with my friendo maria!!!!111ettett


heeej mina vänner som läser filippas blogg!!!! litte roligare att filippa har haft mest besökare nu när det är jag (agnes) som skriver HIIHIHI. Iallafall så sitter jag just nu och tjockar mig med ben&jerrys medans min käre vän Maria här bredvid mig skriver snygga killar-listor. Åkte iväg till Maria vid halv två och vi tittade på ''Friends with Benefits''. Den var bra, men dom hade typ sex genom halva filmen. Oj, kanske inte borde skriva ordet sex i flippys blogg, men aja, skadan skedd (det är nu ni tänker, varför inte bara ta bort det du skrev?). Sen vid halv fem åkte vi in till donkan och träffade Fredde&Jesper och vi satt där i typ en och en halv timme eller nåt, kul liv menar jag. Men fick träffa underbara Matilda&Julia också, alltid en bonus! Får träffa dom imorgon också på skull, life is wonderful ja0. Men när vi käkat klart gick vi upp till Willys och jag köpte min glass!! Sen åkte jag, Maria och fredde buss hem. Nu ska jag och Maria titta på iCarly på nickelodeon bara för att vi är hardcore. Eller nåt. Nåja, pusshejdå kram Agnyplopp Maria hälsar att ni ska läsa hennes blogg www.denflickan.devote.se fast det tycker inte jag att ni ska nu ska jag gå hejdå

Emmie I



i'm still sjukeeeeeeer


Vaknade imorse och kan inte prata, göööött. Gick upp för att äta frukost men kunde knappast svälja, mysigt. Så nu sitter jag nere i mitt rum och fryser och ska titta på barn-tv. Nu när jag knappt kan prata och mår typ ännu sämre än igår, börjar jag fundera på om jag verkligen ska åka iväg till Karlskoga sen, får se om jag blir bättre, men tror knappast det. Mormor tycker iallafall inte att jag ska göra det haha.. Fick förresten två hundra svenska riksdaler av mormor när jag kom upp förut!! Maja fick 20, Elvira 50, Herman 100 och jag 200! Haha, lönar sig att vara äldst ibland måste jag säga, förstår inte att jag klagar över det ibland... Måste bara slänga in också att Filippa är världens bästa väääään. Nu ska jag lägga mig under täcket och titta på barn-tv, pusshej kram agnyploooopp
rent fönster osv

Föralltid, genom allt



Andrea



And all the bad boys, are standing in the shadows. And all the good girls, are home with broken hearts.


Agnes här igen!! haha, insett att det är mycket roligare att blogga på Flippys blogg än på min egen. Iallafall så sitter jag i min sjukt stora och underbara fåtölj nere i mitt mysiga rum i källaren. Har fortfarande lite feber och hostar otroligt mycket, men är på bättringsvägen! Och vare sig jag är frisk eller inte, ska jag till Mcdonalds med min (och filippas) vän Maria imorgon. Det blev förresten inte en HP film eller Disney film förut. Tittade istället på den senaste X-men filmen!! Rekommenderas till er som inte är som Filippa, och bara tycker om såna där romantiska komedier... Jämt (notera eftertrycket) när vi ska titta på film så blir det en Filippa-film, men NÅN GÅNG EN VACKER DAG ska jag få henne och titta på sånt som jag gillar! Det var faktiskt jag som fick Filippa att titta på Kick Ass, en film som jag vet att hon aldrig (läs: Aldrig någonsin i hennes liv) skulle ha sett annars. Nåja, nu ska jag sluta prata om Flippyflopp och berätta att jag ska vara superdupermega barnslig och titta på nickelodeon-serier hihi. Ha en trevlig kväll ifall jag inte tittar in lite senare, pusshej!
just nu; leker gangstah i min sjukt coola (och sköna!) väst!!

Agnyplopp gästbloggar!!


Hej! Som ni antagligen vet så är min käre vän Flippyflopp iväg till Riga några dagar (utan kamera, hur tänker männsikan?!) och stannar där tills på onsdag. Och som den underbara vän jag är, har jag erbjudit mig att gästblogga åt henne. Flippy har gjort några tidsinställda, men jag tänkte att det är ju alltid trevligt med lite fler inlägg liksom!
Iallafall ligger jag hemma hos mamma helt ensam och ska slå på en film. Mamma är på IKEA och käper ett nytt bord. Jag skulle egentligen iväg till nåt ställe som heter Hennicke Hammar och äta på en fin herrgård. Låter som värsta snobb-barnet, men skulle dit och fira min pappas moster som fyller 70. Dock så fick min familj åka utan mig för att jag har feber och slemhosta, mmh, mys. Vet dock inte vilken film jag ska titta på, är sugen på en Harry Potter (skrällen där asså) men vill samtidigt se nån mysig barnfilm, typ nån Disneyfilm. Brukar alltid titta på barnfilmer när jag är sjuk hihi. Men ni kommer iallafall få höra mer av mig nu fram tills på onsdag då min bästis kommer hem. pusshej!
tittade igenom filippas arkiv och hittade de här söta bilderna tihihihihi

Under tiden


Under tiden som jag är borta har jag fixat några tidsinställda med bilder som jag inte visat er. På Onsdag kväll kommer jag hem igen, så någon gång på torsdagen ska jag väl höra av mig! Då vet ni, vi hörs!

Ångest.


Har en hel del saker att fixa inför imorgon, jag vet inte riktigt när vi åker men tror vi åker ganska tidigt. Det betyder att jag måste fixa allting innan jag somnar idag, och jag skulle kunna somna nu, direkt. Därför sitter jag fortfarande vid datorn, jag tänker att jag måste göra sakerna, men benen lyder min inte riktigt, haha. Och sen ska jag fixa tidsinställda till er med. Förövrigt så följer inte kameran med till Riga, ja, sånt är livet, vi hörs!

