Helg!


Fredag, älskade fredag! Hade superbra och snabba lektioner, fysiken som brukar gå ganska segt - fast är riktigt roliga nuförtiden - var slut nästan direkt. Pratade mest och frågade våran lärare om lite allt möjligt. Hade också ett engelska prov, blev lite sur när jag fick reda på att man tydligen inte skulle svara på dom två sista frågorna. Utan dom skulle man lämna tomma, glad jag blev när jag fick reda på det! Fick också reda på provresultaten på So provet idag också, riktigt nöjd! Just nu sitter jag och pratar skype, om någon timme drar jag till karlskoga med tonår. Nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörs!

Outfit


Shorts - H&M / tights - Lindex / Linne - Gina tricot / Tröja - H&M / Kofta - Gina tricot / Halsduk - Gina tricot / Skor - Bellé

Engelska, tyska och So


Sitter med engelskan, tyskan och sedan lite so, perfekt torsdag! Imorgon väntar ett engelska prov och en so redovisning. Min idrottslektion gick bra, den var dock väldigt kort och jag blev klar med den långt innan lektionen var slut. Med lite uppvärmning så gick mitt ben bra också! Nu ska jag fortsätta med pluggandet, och hoppas på att någon vill vara social med mig, vi hörs!

Vilken lycka!


Är klar med idrottsloggboken och ha ytterst lite kvar på svenskan. Sen har min klänning kommit också, och den passar, för en gångs skull är jag inte i sista minuter, det känns bra, lycka! Nu ska jag göra klart det sista, ville bara meddela att min klänning hade kommit, haha! Vi hörs!

Åter igen


Sitter och har fastnat med den här idrottsloggboken. Ska planera en egen lektion som bara gäller för mig själv, ska alltså skriva en massa saker jag ska göra, ingen annan i klassen utan bara jag. Detta ska vara klart imorgon då vi ska lämna in dom. Hitills har jag bara kommit fram till uppvärmning och lite på själva huvuddelen. Min högra vad gör hemskt ont, så jag kan inte använda mig av någonting med ben. Det gör det hela lite svårare, men kör på mycket styrka, armhävningar, situps osv. Annars har jag bara suttit i skype och pluggar hela eftermiddagen, drog också ut med killarna och Emmie ett tag och pratade lite, idag igen. Min svenska är inte heller klar så den måste jag skriva i lite också, vi hörs!
En till bild ifrån i söndags, älska hösten!

En timme tidigare


Finns flera anledningar till att jag inte tycker om onsdagar, finns dock några bra också. Ett exempel är när vi slutar, två, helt otroligt skönt att ha en kort dag - precis som på fredagar när vi slutar halv två, men det är ju fredag - sedan ser man våra sjuor sluta när vi fortfarande har en lektion kvar. Som den elaka männska jag är skrattar jag inombords åt dom få i den klassen som måste vänta på bussen, trots att vi fick göra det förra året. Bussen går också tio över två, vilket betyder att vi kommer hem en timme tidigare än vanligt. Nu ska jag återgå till min bok, vi hörs kanske senare!
Denna fina tjej befinner sig just nu i Cypern och har det bra, är jag avundsjuk? lite kanske, men bara lite;)

Världen är räddad


Pluggar tyskaglosor och pratar skype med Maria, samtidigt uppdaterar jag allas bloggar och hoppas att någon har bloggat. Var ute med killarna förut och pratade lite, Matilda har ju dragit till cypern så hon har lämnat mig ensam kvar, haha! Från en sak till en annan så saknar jag Andréut något helt galet, det har gått alldeles för lång tid sedan vi träffades. Eftersom jag inte har något mer att säga just nu så avslutar jag den här dagen med lite bilder, vi hörs!
.
Ps/ Ja, då var världen räddad då, blogg.se har äntligen blivit klara med sin iphone app, själv lever jag vidare på min gamla sony eriksson..







Skönaste tröjan!


Shorts -  gjorda av min gudmor / tröja - mammas / tights - lindex
.
Hade världens skönaste tröja på mig idag, lånade den av mamma, helt underbar! Lagade fisk på mat & bak idag, gud så god den blev, var superhungrig så jag åt som bara den. Annars var det en ganska lugn skoldag, började på nytt kapitel i matten, gick otroligt segt eftersom jag var hungrig. Nu är jag hemma, var nyss ute och tog några värdelösa outfit bilder, var svinkallt så jag ville bara in så fort som möjligt. Tänkte nästan börja med att ta outfit bilder då och då, får se. Nu ska jag fortsätta fika och prata med maria, vi hörs!

Bibliotek


Sitter och lyssnar på Megapixlars liveblogg i efterhand. Mamma kom nyss in med böckerna jag beställde från bokbussen för några veckor sen, en prinsessas dagbok 5, 8, 9, 10, dom andra två kommer senare. Var ett tag sen jag läste nu, en vecka eller två. Annars fick jag reda på vad jag fick på matteprovet, ett ynka fel! Kanske inte borde nämna det i bloggen, men otroligt glad blev jag! Klassrådet spårade ut helt idag, våran mentor blev galen, alla skrattade åt precis allting, haha. Vi hörs!
En av mina favoriter ifrån igår!

