Efter är man så lycklig


Helt sjukt beroende av Grey's så ni fattar inte. Skulle kolla på det dag och natt om jag fick välja. Haha, nejdå. Fick stanna hemma från skolan igår eftersom jag var äckligt förkyld i söndags men mådde bättre igår så gick till skolan idag. Stannade kvar tills vi slutade men kom hem med en redig huvudvärk och fortfarande täppt i näsan. Får se om jag går till skolan imorgon. Annars är allt klart - var det ju i och för sig redan i fredags men - och betygen är satta, lyckligare än lyckligast över att jag faktiskt höjer mig i matte (!!) till ett B. Den ni. Fick förövrigt något ryck igår och städade min garderob, så nu är den mer städad än den någonsin varit. Men det känns så skönt efteråt, man blir så lycklig. Nu ska jag duka och sen är det mat, bäst att jag går och gör det direkt, vi hörs! 
Tumblr_m4jdo9mxef1r6kab2o1_500_large
Ögongodis på riktigt alltså, mmmh

Förkyldning blandat med allergi


Maria och jag sitter här och funderar på hur man kan börja ett inlägg. Denna inledning var det bästa vi kunde åstadkomma, det duger. I alla fall, vi sitter i soffan hemma hos mig och ska alldeles strax slå på ett avsnitt med Grey´s. Tror vi har klarat av snart en säsong det senaste dygnet, avsnitt efter avsnitt. Vill lite grann slå den som bestämmer att vi nu ska behöva vänta tills januari för att få se fortsättningen av säsong 9. Fy. Annars har jag tillbringat helgen med Maria och det har bjudit på en hel del skratt och för mig även en förkyldning blandat med allergi. Ingen trevlig blandning kan jag lova er. Nåja, snöstorm igår och förkyldning idag har även denna helg hindrat mig från att fotografera självporträtt och/eller landskap. Ska inte lova er något men förhoppningsvis kan jag fixa några kort nästa helg, om vädergudarna och alla andra gudar är på min sida. Haha, nej, nu har avsnittet laddat klart, vi hörs! 
Tänk så mycket man kan göra med en bild genom att bara trycka på en knapp. Bilden togs sista dagen på sommarlovet.

Allt som finns där


Håller just nu på att laga mat åt mig och lillasyster. Har bara tagit det lugnt idag och igår. Stressar mig egenom skolan nu dom sista veckorna med prov, betyg och gud vet vad. Ska ju söka gymnasium nu till våren på dessa betyg så det gäller att fixa dom. Och det är ungefär det enda som finns i mitt huvud just nu, betyg och - i detta fall - fysik & 2:a världskriget. Hade prov på andra världskriget igår och skrev en jäkla lång tid. Hoppas på att få behålla mitt betyg i historia, eller ännu bättre höja mig. Men skolan är väl kanske inte det mest intressanta just nu. Vad har jag sysslat med den senaste veckan? Var lucia i kyrkan häromdagen, klarade mig fint med bara lite stearin i hårtopparna. Serverade på ett julbord i förrgår och ungicks med Maria igår. Nu tror jag att maten är klar, vi hörs! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Imorgon är det mycket


Mycket som händer imorgon. Nästan för mycket, tvivlar starkt på att jag kommer hinna med allt och vet inte vad jag ska prioritera bort. Längtar efter onsdag. Då är alla prov, uppsatser och redovisningar klara för den här terminen och det känns så bra. Hoppas jag höjer mig i många ämnen men vet även att jag sänker mig i idrott. Går från ett A till B så jag gråter inte. Annars är det julskyltning imorgon och jag ska väl hjälpa till på cafét. Efter den ska jag vara lucia och försöka att inte elda upp mitt hår. Måste även plugga So, läsa ut en bok och helst sticka på mina vantar. Önskar verkligen att jag skulle hinna ut för att fotografera lite men vet inte på vad och det har jag verkligen inte tid med. Har knappt tid att andas känner jag. Vi märker vad jag hinner. Nu ska jag sova och tänka på ingenting. Vi hörs!
Sedär vilket fejksmile, nåja, saknar mitt långa hår. Puss

I skolan


Sitter i skolans datasal och har letat bilder som inspo till en klänning vi ska tillvera i bilden. Kul. Är klar och har absolut ingenting att göra så sa fortsätta kolla twitter. Tänkte bara slänga in en kort uppdatering, vi hörs!
 
 

Det här med första advent.


Det är ju första advent idag och för första gången detta år känner jag att det är nog rätt mysigt med julen i alla fall. Snön är endast fin på foto och genom ett fönster. Men idag kände jag även av att jag saknar att fotografera. Det är nog det som är allra sämst med vintern, mörkret. Onsdagar och helgerna är ungefär dom dagarna då jag hinner fotografera. Annars är det mörkt när jag kommer hem. Nåja, i fredags kom några fina tjejer från klassen över hit och vi hade en underbar kväll med tacos, glass och filmer. Annars har min helg bestått av skidskytte och längdskidor. Äntligen äntligen äntligen. Finner inga ord över hur lycklig jag blir av den sporten. Jaja, nu ska jag ta mig en dusch och sedan äta lite lunch. Vi hörs! 
.
Inga bilder på denna dator, puss.