Nyfunna bilder



Ingenting är bättre



Förtrollande vackert


Vaknade väldigt - lite för - tidigt idag, packade ihop mina saker och gick hem och somnade om. Vaknade vid tio och var helt död, orkade inte öppna ögonen, förstår inte varför, för jag somnade faktiskt inte så sent. Sedan tog jag en lång varm skön dusch och vaknade till. Nu har jag nyss fikat och lyssnat på videorna ifrån igår när Matilda spelar piano. Skulle ge mina båda ben för att få spela så fint. Ska försöka på något sätt förminska videorna så att jag kan lägga upp dom här, japp, vi hörs!

En hel vecka utan plugg


Jag kan säga att jag har absolut ingenting emot ett långt skönt lov nu, passar mig utmärkt! Tänker inte slösa en minut åt att plugga - okejdå, söndagen innan vi börjar måste jag göra ett mattepapper som tar tio minuter att göra, men det räknas inte. Läste ut min bok förut, och tog en fika på cafét lite snabbt med Amanda, båda var dock helt inne i böckerna. Typiskt systrarna Nordström, Amandas fel, hon smittade mig någon gång i sjuan och nu maler jag lätt en ungdomsbok på en dag, en långvarig sjukdom alltså, haha! Hittade två resväskor i hallen som pappa nyss köpt så ska beslagta en av dom och börja packa inför Riga, lite i sista minut så här, åker på söndag, insane. Vet inte om jag sa det, mitt minne är lika bra som en guldfisks, men pengare i Lettland ser exakt ut som låtsaspengar, jag lovar, haha! Mitt rum ska också hinnas städas, ska även ut och köpa lite saker inför ikväll, och om två timmar ska jag vara på tonår, haha, lycka till flippy. Vi hörs!
.
Förlåt för att jag är världens sämsta bloggare - nej, vänta, Amanda är sämre - och inte ger er några bilder, men har verkligen levt i en helt annan värld dom två senaste dagarna, pluggat som en tok, vet inte vad som flög i mig. Sen så är inte vädret något vidare och när jag kommer hem ifrån skolan är det nästan redan mörkt. Ni ska få bilder, men inte just nu helt enkelt..

in tha school


sitter i enheten och pratar med agnes, i princip alla är på pekås. Provet är gjort och det gick ganska bra tycker jag, satt i ungefär två timmar. Hade skrivkramp efter typ tio minuter, men så är det jämt på so-proven. Två lektioner kvar sen höstlov, hur underbart? Taggar till riga och att träffa en massa fina efter riga. Ikväll väntas övernattning på tonår, kommer bli superbra! Nu kommer niorna så ska umgås med dom nu, vi hörs!

Hela dagen lång


Gick raka vägen upp till cafét när jag kom ifrån bussen och sen hamnade jag där, med kaffe och en historiabok tillbringade jag många timmar åt plugg. Sedan kom Amanda och lillasyster och mig sällskap. Kom hem för en timme sen och då fortsatte jag plugga fram tills maten, nu har jag tagit en paus från pluggandet men ska snart fortsätta med det. Trodde inte mitt inlägg jag skrev från mobilen kom fram, men det gjorde det tydligen, i massor, jaja, nästa gång ska jag inte trycka så många gånger, men det laddade ju aldrig klart så jag trodde det inte fungerade på min gamla mobil! Igår letade jag ju efter hon som ska bo hos mig ifrån tyskland på facebook, men hittade henne inte. Hon heter Lucy-Ann och den ända jag kunde hitta som hade något liknande namn och samma efternamn var Anny och sen efternamnet. Amanda har ju varit i Tyskland förut, samma sorts resa som jag gör nu, och har därför några vänner på facebook som hon träffade där. Jag kunde inte se någon info om henne men Amanda och hon hade tydligen några gemensamma vänner och det gjorde att Amanda kunde se bilder, varifrån hon kom osv. Och hon kom ifrån oedheim och var född 1997 så det måste vara hon. Supersöt tjej, verkligen! Nej, jag tror inte ni bryr er så mycket om det men jag vart överlycklig, nu fortsätter jag med revolutionerna, får jag ett dåligt betyg på detta prov blir jag arg, på riktigt. Haha, vi hörs!

Mobilblogg


Är på cafét och har pluggat hela dagen, är nu inne på franska rev. och har bara åtta frågor kvar, satsar på åtminstone ett B eller mer, kan ju alltid försöka. Nu ska jag fortsätta med historiaboken, vi hörs!

Dagens upptäckt


Herregud vad jag bloggar idag, men sitter vid datorn och läser om amerikanska rev. Hittade en sida som faktiskt var riktigt bra, det vill säga, jag läser den och jag fattar vad som står. Under tiden försöker jag få Maria att svara på en fråga jag inte fattar, men hon hade tydligen glömt mappen i skola. Och det är anledningarna till att jag bloggar ännu en gång. Nej, nu ska jag fortsätta, vi hörs!
Världens bästa - inte så smarta - deppkompis!

Inte en chans


"krigföring som avser att fråntaga starkare motståndaren en etablerad granskning ovan ett område, först genom flexibel strid av talrika mindre bandage med snabba reträtter in i platser som är svåra att söka i, exempelvis städer, grottsystem samt djungel, vilka mirakel lång tidrymd utför sabotage samt eldöverfall. Striden samordnas som bestämmelse med en omfattande offensiv politisk verksamhet

Hemvärnet i Sverige utbildas för närapå uteslutande gerillakrigföring i krigstid. Tanken är att denna omfattande gerillaorganisation skall producera det oattraktivt att invadera Sverige."

Sitter och söker på "gerillakrigsföring" och det som verkar vara det bästa alternativet är stycket ovanför. Jag fattar ingenting. Sedan tänker ja, men om jag söker på gerillakrig då? Kanske kommer det upp något bättre alternativ då? Då får jag upp wikipedia där det står "gerillakrigföring" Det där förbannade s:et tog en kvart av min pluggtid, och det hatar jag google för. Jag bara undrar, bör man fatta vad som står i stycket ovanför? Vilka ord dom använder, jaja, nu fortsätter jag med gerillakrigföringen, utan s. Sur tjej. Vi hörs!