Ny design!


Igårkväll sattes den nya designen på plats, den är inte klar alls än, men grunderna är klara och jag ville få upp den så fort som möjligt! Ska fortsätta att fixa detaljer, som till exempelt lite om mig ikonen, kameraväskan ikonen osv. Det kommer att dyka upp allt eftersom. Nå, vad tycker ni då? Tryck f5 för att uppdatera!

Syskonfotografering


Kom ganska nyligen hem ifrån att ha fotat Emmie och hennes storasyster Andrea. Andrea tog även några kort på mig, och en av dom ska användas som header i nya designen. En massa fina bilder blev det, höstfärger var det som gällde! Just nu sitter jag och redigerar alla bilderna, funderar på vilken som passar bäst som header. Samtidigt sitter lillasyster brevid mig och kollar på tv. Nu ska jag fortsätta med mitt, vi hörs!
Syskonkärlek!

Testbloggen


.
Min fina klass här ovanför! Hade en mycket fin dag igår, först marken med två fina tjejer, och sedan en helt perfekt kväll med killarna, Emmie och Matilda! Slutade med film hemma hos Robin innan vi drog hem. Resten av kvällen spenderade jag hemma i soffan och pratade med David och Amanda. Hitills idag har jag inte gjort någonting, sitter i soffan med datorn i knät och tvn står på. Ska fortsätta jobba på den nya designen, måste försöka bli klar med den innan nästa årstid börjar. Vi hörs!

För guds skull!


Sitter just nu i soffan med Emmie som är mer intresserad av musiken på ett spel på hennes nya mobil, än att kolla på min testblogg och säga vad hon tycker. Kom ganska nyligen hem ifrån marknaden, har skickat hem Agnes och sagt hejdå till kusinerna. Fick med mig ett par nagellack, ett rött läppstift att använda till fotograferingar och ett par lovikkavantar hem. Några munkar och lite godis fick  också gå ner i magen - nu lät det som om jag åt upp nagellacken och det andra, vilket jag inte gjorde, haha! Lite jobb och säljning av lotter hanns också med. Vi kom på en jättebra slogan tills nästa år "för guds skull" klyftigt va? SKULL är en tonårsgrupp jag ingår i och det är på sätt och vis kristet. Nu ska vi gå och göra någonting, vi hörs!
Det bästa med marknaden, det och alla fina männskor!

Käraste finaste ni!


Sitter inne och kollar på händelsen utanför vårat fönster, årets största händelse sker här just idag, haha! Det är ju marknad idag och en massa folk kommer ner hit och kikar runt, mamma är alltid på ett strålande humör då det kommer en massa gäster till cafét. Jag har precis avslutat mitt första pass på cafét, senare får jag träffa småkusinerna och kramas lite med dom, Emmie och Agnes kommer förmodligen göra min dag guldvärd! Nej, nu ska jag gå ut och kika runt lite, underbart väder bjuds det ju på också! Vi hörs alla underbara! :)
Åh, vad jag gillar er!

En av mina favoriter


Värst vad jag bloggar idag, men har ingenting bättre för mig. Har suttit med testbloggen hela dagen, tagit bort och flyttat dit, ändrat lite och förbannat mig själv över att jag tog bort en viktig sak ifrån kodmallen utan att kopiera först. Klantigt, men jag löste det. Förut bjöds det på pizza för hela slanten, fick också en present i efterskott av Mona. En av mina favoritböcker som vi hade här hemma tidigare men som kommit bort, så det passade jättebra med den boken. På tal om böcker så väntar jag fortfarande på dom resterande en prinsessas dagbok 5, 6, 7, 8, 9 och 10. Under dagen har jag också hunnit med att redigera lite bilder, men dom ger jag er imorgon i ett tidsinställt. Imorgon är det marken som gäller, ska hjälpa till på cafét några timmar och sedan stå och sälja lotter åt skull i någon timma. Nu återgår jag till testbloggen, vi hörs!
Den här och bilden i förra inlägget är tagna förra helgen när solen sken och jag plockade upp äpplen från marken.

Fjäril, fjäril, flyg



svartvitt & röda läppar



Idol i enheten!


