mesta men hann även med att göra ett par kakor. Var ett tag sen jag träffade den tjejen så vi hade en hel del att prata om. Just nu sitter jag i köket som sällskap till min syster som skriver en uppsats som måste innehålla minst 800 ord. Vet dock inte om jag är något bättre sällskap eftersom jag mest sitter och kollar bloggar. Ikväll är det jag som står för middagen, flygande jakob, finns inget godare! Imorgon kommer Agnyplopp hit och gör mig sällskap fram tills på söndag någon gång, saknat den tjejen! Nu ska jag sätta fart så vi får mat i magen ikväll, vi hörs! 
.
Bilder får ni senare, har inte lagt in bilderna ifrån igår än men ska försöka göra det ikväll. Ska även berätta om mina dagar i Riga någon dag också, har helt glömt det!

Maja Filippa Davida Nordströms smeknamn


Hej, agnyplopp här igen!! Jag vet att Filippa nu är tillbaka och att jag itne borde skriva i hennes blogg, men nu är det så att jag och Filippa satt precis och diskuterade hennes smeknamn, vilka är ganska många. Så nu tänkte jag att jag skulle dela med mig av hennes många smeknamn. Här kommer en lista:
Flippyflopp
Flippy
Flopp
Flippan
Ippa
Ipput
Ippus
Flippertippa
Ippertippa
Flipper
Flipp
iippp
sen så sa hon att hon hade fler ändå, men det här är det jag vet... Iallafall, som det gamla ordspråket lyder - ''Kärt barn har många namn''
- "världens bästa är du agnyplopp, älskar dig" /Filippa

När livet är som bäst


Älskade allergi, försvinn och kom aldrig mer tillbaka!
Jag som aldrig någonsin varit allergisk mot något lyckas bli allergisk mot lillasysters söta fluffmarsvin, dock endast om jag gosar med dom. Förut satt jag och kollade när lillasyster höll på med dom och alldeles nyss busade jag med lillasyster, vilket kanske inte var det bästa. Hon luktade marsvin men det tänkte väl inte jag på, nu kliar mitt öga något otroligt och jag snorar, kul!
Livet känns dock så mycket bättre eftersom jag äter bubbelchoklad - maria? - och kollar hur bra Pan Am egentligen är, satsar på att det är grym, eller ja, hoppas det. Att jag fortfarande inte städat klart glömmer vi ett litet tag...

Bus med lillasyster


Har tillbringat dagen med Emmie och tagit lite kort, ovanligt, haha! Fixade i ordning henne till en, öh, flygvärdinna och sedan när vi väl kom ut så hade mörkret redan fallit och bilderna blev alldeles suddiga, gick hem igen och tog lite kort inomhus. Sedan när hon lämnat mig tog jag lite självporträtt som ni får se på måndag. Har klippt mig så det är liten förändring. Efter det så lämnade jag mitt något - läs: väldigt, väldigt, väldigt - stökiga rum och gick ut i köket och busade med lillasyster ett bra tag. Har saknat den lilla sötsaken under tiden vi varit i Riga. Just nu håller jag på och städar mitt rum, vilken som sagt behövdes eftersom det var helt bombat med kläder. Bäst att jag fortsätter med det så jag hinner klart idag, vi hörs!
Åh, jag kommer sakna mitt långa hår, men är väldigt nöjd med klippningen!

Systeryster



And she's back!


En mycket glad och ganska trött Filippa är tillbaka på svensk mark, glömde meddela att Agnes skulle blogga under tiden åt mig, men det märkte ni nog, haha! Kom hem ganska sent igår och jag somnade direkt, nu ligger jag fortfarande och drar mig i sängen och ska alldeles strax gå upp och äta frukost sen ta ett låångt bad. Har haft det superskönt i Riga, berättar senare om hela resan men kortfattat har vi ätit, gått och skrattat, någonstans därimellan hann vi med lite spa. Nu är jag hungrig, vi hörs!

Syskonkärlek



Godmorgon!


Godmorgon!! Ligger just nu i sängen och tittar på How I Met Your Mother, kan inte prata heller hehe. Eller jo, det kan jag väl, men låter som en kille i målbrottet. Skull igår var det roligaste jag varit med om på lääänge. Vi var inte alls många och det var en massa gamla som hälsade på så vi lekte bara en massa lekar! Länge sen jag skratta så mycket! Efteråt stod vi utanför och prata ett tag, och jag blev lite halvt misshandlad av Oskar som fick för sig att slå mig jättehårt på armen precis där nerven sitter, flera gånger. Men jag tycker väl om honom litte granna iallafall. Tog bara sällskap med Anni hem eftersom Martin och Sebbe fick skjuts. Kul var det iallafall! Idag har jag absolut ingenting som står på schemat, borde egentligen bara vila hela dagen så att jag blir helt frisk. Är trött på att vara halvsjuk. Ni vet sådär sjuk så att man mår ganska dåligt konstant men ändå har orken att göra lite grejer så länge man tar det rätt  lugnt? ASJOBBIGT!!!! Så jag borde ta den här dagen till att vila. Men vill samtidigt göra nåt, träffa roliga människor osv... Blä. Whatever, kommer sluta med att jag är forever alone hela dagen iallafall om jag känner mig själv rätt, nu ska jag försöka äta nåt, kan typ inte svälja såhär på morgoneeeeen, depp. pussar från agnyplopp!
P.S glöm inte att min bästis som har den här bloggen kommer hem ikväll, kraaaaaaam! D.S

Emmie II



in mah bed ja0


Hej!! Ligger fortfarande i sängen haha... Vaknade vid typ halv nio och började titta på iCarly direkt... Asså vad är det med mig och barnprogram? Nåja, tittat på typ hela säsong tre och ätit frukost osv. Nu funderar jag iallafall på vad jag ska göra ett par timmar framåt! Har ju SKULL klockan fem, kommer en massa roliga människor idag! Flippan har ju också skull, fast på söndagar i Åtorp och jag har det på tisdagar i Degerfors. Iallafall så vet jag EN sak jag ska göra innan jag går ner till församlingshemmet, och det är att duscha, haha. Ska ta en lååååååååångdusch, wonderful!! Just det, Martin och Sebbe skulle käka pizza innan skull, har för mig att jag skulle med, (note to myself: texta (smsa) Martin!!) men vi får se, känner inte för pizza när jag åt på donkan igår.. Nåja, nu ska jag försöka göra något vettigt, just det, borde städa rummet också... Usch, är sjukligt avundsjuk på Flippy som är Riga och gick på spa igår, blää. Vill utomlands. Flippy kommer förresten antagigen tillbaks imorgonkväll om hon är hemma då, men jag släänger säkert in ett inlägg iallafall! Haha, ni trodde att ni skulle slippa mig va? ;) Haha, krampusskysshejdåfrånagnes
tagen för cirkus 45 sekunder sen :P

Me, myself and I


Tagna av Andrea Reinholdz