Uppladdat


Här ska det pluggas! När jag får tillbaka provet från våran So-lärare vill jag att det ska finnas ett prydligt A på framsidan! Ja, iallafall ett E eller mer...

Jobbade på maxnivå


Halva veckan avklarad nu, förutom so provet på fredag så kommer det förmodligen bli ganska lugna dagar innan lovet. Fick reda på vad tyskan som ska bo hos mig heter, hittar henne dock inte på bild, varken på fb eller google, vill ju se! Fast troligtvis får jag en bild på henne imorgon, om ida har fått breven än vill säga. Började dagen med en livlig diskussion på bilden, angående biologin och grupparbetena, som sedan fortsatte på engelskan. Gjorde sedan pizza på hemkunskapen, mumsigt! Sedan jobbade jag och Agnes på maxnivå på matten för att försöka hinna bli klara med veckans planering så vi slipper ta hem över lovet. Har endast två korta sidor där vi inte heller ska göra alla talen kvar, och det ska vi nog hinna med på fredag, wie! Nu ska jag öva tyskaglosor och läsa om revolutionerna, vi hörs!
Finns det något bättre än ljuset i motsolsbilder? Åh, jag älskar det!

Who gives you the right to judge me, when you're not better yourself.



Det var inte vårat fel


Är så trött så att om jag skulle blunda nu, så skulle jag somna, meen, jag ska titta igenom franska och amerikanska rev. en stund innan jag tar natten. Det är verkligen ett upp och ner ämne, vissa lektioner är det superintressant, och andra kan man vara sekunder ifrån att somna. Dagen idag har varit helt okej, gjorde pannkakor på mat & bak, mums! Att jag och Mathilda misslyckades totalt med första pannkakan och att vi fick byta stekpanna, det skyller vi - och våran hemkunskapslärare, och då måste det vara sant - på stekpannan. Nu ska jag läsa so, vi hörs!
Finns en bild som är något liknande den som är över, men det är inte samma, ville bara påpeka det ifall någon undrar varför jag lägger upp samma bild i ett annat inlägg senare, haha!

Tre snabba bilder


bloggar när jag kommer hem, bråttom nu! Annars ser jag ut såhär idag :)

Beroende av mobilen, dagen är räddad


Har min gamla, fula, dåliga, riktigt sega mobil igen, tills jag får en ny, vilket förhoppningsvis blir snart, för jag vet inte hur länge jag klarar av att ha den jag har nu. Inte länge i alla fall. Nu kan jag i alla fall smsa, dagen är räddad, eller ja, kvällen - visst var jag rolig nu? toppenhumör är jag på, wiee..

Repetitionsuppgifter


Om jag kunde skulle jag gärna ta tillbaka det där humöret jag hade förra måndagen, orkade inte jobba alls idag. För dom som inte vill höra mitt klag så skulle jag rekomendera er att läsa lite längre ner. Skulle kunna slänga min mobil i väggen för att det dampar sönder, meeen, eftersom den är så stor och ful så skulle den väl säkert inte gå sönder. Meddelandena kommer inte fram, får starta om mobilen hela tiden ifall jag skulle ha fått ett meddelande, kul att göra det hela tiden om man smsar med någon. Har klagat inför mamma och pappa nu och det ser ut som jag får en ny mobil, behövligt, säger bara det!

Sådärja, slut på klag. Haft en ganska rörig måndag idag, våran enhet har varit helt galen, men alltid kul när det händer något, haha! Hade första inställt och drog till kronis med hela klassen, vilket visade sig vara ett dåligt val för nog kunde jag inte hålla fingrarna från chokladen, duktigt. Har också hunnit med att baka scones som vi alldeles nyss åt upp, godaste som finns! Nu ska jag mysa ner mig i min säng med musik i öronen, ha det fint, vi hörs!

Lillasyster på vift


Världens bästa lillasyster, sötaste människan på jorden

And a flower to you



Allting är som guld, även du, i mina ögon


Höst när den är som bäst! :)

En massa söta barn


Låt mig sammanfatta min dag. Vaknade tidigt av att Amanda väckte mig och sa att det var stråålande väder ute, jag muttrade något ohörligt tillbaka och somnade om, sov fram tills tio, gick upp och åt frukost och sedan la jag mig igen och smsade och halvsov frams till typ halv tolv. Då gick jag upp och tog ett långt varmt bad och vid tjugo i två var jag klarfixad att gå ut och ta kort med Amanda. Vid tio över två skulle vi sitta i bilen påväg mot degerfors och under denna halvtimme skulle vi också hinna äta. Hann knäppa några bilder innan vi gick in och åt lite mat. Sedan åkte vi in till degerfors och kollade på lillasyster som var med i en musikal, riktigt bra. Var en massa släktingar med och sjöng också, så duktiga! Morfar var även där och tittade, så sedan gick vi iväg med morfar, lämnade honom med mormor och åkte till farmor och farfar på en snabb fika. Åkte tillbaka - med Amanda körandes, herregud, tackar gud att jag lever, haha, nejdå, hon körde riktigt bra - och hämtade mormor, sa hejdå till morfar och åkte hem. Väl hemma gick jag ut till killarna och Matilda och pratade med dom en stund, och sedan hamnade jag här. Nu ska jag göra dom sista talen i matte jag inte hann denna vecka och sedan ska jag redigera en massa bilder. Vi hörs!
Det kommer bättre bilder, men redigerar dom när jag har tid!

Med min syster


Mår totalt jättedåligt just nu, men det går över, men ifall inläggen blir lite deppiga, kanske inte så jättemycket bilder, men ska försöka att inte visa detta i bloggen. Nu ska jag iallafall ha spamys med Amanda, kolla på film och vara super övernyttiga, ja, sånt gillas!
Det är meningen att den ska vara brusig, gillar denna bild riktigt mycket faktiskt!

