Inga bilder på denna dator, tjalala


 

Okej, jag uppdaterade inte igår, förutom det tidsinställda. Men jag hade en bra - eller ja, det var ju inte bra att det hände men - ursäkt, min dator mer eller mindre gick sönder igår. Alltså, jag kan använda den, men det ger ifrån sig oroväckande ljud och det ryker svart rök från hårddisken då och då så jag skippar helst. Lyckades i alla fall föra över alla bilder på den externa hårddisken - tackar faster för det, vet inte när jag hade skaffat en om jag inte hade fått den - så allt är ju rätt okej i alla fall. Nu kom mamma hem och sa att vi ska åka iväg och äta pizza på något ställe. Ungsbakad omtalad pizza som ska vara ybergod tydligen. Så vi hörs!
 

Black jeans and rep lips



I några timmar


Tisdagarna i skolan kan jag meddela är de absolut jobbigaste, det behöver jag inte ens tänka över. Men det är bara att härda ut. Kom hem och åt lite samt kollade på 90210 och sen somnade jag. Sov tills det var kvällsmat och nu sitter jag och tittar på robinson. Nej, nu ska jag ta en skål glass och fortsätta kolla, vi hörs! 
Självporträtt från igår.

Tre pussbilder till er + dagens


Jeans - dr. denim // Tröja - second hand // Jacka - levi's vintage // Skor - vivistyle /// Puss till er alla!

Levi's jacket


Den nya jeansjackan jag fick med mig hem igår kommer från levi's och är yperskön och snygg. Love it.

Jag är med!


Jag är med och tävlar om denna förbannat snygga bh:n från madlady hos hannalicious! 
Länk till hannalicious - http://hannalicious.devote.se
Direktlänk till madlady bh:n - http://www.madlady.se/klader/bustier-med-nitar-studded-bra.html
Heja på mig nu!

Likt en hyena


Skull började igår, eller ja, mer eller mindre i vilket fall. Jag tror jag missade en halvtimma eller så och vi provade bara gamla kläder vi ska gå "modevisning" med. Kul att man ser hur mycket av dom där gamla sakerna är typ stort mode nu. I alla fall fick jag med mig en jacka hem som jag är helt kär i, såg ut som en hyena eller något när Sylvia sa att hon hade en hemma hon inte ville ha kvar. Nu ska jag ut och ta några dagens och sen 90210, vi hörs! 

Jobbat och umgåtts


Halloj! Har liksom inte riktigt orkat eller haft en tanke på att blogga i helgen. Har jobbat på cafét fredag, lördag och sen förmiddagen idag. Har haft sällskap av Maria som har sovit här sen i fredags också. Vi har pratat om.. tadaaa hunger games, och kollat videor och bilder på våran man Josh. Fast mest jag, Maria har varit uppslukad av boken och är troligtvis fortfarande. Jag gav henne i alla fall tipset 'läs inte sista boken offentligt' Jag gjorde det på stranden och fick bygga ett hål i sanden där jag kunde gömma ansiktet när jag grät, och det var ändå när jag läste den andra gången för jag trodde jag skulle klara det då, men icke. Förövrigt dampade jag sönder på twitter förut då det meddelades att Jen och Josh har landat i Atlanta för att börja spela in catching fire!! Nu ska jag fortsätta kolla videor, vi hörs!
Min och Marias framtida man, och ja, vi tänker dela!

LIVE LOVE LAUGH



Så underdunderbart


Kom ut ur duschen för någon timma sen efter en 5 km lång springtur. Nu sitter jag invirad i den gosigaste filten och har bara myst. Pan Am börjar idag också, det har nog faktiskt redan börjat så ska skynda mig att skriva klart. Efter cirkus tre månader lyckades jag ta mig ut och springa igen, kändes helt underdunderbart. Nu ska jag ta på tvn och sen bara vara glad för imorgon är det fredag och vi slutar tidigt + helg på det. Vi hörs! 
Tyskland hade dom mest vackraste alléerna och jag ville bara stanna och ta kort på varenda en. Mor som har tagit denna utanför våran lägenhet!

