Firar valborg med bästa vän


Kom ganska nyligen hem från majbrasan, var småkallt men ganska mysigt. Maria och Emmie vandrade runt i shorts men ja, ingen har väl någonsin anklagat dom för att vara normala. Annars grillade vi här hemma och Agnes är även här på besök, alltid lika trevligt. Så just nu är hon och letar film och jag ska bara blogga klart sedan ska jag börja fixa med things to eat. Vi hörs!
Svartvitt från igår, osminkad.

Har inte tid


Har egentligen inte alls tid att skriva. Ska om bara sekunder sätta mig i en bil mot kristinehamn med hela familjen. Har skrivit på min svenska uppsats hela dagen och är äntligen klar, underbaart! Senare ska vi bort mot församlingshemmet för att fira valborg, räkna med ett x antal eldbilder imorgon. Vi hörs mina vänner!
Har inte tid att redigera någon ny bild så tar en fin bild på min smurf/alien ifrån igår, hahah!

Work that girl


Emmie trodde hon var biff och så orkade hon inte ens en armhävning, duktigt. Nåja, hon är snygg. Ibland.

Var ute på promenad med Emmie förut, hon tog några bilder på mig och ja, jag tycker vi håller oss till att hon är modellen och jag fotografen. Sedan bestämde hon sig för att köra lite såkallad styrka, lite kul att hon - som jag skrev ovanför - inte ens orkade 1 armhävning. Själv har jag dragit på mig en miniförkylning som förhoppningsvis är över tills imorgon. Ska ta en kopp te och gå och umgås med familjen nu, vi hörs!

Ut i solen


Har nyss knäppt några självporträtt osminkad och vacker. Lekte lite med refelxskärmen och resultaten blev rätt kassa. I alla fall, ska ut och lägga mig i solen ett tag, våren är här idag, hoppas den stannar, är ju trots allt första maj på tisdag. Tar med mig en bok och en tidning ut och så hörs vi senare!
Ååh, spegelbilder i mitt hjärta! Förstår fortfarande inte varför jag tar dom, blö.

Misslyckande hela dagen


Har inte riktigt tid att skriva just nu men tänkte göra en snabb uppdatering i alla fall. Har mest städat och bakat hela dagen, misslyckades med allt. Började dagen med scones som var osaltade, men helt ok, gjorde sedan blåbärspannacotta tills ikväll och alldeles nyligen cookiebrownie som vart helt messed up, nåja, dom kanske blir bättre under natten. Har haft sällskap med Emmie hela dagen också, som har klagat hela dagen om att få gå ut och springa så det ska göras nu. Senare bjuds det på grillat, inte helt fel, vi hörs!
Helt såld på västar i alla olika sorters former, skinn, virkad och sedan denna ovanför är favoriter.

Självporträtt i dåligt ljus


Kom hem för ett bra tag sedan med det har regnat och åskat så datorn har varit avstängd under tiden. Passade istället på att ta lite självporträtt i det halvkassa ljuset, nåja, brusiga bilder är bättre än inga bilder. Dessutom fick jag stöka till mitt rätt så nystädade rum, alltid lika kul. Gick förövrigt på långhelg idag, häärligt! Nej, ska fortsätta med självporträtten, får se om jag hinner uppdatera innan jag drar på tonår, om jag nu gör det, ska tydligen vara utomhus idag, blö. Vi hörs!
Dom bästa bilderna är alltid dom man ler åt, vill bara påpeka det ;)

För en gångs skull aktiv


Står i ett nymöblerat rum, efter i princip 1 år av tjat och klagomål tog jag ner mitt fula rosa skrivbord och nu är det borta. Rummet blev plötsligt så tomt, haha. Ska försöka fixa en klädställning att ta skrivbordets numer tomma plats. Dessutom håller jag på att städar garderoben, behövligt vill jag lova. Känner mig aktiv för en gångs skull. Nej, nu har jag en klädhög som väntar på att få bli sorterad och vikt, sedan lite Afrikaplugg och glosor på det, underbart. Vi hörs!
Tre bilder nytagna på egentligen ingenting.

