Ljusspel och dåligt humör


Skulle kunna sammanfatta min dag med två ord - eller egentligen tre - dålig men bra. Har varit på riktigt riktigt dåligt humör idag och minsta lilla sak har gjort mig förbannad, och att min klass total dissa mig och Mathilda på maten idag var liksom droppen. Resten av skoldagen var bara allmänt dålig och jag var hungrig arg och sur på allt och alla. Fast mitt humör blev bättre när skolan var slut och jag, Agnes och Emmie gick till församlingshemmet i degerfors för att vänta på att övningen till ljusspelet skulle börja. Vi tog fula kort på oss själva och när några andra kom tog vi lite fika. Så dagen avslutades i alla fall bra, fick sjunga lite och var helt säker på att Oskar skulle bränna upp mitt hår när han stod bakom mig med sitt ljus, hehe. När jag kom hem fann jag en hög med kläder och annat skojj i mitt rum från lägret som ska tas hand om, så det ska jag göra nu. Sen ska jag kolla oth och njuta av att vi inte har något mer prov denna vecka, bara ett tyska glosförhör och en tyska dialog att läsa upp på torsdag men det tar vi imorgon. Vi hörs!
W.W.J.D = What. Would. Jesus. Do. - armband vi får när vi är med i SKULL.

Kärlek.



Som en smurf, det är jag!


Har tagit en paus från so plugget och ska kolla ett avsnitt oth eller två, sitter även med en grönblå ansiktsmask i fejjan också, riktigt snyggt! Känner mig som en smurf på pricken. Kom på förut att vi pratade om prao i skolan förut, ska ha det vecka 11 så det är ett tag kvar men jag och Agnes pratade i alla fall med våran mentor om att vi ville ha tillsammans. Så vart vi än hamnar så blir vi tillsammans, och dessutom om vi hamnar här istället för i Degerfors så sover Agnes här hela veckan, underbart! One tree hill hela veckan låång! Jaja, nu ska jag kolla oth och sen får jag se om jag hinner gå igenom so:n någon gång till innan jag somnar, vi hörs!
Ojojoj, bildkvalitén här! haha, mobilbild såklart!

Svinhungrig


Började dagen med att försova mig, sprang upp, duschade, tog på mig kläder och när det var tio minuter kvar tills bussen skulle gå - och jag hade fortfarande blött hår - upptäckte jag finaste hålet i mina tights. Fick panik och letade vilt efter ett par nya, slet på mig dom blåste håret och sprang ut till bussen. Missade den i alla fall inte. Fick sedan reda på att vi hade inställd första lektion - idrott - och satt och ruttna i enheten istället. Annars var dagen rätt så värdelös, var galet trött och hungrig och på tjurigt humör mot alla, förlåt för det mina vänner. Kom hem och fixade lite mat åt mig och sedan bjöds det på fika. Så nu sitter jag här och ska jobba lite islam, har ju ett mysprov i det imorgon. Vi hörs!

Mys med oth och fruktsallad



Det bästa stället på jorden.


Sitter i min säng - så underbart mjuk jämfört med dom i hällefors - efter att ha inte gjort någonting på hela dagen. Packade och städade på förmiddagen och lämnade sedan Hällefors. Somnade på bussen och när vi kom hem tog jag mina saker, gick hem, fikade och sedan la jag mig och sov i några timmar till. Nu har jag varit vaken ett tag och ska kolla oth och kanske börja kolla lite på So:n. Har ett mysprov på islam på tisdag men känner mig rätt så säker på det mesta redan. Hade det grymt bra på lägret med en massa underbaringar, nu ropar mamma att det är revenge på tv, så jag ska släpa mig dit. Vi hörs!
Alltså, jag dör, så sjukt skön tjej!

The light is like a dream, just like I want it to be


Rubriken är lite förvirrande, men det var lite så jag ville ha den, älskar ljuset i denna bild i alla fall - tagen av Emmie

Goddagens mina vänner, jag har nyss kommit...


