Somewhere over the rainbow


Det var det mest underliga vädret här på kvällen. Åt ena hållet var det blå himmel, åt andra var det otroligt mörk och åt tredje hållet bildade molnen någon udda smet. Sedan började det regna och denna skapelse tog plats på himlen. 

Hejsan hoppsan. Var ett tag sen nu, har hunnit sluta ettan och tillbringat några dagar i Stockholm. Var på konsert på Friends Arena där One Direction höll hus, de var väl cirkus fantastiska! Hade även underbara dagar på stan men Maria och Agnes, var heeeelt slutkörda på söndagen haha. Annars har jag faktiskt inte gjort så mycket. Träffat Amanda igen, gosat med Chili och läst en massa böcker. Imorgon ska de firas midsommar och Maria och massa andra kommer över, ska bli mys. Vi hörs! 
 
 
 

För allra sista gången


Jag har i princip en regelbunden uppdatering på ett eller två inlägg varannan vecka haha, men men. Sedan förra inlägget har inte sådär förskräckligt mycket hänt. Har lämnat in de sista arbetena och har haft min allra sista naturkunskapslektion. För bara någon timme sedan så böt jag programinriktning från sam-media till sam-sam, hehe. Denna dag har varit otroligt händelsefull, första lektionen behövde jag inte gå på, andra lektionen åt vi tårta, lektionen jag sitter på just nu behövde jag inte heller gå på och sista lektionen ska vi spela fotboll. Nåja, bara en vecka kvar nu! Nästa vecka åker jag till Stockholm med Agnes och Maria och det ska bli såååå bra. Nu ska jag återgå till mina classmates, vi hörs! 
 
Jaa, detta är någon rolig bild jag tog under tiden som vi var ute och gick i GC, tagen med mobilen i brist på andra redigerade bilder hah.