Jag skyller på pappa


Inte för att det regnar just nu men blöö, detta väder, jag hade planerat att ligga ute och läsa i solen men icke. Skyller på pappa som mördade ett x-antal spindlar här i förrgår. Måste vara därför, haha. Jaja, mamma packar lillasysters väska till däldenäs och kommer in och frågar vad som är nödvändigt varannan sekund, första året för lillsyster. Själv väntar jag nog tills imorgon, ska slänga ner lite saker i tvätten nu snart och sen får vi se om jag börjar ikväll. Haha, annars har jag kollat OS stor del av dagen och varit en liten stund uppe på cafét. Nu tänkte jag fixa tidsinställda åt er under tiden som jag är på lägret. Vi hörs! 
från den senaste tiden - filippanordstrom@instagram

En ny favvo


Hittade en förbannat bra blogg nu på kvällskvisten som jag läst i sisådär tre timmar. Men fick en sådan lust att blogga nu så det var ju rätt bra ändå. Blev allmänt depp under kvällen också, och mensvärken jag haft stor del av dagen kom tillbaka med besked efter att jag tog ipren för typ sex timmar sen. Höll ju undan rätt länge ändå. I alla fall, tre dagar kvar nuuuuu, wiho, jäklar vad jag saknar alla underbaringar. There's no place like däldenäs, lovar. Nej, nu gör det riktigt jävla ont så ska gå och hämta en ipren och sen sova. Godnatt och vi hörs!
En av mina favoriter från Tyskland, pappa som tagit på mig och lillasyster på piren. Ljuset var underbart! 
- och haha, min lillasyster har faktiskt två ben även fast man skulle kunna tro att hon bara har ett på den här bilden..

det har inte gått


Okej, jag försöker en gång och ser om det publiceras nu. Mitt förra inlägg ville inte komma upp och jag har ingen aning om det kommer fungera nu men vi försöker! Bloggar via mobilen nu vilket betyder att det inte blir någon bild. Dagen har tillbringats framför tvn och jag har kollat OS hela dagen, cykling, simning, pingis, beachvolley, handboll, fotboll och lite badminton, säkert något mer som jag nu har glömt men jag har som sagt tittat hela dagen. Nu på kvällen fick vi ett minst sagt kraftigt oväder, åskade och regnade och blåste kraftigt, blixtarna var faktiskt rätt mäktiga men jag är riktigt rädd för åska, haha. Nu kollar jag... hör och häpna, OS! Övrigt mår jag super, det är bara några få dagar kvar till däldenäs och jag ska nog nästan börja packa imorgon! Haha, vi hörs!

Fotografering


Var ett bra tag sen sen jag hade en fotografering med Emmie, men det kan ju bero på att vi inte har träffats. I alla fall, tänkte prova mig på såpbubblor och fotografera lillasyster. Vet icke om man ska ha några speciella inställningar eller så, så jag får köra på. Började dagen med att fira henne och gav henne presenter, annars har jag inte gjort speciellt mycket idag heller. Men solen skiner, tack gode snälla gud! Jaja, jag ska inte säga för mycket, den kommer säkerligen hinna gå i moln innan vi kommer ut. Peppar peppar. Imorgon får jag troligtvis besök av Agnyplopp, vi har ju faktiskt varit ifrån varandra i en vecka snart. Haha. Nej men vi hörs!

Någon bild ifrån någon resa mor och far gjort, sitter vid deras datorn och jag tänkte att ni kanske ville ha något att se i vilket fall, haha.