Dallas


Skrev en inlägg förut men det publicerades aldrig, såklart. Onsdagarna i skolan kommer bli outhärdiga, bara jobbiga lektioner. Hade första riktiga mattelektionen idag, och jag ville bara lägga mig ner och dö. Jag verkligen hatar matte. Just nu kollar jag på dallas och läser bloggar samt kollar lite kläder och så. Vill ni veta något roligt förövrigt? v.44 åker jag med bästi till Budapest för att gå på spa och shoppa och hare bra. Mamma, Amanda och hennes bästa vän Amanda H följer också med. Kommer bli grymt! Nu börjar snart Dallas igen, vi hörs! 

Pågående nyheter


Har satt mig i soffan med the hunger games boken, den första i famnen och slukar varje ord som en hungrig varg typ. Det är tredje gången jag läser den och jag lovar, den blir bara bättre för varje gång. Vill egentligen fortsätta men tänkte uppdatera mig lite här på bloggen. Skolan har dragit igång på riktigt, hade So för första gången och våran solärare verkade inte finna det faktum att vi nyss kommit tillbaka från ett sommarlov som någon ursäkt till att börja med lite småprat och utdelning av mappar osv. Istället var det som att gå in på en helt vanlig lektion, likadant som i åttan. Den enda skillnaden är troligtvis bara att vi går i nian nu. Annars klarade vi av skoldagen relativt snabbt och åkte sedan med Robin och Agnes in till karlskoga för att inte göra så mycket. Umgås och dricka lyxshake - mintchokladen var makalöst god. Kom hem vid halv sju ungefär skulle jag tro och har inte gjort så mycket sen dess, ätit. Nu ska jag återgå till boken, vi hörs!
Osminkad och i allmänhet rätt ofixad, men jag ser - och var - glad ut! Från förra veckan.

Jag vill inte, tänker vägra


Jag vill verkligen inte börja skolan imorgon, orkar inte. Nåja, oavsett hur mycket jag klagar kommer jag behöva gå upp imorgon. Idag fyller jag hela 15, hör och häpna, tillbringat dagen med Agnyplopp och hade tebjudning. Jodå. I minst ett halvår har hon tjatat om att vi ska ha tebjudning med mitt porslinset och idag gick jag med på det. En gång hoppade vi i vattenpölar - som förövrigt är yperkul - och nu hade vi tebjudning med scones, man undar ju vad våran egentliga ålder är. Men det var mysigt och ett bra sätt att avsluta mitt sommarlov på. På eftermiddagen blev jag firad av några ur släkten, trevligt trevligt! Nu ska jag kolla bloggar och sen gå och lägga mig antar jag. Inte för att jag kommer somna men. Vi hörs! 
Bild från tjejkvällen, gillar denna skarp!

Det borde aldrig hända


Om två dagar är jag femtooooon!! Om tre dagar börjar vi helvetet igeen, blö. Varför måste man fylla jämt när skolan börjar? Alla - eller jag dom flesta - längtar väl till sin födelsedag? Hur många längtar tills att skolan börjar igen efter sommarlovet? Eh. I alla fall, blev firad i förskott igår och fick hungerspelen dvdn och nu har jag även boken så jag slipper låna den. Fick mina platforms och invigde dom idag, en kofta av systeryster och lite annat. Annars var jag på degerforsmarken idag och den var lika värdelös som alltid, men jag fick mig en liten promenad påväg hem. Inte för att jag gick hem, men jag gick till min farmor och det är en kort promenad dit. Nu ska jag mysa ner mig och kolla film, imorgon kommer Agnyplopp, wiha! Vi hörs! 
1#jaaag 2#den omtalade dvdn 3#nya platforms, gah så snygga 4#Josh, bara för att han är så förbannat snygg

Jag kände honom inte, men han bodde inte långt härifrån och jag har läst om honom och visste att han var försvunnen, idag hittades han död. Vila i frid Sigge

Även kallad mockingjay


Jag tänker börja med att visa min gläjde, sen kan jag fortsätta skriva normalt. GAAAH OH MAGH GARD!!! JAG DÖR AV YBERLYCKA OCH IHRUHGRGBPGIG!!! Japp, då var det avklarat. Anledningen till denna lycka beror på att jag i morse blev sugen på orangina, så jag gick ut och köpte det, och vid kassan har dom filmer - ja, ni märker vart det här kommer att leda - och även fast den inte ska komma ut förrän om två dagar - eller ja, om en timme är det två dagar kvar, på lördag ska den komma ut alltså - så har den kommit ut i våran minimala lilla pytteaffär. Just här, men inte i dom stora affärerna i USA, nej, här, i ett ställe som inte ens finns med på kartan. Vad undar folk som inte läst min blogg på ett bra tag? Ingenting annat än the hunger games dvdn, juste. Mitt beroende har inget slut. Bra. Nu har jag fått uttrycka min lycka som ni som inte är något större fan av the hunger games förstår er på, men den är ändå rätt obeskrivlig och jag vill bara skrika av lycka. Nog om det.