Började dagen med två prov på raken, första lektion var det matteprov B-del som gällde, lektionen efter var det dags för det stora SO provet, stor besvikelse på mig själv. Kunde nästan alla länderna + huvudastäderna när jag gick in i klassrummet, det var desto mindre som hamnade på pappret. Man skulle kunna säga att det var två prov i ett, eftersom det var både länder, huvudstäder, bergskedjor och floder, sen var det ju om förnybara energikällor, olika kraftverk och sådant. Tjeckien, seriöst, Tjeckien? Jag visste ju huvudstaden, jag visste att det började på T, jag visste det ju egentligen, men nej, total hjärnsläpp när pappret låg framför mig. Samma sak med Slovenien och Slovakien. Fast ändå, jag är ganska säker på att jag klarade ett E - som det heter nu för tiden - även fast jag satsade på mycket högre, ett B åtminstone. Nej, nog om det, vad har annart hänt idag? Hade förmodligen den roligaste fysiklektionen vi någonsin haft, blev utlåsta av killarna - eftersom det går att låsa ytterdörrarna till dom olika enheterna - vilket dom fann väldigt kul. Sedan väntade vi på bussen i en och en halv timme, läste fina sagor som en viss Alexander hade gjort. Lekte idol i våran enhet, Daniel vann, oväntat med tanke på att han också var ensam i juryn, haha! Sedan for jag hem och fikade på cafét med Amanda, nu sitter vi båda i vardagsrummet, hon pluggar och jag bloggar. Ska nu kolla alla bloggar och sedan slå på tvn, hade det inte blåst så ute så hade jag förmodligen gått ut och tagit lite självporträtt, men nog blåser det. Fast innan jag gör något så ska jag fixa lite bilder åt er, ha en fin dag sålänge, vi hörs!
.
.
rättelse: Fick en kommentar om att Tjeckiens huvudstad inte alls börjar på T, nej, jag menade självklart att landet började på T, men jag förstår att man kanske tog det fel, haha! "Jag visste ju att huvudstaden var Prag, jag visste att landet började på T, jag visste det ju egentligen, men nej, total hjärnsläpp när pappret låg framför mig" kanske fungerar bättre ;)

Skolfotografering


Måste ägna all min tid åt so nu känner jag, men jag ska ge er en liten uppdatering först. Hade skolfotografering idag, hoppas på ett okej skolfoto iår, kändes i alla fall bra. Hade ute idrott i detta förjäkliga väder, blev lite ledsen på våran idrottlärare som tvingade ut oss att springa runt i degerfors och göra uppgifter. Hade motvind åt alla håll (?) hur det nu är möjligt. Var helt säker på att vi skulle ha inne idag så hade ingen långärmad på mig, kul! Träffade våran nya klasskamrat som ska börja helt i våran klass om två veckor, Ida. Nu återgår jag till att läsa so, vi hörs!

En vanlig dag..


Nu har jag suttit i en evighet för att komma på hur jag ska börja detta inlägg. Har haft en helt vanligt dag i skolan idag, om vi bortser ifrån att våran sista lektion höll på i tio minuter, bara för att D - som utgör mer än hälften av våran tyska grupp - tog skolfoto, så har vi haft en helt vanligt skoldag. Annars kommer plugg underhålla min kväll, fialottan Emmie kommer över och gör mig sällskap, sen snor hon lite bilder också. Nu går jag in i So-världen, vi hörs!
Underhållning på hög nivå!

Älskade, saknade prov!


Fick ju jaga småttingar förut, regnet öste ner när vi hade kommit fram, det droppade från mitt hår. Mina kläder var genomblöta och ja, mitt humör sjönk när alla sprang runt och skvätte lera och skulle hoppa i varenda vattenpöl som existerade. Jag som trodde att "ja, nu regnar det, vi är nog innomhus iallafall" hade på mig jeans, men dom klarade sig faktiskt. Nu snart ska jag sova, svenska uppsatsen höll mig uppe lite för länge igår och jag försov mig i morse tack vare det. Att jag sedan kom på att vi inte behövde lämna in den förens på torsdag fick mig lite småsur. Imorgon väntas matteprov och efter skolan SO plugg, började idag men gav upp. Jag är en sista minuter människa, det är så jag lär mig bäst.Har förövrigt skolfoto på torsdag, funderar på mina svarta jeans och någon instoppad tröja + halsduk, hata skolfotografering. Så fort jag tagit fotot ska en bra bit av mitt hår försvinna, har inte vågat klippa mig innan skolfotot. Måste också färga det snart, men jag lärde mig av förra årets misstag, färga efter skolfotot, ifall något går fel - till exempelt, man får orange hår. Dock ska det bli brunt denna gång. Sedan måste jag leta reda på mitt minneskort så jag kan bjuda på lite bilder ifrån helgen - som om tänker ni nu, jag som alltid lägger ut bilder två månader efter att jag tagit dom. Ska bättre mig på det. Vi hörs!

Så var tanken


Hade svenska i datasalen i förmiddags, blev klar några minuter innan vi skulle sluta och hade tänkt att jag skulle hinna blogga. Istället fick vi sluta någon minut tidigare så jag hann inte med att blogga. Nu sitter jag här och smaskar på cheesecake, ska alldeles strax springa bort till tisdax och hjälpa till. Får se hur vi gör idag när vädret inte är på våran sida, men jag hör av mig när jag kommer hem, måste plugga SO då också. Vi hörs!

I väntan på bussen


Började dagen med håltimme - vilket jag skrev imorse - avslutade dagen med hål också. Hade sista lektionen inställd så jag, Jennie och Daniel väntade på bussen i en timme. Sedan åkte jag med den upp till samhället och där gick jag av och träffade morfar och mamma. Sedan fikade jag där, pratade lite med morfar, sedan åkte jag och mamma hem. Väl hemma upptäckte jag att min skitunge till lillasyster hade ätit upp min choklad, jahaja. Nu väntar en svenska novell och lite städning, kanske lite te och kladdkaka på det, vi hörs!
Pizzasugen tjej. Fattar inte hur ni degerforsare klarar det, vart man än vänder sig finns det ju pizzerior, usch vad hungrig man blir!