Helt hopplös


Så många gånger har jag tänkt att sätta på datorn och skriva ett kort inlägg om dagen. Hur många gånger har jag faktiskt kommit till handling? Ingen. I vilket fall, gårdagen var rätt händelselös, vaknade runt tolv, tog på mig kläder och hjälpte mormor att plocka hallon. Höll då också på att ramla ner i älven 867847696 gånger. Plockade undan lite i huset - jag vet inte, men jag antar att jag typ slagit i huvudet eller så. Bakade blåbärskaka på eftermiddagen och hamnade sedan framför tvn resten av dagen. Amanda och David bjöd på laxfilé med potatisskivor i ung med citronsås, smakade finfint. Nu ska jag springa upp till cafét för jag och Amanda ska jobba där idag. Grattis till världens bästa lillasyster också som nu är hela åtta år! Vi hörs! 
.
Om någon försöker kontakta mig över mobilen så är anledningen till att jag inte svarar för att den är död, så ni vet!

Häng på altanen hela kvällen lång


Härlig dag vi haft idag! Sol hela dagen lång och jag har varit inomhus stor del av den. Frivilligt. Solen gick i moln vareviga gång jag gick ut så tillslut gav jag upp och bakade en tårta. Browniebotten med hallonmousse och ett berg med hallon på det. Fast jag har faktiskt varit ute en del, badade för första gången i Sverige detta år - jag förstår vad ni tänker, hon bor vid vattnet och har inte badat förrän nu?! - ni tänker helt rätt! Jag har tyckt - och tycker fortfarande - att det är och har varit svinkallt i vattnet. Till kvällen fick vi besök och sen har vi grillat och ätit hela kvällen. Avslutade med min tårta och jag är mer än nöjd. Dom andra sitter kvar där ute men jag gick in och kollade 90210 istället. Ska fortsätta med det och beroende på vädret ska jag nog sätta mig ner och redigera bilderna från Stockholm. Nu kallar 90210, vi hörs! 
Mobilbild från hufvudstaden - filippanordstrom@instagram

I'm back!


Jag är tillbaka! Efter fem dagar i Stockholm med bästa tog vi några timmars paus från varandra innan vi åkte till örebro för lite häng i två nätter. Vi hade det fantastiskt i huvudstaden och för det mesta helt okej väder. Fikade, åt mat och shoppade i mängder, och skrattade såklart. Jag fick med mig det mesta jag hade planerat att köpa + lite till - köpte ett par till shorts, jag som inte har några menar ja. Men men, jag får aldrig nog! Hittade dock ingen långkjol där men den fick jag med mig ifrån örebro istället. Tog faktiskt nästan inga foton eftersom jag var upptagen med annat men några blev det. I förrgår åkte vi upp till Örebro där vi först såg Lol på bio och sen köpte jag som sagt kjolen och en present till lillasyster. Nästa planerade färd är däldenäs, äntligen, jag ska krama sönder mina fina och speciellt Emmie eftersom vi inte har träffats på hela sommarlovet. Saknar henne så det gör ont! Upptäckte också att vissa bilder som skulle vara i del 2 av genreps grejen inte kom med så lägger upp det nu. Nu tänker jag slå på ett avsnitt av 90210 eftersom jag missat så många under tiden som jag var borta. Vi hörs! 

Genrep och konfirmationshögtid 2012 del 2



Konfirmationsläger IIIII



Konfirmationsläger IIII



Konfirmationsläger III



Genrep och konfirmationshögtid 2012 del 1


 

Konfirmationsläger II



Konfirmationsläger I



Har inte riktigt tiden


Hejsan hoppsan mina vänner. Glömde bort att jag skulle fixa tidsinställda åt er under tiden som jag är borta, ska fixa åtminstone fem åt er men jag har så många bilder och jag hinner inte spara alla ikväll. Tyvärr. I vilket fall, åker imorgon på morgonen och hämtar upp Agnyplopp, sedan fortsätter vi till tågstationen. Kommer ha det så sjukt kul där nere med bästi att ni fattar inte! I alla fall, lillasyster och pappa kom hem idag med choklad, wihooo, har dessutom saknat min lilla blonda syster så välkomnade henne hem med att kittla henne. Hennes fel, hon bad om det! Haha, nej, nu ska jag sova, vi hörs! 
Nya proffen på fb, jag gillar ljuset något starkt! - filippanordstrom@instagram

