Mitt liv

Ångest dygnet runt


Önskar jag bara kunde spola fram tiden tills den 21:a. Varför ska jag kunna kemi? Varför ska jag kunna fysik? Framför allt, varför måste vi ha prov i vartenda jäkla ämne? Bara tanken av alla dessa prov ger mig ångest. Nåja, goda nyheter i alla fall, gjorde ett bra matteprov - äntligen - och fick 37/40, nöjd. Annars borde jag plugga kemi, för vi har prov på fredag, men det får jag göra imorgon, till verkligen höja mig i kemi och biologi, för förra året kämpade jag men vi alla i klassen blev dåligt bedömda och klagade tills vi fick byta lärare. I år har vi bytt lärare men slutat 'kämpa' för dessa jäkla betyg. Nog om skolan och allt det där tråkiga. På fredag ska jag och några tjejer ur klassen bara ha det bra, bara vara tjejiga. Kommer bli bäst! Nu ska jag fortsätta prata med Maria så vi hörs!Trivselkvällen -12


Trivselkvällen i bilder. Den sista lär bli min död, men i alla fall, puss.

Soredovisning
Sitter och försöker lära mig en redovisning tills imorgon, ingenting vill gå in och jag orkar inte. Har egentligen ingenting mer att säga, är deprimerad på livet.

Allt det där man borde göra


Är så äckligt trött att jag finner inga ord. Vill bara lägga mig ner och sova omedelbart. Dock skriker två försenade uppsatser och en So redovisning på mig och mitt rum är värre än någonsin. Tillbringade dagen på gustavsvik med Skull, riktigt trevligt. Övrigt gråter jag inombords över att det är måndag imorgon, inte för att måndagar - tro det eller ej - är jobbiga i skolan, men det är måndag. Vi alla hatar väl måndagar. Funderar dock på att om jag inte har skjuts hem så kan jag ju sätta mig i cafeterian och lära mig den där redovisningen så kan jag ta bort det från 'att göra' listan ikväll. Härligt. Nej, bäst att jag sätter fart så jag kan få sova sen, vi höres vänner. 
Mer underbara människor får man leta efter, lova ya. 

Svartvitt


Helt otroligt. Jag uppdaterar bloggen från datorn och - tro det eller ej - men jag har faktiskt en bunt nyredigerade bilder att dela med mig utav. I torsdags var det alltså min sista trivselkväll, kul men riktigt tråkigt att det var den sista för oss nior. Tog inte sådär jättemånga bilder eftersom jag ville spara plats på minneskortet åt alla uppträdanden. Fick dock inte med alla eftersom filerna blir så stora när man filmar med en systemkamera. Sov i alla fall hos Agnes efteråt och sen igår följde hon med mig hem och sov här tills idag. Bakade några cupcakes som vi bjöd Maria på när hon kom över. Idag segade vi oss upp, åt frukost och sedan kollade vi skidor. Äntligen. Ni fattar inte vad jag längtat! Imorgon drar även skidskyttet igång, asså, gaoijrvgrhg, lycka. Haha, vi hörs! 
Såhär såg jag ut detta år, egensydd klänning och nitbh från madlady. Resten av bilderna lägger jag upp i ett enskilt inlägg. 

Är väl beroende


Allting blev så mycket enklare nu när jag hittat blogg.se's app, haha. Kom hem från Örebro för någon timma sedan, och har tillbringat mina dyrbara minuter med att plugga matte, haha, nejdå, men har matteprov A-del imorgon så kollar igenom allting lite snabbt. Så fort jag är klar med matten ska jag ta tag i min engelska uppsats som har en förmåga att hamna i andrahand. Ikväll är det skull tror jag och sedan i natt runt tvåtiden ska jag upp och kolla ytterligare ett Award, haha, är väl beroende. Nej, nu ska jag fortsätta plugga och kolla 'så mycket bättre', vi hörs!Efterbliven