Det har varit en lugn dag - bortsett från det ovan - och jag har mest läst hela dagen i den tredje boken i hungerspels trilogin revolt - även kallad mockingjay. Bakade förut och tog en tur till stranden, och jag badade faktiskt! Nu är jag i alla fall så förbannat trött att jag tänker sova. Datorn dog när jag skrivit hälften av detta inlägg och det har tagit nästan en timme att starta om den eftersom den ville uppdatera, självfallet. Nåja, godnatt och vi hörs!
Helt sjukt vad jag saknar er mina alldeles egna underbaringar, Gabriel saknas dock på bilden!

Utflykt till Kumla


"Skulle dom inte lägga ner det här?"  - Amanda
"Nää, det kan jag inte tänka mig, det är ju så svenskt så" - Mamma
"Ja, det är ju klart.." - Amanda
"Norrmännen är inte ens en tredjedel så bra på det här som vi" - Mamma
"Haha, nej kanske inte" - Amanda
"Kul att få vara bäst på något" - Mamma
Mamma är munter gällande allsången och norrmännen, jappjapp. I alla fall, har varit ute på utflykt idag med mor och syster, alltså dom två som hade den muntra konversationen här ovan. Tog först en tripp till Kumla där vi handlade lite gott samt tog en fika. Fortsatte sedan vidare till Askersund där vi tog en lunch, lite glass och handlade chokladpraliner. Läste ut den andra boken i hungerspel trilogin för andra gången och har nu börjat med den tredje - också den för andra gången. Om fyra dagar kommer filmen ut på dvd (!!) och om fem dagar fyller jag år. Dvd:n är dock mer viktig, haha, beroendeee. Varje dag meddelar dom en ny skådespelare till den andra filmen och jag uppdaterar slaviskt twitter dagarna långa trots att jag vet att det kommer ut runt fyra varje dag. Nog om det, nu ska jag sätta mig med nyinköpt te och prova en ny chokladpralin, vi hörs!
Fina syster!

Så var det slut


Hatar att Olympiska spelen nu officiellt är över. Hatar att Sverige inte tog OS guld i handboll. Men jag har älskat dom senaste 17 (?) dagarna. Och jag älskade att vi tog killarna tog sig så långt som till OS final och är så stolt över Sveriges silver. Åtta medaljer är inte dåligt! Nog om OS. Jag har faktiskt inte riktigt orkat att slå på datorn hos farmor och farfar varken igår eller idag. Nu är jag dock på hemmaplan igen och har varit det hela eftermiddagen. Har ätit supergoda kräftor från älven utanför och tillbringat kvällen i soffan och kollat på avslutningscermonin. Hoppades på att ryktena om att Adele skulle vara sanna, men icke, blev ledsen, men fick ju Spice girls istället! Nej, nu ska jag hoppa i säng och sova så underbart gott i min egna säng. Det bästa med att komma hem när man har varit borta, vi hörs! 
Oh god va jag vill träffa denna tjej nununununuuu!

Luktar olja


Är fortfarande i Degerfors och ska sova här inatt med. Var nere och åt lunch på cafét med Farfar och sen oljade jag staketet här hos dom, så luktade olja hela jag efter det, haha. Efter det har jag bara hängt framför OS, haha. Småkusinerna kom nu på kvällen och sprang runt lite innan dom gick och la sig. Såg finalen på 200m herrar, och det finns nog bara ett sätt att beskriva det på; imponerande! Satt och blundade vid starten för jag var så rädd att dom skulle tjuvstarta, haha. Imorgon ska jag ut på utflykt och det betyder att jag inte kan blogga om jag inte gör det på förmiddagen. Nu ska jag checka bloggar och sen troligtvis sova, vi hörs! 
Jag har inga bilder, tralalalala. Men jag finner den här cool faktiskt!