Regniga dagar


Släpade mig upp vid sextiden imorse, levande död. Kom på att jag inte gjort kemin och fick lite panik i bussen. Robin visade mig hans och jag såg att det var minimalt att skriva så jag gör det på någon rast istället. Nu har vi hål, våran idrottslärare fick inte igång sin bil och kommer därför inte till skolan. Trots det så gör jag inte kemin, haha! Underbara Abbas släppte in oss i datasalen eftersom den var tom så nu sitter jag och mina tjejer här. Killarna drog till kronhallen, i detta väder, hur tänker dom? Nu ska jag läsa lite bloggar så hörs vi!

Superfin bild, tycker ni inte det? ;)


Spelkväll


Sitter med ansiktsmask på, omsvept i en filt, musik i öronen och ja, en mattebok knät. Hitills - idag alltså -  är det enda jag har kommit på i matteväg att jag hatar det, typ. Väntar på att Amanda ska komma upp och hjälpa mig eftersom jag fastnat. Annars mår jag riktigt bra just nu, var på spelkväll förut med skull, vann båda gångerna, även fast vi bytte lag, och ja, det säger väl något? haha. Såfort som jag har jobbat klart den sista sidan nu så ska jag sova, somnade runt fyra, halv fem kanske inatt så jag är ganska trött. Fast jag har ingen annan än mig själv att skylla på, haha! Vi hörs!

Mina allt, mina underbara


Otroligt hur underbara ett par tjejer kan vara, saknade Agnes, Ebba, Elin, Maria och Andréut som inte var där. Emmie gav mig order om att bli bättre på att blogga, ja, ska komma från rätt mun. Hon har inte bloggat sen... juli? Fast det är ju sant, jag borde bli bättre. I alla fall på bildfronten, Emmie "Alltså Ippa, vem vill se en bild på fåglar, seriöst?" Haha, ingen, högst troligtvis. Åt mat och sedan tog vi en promenad, mötte killarna och sedan pratade vi lite med dom. Sedan gick vi hem och åt muffins och pratade, fixade lite och efter ett tag lämnade några oss. Kvar blev jag, Andrea och Emmie. Emmie somnade ganska snabbt men jag och Andrea låg kvar och pratade om allt mellan himmel och jord - killar - innan vi också somnade. Nu på morgonen har vi bara ätit och sedan drog Andrea hem, Emmie stannade kvar och hjälpte mig att plocka undan. Sedan drog också hon hem, nu sitter jag här och ska kolla film med Amanda, vi hörs!

Massor att göra


Funderar lite på vad jag ska göra, helt värdelöst men det får gå. Klockan sex bör jag vara helt klar, och då är frågan hur och i vilken ordning det gå. Måste hinna med att baka och sånt också, måste duscha, fräscha upp mig lite. Tigga en ansiktsmask av Amanda. Lista ut vad jag ska ha på mig, och en massa mer. Agnes gick och blev sjuk, troligtvis blev hon väl smittat när hon fick hoppa in istället för hennes bror på ett mellanstadiedisco igår. Så Emmie kommer och hjälper mig fixa tacosen, bära upp madrasser, flytta undan bord och ja, det sista. Det Agnes skulle ha gjort egentligen. Känns som om jag har all tid i världen, fast jag vet att jag inte har det. Funderar på om jag ska börja med muffinsarna. Ska göra chokladfyllda chokladmuffins doppade i choklad, nyttigt vill säga. Amanda som kom på idén med hjälp av mamma. Isak bara suckade när han fick höra det, sedan sa han "ni tjejer är otroliga, jag kan bara göra chokladbollar" haha! Går ju att diskutera om det var positivt eller inte. Nej, om jag ska hinna något av detta är det väl bäst att jag sätter fart! Vi hörs!
Stockholm - Agnes - Rikstan

Funderingar


Har lite fototankar i huvudet just nu, funderar på att fullborda dom senare. Ikväll är det tjejkväll som står på schemat, en massa fina tjejer kommer till mig och gör mig glad! För tillfället sitter jag i princip helt ofixad i min säng och har kollat en massa bloggar. Är otroligt avundsjuk på Elin som sitter på ett flyg till spanien just nu! Nu ska jag sätta upp håret och sedan ta mig mot cafét för en fika, vi hörs!
Haha! Såhär fina är dom flesta bilderna på mig, otroligt vackra! ;)

Läskigaste jag gjort..


Det absolut viktigaste som jag har att säga just nu är, att jag har åkt longboard utan att jag slagit ihjäl mig! Haha, dom andra drog iväg på moppe så jag fick ta Isaks bräda och åka efter, stackars Jonas fick vänta på mig hela tiden eftersom ja, jag inte kunde svänga i början. Men det gick faktiskt bra, tro det eller ej! Hade i allafall riktigt trevligt med alla idag, skrattade för en vecka frammåt, haha! Drog bort till skolan efter tonår och väl där hörde man världshistoriens läskigaste ljud, lät som en bit ur en låt, typ som om någon stod på andra sidan skolgården och det ringde på hans mobil eller något. Innan det var vi på tonår, pratade mest och åt glasstårta, skrattade och ja, pratade lite till. Nu ska jag umgås med min familj, sedan sova, imorgon är det tjejerna som kommer hit och gör mig sällskap, måste komma på något bra att bjuda dom på, förutom tacos vill säga, vi får se! Vi hörs!