Pryder min vägg



Tjejen med humörsvängningar


Vaknade vid åtta, hade ett flertal nya meddelande och insåg att jag somnade igår ganska snabbt. Sedan somnade jag om och sov tills klockan tio, efter det orkade jag bara inte gå upp så log kvar i kanske en och en halv timme innan jag gick upp och duschade. Hjälpte mamma och faster med lillasysters kalas hon ska ha idag, dukade osv. Kom hem och åt och sedan hamnade jag här, datorn laggade och jag fick utbrott och kände för att slänga datorn i väggen, eller bara stänga ner skiten. Jag hade dock flera bilder som behövdes sparas, och lite andra viktiga saker som inte fick förloras, så jag fick sitta och vänta på att sakerna skulle sparas och mitt humör sjönk vill jag lova. Sedan stängde jag av allt och fixade iordning med kameran så att jag spelade in när jag sjöng, måste få veta på ett ungefär, inspelning med mobilen suger. Men det lät bättre än jag trodde med kameran och nu har jag startat om datorn och den är inte längre seg. Humöret är på topp igen! Bilderna får ni senare, för nu måste jag ut och kolla till lillasyster och dom andra hur det går, skattjakt, wiee! haha, vi hörs!

Känslan går inte att beskriva, saknaden är enorm


Att sitta och kolla på ett foto, endast ett foto i en halvtimme utan att tröttna, och bara längta sig tillbaka, det är kärlek. Älskade, fantastiska, underbara, saknade däldenäs.
.
Jag saknar däldenäs något så otroligt, finaste platsen på jorden, finaste männskorna på jorden. Satt och kollade på gruppfotot i en halvtimme, tänkte på alla minnen därifrån, nästa sommar blir mitt åttonde år på raken, otroligt. Jag älskar att vara på däldenäslägret, finns inget bättre.

Kom alldeles nyss hem från betel, mycket trevligt. Är en himla massa folk ute i vårat kök nu så ska alldeles snart gå ut och umgås med dom. Agnes åkte hem precis innan betel, så jag kramade henne hejdå efter en dag med en massa skratt - ovanligt, jag vet - gillar den tjejen. Imorgon väntas systerdag med Amanda - har jag skrivit det redan kanske? - blir nog spa, ut och fota, fixa naglarna osv. Jag tror i alla fall vi skulle ha detta imorgon, David är ju här, så dom planerna kan mycket väl ändras. Jag hör av mig imorgon igen, vi hörs!
.
Har inga bilder att ge er, jag är en hemsk männska..

En perfekt fredag


Sitter i köket med Agnes och pratar och lyssnar på musik, älskade bästa vän Agnyplopp. Hade en riktigt grym dag i skolan idag, hade tre lektioner och sen drog vi till folkets hus för drogföreläsning - vilket låter jättetråkigt - och jag skrattade en massa! Förmodligen den bästa föreläsningen vi haft, någonsin. Efter föreläsningen slutade vi och jag och Agnes drog och köpte godis, som vi nu ätit upp, typ. Ikväll blir det den årliga försäljningen så dit ska jag väl en stund, vi hörs!

Det där med att komma ihåg


Insåg precis att jag har engelskaglosor tills imorgon - mitt undermedvetna måste dock ha kommit ihåg det för jag tog med mig mappen hem - duktigt fröken nordström. Mitt rum är i alla fall städat och det är väl förmodligen första gången på länge Agnes kommer hem till mig - vilket hon ska, imorgon - och mitt rum är städat, haha! Nej, nu ska jag ta och lära mig dom där glosorna, vi hörs!
.
Ska ut och fota i helgen, på Amanda, så då kan jag passa på och ta kort på allt runt omkring samtidigt, så jag har någonting att visa er, ett inlägg utan bilder är så jäkla tråkigt, enligt mig..

Skolfoto -11



Den dagen vi alla längtar till


Skolfotot anlände hem till brevlådan idag, bokstavligen talat rusade in och letade rätt på brevet med fotona i. Jag är helt nöjd med båda bilderna, som jag skrev - tror jag - så ler jag inte, och jag ser därför ganska sur ut, på klassfotot, men det är nog ett av de bättre skolfotona jag har tagit. Från det ena till det andra, mitt rum är så stökigt det bara går, kläder överallt, så eftermiddagen/kvällen till ära ska jag städa. Dagen i skolan idag var också helt okej, skulle egentligen ha inställd idrott, och vi var överlyckliga. Killarna drog till pizzan och vi stannade kvar på skolan, där bjöds det också på muffin till efterätt - måltidens dag idag - som faktiskt var riktigt goda! Jaja, sedan när vi ätit fick vi reda på att dom fixat vikare, så vi tjejer var helt ensamma på idrotten, det gick det med! Nej, nu ska jag börja städa, vi hörs!
Alltså, bara jag som tycker att våran skolkatalog blir fulare och fulare för varje år?

I min trygga vrå


Äntligen hemma och klar med allt viktigt som behövdes göra. Till exempelt min svenska uppsats som jag kämpade med igår, och glömde hemma trots att den skulle vara inne idag. Våran svenska lärare som inte kommer vara i skolan imorgon eller övermorgon behövde alltså ha den idag, omdömen ska nämligen sättas i helgen. Sen kommer jag hem, ska skicka och inser, jag sparade aldrig det jag skrev igår, jag skrev bara ut det utan att spara. Så jag fick skriva om allt jag skrev igår och sedan skicka iväg det via mail till min lärare. Annars åt jag pizza med Mathilda idag, skrattade en massa och efter att vi ätit gick vi till henne och spela gitarr och pratade. När jag kom hem hjälpte jag mamma att duka inför en sak imorgon, och sedan, runt sju, kom jag hem. Eftersom det redan var mörkt ute har jag inte tagit någon bild, och jag har inga bra kvar i arkivet nu längre, så ni får klara er utan bild idag. Nu väntar tyskaglosor, vi hörs!