Orkar inte


Ligger nerbäddad under täcket med mobilen i ena handen och datorn i famnen, tar på några gossip girl avsnitt och vill inte resa mig upp på ett tag. Har en dålig dag idag och ska försöka låta bli att ta ut det på någon. Så vi hörs!
Urgammal bild från förra året, saknar min blonda hår sjukligt mycket..

Två favoriter i en


Hallonpajs synonym kan möjligtvis vara perfektion, denna kommer göras om och om igen till sommarn, yummy! Härliga färger dessutom.

Jag är i alla fall inte ensam


Kom nyss hem från skull, var inte riktigt på humör idag och är dödligt trött. Ska bädda ner mig i sängen och göra ingenting tills jag somnar, låter bra i mina öron. Märker att jag inte är den enda som har noll inspiration till att blogga just nu. Många av dom lite mindre bloggarna jag läser tar paus eller skriver deppinlägg, så jag är tydligen inte ensam. Men men, sommaren närmar sig och det kommer bli en grym sommar i år, det vet jag. Så vi hörs mina fina!
Alltså, blää, jag gråter över bilderna jag lägger ut just för tillfället, utfyllnad kallas det..

Mina nya bebisar


Rev nyss upp ett paket som anlänt till mig, vareviga gång tänker jag att jag ska ta det försiktigt men helt plötsligt förvandlas jag till en femåring på julafton. Fann i alla fall avslutningsskorna där och nu har dom intagit en fin plats på hyllan med resten av klackisarna. Har tillbringat kvällen med gossip girl och redigering av bilder. Ska bara ta orken till mig att fixa dom i ett inlägg, men det gör jag imorgon. Är helt slut, sov inte många timmar inatt, vi hörs mina vänner!

Mattehelvete


Var helt borta på matten idag, fattade ingenting och satt och stirra på samma tal nästan hela lektionen. Dessutom fick vi reda på vad vi fick på matteproven, helvetes prov. Sannoliksläran kan vara det värsta kapitlet bortsett från geometri. Precis som på geometrin fick jag tio jäkla fel, hate this. Nog om det, kom på igår att jag skulle hålla i idrottslektion med Elin imorgon och vi hade inte planerat något så fixade det igår med hjälp av Amanda. Fick ett A så är klart nöjd! Sedan följde Simon med mig hem så fick mysa lite med min pojk, sjukt vad jag älskar honom. Nu ska jag kolla gossip girl och sedan försöka hitta något intressant att hitta på, vi hörs!
Yeah, mina bilder sitter på c

Like a star, like a hero.



Dreams



Sånt som jag inte brukar


Sitter helt ensam i ett mörkt vardagsrum och väntar på bättre tiden. Nej, men nästan, kollar baksmällan och smsar angående reals vinst mot barca nyligen. Ingenting jag brukar kolla på direkt, men Amanda är ett stort realfan så jag hänger på. Utöver det har jag förjäkla tråkigt och funderar på att sova, väntar på svar från Simon sedan drar jag mig nog mot sängen, vi hörs!

från tumblr

Lite borta


Uppdateringen är inte riktigt på topp känner jag men ni får stå ut. Var upptagen hela gårdagen med först skola, sen spelade vi in introt på filmen vi gör i skolan. Efter det grattade jag och Agnes mamma genom en toppsång - vi borde bli artister - och resten av dagen kollade vi musikaler - Moulin Rouge och Evita Péron - till Agnes stora glädje. Idag började vi på ytterligare en musikal som jag nyss - ensam - kollade klart på, Grease. Bakade också, var typ år sedan, it tasted good. Nu ska jag återgå till min plats i soffan och kolla himym, mor och far är borta ikväll så det är bara jag, Amanda, David och lillasyster, härligt! Vi hörs!

Gammal bild från arkivet..

Kärlek i form av ett par skor


Dessa godingar är nu påväg hem till mig, kommer bli super till sommaren, can't wait!

Överlycklig och kramsjuk


Haha, rubriken stämmer så bra just nu. Hittade dom perfekta skorna, och dom fanns - i min storlek!! Ska be pappa beställa dom så fort han kommer hem, inte en chans att jag låter dessa komma undan nu. Är kär i ett par skor. Total lycka. Ska passa på att kolla weheartit efter lite inspiration nu när jag är på så bra humör. Dessutom har jag städat klart mitt rum och pappa riktigt stannade upp och såg oerhört förvånad ut när han kom in i mitt rum. Tar det som ett bra jobbat. Totalt värdelös information. För att toppa glädjen är det ett nya avsnitt av revenge och unforgettable ikväll, gah. Livet leker. Vi hörs!
Haha, oj vad snygg!