Skynda skynda!


Ska om en liten stund möta upp en gäng fina typer för att käka pizza, först ska jag dammsuga mitt rum, haha! Sedan farer vi mot tonår och tillbringar en stund av fredagskvällen där, ha det fin folket, så uppdaterar jag om dagen när jag kommer hem! Vi hörs!

Favoritsyssla


Kände att jag verkligen inte ville gå upp imorse, var så förbannat trött! Trots det kom jag ju upp och blev klar riktigt snabbt, hann ju till och med uppdatera imorse, fantastiskt! Hade biep och klådde bråtner - mitt mål i livet - den typen sprang mycket längre än vad jag trodde, men jag slog honom! Sedan direkt efter körde vi idioten, tyckte inte om min idrottslärare just då vill jag säga. Fick en hemsk huvudvärk, kändes som migrän, fick gå till skolsköterskan och lägga mig i ett speciellt rum där. Missade ingenting förutom biologin, mitt favoritämne, haha! Hade en lång dag i skolan idag kände jag, inga speciellt långa raster direkt. Hata torsdagar. Alldeles nyss gick jag i alla fall ut och mötte timmy, robin och matilda, satt och pratade och skrattade, robin var lite rastlös eftersom han missade robinson, haha! Nu väntar min säng, är helt slut i kroppen och huvudvärken känns fortfarande väldigt svagt, så vi hörs!
Saknar nästan vintern lite, eller längtar kanske man ska säga, den är mysig, fast den får gärna vara kort, hoppa över slasket och vara inte ända till mars, snälla!

God morgon!


Fick lite tid över så slänger in ett inlägg såhär på morgonen! Bussen går kvart över och jag är redan klar, det borde hamna på tv eller något liknande, senast det hände var väl första dagen i sjuan eller så, då man var klar halv sju, bara för att. Nu tänkte jag lyssna igenom låten en gång till sen drar jag ut, ha en fin dag, så hörs vi när jag kommer hem!

Alternativ låt


Ojdå, jag som hade tänkt ut en lugn dag med mig och en massa fin musik, istället blev jag påmind av mamma att jag skulle upp till cafét och jobba efter skolan. Så där hamnade jag i någon timme, bakade och fixade lite smått, hann också läsa min bok. Sedan efter det drog jag hem och övade lite på en låt jag planerar sjunga på trivselkvällen. Trivselkvällen tror jag har förklarat det förut, men tar det igen, det är lite lekar för niorna i början, även någon lek för hela skolan, sen är det uppträdanden, sen efter det är det lite typ, disco - haha, kom inte på någon bättre förklaring - och dagen efter är man ledig. Under en viss tid måste alla på skolan - förutom dom som är sjuka eller bortresta - vara där, fungerar alltså lite dom skoltid, fast det är på kvällen. Det är alltid på torsdagar och man är alltid ledig på fredagen. Detta år kommer dock bli lite speciellt då jag ska ha med mig en tysk - typ utbytersstundent liknande - dit. Tillbaka till saken, jag övade lite på den alternativa låten - har inte bestämt mig än - sen kom pappa och sa att jag skulle följa med på möte, angående tysklands resan - alltså utbytesstudent grejen - på skolan. Så det gjorde jag, och nu är jag hemma och har nyss ätit lite. Ja, det var väl typ min dag, haha. Vi hörs!
.
Trivselkvällen är i november, ifall någon trodde att det var nu, i mitten/slutet av november är den!

Skynda på!


Strömmen försvinner titt som tätt, så skyndar på att skriva in en uppdatering. Vill bara blunda för ovädret utanför, låtsas att jag inte hör med musik i öronen och nerdraget för fönstret. Fy, känns som om alla träd kommer rasa ner på mig under natten, fast våran flaggstång vajar fram och tillbaka lite läskigt sådär. Enligt mamma ska vädret vara likadant imorgon, så jag kör på uppsatt, svarta jeans och någonting mer. Funderar på helsvart, sörja över vädret lite. Haha, här sitter jag och klagar, jag som längtat efter hösten! - inte detta skitväder dock. Idag har jag varit på ett galet humör, folk måste ha undrat vad det är för fel på mig. Helt plötsligt kunde jag börja hoppa och göra någon ful grimars, bara för att jag kände för det. Haha! Bäst att jag avslutar detta inlägg innan internet försvinner igen! Vi hörs!
Oerhört tråkigt bild, men ja, det är en bild i alla fall, och jag gillar att ta kort på fåglar. Sålänge dom är på avstånd! ;)

Hurra för prov!