Mobilblogg - favoritmatrasten


Hatar våra matraster på onsdagar, eftersom vi har hemkunskap lektionen innan så går ingen och äter. Sen har vi sen lunch också så det är bara våran klass som har rast då. Men ändå, vi är ju världens bästa klass så vi behöver inga fler. På hemkunskapen gjorde vi rotfruktsoppa - vidrigt - och äppelkaka, mums! Vi hörs!

On the road



Med dom bästa


Är äntligen klar med svenskan, hurra för det! Har fått rättat och skrivit ut det tre gånger, men nu är det genomrättat och klart! Imorgon efter skolan - som är kort, slutar två alla onsdagar - ska jag, Agnes och Mathilda dra till pizzan och käka. Skrev ju förra veckan att vi missade när vi gjorde pizza på mat och bak så vi bestämde att vi skulle iväg och käka det denna vecka istället. Kommer bli superbra med mina tjejer! Nu ska jag kolla igenom glosorna till tyskan och sen somnar jag förmodligen, trött som tusan! Vi hörs!
Nu går det att ladda upp bilder igen!

Min bästa deppkompis


Världens vackraste bild på mig och Maria ligger ute på facebook, hade matrast och båda var allmänt depp så vi typ låg i en hög. Det fann våra klasskamrater väldigt kul, och Robin tog kort på oss, jag tyckte dock att det var en väldigt fin bild, gullig. Depphumöret försvann dock och jag blev på riktigt bra humör efter några lektioner. Hade mat och bak och gjorde världens godaste soppa, jag lovar, jag gillar inte ens soppa. Elin vägrade berätta sina kryddor och vi fick därför låta henne krydda soppan när vi inte såg, men god blev den! Elins specialare! Nu ska jag ägna mig åt svenskan som måste vara klar imorgon, lycka till filippa! Vi hörs!
.
Just för tillfället kan jag inte ladda upp bilder, försöker senare ikväll igen, då med planer inför imorgon!

Endast sötsaker



Efter en veckas längtan


Imorgon är det äntligen tisdag, varför är just tisdagar så underbara? Lärarna lär ha tänkt ut det där redan innan, jag lovar. Nu tar jag natten, vi hörs!
Världens mysigaste café med världens underbaraste männska, ta mig tillbaka dit!

Dagens


Jeans - H&M / baslinne (syns inte) - Ginatricot / skjorta - lindex / tröja - pappas

Utan leende på läpparna


Är på riktigt galet humör idag, rastlös och superduperjätteglad, och jag vill faktiskt påpeka att det är till och börja med måndag, och sen har vi kemi också, vem blir glad av sånt? Jag fann till och med franska rev. intressant, filmen som våran solärare sa skulle vara tråkig var intressant. Allt är förmodligen tack vare skolfotot, fick se det idag, eftersom alla lärare fått hem skolkatalogen idag, och för förmodligen första gången någonsin såg jag normal ut. Jag är nöjd med mitt skolfoto - och bara för det så är säkert mitt privatfoto jättefult - jag ler dock inte. Annars har dagen varit riktigt bra, jag kommer ägna denna eftermiddag/kväll åt att skriva klart min svenska uppsats, wiee. Om vi bortser från det och att mitt hår är helt pucko idag så har jag haft en superdag! Vi hörs!

Jag just nu..

På mina ögonlock


Säger hemskt mycket tack till min faster, Mattias och lillkusinerna för dessa ögonskuggor! Passar bra att ha lite färgglada färger på ögonlocken nu när man klär sig mycket i svart - jag gör det åtminstone. Först ska man bara lyckas göra naturliga kombinationer - öh, heter det så? - så att man kan ha dom även i skolan utan att se helt galen ut, haha! Vi hörs!
.
Tidsinställt inlägg

Följderna av en ny blogg


Kollade i arkivet alldeles nyss och skulle kolla kommentarerna under ett inlägg, men det gick inte att klicka på länken "kommentarer". Jag vet inte om det är samma sak för er, men om det är så, då kan ni istället klicka på rubriken så kommer ni till inlägget och kan kommentera, eller läsa kommentererna eller vad ni nu vill göra, ville bara säga det, vi hörs!
.
Om det förresten är någonting mer som inte stämmer med den nya designen - eller någonting som inte fungerat förut heller - kommentera gärna så ska jag försöka fixa det! :)

Dagens


En lite halvtydlig dagens men den får duga - jeans - H&M / tröja - Cubus / baslinne - Ginatricot / tröja - Frankrike / tubhalsduk - Ginatricot

Alldeles för mycket


Sitter på golvet i mitt rum och gömmer (?) mig för solen. Helt omöjligt att se någonting på skärmen när jag sitter i sängen. Jag sitter dock ganska bekvämt här nere, haha. Idag har jag gjort ungefär precis det man ska göra på söndagar, ingenting. Eller ja, jag har faktiskt varit uppe på cafét och dekorerat cupcakes som jag sedan tog kort på, sedan hem och äta efterätt som jag också tog kort på. Känner mig riktigt fotosugen idag och funderade därför på att gå ut och fota mig själv lite, får se hur det blir med det. Klockan fem ska jag nämligen hjälpa till på en gudtjänst, eller ja, konfirmationen + att jag ska sjunga med skull. Nu ska jag i alla fall upp och hälsa på lillkusinen och så, vi hörs!
Det bjöds på god mat och ännu godare efterätt idag, det är aldrig fel, haha! :)

