Långa dagar


Sitter just nu i Örebro och förbereder mig för en väldigt lång dag imorgon och en relativt lång tisdag i övermorgon. När jag skriver förbereder mig menar jag alltså plugg. Har inte sådär jättemycket just denna vecka men för att slippa stressa ihjäl mig nästa vecka är det bäst att få lite gjort även denna vecka. Nog om det, har tillbringat helgen med att hjälpa till med att städa hus. Jag själv har visserligen inte städat något utan jag har fått stå för tillagning av lunch och lite så. Har även träffat småkusinerna, eller ja, små är väl inte rätta ordet då en utav dem snart växt om mig men i alla fall. Nu är det bäst att jag återgår till att läsa på om dialekter, hemskt spännande, eh, ja, vi hörs!
 
Två relativt nya bilder ifrån Gran Canaria för en månad sedan, dessa är tagna i Las Palmas. 

Krakow 2013


I höstas tog jag och Maria en tur till Krakow tillsammans med min familj och herre vilken stad! Den var så himla mysig och du hittade fantastiska matställen och caféer här och var. Sedan blev ju hela resan så mycket bättre när jag fick spendera den tillsammans med min bästa vän. Har redan bestämt att jag, Agnes och Maria ska åka dit någon gång igen, haha, nej men verkligen, en av de bättre resorna i mitt liv. 
 
 

Som vanligt, som alltid


Jag kanske har blivit tre eller fyra år äldre sen jag startade denna blogg men jag fortsätter med att uppdatera denna vareviga gång jag har plugg att syssla med. Det är ju egentligen viktigare men jag tänker att jag försöker få det gjort imorgon och över helgen. Nog om det; Jag ändrade lite i designen och tycker det blev en klar förbättring. Är väl ungefär två nya bilder i den men jag tar i princip aldrig bilder längre haha. På tal om någonting annat, jag tycker jag förtjänar en applåd! Jag minns inte senaste gången jag uppdaterade så här tätt förut, haha? Så vad har jag sysslat med då? Igår kollade jag ikapp The Vampire Diaries - äntligen - vilket innebär att mitt liv fortfarande kretsar kring serier och The Hunger Games. Ja, jag vet, urtråkigt, men sådan är jag! Annars hälsade vi på våran valpis förra helgen igen och hon har äntligen fått ett namn; Chili. Åh vad jag längtar tills hon får komma hem hit. Nu ska jag i alla fall gå upp och vara social med resten av familjen som är hemma, vi hörs! 
 

Puma


Senaste inlägget jag skrev hade rubriken "försöker igen" och det försöker blev ju vad många skulle vilja kalla för ett misslyckande. Jag vet inte varför egentligen, skulle väl vilja ge skolan skulden men det är ju knappast som att jag har pluggat varje dag sen november. I vilket fall, mina ursäkter börjar bli uttjatade. Jag ska väl börja med att berätta vad det var som fick mig att skriva detta inlägg just idag. Det handlar nämligen om en fyrbent liten filur som inte är mycket större än min hand - och jag har små händer - med ett tillfälligt namn Puma. Hon är nog bland det sötaste jag sett och om några veckor flyttar hon in hos oss. Förutom att vi skaffat hund så har jag hunnit med att gå klart första terminen i ettan, varit till Gran Canaria, gått på konsert och umgåtts med mina fina vänner. Nu ska jag fortsätta kolla skidor (som vi nyss vann ÖVER NORGE HURRA), baka kakor och njuta av vårvädret - gud låter som en riktig hemmafru (det är jag inte).