Hos Farmor och Farfar


Har egentligen en viktig sak att säga om idag; Jag fick världens underbaraste filt idag, världens underbaraste. Verkligen. Okej, en till viktig sak, träffade Agny idag, samt Mathilda, sjukt vad jag saknat den tjejen, inte träffats på hela sommarn! Just nu sitter jag hos Farmor och Farfar i den dunderbara filten och kollar OS + att jag utforskar twitter, haha. Tar även världens snyggaste webbilder på mig själv, förvånar mig själv med min groteska snygghet. Haha, ser hemsk ut. Nåja, nu ska jag checka några bloggar och sen fortsätta kolla OS. Vi hörs!
Oh my lord. Hahaha, finns ju inga bilder på denna dator, då får man se till att fixa några. Här ser ni filten också, underbar!!!

Hos Farmor och Farfar


Har egentligen en viktig sak att säga om idag; Jag fick världens underbaraste filt idag, världens underbaraste. Verkligen. Okej, en till viktig sak, träffade Agny idag, samt Mathilda, sjukt vad jag saknat den tjejen, inte träffats på hela sommarn! Just nu sitter jag hos Farmor och Farfar i den dunderbara filten och kollar OS + att jag utforskar twitter, haha. Tar även världens snyggaste webbilder på mig själv, förvånar mig själv med min groteska snygghet. Haha, ser hemsk ut. Nåja, nu ska jag checka några bloggar och sen fortsätta kolla OS. Vi hörs!
Oh my lord. Hahaha, finns ju inga bilder på denna dator, då får man se till att fixa några. Här ser ni filten också, underbar!!!

Nu finns jag nästan överallt


Sitter ensam ute i köket och kollar bloggar under tiden som alla springer runt och borstar tänder, plockar disk och går och lägger sig. Batteriet på datorn dör alldeles strax så jag får skriva fort som tusan. Kan sammanfatta dagen lite snabbt; Vaknat. Åt frukost. Kollade OS. Städade (!). Fikade. OS. Plockade blåbär. OS. Åt kvällsmat. OS. Ah, det är ungefär så mina dagar ser ut när vädret suger. Haha, nej förresten, jag kollar OS annars också. Nåja, gjorde någonting vettigt i alla fall + att jag fick lite blåbär med mig hem. Lovade Rickardo att fixa bilderna från lägret till honom - och har gjort det några dagar nu - men har tappat bort minneskortet. Och mobilen är död så jag kan inte skriva till honom, så jag får hoppas han förlåter mig. Igen. Nu måste jag sova, och inga bilder har jag till er, jag ger mig själv en bitchslap åt er. Vi hörs! 
.
- Någonting intressant jag har åt er är däremot att jag nu också har twitter, yiha, förutom bloggen finns jag alltså på dessa ställen:
filippanordstrom@instagram 
filippadavida.tumblr
Filippa Nordström @twitter
- och facebook dårå, men där godkänner jag bara vissa, hheheh. 
 

Påväg hem till mig


Dessa godingar är på väg hem till mig som en tidig födelsepresent, blir super till skolstarten, wihaa!

Fem nya underbara dagar


Helt omöjligt att det finns något ställe som är bättre än däldenäs, ingen riktig sommar utan däldenäs

Kom hem i förrgår från däldenäs, skyndade mig in i duschen och fortsatte vidare till att servera på bröllop. Gick fint och vi kom hem runt halv tolv. Tog en välbehövd sovmorgon dagen därpå och önskade mig tillbaka till däldenäs och alla fina människor. Dock väldigt skönt att sova i min säng. Igår vet jag inte riktigt vad jag gjorde, gick runt i huset och gjorde småsaker. Packade upp väskan och hängde uppe på cafét. Sen får man ju inte glömma att vi tog guld igår!! Ett fint OSguld i segling, wihaa! Under veckan har det också hänt lite andra saker, som att jag fått världens sötaste kusinbarn, iiih. Andra saker har också hänt men jag tar det en annan gång. Nu ska jag plocka undan i mitt rum och sen baka en kladdis, provar ett nytt recept, får se hur det slutar. Haha, vi hörs!
Fem dagar gamla fötter på bild, bebisfötter kan nog vara det sötaste som finns!