Solnedgång


Vill börja detta inlägg med att säga grattis till mamma och pappa som fyller år idag, GRATTIIIS. Okej ingen av dom läser denna blogg men ändå. Förra gången jag uppdaterade denna blogg skulle jag senare den dagen få se catching fire trailern och jag såhär i efterhand meddela att den var perfektion och bland det bästa jag sett. Har hunnit göra en massa annat sen dess också, bland annat har jag klarat av de nationella proven i SO vilket var geografi detta år. Har även skrivit klart min svenskauppsats och andra inlämningar och kommande vecka har jag ett nationellt prov och inget mer. 
 
För att prata om sådant som inte är skolrelaterat jobbade jag igår med att servera tillsammans med Agnes åt mamma. Som de sociala festtyperna vi är somnade vi ganska direkt efter att vi kommit hem vid typ elvatiden och gick upp lite innan 9. Anledningen till det var att Agnes skulle åka iväg och jobba och jag hade planerat att gå och lägga mig så fort hon stängt dörren efter sig. Men istället för att lägga mig igen påmindes jag - av mamma - att mamma och pappa fyller år vilket gjorde att jag satte igång och bakade scones. Jag hade sedan en möjlighet att sova i typ en timma till men ägnade denna åt att städa mitt rum. Kan NÅGON berätta för mig varför jag prioriterade städning iställer för sömn? För jag har då ingen aning. Andra saker som hänt idag är att jag läst en blogg jag totalt missat att läsa på några veckor och detta resulterade i att jag verkligen, verkligen vill åka till London. I alla fall, resten av dagen har jag inga planer så vi märker vad som händer. Vi hörs!
 

Hyperventilerar av lycka


Det har hänt så mycket bra saker sedan senaste gången jag uppdaterade här. Saker som ni kanske inte kan förstå hur det kan göra mig lycklig men som betyder allt och lite till för mig. Till och börja med så är det MMA ikväll, vilket är en gala och ingenting annat. På denna gala kommer jag att få se catching fire trailern för första gången, då det är världspremiär för den under galan. Catching fire är för dom som inte vet den andra filmen i hungerspeltrilogin (The hunger games är den första) och hela mitt liv kretsar i princip kring denna film och bokserie. En annan bra sak som hänt är också att en av skådespelarna i denna film - catching fire - rt:ade - orkar inte förklara för er som inte har twitter - mig igår (!!!!!) Han är inte bara snygg utan - enligt mig - en av världens bästa skådespelare. Sam älskade underbara dösnygga Claflin som jag älskar sååå. Jajaja, nog om detta, jag skrek av mig all lycka igår. En tredje bra sak är att min mormor firade att hon fyllt 80 år igår och jag träffade en massa släkt och åt massa god mat och bara hade det bra. Det har hänt mest bra saker denna helg för mig, så jag ska fortsätta att bara vara glad och gå och kolla tv med lillasyster. Vi hörs!

Bebisporträtt I


Det tog längre tid att redigera dess än jag trodde, gjorde småändringar hela tiden men nu är jag klar med hela bunten. Fortfarande förbannad på mig själv för att jag hade sådan jääkla högt iso på när jag tog de men aja. Under tiden har jag lyssnat på Imagine Dragons album och dom är så bra att jag vet inte vart jag ska ta vägen. Ääääälskar radioactive. Annars var det skolan som gällde idag, usch. Ville inget mer än att få lägga mig ner och sova igen när alarmet ringde. Sedan var första lektion inställd men vad gör det när man åker buss? Nada. Nåja, hade nationella vid halv nio i vilket fall och det gick väl sisådär, förhoppningsvis gick det bra! 
 
Nu har jag ett ostädat rum, en svenskauppsats och lite kemi som väntar. Kemin är dock bara en fråga, var klar med det andra för längesen men bara inte tagit tag i den där sista frågan än. Dumt. Svenskauppsatsen är i princip klar men tänkte kolla igenom den en gång till och sedan fixa detaljerna imorgon på lektionen. Rummet däremot är inte nästan avklarat, inte ens halvfärdigt är det, så jag antar det är bäst att jag börjar nu, vi hörs!

Ute i solen


Vi har kommit fram till att när jag, Agnes, Maria och Moa - som inte var med denna gång dock - gör vi inte så annat än att äta. I fredags åkte jag till Agnes och vi umgicks i några timmar. Vid fyra, halv fem kom pappa och tog med oss hem till mig och vi väntade på att vår Maria skulle dyka upp. Sedan började vi laga mat tillsammans och har det allmänt trevligt ute i köket. Sedan dök vi ner på en madrass och bodde i ett hav av filtar och kuddar och hade lycka till Charlie maraton. För sådana är vi. Avslutade kvällen med ett grey's avsnitt innan vi somnade.
 