Moving slow, no time to think



Av just den anledningen


Kollade ut genom fönstret och tänkte "åh, kolla vilken fin solnedgång" och för första gången i mitt liv tog jag med mig den tanken och gick ut för att fota den. Stod ute och frös och försökte fixa rätt inställningar och när jag väl ska ta kortet så har jag inget minneskort i. Eftersom det handlade om cirka tio, femton meter att gå så gick jag hem och hämtade minneskortet. När jag sedan är ute igen, framme vid samma ställe som förut, då är solnedgången i princip borta. Kul. Istället tänkte jag att jag skulle ta lite kort på mig själv när jag går, så att jag blir suddig och allt annat med skärpa. Jag kan nästan lova att det aldrig åkt så mycket bilar, gått så många folk, cyklat så mycket männskor här i min lilla by som då. Skämdes som tusan, så när jag varit där ute i mer än en halvtimme och frusit fingrarna av mig lyckades jag iallafall få en bild. Chansade på att den blev bra och så gott som sprang hem. Nästa gång bör det vara en jäkla fin solnedgång för att jag ska gå ut, jag bara säger det. Vi hörs!
tänkte ha den i svartvit, men det har varit lite för många svartvita bilder nu på raken, så den blev såhär istället - en av bilderna jag tog förut, ser ni den makalösa solnedgången? Nej, inte jag heller..

Dumpad, dissad och lämnad


Haft en supermysig dag med Emmie, gjorde en kladdkaka, en mintkladdkaka till och med, som vi sedan provsmakade. Varit ute och pratat med Isak och Jonas en stund, och efter det drog Emmie hem. Igårkväll skulle vi ju som jag sa kolla på film, gick in i sovrummet och ser en sovande Emmie, väcker henne och sedan börjar vi kolla på filmen. Imorse när jag pratade om filmen kollade hon konstigt på mig och sa "va?! kollade vi på filmen?". Det gjorde uppenbarligen inte hon. Ikväll väntas hemmalagad pizza med familjen, och Emmie kanske skulle komma tillbaka hit igen och sova här inatt också, vi får se hur det blir. Nu ska jag fixa lite med bilder och sedan visa er, vi hörs!

Myspys


Sitter och väntar på att filmen ska ladda klart, sedan väntas filmmys med Emmie. Har laddat upp med lite gott och onyttigt till också. Världens mest sociala vän som Emmie är har hon nog somnar eftersom det laddar otroligt segt. Nu ska jag gå och väcka henne, vi hörs!

Istället för att vänta


Hade förmodligen det kortaste skoldagen hitills i åttan, slutade halv ett, hade endast fyra lektioner, varav två vi hade vikarier. Jag tror att våran klass för första gången faktiskt jobbade mer effektivt en vanligt trots att vi hade vikarie, varför behöver vi inte ta upp här, haha! Var även klar med veckans matte redan i tisdags så tog det lungt idag, sedan hade vi inställt sista och tydligen skulle precis alla bort idag så jag skulle bli lämnad ensam i väntan på bussen. Underbaraste Mathilda tog dock med mig hem till henne och där åt vi och kollade på tv, hann även med en promenad till hennes pappa där hon hämtade lite saker. Sedan spelade hon på sin gitarr för mig innan jag gick till bussen. Senare idag kommer Emmie hit och vi ska iväg till tonår för att käka tacos och umgås, sedan sover hon troligtvis hos mig. Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och städa upp i mitt rum, åtminstone bädda sängen, haha! Vi hörs!
HAHAHA, jag dör varje gång jag ser den här bilden, dom gör i princip exakt samma min och dricker milkshake..

Underbara fredag imorgon!


Är något förbannat trött och ska sova så fort jag skrivit klart detta inlägg. Planerna inför imorgon är att vänta på bussen, superdupermegajättekul - fast folk är jämt så glada på fredagar att det brukar vara riktigt kul ändå - och sedan får jag besök av en fin Emmie på eftermiddagen. Vi tar oss nog - okej, jag vet att vi ska gå dit men - mot tonår och käkar tacos med en massa fina männskor. Nu ska jag ta natten, vi hörs!

I mitt lilla bo


Hemma igen efter ungefär två dagar i Degerfors, för att vara tre år gammal orkar hon en massa, jag lovar. Hon gav mig förmodligen mer träning än styrketräningen vi körde på idrotten idag, hejsan träningsvärk - gråter. När jag kom hem lagade jag i alla fall mat, kycklingswok, det är ju torsdag idag och jag som har maten. Ikväll har jag inget plugg som väntar - hoppas jag i alla fall, för jag har inte med mig något hem - så jag ska bara ta det lugnt. Ha det bra, vi hörs!

Även jag saknar dig



Här trivs jag bra



Don't judge me, I am only me



i degerfors


ligger och läser under tiden som lillkusinen kollar tv. Var ute i lekparken med henne förut, förstår inte hur en så liten männska kan springa så mycket. nu ska jag fortsätta läsa, vi hörs!

Gårdagen


Renässansen älskar vi...

Tidsinställda


Sover i degerfors imorgon, och det betyder att ni får klara er utan bilder - ni är ju vana, tyvärr - men jag ska försöka fixa lite tidsinställda. Sitter just nu och kollar på fotboll med mor och far, vilket vanligtvis är en mycket ovanlig syn, att jag kollar på fotboll vill säga. Imorgon väntas mysdag i skolan, vilket innebär att vi har tre lektioner och sedan ska vi endast läsa på dom andra, i valfria böcker. Det gillas! Nu ska jag packa klart väskan, vi hörs!

Sjukligt trött och slö


Har en svenska uppsats att ta tag i, en svenska loggbok att skriva i, en väska att packa ifall jag åker till degerfors imorgon. Har ett bildprov/läxförhör imorgon som jag inte ens börjat plugga till, fick ett papper att läsa, så det ska jag fixa sen. Jag är dock sjukligt trött och vill bara sova, men nu har jag nog skjutit upp det hela för lång tid. Vi hörs imorgon, kanske!
Älskade konstiga klass!