Kom hem för ett bra tag sen, åt lite innan jag fortsatte med att radera logginlägg på facebook. Ute är det storm, bokstavligen, blåser som in i helvete! Sitter med musik i öronen för att slippa höra det. Har absolut ingenting som är värt att skriva. Kanske att jag älskar tisdagar - och har alltid gjort, fattar inte hur skolan lyckas, just tisdagar är alltid bra - härliga lektioner, större delen i alla fall. Att mat & bak inte var något vidare i dag när vi fick göra köttfärssås och spagetti, ingen höjdare enligt mig. Att jag håller på att bli sjuk. Eller varför inte att vi lyckades pricka in tre prov - hefrhirfhrij - på en dag, en dag! Lyckat. Fast vi lyckades få våran engelska lärare att flytta på engelska provet, till veckan därpå. Bäh för prov. Vi hörs!

Jobbigt värre


Sitter och raderar alla inlägg på min logg på facebook. Helt otroligt hur lång tid det tar, jag har precis kommit in på 2010, och det faktum att jag började använda mig av facebook 2009 betyder att jag har lite att göra. Ska försöka hinna klart ikväll i alla fall. Dagen har varit riktigt tråkig, kom hem från skolan, la mig och somnade, vaknade halv sju igen och sedan satte jag igång med loggen. Kändes ovärt att blogga om det, men tänkte att ni skulle få ett inlägg idag i alla fall. Jag tror också att jag håller på att bli sjuk, är helt slut hela tiden, vill bara hem när jag är i skolan. Får hoppas att det går över snart, saknar att orka blogga varje dag. För just nu orkar jag inte med att blogga fyra gånger per dag. Jaja, nu ska jag fortsätta, vi hörs!
Älskade höst!

Alla fina sms


Har inte orkat ta bort smsen dom senaste månaderna. Nu blev telefon minnet fullt och jag blev lite tvungen. 1424 meddelanden fick raderas. Hoppas bara nu att det inte var något viktigt som blev raderat, haha! Agnes tillbringade nästan hela dagen med mig idag. Vi bakade, gick tipspromenad - eller ja, vi svarade på frågorna, lata som vi är gick vi inte - och agnes läste medans jag sov. Fröken social, det är jag det! Just nu kännder jag för att bara lägga mig, jag är så äckligt trött. Dålig uppdatering från min sida jag vet, ska bättra mig! Vi hörs!

Filmmys


Jag och Agnes tog cyklarna upp till nyttorp och satte oss därinne och fikade och läste. Riktigt mysigt! Sedan cyklade vi till mamma och hjälpte henne att lägga upp förrätterna tills ikväll. Sen cyklade vi hem och drack varm choklad. Nu har vi nyss ätit förrätter vi också - inte dom vi la upp - och under tiden som vi väntar på huvudrätten - vi bortskämda typer - så kollar vi film. Bäst att jag återgår till filmen innan Agnes slår mig, haha! nejdå, vi hörs!

Slå läger


Jag känner mig som världens mest ofräscha just nu. Ska hoppa in i duschen såfort jag har skrivit klart det här inlägget. Får duscha snabbt, för sen ska jag städa mitt rum, och sen runt tolv ska jag upp till cafét för att jobba. Vid tre kommer Agny till cafét och gör mig sällskap. Vid fyratiden blir jag frisläppt från cafét och tar med mig Agnes hem för att slå läger i Amandas rum. Ulli kommer också hit i eftermiddag någon gång, sen ska jag och Agnes klå henne i Ubongo - favoritspel så det skriker om det. Sen ska jag och Agnes eventuellt hoppa i vattenpölar - igen - beror ju på om det regna eller inte, haha! Nu borde jag skynda mig så att jag hinner, vi hörs!
Just en sådan här bild är en typisk Agnesbild - någonfulmin + pasta = Agnes. Typ. Sen behöver vi ju inte tala om att fokusen hamnade på glaset istället för Agnes..

Älskade helg


Fredag, underbara fredag! Som om det inte var nog med att det är helg så har vi riktigt bra lektioner på fredagar. Inga killmelektioner vill säga. Jag har varit på superduperbra humör hela dagen, tills vi slutade. Agnes och Mathilda (med h) var så underbara och väntade med mig, killarna jag åker buss med varje eviga dag väntade med oss också. Felix och Moa stannade också kvar, Moa skulle med sin kille hem, och varför Felix stannade är av oklar andledning. En väldans massa folk var det i alla fall. Efter ungefär en timme och en kvart drog jag mig mot halla för att leta reda på Matilda (utan h) och Eme. Annars har dagen varit lugn. Amanda kom hem och vi spaade lite för oss själva och jag läste en bok. Nu ska jag mysa lite med familjen, ha en fin fredagskväll! Vi hörs!

Svenska uppsats!


Har inte haft någon ork till att blogga, och inläggen hade bara blivit tråkigare än vanligt, men jag tyckte ni skulle få ett inlägg i alla fall. Vi ska skriva typ en novell på svenskan, så jag började skriva en här hemma, ska försöka memorera den så att jag kan skriva den sen på svenskan. Annars har dagen varit ganska händelselös, läst ännu en bok har jag gjort. Nu snart ska jag nog sova, kan behövas + att jag har så otroligt tråkigt och jag är otroligt rastlös. Vi hörs!
Skulle behöva gå en kurs i hur man använder sig av reflexskärm. Emmie blev blind och jag lyckades ändå inte på ljuset bra på bilderna. Tur att Emmie är så fin! ;)

Emmie


Det här är mitt absoluta favoritkort ifrån förra fotograferingen med Emmie, det är nog till och med det bästa av alla bilder jag tagit på Emmie!