Snart är det slut


Har lätt varit den bästa dagen av temaveckan idag, imorgon är den slut och jag gråter inte över det. Däremot glömde jag fysikboken i skolan och det var mindre bra. Kom nyss från cafét efter en snabbfika, ska nu städa för imorgon kommer Agnyplopp, Daniel, Robin, Mathilda och Jennie hit och så ska vi börja filma till filmen vi gör. Ska dock inte vara i mitt rum, men endå. Slutade tidigare idag eftersom den som skulle ha oss sista såkallade lektionen kom aldrig. Så väntade på bussen i lite över en timme med några ur klassen, fick ju mysa med min pojk en timme extra och det är inget jag klagar över. Nu ska jag ta tag i mitt rum, vi hörs!
Skrattretande vilka bilder jag lägger ut, denna är tagen för några veckor/månader sen..

A cup of tea - #sovmorgon #imorgon



You're one of the best, of the best ones


I believe in angels, the kind that heaven sends. I'm surrounded by angels, and I call them my best friends
Tumblr_m0hnb1pg6v1r2q0kzo1_400_large
Jag älskar dig Agnyplopp

Svar på tal


Dom är båda från inlovewithfashion {länk} och ja, finns makalöst snygga klänningar där, så kika in!

I flera timmar


Ytterligare en fantastiskt rolig dag idag på temaveckan. Dock så var det mycket bättre idag än igår, tack och lov. Imorgon blir en lugn dag, ska kolla film i folkets hus nästan hela dagen, kulkul. I alla fall, efter skolan följde jag med några till pizzan i väntan på att konfirmationsmötet skulle börja, gick till församligshemmet efter pizzan och väntade där. Mötet gick snabbt och var riktigt roligt, insåg att årets konfirmander var mycket mer tystlåtna än vad vi var, menmen, det kommer väl. Nu ska jag ta och sätta på en ansiktsmask och sedan sova, är helt slut i kroppen, lång dag. Vi hörs!
Ååh, typen ovanför har börjat räkna ner tills hon drar, blöö vad jag kommer sakna henne :(

Simple black&white - colorful - overlighted


Samma bild, olika redigeringar.

Helt obeskrivligt


Helt sjukt vad snabbt tiden går från att man kommer hem från skolan, hinner ju knappt andas förrän det är dags att fixa sig för kvällen. Första temadagen denna vecka var obeskrivligt tråkig, tur att jag råkar ha en amazing klass som gör rasterna emellan värda att gå till skolan för. Har nyss ätit och fikat och ska dra mig ut mot the boys, vi hörs!
Har inga bilder förutom dessa självporträttsbilderna jag tog för någon vecka sedan, och det är inget att hurra över direkt..

Dresses




Oh herre min gud


{länk}

Börjar letandet redan nu


åtta veckor kvar av åttan, härligt! Dock så innebär det att jag måste börja jaga skolavslutningsklänning + skor, försöker glömma förra årets panik. Tre jäkla dagar innan skolavslutningen fick jag beställa ny klänning för att nelly lyckats göra fel med min tidigare beställning. Börjar i tid i år, haha. Haft en ganska värdelös söndag, inte gjort någonting i princip, kollat gossip girl och läst skvallertidningar på cafét. Nu om tio minuter börjar skull så vi hörs när jag kommer tillbaka, vi hörs!
Måste ut och fotografera lite till veckan, ska höra med Emmie om hon känner för att stå modell, vad ska jag göra när hon lämnar mig om några veckor/månader?