Dagens


cardigan - frankrike / linne - second hand / baslinne - Gina Tricot / shorts - Victoria Beckham / skor - frankrike / tights - H&M / Halsdukar - olika ställen

Istället för pizza


Istället för att vara på mat&bak under elevensval så gick jag och Mathilda till musiken och övade lite till trivsel. Förstå våran frustration när vi fick reda på att det var pizza vi skulle göra den här gången, så jag och Mathilda bestämde oss för att vi ska gå och käka pizza nu någon dag. Finns även planer på att jag kommer sova i degerfors onsdag till torsdag, och möjligtvis torsdag till fredag. Lillkusinen ska bo hos farmor och farfar då och jag skulle vara där och leka lite med henne. Nu ropar mamma att det är fika, dagens kommer senare, vi hörs!

Harry potter!


sitter i skolan och väntar på att engelskan ska börja, ska fortsätta kolla harry potter och fången från azkaban. Är på toppenhumör idag, var dock väldigt lockande att ligga kvar i min varma säng imorse. Smsade med Maria hela vägen in till degerfors, finaste tjejen. nu ska jag fortsätta umgås med min kära klass, vi hörst!

With the boys


Springer ut och möter upp killarna en stund, ska se om dom kan få mig att skratta lite, har otroligt tråkigt. Förmodligen kommer jag frysa ihjäl och gå in igen efter tio minuter, usch så kallt det är ute nu, älskade höst, jag hälsar dig varmt välkommen - eller kallt, oj, vad rolig jag är... - Vi hörs!

För en lång tid


Medans många är ute och - förhoppningsvis - skjuter älgar och - förhoppningsvis inte - fryser - sitter jag hemma i min varma säng och myser. Har laddat upp med kaffe och apelsin inför ett långt samtal med Maria om det självklara ämnet. Killar. Annars har jag fått reda på hur det gick på stavningsprovet, diskuterat våra svenska uppsatser - novellen - som vi tydligen fick betyg på, ojdå och avslutade skoldagen med amerikanska revolutionen. Det tog dock sin tid innan jag förstod att det faktiskt var amerikanska revolutionen vi pratade om. Nu ska jag återgå till Marias och min konversation, vi hörs!

Mums!

Baksugen


Vaknade för några minuter sen, är otroligt seg idag känner jag, får hoppas jag vaknar till under dagen. Dagens planer idag är skull lite senare och möjligtvis får jag besök av Emmie också idag. Troligtvis så skulle vi baka på skull idag, och jag är baksugen så det skriker om det! Nu kom min lillasyster in och sa att det var fika, så jag ska gå ut till köket, vi hörs!

Stjärnmys


Springer ut och kollar lite stjärnfall då och då, otroligt fina! Det är dock äckligt kallt ute, så man kan inte vara ute någon längre tid. Jag blir dock lite ledsen när man inte kan se dom från mitt fönster, och jag önskar att man kunde ta kort på dom. Nu ska jag springa ut igen, vi hörs!

Varje år, lika underbart - däldenäs


Vet inte hur länge jag klarar av att sitta i mitt rum, en irriterande fluga cirkulerar nämnligen runt mitt huvud och driver mig till vansinne. Emmie lämnade mig för ett tag sen, vi fixade naglarna - det vill säga, vi målade dom inte bara, vi använde en massa produkter för att få våra naglar vackra - och såg på film. Nu vill jag inte påstå att mina naglar är något finare nu än förut, och storbrittaniens flagga fick endast pryda mina naglar en dag. Jag ska dock måla dom imorgon igen, haha! Nu ska jag gå och mysa med familjen, och hoppas på att någon trevlig själ vill smsa med mig. Vi hörs!
Slå mig för att jag inte gick ut och fotade idag heller, varsågoda, ännu en överbliven bild från arkivet - däldenäs!

I ett städat rum


Jag skulle kunna äta upp rut m.fls. kollektion, bikbok, cubus, H&M, gina tricot, veromodas osv är också jäkligt snygga. Funderar på att lägga upp lite önskekläder senare, men det får bli om jag har tid. Ikväll kommer Mamma och Pappa hem, så ska väl mysa med dom lite. Idag väntas städning av hela huset, någonting jag och Amanda fixar varje år tills att mamma och pappa kommer hem. Runt tre kommer Emmie hit också, så ska vi försöka hitta på något, hör av mig senare, vi hörs!
Emmie

Sorterar böcker


Har ingenting värt att skriva egentligen. Väntade på bussen i en och en halv timme med några, alltid lika trevligt. Fick reda på engelska provet idag också, och blev riktigt nöjd faktiskt. Just nu sitter jag och sorterar böcker, på en fredagkväll? Jaja, Emmie skulle nog komma över och göra mig sällskap, och då slipper jag mina stora bekymmer med hur jag ska få plats med alla böcker. Förövrigt pryder storbrittaniens flagga mina naglar ännu en gång, jag måste dock ta bort allt på ena handen där det blev fel. Ha en fin fredagskväll och hoppas ni gör något betydligt roligare än vad jag gör, vi hörs!
.
Kamerabatteriet ligger på laddning så imorgon ska här fotas, låt nu bara vädret bli bra!

i skolan


sitter i skolan och har hur tråkigt som helst, so lektionen är försenad så vi sitter och väntar på våran lärare. Förövrigt är jag supertrött och har ingenting alls imot att det snart är helg. nej, nu kommer han, vi hörs!