Mitt beroende är officiellt


Förut var det rubrikerna som var svåra att få till, nu mer kommer jag aldrig på en bra början till inläggen som inte börjar på "sitter ute/inne/i/på..." eller "är i...." nåja, man kan ju alltid börja dom som jag gjorde nu. Att jag inte vet hur alltså. I vilket fall, dagen hittills har varit rakt igenom värdelös, släpade mig upp ur sängen och hamnade framför tvn. Och om vi bortser från när jag har ätit är det där jag har varit hela tiden. Måste städa klart mitt rum och sedan funderade jag på att baka något, var längesen nu. Förövrigt fick jag nyss reda på att det idag är exakt 500 dagar kvar tills catching fire och över en månad tills dvdn till den första kommer ut. Då kan jag få se filmen om och om och om och om igen. Haha, japp, jag är officiellt äckligt onyttigt beroende av the hunger games. Nej, nu måste jag börja städa, vi hörs! 
En fin liten bild på lillasyster ifrån Tyskland, och jag vet, jag har fortfarande inte visat er bilderna, men nu är dom snart klara!
 
- blev något fel och inlägget publicerades aldrig, skrev detta tidigare idag men provar en gång till! :)

Där regnet föll


Istället för att åka till Karlstad åkte vi till Örebro för att kolla runt lite, åt en burgare på O'learys samtidigt som örebro spelade. Smakade fint! Åkte över degerfors på vägen hem och lämnade av Amanda och David som åker till dublin på onsdag. Gosade lite med Davids mors hund - det brukar vara hemskt viktigt att det påpekas att det är hans mammas hund och inte Davids - biffen som är sådär överdrivet fluffig och söt. Nu tänker jag mysa ner mig till ett avsnitt av 90210 och imorgon får vi se vad som händer. Vi hörs! 
Pappa och lillasyster tillbringade dagen på liseberg med småkusinerna och faster. Jag hoppas på lite choklad när dom kommer hem ;)

Det är mitt första val


Funderade på om jag skulle börja detta inlägg med en dålig ursäkt till varför jag inte bloggat dom senaste dagarna. Men anledningen ligger där att bloggen kommer i andra hand - vilket troligtvis ni redan fattat - och jag tycker inte att det är så himla kul att blogga längre. Mitt första val är att ha kul nu på sommarn, vilket jag har! Grät mig till ett hejdå till konfirmanderna igår - jodå, jag grät, det händer sällan - helt otroligt vad jag kommer att sakna dom, inte bara konfirmanderna alltså utan ledarna och alla! Har haft så sjukt jävla kul. I alla fall, mitt rum är värre än någonsin och det går inte att röra sig utan att trampa på klädesplagg. Så det ska fixas nu, sedan en snabb dusch innan jag, mamma och Amanda ska till Karlstad. Vad vi gör där återstår att se. Nej, nu ska jag bara fika innan jag fortsätter med städandet. Vi hörs! 
Snart drar jag till hufvudstaden med bästaaa, kommer bli helt bäst!
 

Bästa fem dagarna


Jag kan inte med ord beskriva hur bra mina fem dagar på bergslagsgården var, skrattade mig igenom dom med världens bästa. Vi sjöng, skrattade, spelade boll - nejnej, dom spelade, jag stod vid sidan av och höll mig borta från bollen, tro inget annat - njöt av solen, hade lektioner - en rolig variant - körde lekar, paddlade och ännu en gång skrattade. En däremot rätt tråkig sak var att jag glömde min mobil på bussen dit och eftersom jag inte hade förberett några inlägg har bloggen legat nere i fem dagar. Fick dock tillbaka den igår men då var jag alldeles för trött för att blogga. I alla fall, jag hade det helt underbart men världens underbaringar och på söndag får jag vänta alldeles för länge innan jag får träffa dom igen. Nu ska jag fortsätta stirra på tvn och sedan käka pizza, vi höres! - mobilbloggar nu så jag kan inte lägga upp några bilder men lovar att jag gör det så fort som möjligt!