11-02-13


oj, det var ett tag sen man skrev här, haha.
Men vet ni vad? om 3 dagar så befinner jag mig i gran canaria, den ni!
självklart är kameran med men min älskade dator får stanna hemma, pappa finner det onödligt att ta med sig tre datorer, hrmf. Jag har förövrigt fått bilderna ifrån lägret, så dom kommer väl upp någon gång snart, eller ja, kanske när jag kommer hem den 3 mars. Ni kan räkna med en enorm bildbomb den, nu ska vi se här - den 7 mars. För då är jag nämligen hemma igen. Den 3 mars kommer jag hem ifrån gran canaria, och dagen därpå åker jag på skidweekend, så på måndagen är jag hemma igen, haha. Nej, jag tänkte bara meddela att jag lever och att om ni undrar varför det helt plötsligt blir en 2 och en halv blogguppehåll så är det för att jag är borta. Nu ska jag fortsätta mitt packande. vi hörs!

11-02-08


The mentalist står på på tv:n och jag har massor och göra men tänker ändå, nej, jag vill inte, jag vill sova.


Imorgon väntar ett läxförhör och en labboration i kemi och sen förmodligen tyska efter den minst sagt intressanta tyskalektionen vi hade idag, eftersom våran tyskalärare var sjuk. Jo som sagt våran lärare, Ida, var sjuk. Så igår hade vi inställt för första gången, och vi hoppades att vi skulle ha det idag med, för då hade vi 2 h och 25 min håltimme. Vi hade tydligen fått vikarie tills idag. Så Fredrik i min klass gick och frågade en annan i våran tyska grupp om vikarien, och han sa att han hade frågan henne om hon kunde tyska "nej" hade hon svarat, ska du ha tyska idag frågade han sen "nej" hade hon svarat då. Men vi gick till lektionen sen iallafall så kommer vi in och Selma frågar "kan du tyska?" och hon svarade "haha, nej det kan jag inte, men jag kan engelska" och alla började säga "men detta är ju en tyska lektion" och hon sa lite förvirrad "men dom sa att jag skulle på en engelska lektion". Så under 40 minuter så körde vi hänga gubbe innan vi fick sluta tjugo minuter tidigare. Så kan det gå, men imorgon kanske Ida är tillbaka igen, haha ;) nu ska jag läsa lite SO innan jag sover, vi hörs! :)

11-02-06


jag fixar min syster blogg - igen. Så om uppdateringen är låg (vi låtsas att den är jätte hög vanligtvis) så vet ni varför.

Jag känner att jag inte borde sitta vid datorn, för mamma har gjort iordning ett schema med saker vi ska göra - städa - idag. Jag lyckades dra lyckolotten och få den saken som vi ska göra ikväll, eller i eftermiddag. Så då slipper jag göra någonting just nu, trodde jag. Städa mitt rum, plocka undan lite, fixa med saker som behövs o.s.v. Låter som en riktig toppendag. Räddningen är ljusspel i degerfors och skidskytte, missar dock damernas skidskytte för att ljusspelet är vid samma tid. aja, nu är det väl bäst att jag börjar. Nej, jag börjar med att blåsa håret, sminka mig och parfyrmera mig. vi hörs!

sukis


ja, det är jag det, eller var kanske. Jag ska ju faktiskt till skolan imorgon och just för tillfället så är jag frisk.
Hm, ja. Det är väl kanske min andledning till att jag inte har bloggat under två dagar, vanligtvis ligger väl uppdateringen på topp då man är sjuk. Själv har jag inte suttit vid datorn sen i tisdags, eftersom jag har mest läst och försökt att glömma min huvudvärk som inte vill ge sig. Jag känner också att jag inte ska sitta här alltför länge och att jag ska lägga mig tidigt, och sedan kanske inte gå upp tidigare än nödvändigt. Nu ska jag dock duscha på morgonen. Nej nu ska jag titta på landskampen på tv3, det får ni ju inte missa! haha, vi hörs!

photosmer bilder kommer