Förstörd


Läste precis en hemsk blogg, inte hemsk så att det var dålig på något sätt, snarare motsatsen. Men den var så sorglig, så hemsk på det sättet, hur någon kan få ha det så. Sedan läste jag ordet novell, och kom att tänka på novellen - inte svenska uppsatsen, utan en annan - jag skriver. Skrev en ganska lång bit på den för någon vecka sen, men det sparades tydligen inte, förstå min ilska när jag upptäckte det för några dagar sen. Jag skrev dock en lite kortare version på det, en bättre enligt mig. Nej, ryck upp dig Filippa, värsta depp blev jag helt plötsligt. Jag ska i alla fall fortsätta med novellen och se om jag kommer någonstans, hitills har jag inte ens kommit till vad den ska handla om. Vi hörs!
.
Känner inte att det passar med någon bild just nu, helt ärligt så har jag inte heller några bra bilder kvar, dom ni får nu är mest överblivna bilder ifrån sommaren/början av hösten. Note to myself, f

Just bara denna


Torsdagar är den dagen jag hatar, bortsett från måndagar så är det nog den värsta. Någon gång där runt lunch tänker man "ja! Nu är det bara....tre lektioner kvar" idrott är en av dom, och det fungerar väl. När det inte är fotboll som gäller så gillar jag idrott, okej, lektioner som är utomhus när det är uruselt väder kanske inte alltid uppskattas, men i övrigt. Sedan är det musik, och jag vet inte vad min klass har för problem då, för ingen kan vara tyst. Åtminstone tjugo minuter går åt för att få oss tysta. Men det är lektionen efter som förstör hela dagen, förbannade biologi. Idag var det dock helt okej, jag höll på att dö av skratt när jag satt och redovisade för Elin vad matspjälkning är, hon var minst sagt äcklad. Annars fick vi reda på tyskaprovet idag, gjorde också ett läxprov på svenskan, har faktiskt ingen aning om hur det gick på svenskan. Nu ska jag ta mig något att fylla magen med, vi hörs!
Saknar stockholm..

Bussen!


Trodde jag skulle hinna blogga lite snabbt om hur dagens planer ser ut redan nu på morgonen. Bussen hade nämnligen inte kommit än så jag slog på datorn. Nu hör jag dock att bussen är utanför, så det är bäst jag drar nu! Fint väder vi har, eller hur? men jag gillar det, vi hörs!

Låt mig klara tonerna


Har nyss spelat spel med min lillasyster som är uttråkad till max, hon blev dock lite gladare när hon vann. Vi kan väl åtminstone låtsas att jag lät henne vinna, eller? Jag vann dock andra gången. Just för tillfället är jag nog precis som lillasyster, väldigt uttråkad. Förutom att jag lyssnar på musik gör jag just nu ingenting, eller jo. Jag gör mitt tappersta för att klara tonerna i someone like you eller åtminstone rolling in the deep, någon av dom iallafall. Jag vill så förbannat gärna sjunga someone like you på trivsel, men både den anledningen att jag förmodligen kommer att ha tjatat ut den helt tills dess och att jag inte är säker på tonen gör att jag tvekar. En sänkt version av rolling in the deep skulle dock fungera, men jag gillar ju höga toner. Får hoppas jag löser det på något sätt! Nu ska jag fortsätta med det tills något bättre förslag dyker upp, vi hörs!
Bild tagen i sommras, en helt random bild typ..

Best friend


ph; weheartit

Old picture there



Efter en hel dags väntan


Jag och Mathilda vaknade till solen, och vinden. Först såg vi inte att det var soligt, och eftersom det blåste som bara den så antog vi att det var dåligt väder. Sedan när Mathilda gick upp för att hämta något så märkte vi att solen sken, och jag som faktiskt tycker väldigt mycket om regn. På hösten vill säga, på sommarn får solen gärna vara framme! Vädret har blivit sämre och sämre och nu spöregnar det ute, vädergudarna är för en gångs skull på min sida. Nu har jag en hel del disk som väntar på mig, och sedan tyskaboken som jag skrev förut. Men det regnar i alla fall, tröstar mig med det...
Utanför mitt fönster just nu, mys!

Från stockholm


Mathilda åkte nyss hem efter en mysig dag. Igår kollade på vi på film och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi lagade också mat, riktigt avancerat, haha! Sedan innan hon åkte nyss hann vi slänga ihop en kladdkaka också, mums! Nu ska jag städa upp lite efter oss sedan får vi se vad jag hittar på, lite tyska plugg skulle jag tro. Har ett tyska läxprov imorgon som väntar, kul! Lillasyster kommer hem idag ifrån stockholm också, får krama om henne lite. Vi hörs!
Älskade skitunge till lillasyster!

Fredagskväll


såg förbannad ut så suddade ansiktet, haha -  jeans - Ginatricot / tröjskjorta - H&M / kofta - mammas / skor - bellé 


studiedag


Slutat skolan för dagen och tog med mig Mathilda hem - Tillan - fikade och köpte mat tills ikväll. Imorgon är det nämligen studiedag och det utnyttjar vi självklart! Just nu sitter jag och bloggar och hon spelar spel på sin mobil, sociala tjejer det här, haha. Annars pratar vi med Emmie, som vi förövrigt tycker synd om, eftersom hon spenderar denna kväll ensam. Hör av mig imorgon eller så, vi hörs!
Fina vi är Maria!

Uppe med tuppen


Okej, kanske inte, men att gå upp klockan nio en söndag är gaanska bra gjort. Var på en gudtjänst imorse, - konfirmations "följder" - så det var därför jag fick gå upp tidigt. Gick i allafall ganska snabbt och jag är hemma sen en halvtimme tillbaka. Om ytterligare en timme drygt så ska jag åka in till karlskoga med SKULL och vara på boda borg några timmar. Nu ska jag fixa allt, byta om och sånt, hör av mig senare troligtvis! Vi hörs!
En av miljontals bilder jag tog på Emmie i fredags, haha ;)

Min stora kärlek


Sitter i min säng, bredvid mig finns en halvmeter hög med kläder som ska sorteras. Jag måste vara sämst på att hålla mitt rum städat. Det är inga problem alls för mig att städa på morgonen och sedan på kvällen är det stökigt igen - brukar faktiskt ibland också vara så. Under tiden som jag sorterar kläderna underhåller jag mig med att läsa noveller - kärlek till noveller, jag säger bara det - och dricka vatten. Gårdagen var bra, bowlade i karlskoga med tonår, och trots Robin och Jonas försök att ropa på mig precis innan jag kastade, så att jag skulle missa, så lyckades jag faktiskt träffa - ibland. Ha en fin lördag så hörs vi senare!
Spegelbild, wiee