Upptagen


"Revenge bygger lörs på en av världens mest lästa äventyrsromaner, Greven av Monte Cristo (Alexander Dumas d.å.). Serien är skapad av Mike Kelley som tidigare jobbat med The O.C och One Tree Hill"
Inte konstigt att jag gillar både revenge och one tree hill, dessutom har jag en gång varit totalt beroende av The O.C. De har ju alla tre samma skapare, dock så är one tree hill den allra bästa av dom tre, den allra bästa av alla serier jag sett faktiskt. Nog om det, jag glömde bort att blogga igår, hade inte tid och glömde att mobilblogga i bilen, hemskt ledsen. Har varit ute nästan hela dagen idag och hjälpte till att städa trädgården efter vintern, var ute och gick med mor och syster i solen, härligt! Nu kollar jag revenge eftersom jag missade det i torsdags, så ska återvända till det och ta med mig min ben&jerrys, yummy! Vi hörs!
Bland det godaste livet har att erbjuda - filippanordstrom@instagram

Full av plugg


Haft en riktigt bra dag idag - okej, börjar bli uttjatat att börja varje inlägg så - skolan var helt okej och sedan har jag haft en mer eller mindre syskondag med Amanda. Hon har ju lov denna vecka så vi bakade daimcupcakes med chokladfrosting på, hon slingade mitt hår med blonda slingor, båda hade ansiktsmask och vi hade det bra. Efter det plockade jag undar på mitt rum sedan har jag tillbringat resten av dagen med plugg, härligt. Ska kolla matten och läxförhöret på Asien en gång till innan jag ska kolla revenge, får inte missa, går inte för sig. Förlåt för sen uppdatering, hörs igen imorgon!
filippanordstrom@instagram

Den traditionella före-självporträttsbilden


Blev nyss så sugen på att göra en ny sida i min collagebok, det får vänta tills fotoväggen är klar, för då kanske jag har några bilder kvar. Vet fortfarande inte hur jag ska ha fotoväggen, vill verkligen känna mig nöjd, ska ju faktiskt ha den där ett tag och vill inte att det ska se hemskt ut. Nog om det, har haft en bra dag, fick 5 av 5 på allt på det praktiska provet på hemkunskapen idag - kändes myycket bra - fick ett B på engelskaprovet men kan fortfarande få A i slutbetyget i engelska i åttan i alla fall, underbart! Matteprovet var superlätt men jag misstänker att B-delen inte kommer bli lika lätt, träddiagram och jag går inte hand i hand direkt. Borde fortsätta på svenskauppsatsen också, då bli min svenskalärare glad. Annars har jag fikat nästan hela tiden sen jag kom hem, fikade på cafét direkt efter jag gick av bussen, sedan hem, kollade några avsnitt av gossip girl och sedan upp till mormor och morfar och fikade igen. Aldrig fel. Kvällen lär bjuda på ingenting, en tvkväll troligtvis, with the familyy, great. Vi hörs!

Detta är en nödvändighet innan jag går ut för att ta självporträtt, en oseriös bild är aldrig fel - eller jo, ibland kanske..

Nära panik


Tänkte att jag skulle slänga in ett inlägg direkt efter att jag kommit hem, startade datorn och skulle bara hämta minneskortet. Hittade det inte och ringde pappa, ropa på mamma, vände ut och in på deras säng - där jag såg den senast - och kröp på golvet. Mamma steg in i rummet, jag vände mig och där låg den, precis där jag kollat två sekunder tidigare. Jag lovar, mammor kan trolla, hur lyckas dom, bara med sin närvaro, jämt hitta sakerna? Nog om det, första skoldagen efter lovet var superbra, bortsett från att jag möjligtvis inte får ett A i engelska, blö. Fick träffa min pojk och resten av klassen, hur ska jag klara mig efter nian?! Nu har jag nyss ätit lite och ska slå på ett avsnitt gossip girl innan jag fortsätter med matten, prov imorgon, kulkul. Vi hörs!
Åh, världens finaste glas, smurfina, mitt älskade juiceglas, loveit.

Precis som jag sa


Sitter med matten, har fortfarande x-antal sidor kvar och börjar bli lite stressad inför imorgon. Skola, blö. Ska bli underbart att träffa klassen igen, saknar många otroligt mycket! Har inte så mycket mer att säga så vi hörs!