Inte direkt rik


Blev inget av alternativen jag skrev att jag skulle göra förut. Började lite på bloggen, men jag kan fortfarande inte bestämma mig för vilken jag ska ha. Fast det lutar lite mer åt en av nog nu. Jag kan ju ta den andra som profilbild. Sedan kom jag på att det var onsdag och att jag skulle laga mat - japp, det är igång igen - så det andra fick vänta. Nu funderar jag på vad jag ska ha på mig imorgon, dreglar lite över Gina's ponchos, lite mer min stil än dom från H&M tror jag. Fast precis som förra året - Barcelona - så betalar vi ju helt själva allting, vilket betyder att jag måste spara, spara, spara! Pappa tar alla pengar innan jag hinner titta på dom, vilket betyder att jag lever ett gaanska fattigt liv framtills november. Sånt är livet. Nu ska jag göra någonting, haha, vi hörs!
.
Förlåt, men jag har inga bilder, okej, bilder på mig, men det har ni redan sett alltför många den senaste tiden!

Dåligt, bra, avundsjuk


Kände absolut inte för att blogga förut, var sur och allmänt trött. Pratade lite med maria, som varken gav mig medlidande eller uppmuntring. Eller jo, tydligen, för det dåliga humöret försvann. Hade myslektioner i början idag, killarna var på möte så vi firade lite. haha! På bilden hade vi på svagt ljus och sedan hade vi levande ljus, sen fick vi måla fritt. Skicka iväg killarna på möte oftare säger jag bara, dom uppskattade att slippa bilden, vi uppskattade att slippa dom. Klassen har väl inte varit helt på samma sida denna vecka. Så kan det gå. Nu funderar jag på om jag ska börja på en ny bok, eller om jag bör fixa lite med min design. jaja, vi hörs!
Åh, jag måste verkligen skaffa mer vardagsfoton, ut och fota tjejen!

Riga


Gissa vem som åker till Riga i slutet av oktober? Förra året var det Barcelona, nu tar vi Riga! haha, God natt!

lång dag


Inledde dagen med skolan, naturligtvis. Hade den troligtvist lugnaste lektionen vi haft hitills på svenskan då vi läste hela lektionen. Min stil. Sedan fortsatte skolan ganska händelselöst, hade mat & bak sista lektionen, fick baka mumsiga kolakakor. Jag hann dock inte vara med hela lektionen då ett tandläkarbesök fanns inplanerat. Skulle skära lite i tandköttet, inte lika farligt som det låter, gjorde inte ont alls. Om vi bortser ifrån bedövningssprutan så var jag nästan inte rädd. Just nu sitter jag och pratar med Maria, ska snart sätta på idol men jag tvivlar på att det kommer vara någon som är bättre än Moa. Lätt bäst. Vi hörs!

Perfekt morgon


Började dagen med att försova mig, duktigt! Far min hade också försovit sig så jag fick åka med honom in. Hade idrott och bussen hade anlänt cirka två minuter innan jag kom, så jag hade gott om tid. Fick sminka mig utanför omklädningsrummen - vi blir inte insläppta att byta om förens tio minuter innan lektionen börjar - då passade en viss person på att kasta en vattenballong. Tack, verkligen, tack. Till råga på allt så är det måndag, och bara det i sig är ju hemskt. Dagen blev i och för sig bättre under tiden, slapp sista kvarten på kemin - min favoritlektion - på grund av att någon klåfingrig typ hade tryckt på brandlarmet. Fick stå ute en stund - en ganska lång stund om jag få säga det själv - och frysa innan vi blev ivägsläppta. Annars hann jag inte så mycket som hem innan mamma ringde och frågade om jag hade glömt att jag skulle hämta lillasyster. Visst, självklart, det gör jag vettu! Glömde jag påpeka att det spöregnade? Mamma gav mig dock min favoritchoklad när hon kom hem, så ingen större fara. Efter det har jag tagit det lungt, började på en ny bok som jag läste ut för en halvtimme sen ungefär. Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli halv åtta, då tinkerbella bjuder på bloppis. Vi hörs!
Min fina fina Agnes!

tredje världskriget


Först vid 4-5 tog jag tag i mitt liv och bytte om ifrån pyamas, tog en dusch och klädde på mig. Behövdes vill jag lova. Innan det hann jag med att fixa iordning Amanda H's blogg, som hon och två andra har som projektarbete. Hon går hotell & resturang utbildning, så dom kommer lägga upp en massa bilder på kakor osv. Nu på kvällen har Idol underhållit mig, det och att jag i reklamerna städat mitt rum eftersom det ser ut som tredje världskriget. Nu ska jag göra mig lite te och räkna lite matte så att min mattelärare blir glad. Om en halvtimme ska jag sova - eller rättare sagt, behöver - om jag ska ta mig upp imorgon. Jaja, vi hörs!