Morgonen till ära gjorde vi brunch som vi åt ute på altanen. Blåste svinkallt och vi satt invirade i filtar och frös, men frukosten var gudomligt god och som avslutning kom mamma med lite fika. Efter det hann vi med några avsnitt till av lycka till charlie innan Agnes åkte hem. Resten av eftermiddagen och kvällen tillbringade jag och maria nere i mitt rum tillsammans med en massa grey's avsnitt. Maria åkte hem för några timmar sen och sen dess har jag suttit ute på altanen och försökt komma någon vart med min svenskauppsats vilket går sisådär. Men men, det är så jag tillbringar sista dagen på lovet. Och skulle jag bli klar har jag alltid lite annat skolarbete jag inte avslutat än, hurraa. Haha, nej vi hörs! 
 

Skrek, grät lite och hoppade runt av lycka


 
Folk tycker att rubriken är svår men aldrig att det stämmer. Jag vet aldrig hur jag ska inleda ett inlägg, aldrig! Nåja, har knappt gjort någonting idag. Började dagen med en långdusch och sedan slötittade jag på tvn några timmar innan jag gick upp till cafét. Bakade en kladdkaka med jappchoklad som jag läängtar till att få smaka på! 
 
Kom hem runt halv sju och slog på ett avsnitt av grey's och åt jordgubbar. Hann se ungefär tio minuter av avsnittet när jag såg att min twitter exploderade. MTV bekräftade idag ryktet om att catching fire trailern kommer ha sin premiär på MMA - mtv movie awards - den 14:e april. Med det gav dom oss en sneak peek på teasertrailern och jag grät, skrek och hoppade runt som en femåring på julafton. Eller nej, jag var nog värre, haha. Kalla mig supernörd men detta är mitt liv och jag älskar det. Jaja, detta är ju knappast inte intressant för er som inte tillhör min fandom, så jag ska sluta. Bilden ovanför är för att fira och för att Katniss - Jennifer - är såå vacker i sin bröllopsklänning och Peeta - Josh - är bara lika snygg som alltid. Vi hörs! 

Jag gör ett försök



Idag är jag bara sådär allmänt lycklig. Känner inte att jag har någonting jag måste göra och mitt största bekymmer var typ vilken serie jag skulle kolla på idag. Bestämde mig i alla fall för att ge pll en chans och hitills tycker jag väl att det är lite halvbra, men det blir säkert bättre! Pll, GA och oth kommer troligvis vara mina bästa vänner i två dagar framöver då Maria åker bort. Har dock inte ens hört med Agnes vad hon sysslar med, kanske kan ta en tripp in till henne. 
 
Annars tillbringade jag förmiddagen och lunchen i Karlskoga och gjorde ingenting. Köpte ett par tights med mig hem och åt donken typ. Kom hem vid tre och blev förbannad över att jag inte kunde skapa ett konto på swefilmer. Lyckades dock tillslut men det var efter cirkus en timma - teknisk, jag veeeet. Nu ska jag lämna över denna dator till mamma och sedan fortsätta kolla pll nere i mitt lilla svarta hörn aka mitt rum. Så vi hörs!

Hela våren runt ögonen


Med inspiration härifrån {länk}

Från alla möjliga sorters ställen


Har tillbringat dagen hitills med att kolla andras fotobloggar, redigerat bilder och gått tipspromenad. Vill ut och fotografera porträtt nununu! Verkligen sååå sugen och vet ej om jag orkar självporträtt. Vi får väl se. Annars om någon känner att JA jag vill ställa mig framför en självlärd jagvriderlitehärochdärpåknapparnaochhoppasdetblirbra tjej som knappast vågar kalla sig fotograf är det fritt att kontakta mig. Nej men vore trevligt att ha någon att fotografera nu när Emmie inte bor här längre.
 
Har verkligen inte känt att jag vill fotografera de senaste veckorna, men tog ju bebisporträtt här för någon vecka sedan och var ute med Amanda för någon dag sen - och tog bland annat bilden ovan. Var all denna inspiration kom från är allra mest ifrån bloggar här och där. Också därför jag nu uppdaterat denna halvdöda blogg två dagar i rad nu - FANTASTISKT JAG VET!
 
Det kan också bero på att jag upptäckt att det är hysteriskt roligt med photoshop. Har suttit och redigerat bilder jag tog för mer än ett år sedan och provat alla möjliga sorters redskap. Nåja, om jag ska ta några bilder överhuvudtaget bör jag börja nu, så, vi hörs!