Stora lillkusinen på besök


Gick från att uppdatera tre gånger under en vaken dag till att endast slänga in bildinlägg, ett per dag. Tänkte att jag skulle skriva lite också. Har hittat en möjlig ersättare åt mitt kära one tree hill men det är troligtvis ingenting som intresserar er. Sitter med en mjölkchoklad pannacotta i ena handen och matteboken i andra. Kommer troligtvis inte få någonting gjort idag så kikar bara egenom sidorna jag ska göra imorgon. Har glömt nästan hela kapitlet under lovet så uppdaterar det lite. Annars står The mentalist på tvtablån så det får underhålla min kväll. Samtidigt är den stora av mina småkusiner här - jämngammal med lillasyster - över natten så hon och lillasyster har gått skattjakt - gjorde ett bra byte, jag fixade skattjakten åt dom och lillasyster städade mitt rum, och tro det eller ej, men hon städade det faktiskt, så nu har jag ett städat rum, härligt! Nu ligger dom i Amandas rum och kollar film, mysigt. Förövrigt, jag är nu helt totalt klar med min konfirmation, häääärligt! Ska ta tag i matten hörrni, vi hörs!
1#påsktårta 2#påskliljor 3#minsta lillkusinen - filippanordstrom@instagram, see ya there!

Dagens


Kjol - Nelly.com / Tröja - H&M / Fjäderörhängen - Bijou Brigitte / Baslinne - Ginatricot

Jag diggar påskharen!



Det går bra nu


"Värst vad jag uppdaterar idag då" - tänkte skriva det men insåg att klockan har slagit över tolv, ny dag, nya tag. Långfredagen blev inte så lång. I vilket fall så har jag kommit ur min deppperiod helt och hållet och är på alldeles strålande humör - ikväll i alla fall. Lovet är inte slut än och än så länge har jag lovande planer för resten av det. Imorgon är det påskfirande och jag ska försöka klä mig så färgglatt jag bara kan - om vädret är någotlunda i alla fall. Annars ska jag gå runt helsvart bara för att sörja. Nåja, det enda orosmålnet just nu är det faktum att jag har några sidor matte att göra innan tisdag, har skjutit upp det hela tiden. Lovade dock min mattelärare att jag kommer att sitta där på måndag och inte gjort en enda sida, och jag är rätt så säker på att det är ett löfte jag kan hålla. Jaja, nu har jag fått skriva av mig lite, får se om jag slår på ett avsnitt av någon serie - har inte riktigt hittat något som kan ersätta oth än, men det kommer. Vi hörs!
Kom fram till att det var tur att jag släpade mig ur sängen och tog dom här bilderna, tror inte att alla blommorna mår så jättebra efter snöovädret som kom idag.

Ögongodis




Helvetes väder


Försöker undvika att överhuvudtaget kolla ut och se den snötäckta marken och snön som yrar - ja, det är sant - utanför, blö. Det är för tusan påskafton imorgon! Nåja, dagen har varit ganska händelselös i det stora hela, fick en tidig påskpresent av U&M och samtidigt levererade dom bilderna till fotoväggen och dom andra bilderna. Glad tjej! Annars tog jag och Ulli en tripp in till Degerfors för att hämta lillasyster som har tillbringat sin dag med småkusinerna. Kollade på gamla inspelningar från när Wilma var så gott som nyfödd i morse tillsammans med David, åh herre min gud. Vill inte ens kommentera Amandas dans och än mindre min tandlösa käft. Fick ett gott skratt i alla fall! Nu ska jag börja fundera på hur jag vill ha fotoväggen och sedan umgås med släkten. Vi hörs!
Instagram i mitt hjärta - filippanordstrom heter jag där för er som vill följa!

Sådär i efterhand


Mitt liv är faktiskt inte över och jag mår inte lika uruselt som jag trodde jag skulle göra efter att ha sett det sista avsnittet av oth, någonsin. Nepp, för - okej Rebecca, läs inte detta - sista avsnittet var nog ett av de sämsta någonsin. Absolut ingenting hände. Så ja, nog om one tree hill och min totala besvikelse över sista avsnittet. Har haft det finfint hos Agnes det senaste dygnet, trots att vi idag inte gjort någonting alls. Igår var vi först i karlskoga och handlade lite samt fikade, sedan gick vi på långpromenad och efter det köpte vi lite påskgodis. Kollade modern family hela kvällen och hade det bra. Gick på min nästsista konfirmationsgudtjänst förut och på söndag är jag helt och hållet klar konfirmerad, så otroligt sköönt! Har tillbringat kvällen med att kolla revenge och, ja, one tree hill. Haft det bra alltså, nu tänkte jag kolla weheartit tills jag somnar och bli totalt nerdeppig. Förresten, himla söt bild på mig i simons mössa, lite smurfliknande, jag la upp igårkväll, ville bara visa att instagram nu finns till android också och jag är överlycklig. Vi hörs!
Äntligen börjar det komma lite färg till trädgården!