Vet inte hur länge blogg.se appen har funnits för Android men jag har då missat det. Men nu kan jag blogga från mobilen! Jaja, mitt Internet för denna månad är snart slut - redan, vet inte hur jag ska klara skolan utan twitter - så jag får blogga snabbt. Var på öppet hus och kollade plusgymnasiet i Örebro idag, är så glad att allting var så bra och jag är nu hundra på att jag vill gå där. Nu är jag i alla fall kvar i Örebro, kom hit igår och ska vara kvar tills imorgon. Hela lägenheten luktar mat så det borde snart vara klart, mh! Imorgon väntar plugg och sedan AMA mitt i natten, heheh. Vi hörs!En vecka kvar till sista gången


En vecka kvar till mitt sista trivsel, blir lite ledsen måste jag säga. Dessutom vet jag inte vad jag kommer att ha på mig för min klänning är inte klar än. Heheheh. Nåja, har tillbringat dom senaste dagarna med Maria och i skolan. Har bakat hallonpaj och pluggat tyskaglosor, sytt på min klänning och stickat vantar. Har även övat på låten jag ska uppträda med. Aja, bara provar att blogga på iphonen som jag har hemma, är inte riktigt med på att byta än, hehe. Nej, nu ska jag fortsätta kolla awkward. och kanske kolla lite på kemin, vi hörs!


Det hinner hända så mycket


För exakt en vecka sen befann jag mig i en värld där jag studsade på rosa små fluffiga moln. Helt ärligt återgår jag till den världen så fort jag tänker på den 8 maj. 180 dagar kvar, typ. Egentligen 179 eftersom denna dag nästan är slut. I alla fall, vi lyckades få tag på biljetter och den 8 maj får jag se one direction live. Den ni. Hur som helst, måste väl säga att jag haft en ganska bra vecka ändå. Har varit rätt lättretlig - okej, väldigt - men skyller det på stress och - som i princip alla andra tjejer på denna jord - pms. Ska försöka kortfatta min vecka. I måndags filmade jag, Jennie, Agnes, Robin, Daniel och våran extrahjälp Maria till filmen vi gör i skolan. I tisdags spelade jag innebandy som aldrig förr, tyckte till och med att det var kul. På onsdagen sydde jag på klänningen jag gör till trivsel. Igår gick det mesta som jag ville. Jag hittade bra bakgrundsmusik till låten jag ska sjunga på trivsel. Jag hittade min skåpnyckel, som jag nästan mer eller mindre hade accepterat att jag tappat bort (jag som lyckats hålla koll på min nyckel sen sjuan, då jag hade ett mycket dåligt år). Sedan har vi ju idag! Skolan stressade sönder mig, men spelade handboll och tyckte att även detta var kul - bollsporter är liksom inte mig grej, så ni borde förstå varför detta är så underligt. Blev hämtad vid ett (slutade tjugo över två) för att jobba åt mamma. Sedan nu på kvällen fick jag min underdunderbara nya bh från madlady. Ni ska få en bild på den och med den bilden ska jag avsluta detta inlägg. Vi kan även sammanfatta detta inlägg med att jag är sämst på att kortfatta. Men det var väl inget nytt. Vi hörs!

Budapest, biljetter, tillbaka


Rörig rubrik. Men ni kommer fatta. Kom hem från Budapest igår, hade det superbra och var ju där med Agny också så allt blev ju tio gånger bättre minst. I alla fall, åt gudagod mat och fikade på de mest fantastiska caféer. Fixade naglarna och klippte håret två gånger. Japp, två gånger. Blev inge bra första gången så klippte mig på ett annat ställe dagen efter. Nu sitter jag i alla fall hos Maria och diskuterar biljetter till 1D som ska ha en föreställning på friends arena nästa år. Imorgon släpps biljetterna så ska prata med mor och far och så får vi se hur det blir. Hade det superbra i Budapest men samtidigt ganska skönt att vara tillbaka. Har bara flängt omkring hemma i sköna kläder och stirrat på tv:n. Nu ska jag vara lite social med Maria och sedan dra mig hemmåt. Vi hörs! 
Kolla vilken söt bild jag hittade på Marias dator, från skolavslutningen -12