Goddagens mina vänner, jag har nyss kommit in till mitt och Emmies rum efter att ha övat igenom ljusspelet och haft lite olika saker för oss, som att göra den traditionella lagsången och pysslat lite. Många av dom andra är fortfarande kvar och sjunger och spelar till det som ska va till efter ljusspelet, på samma gudstjänst alltså. Jag lyckades smita eftersom jag inte är ett stort fan av att sjunga i kör - ja, jag vet att det låter väldigt själviskt - och det är mycket på grund av det att jag vill kunna ta i så mycket jag behöver för att kunna ta tonen, och göra det utan att överrösta en del. Vilket kan vara rätt så svårt ibland, haha, känner bara att jag inte orkar nu heller. Annars har jag haft det hur bra som helst här, har hamnat i världens bästa lag - verkligen, vi äger! - och skrattat en himla massa. Hällefors i mitt hjärta! Nej, nu ska jag gå ut till dom andra som inte är med och sjunger och spelar, vi hörs!


Me, myself and I


Tagna av Emmie

Sitter i bussen mot Hällefors och har nog ...


Sitter i bussen mot Hällefors och har nog inte så jättelångt kvar, ser fram emot en grym helg med dom bästa, kommer bli så grymt! Sjunger gamla svenska låter just nu, kärlek på det alltså, hahaha! Är dock helt sjukt varmt på bussen, men sånt är livet! Nu ska jag fortsätta vara lite social, vi hörs!


Like old photographs although it only was yesterday.



När orken inte räcker till


Tänkte skriva precis som Agnyplopp gjorde och göra en fin lista av vad jag skulle ha gjort idag, och vad jag har gjort utav det. I hennes fall hade hon inte gjort något av det hon skulle ha gjort men jag har varit mycket mer duktig än vad hon har - inget ovanligt med det. Dock så har jag fortfarande inte orkat ens öppna engelska mappen för att kolla de tre miljarder glosorna vi har till provet imorgon. Hello there F - eller IG, för dom som inte fattar. Kanske bäst att göra det, trots att jag mycket hellre tar på ett nytt avsnitt av oth, kanske kan göra båda samtidigt? Hur som helst så ska jag fixa tidsinställda åt er först, innan jag gör någonting annat. Maria har även lovat att skriva ett eller två inlägg här under helgen också, men nu ska jag skynda mig så jag hinner med något av detta i alla fall, vi hörs!

Ändrade planer


Blev inte att jag gick till Agnes utan gick hem till Farmor och Farfar istället. Kom nyss hem från karlskoga och nu ska det packas inför hällefors i helgen. Dessutom har jag ett prov imorgon som jag måste plugga till, så det är bäst jag skyndar mig nu, skriver mer imorgon om vad planerna är, vi hörs!
Detta kunde ha varit en bra bild, ljuset hade varit bra och jag hade kollat in i kameran, men jag sparar dom andra bilderna till tidsinställda över helgen!

You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one.



Sitter i enheten och har nyss fått reda på...


Sitter i enheten och har nyss fått reda på att vi har inställt till tio i ett, gött! Just för tillfället diskuteras det skräckfilmer, nej, nu gick vi över till våran lärare och hans skor. Intressant, typ. Efter skolan följer jag med Agnes hem en stund innan jag ska till Karlskoga och fixa nytt pass, kulkul. Nu ska jag fortsätta vara social, vi hörs!


Glädjetjut


Då var det dags, en ny design ska fixas, headern togs idag - dock så är det snö ute - av Emmie så den är klar, dessutom togs det lite andra bilder som jag lägger upp här någon dag. Ska bli så underbart att få byta ut bilderna jag har nu, och hela designen, var liksom aldrig riktigt nöjd och vill känna att min blogg i alla fall ser bra ut, då uppdateringen inte är det. Nej, bäst jag sätter igång nu när jag fortfarande har suget att koda, det har en förmåga att kunna försvinna ganska snabbt, vi hörs!
Glädje blandat med kyla, härligt! - tagen av Emmie