Det är jobbigt


Det är konstigt att när man inte har några pengar - som jag just nu - då blir man jätte shoppingsugen. Allt det där i förra inlägget vill jag ha, allting! Fast, för det första jag skulle inte ha råd - sorgligt nog inte ens till ett av dom där plaggen - för det andra så skulle jag inte ha plats, visst, om jag bytte ut allting, men jag köpte ganska nyss en bra massa plagg i stockholm. Fast det är klart, om någon gav det till mig, ja, kanske skulle man tacka ja. Kanske. Snyggt var det i alla fall, enligt mig, det mesta var sånt-där-som-filippa-bor-i-helst-året-runt, speciellt dom där svarta shortsen, huuur underbara? och dom andra shortsen också, inte riktigt min stil med orange - mathilda skulle älska mig i flera år framåt - men åh, vad snygga. Ponchon som jag förmodligen skulle drunkna i, alla byxor - framför allt dom med hög midja, mums! - som jag skulle diska i år framåt för. Åh, ibland undrar jag om det inte vore bättre att alla gick nakna, enklare och billigare. Fast kanske inte. Det mest sorgliga av allt är att allt det där kom ifrån bara H&M, tanken på hur mycket mer snyggt som finns på Gina, Modekungen - som jag aldrig handlat ett plagg ifrån, men har snygga kläder -, Cubus, Vero Moda - samma som på modekungen - osv. Hemska tanke. Slut på shoppingbabbel från mig nu, haha, ja vi hörs!

Helt okej faktiskt


Allting ifrån H&M. Man önskar ju att plånboken var större, ibland alltså...

Lördagsmys


Har precis gråtit en skvätt till if only, en mycket fin film, sorgligt på slutet dock, och själva anledningen till allt som händer är ganska tragiskt. Choklasmoussen uppskattades, minst av mig dock, men jag är ju inte så överförtjust i det heller. Nu ska jag fixa mig för natten, och sedan börja på en ny bok. Vi hörs!


Efterätt, check


Blev riktigt effektiv nu på eftermiddan, bakade chokladmousseglass - något liknande i alla fall. Åt det hos Andréa när hennes lillasyster av misstag glömde chokladmoussen i frysen, två timmar längre än vad det skulle. Helt ärligt tycker jag inte om chokladmousse, men den som hon gjort var helt underbar. Därför gör jag något liknande nu. Fast jag glömmer den ju inte i frysen av misstag. Hoppas att den blir lika bra som Mirandas. Isåfall kommer det kanske ett recept senare. Nu ropar mamma till mat, vi hörs!

Flugornas krig


Flugor är det värsta som finns, spelar ingen roll vilken tid på dygnet det är, jag blir livs förbannad på dom. Har säkert en fyra, fem stycken i mitt rum, runt mitt huvud just nu.
.
Dagen hitills har varit helt ohändelselös, ganska skönt ändå. Fick en sovmorgon som heter duga, låg i badet i två timmar och hade det skönt. Har nyss ätit och funderar på om jag borde fixa mig lite, eller åtminstone borsta mitt hår. Bäst att jag går härifrån ganska snart innan jag vetintevad på grund av dom där förbannade flugorna, ja. Vi hörs!
Stockholm - Gamla stan

Första riktiga veckan


Är helt slut efter första riktiga skolveckan, orkade verkligen inte gå upp imorse. Var i en helt annan värld dom tre första lektionerna, och sedan när solen kom fram vid lunch gjorde det ont att gå ut i ögonen. Ja, sliten helt enkelt. Betyg som gäller nu, nya betyg till och med, A B C D E och sen det ingen vill ha, F. Inget G eller IG, nejnej. Nu ska jag sova och sova gott, och ta sovmorgon. Hur underbart är det inte att vakna av alarmet, kolla trött på det och tänka, neeej, nu ska jag upp, sedan minnas att det är helg, stänga av alarmet och somna om? guldvärt! Haha, nej, vi hörs!

Reflexskärm


Insåg hur mycket svårare det är med reflexskärm, då det gäller att få ljuset bättre + att inte göra modellen blind. Emmie var här idag, vi fotade lite inomhus och jag provade mig på reflexskärm. Intressant. Vissa bilder blev dock väldigt bra, Emmie tog en ny headerbild på mig, behövligt. Dagen till ära ska jag städa, ska försöka göra det snabbt så att jag kan redigera lite bilder och bara ta det lugnt, en försyldning kryper sig på. Sen är det ju fredag idag, och det firar vi med en chokladkaka och lite bok på det, super! Men det får bli ikväll, nu, städning! Vi hörs!

Lurväder


Sol, molnigt, ösregn, hagel, sol. I den ordningen har vädret varit idag, tog till och med av mig tightsen jag hade under shortsen förut på grund av värmen. Men när jag kom hem blev det kallare minut för minut, en halvtimme senare ösregnade det och haglade för fullt. Sprang cirka 25 meter och var helt genom blöt, och jag hade paraply. Nu är det i alla fall sol, och jag ska fixa mig för självporträtt, hoppas på en massa pra bilder, vi hörs!