Instagram has arrived!



När man har tråkigt


Har nyss redigerat en bunt bilder, skönt att få det gjort. Dock så är mer än hälften av dom blommbilder och ser typ likadana ut. Gick ut idag igen och tog kort på exakt samma blommor fast med andra objektivet. Blev det någon skillnad? Nope. Innan jag gjorde det var i alla fall Emmie här och vi spelade in en cover av Halo - med Bethany Joy Galeotti (Lenz). Just nu funderar jag på att gå ut och ta självporträtt eftersom vädret är så fint men också om det verkligen är värt att skämma ut sig totalt för några bilder. Livets svåra beslut. I vilket fall, videon kommer upp här senare så fort den har laddats upp. Vi hörs!

I'm kind of inlove



Sånt där jag hatar


Gick ut tillslut och tog några bilder, och blev faktiskt nöjd. Lekte lite med kamerans inställningar och fick ett bra ljus. Sedan uppdaterades mitt redigeringsprogram nyss också så provade dom nya inställningarna, kulkul. Dock så nu när jag har tagit nya bilder vill jag ju självklart ha dom i headern, haha. Kanske fixar det senare. Kommer upp ett inlägg senare där det syns vad de olika effekterna gör. Vi hörs!
Helt klart en ny favoritbild! :)

Om två dagar är det officiellt


Ser ni hur det snöar ute? För här skiner solen, blir så glad! Ska alldeles strax springa ut och knäppa några bilder, några blommor har anlänt till trädgården också, finfint. I övrigt är det om två dagar officiellt, det sista avsnittet one tree hill sänds på tisdagkväll och ligger uppe på hemsidan där jag kollar avsnitten på onsdagen. Det sista avsnittet, jag gråter. För er som inte sett säsong nio kan ju sluta läsa ungefär här, samma sak gäller er som inte bryr er om oth. Hehe. Blir så ledsen över att Peyton inte kommer tillbaka och ännu mer ledsen över att Dan dör i nästsista avsnitten, vad fan är det för stil? I vilket fall så är jag helt obeskrivligt ledsen över detta och kommer förmodligen gråta floder när jag ser det sista avsnittet. Ska tydligen hålla på i två timmar och första timmen ska vara intervjuer - kanske, kanske, kanske, kommer Peyton att medverka i en intervju, jag håller hoppet uppe. Okej, jag är en othnörd, men jag är i alla fall inte ensam. Ha! Vi hörs!

Inge vidare humör


Gosh, jag bäddat ner mig i min varma säng och har absolut inga planer på att gå upp. Saknar Agnyplopp, saknar känslan av att veta att det är måndag imorgon och att jag får träffa dom bästa då. Hatar fortfarande måndagarna i sig, så tro inget annat. Saknar Simon - det är i och för sig inget ovanligt mot de andra helgerna. Har rensat i princip alla bloggarna jag brukar läsa och några till så är totaly uttråkad också. Okej, från det deppiga till det braiga städade klart garderoben och fixade lite kläder. Är nöjd. Fortfarande uttråkad. Vi hörs mina förhoppningsvis mycket gladare vänner!
Snälla, snälla, snälla, låt det vara fint väder imorgon så jag kan fota, snälla.

Aprilväder


Herregud, blåser bort bara av att öppna dörren, härligt väder vi har fått! Imorgon ska det snöa också, underbart. Har inte gjort någonting idag förutom att rensa garderoben - vilket jag fortfarande håller på med. Så fort jag är klar med det ska jag mysa ner mig till en film. Imorgon är första riktiga lovdagen, det firar jag med att inte göra någonting. Har faktiskt absolut ingenting mer intressant att säga så vi hörs!
Sådana här bilder får mig att längta till sommaren dubbelt så mycket!