Just shoot me


Haha, blir nästan lite gråtfärdig när jag ser alla underbara bilder/bloggar som hamnar i sidfältet vareviga gång jag ska skriva ett nytt inlägg. Vad är det för hemsk uppfinning ni har kommit på blogg.se? Få oss mindre bloggar att vilja banka huvudet i väggen varje gång vi ser bilderna och inser - Inte en jävla chans att jag någonsin kommer ta en så fin bild - och det som stör en mest är att, dom anstränger sig säkert inte (lägg märke till säkert, vad vet jag liksom?). Nej, man går in på bloggen, ser en helt fantastisk bild och under står det "Som ni kanske märker på mitt kassa bildval ovanför så har jag bildbrist". Det är sånt som får en att bara vilja radera bloggen och starta en helt oseriös blogg istället, haha. Orkar inte idag känner jag, haft en bra dag i skolan, gjorde en äppelpaj på mat&bak och blev utskrattad av mina kära vänner när jag inte lyckades öppna dörren för att ge min syster min skåpnyckel. Kom hem för flera timmar sedan och har inte gjort någonting sen dess, det var för mörkt ute för att ta kort på, ja, vad som helst, det var mörkt ute, och sedan kollade jag oth och glömde för en stund bort att jag hade en blogg också. Mamma kom i alla fall in och frågade vad jag ville ha från kinan, så det blir god mat ikväll i alla fall. Denna gång med en anledning också, mina föräldrar har varit tillsammans - inte gifta eller förlovade, tillsammans, tro inget annat - i 29 år - vilket kanske inte är så mycket om man är typ, 70? Men dom råkar vara i fyrtioårsåldern och då är det rätt så mycket. Helvetes lång tid, med tanke på att det kommer bli lika många år till, eller hur? Haha, längsta inlägget på länge och allt jag egentligen ville säga var - Jag är trött, har inte gjort något idag, för jag är trött, vi hörs! Muntergök.

Mycket mycket mycket gammal bild, men jag har rotat i en evighet för att hitta någonting jag inte redan visat er..

skolarbeten och lärare



Brownie med chokladfrosting


Varför jag skriver detta som rubrik är för att mina inlägg kommer upp på fb, och då ser dom rubriken och jag tänkte läska dom lite, hehe. Goddagens på er i alla fall, jag är på strålande humör, har nyss bakat, fått reda på hur mycket pengar jag har på banken och haft en rätt så bra dag i skolan. Dagen började dock med basket, inte min bästa sport kanske, stackars Simon som fick vara med mig och jag var så dålig, haha, tragiskt. Fortsatte dock med att vi påbörjade våran dialog - läs: Jag skrev och översatte den, Fredrik var sjuk och Andreas slog upp dom orden jag behövde veta, vilket var typ tre stycken, men jag klagar inte, jag fick göra den på mina villkor - i tyska. Hade kemi men gjorde typ inget förutom att bestämma provdatum, slapp klassrådet eftersom vi inte hade något att säga, påbörjade grammatiken på svenskan och våran lärare tyckte vi var så bra att hon släppte oss tidigare. Kom hem, hämtade Wilma, sen bakade vi, och nu ska jag ha på frostingen på browiesarna (?) och sedan kolla oth, hare bra! Vi hörs!
Bilder från igår som jag bara inte orkade lägga upp - tagna med Mobilen om det inte syns! :)

Agnyplopp här!


Hej! Det är Agnyplopp (=agnes(=filippas bästa vän)) som skriver. Jag är för närvarande sjuk och ligger nere i mitt rum med en massa avsnitt av glee och lite te -som min kusin var så snäll att göra åt mig- men jag är förhoppningsvis frisk imorgon! Filippa är just nu i skolan och har so om ni undrar. Tänkte iallafall bara kika in och säga att jag kommer gästblogga från den 15 februari till den 10 mars, då filippa är i Gran Canaria och i Tyskland. Men ska få henne att göra lite tidsinställda också, så att ni får lite av hennes fina bilder! Nu ska jag försöka äta lite snabbmakaroner. Ni vet såndär-mat-man-bara-äter-när-man-är-sjuk-eller-bara-för-lat-för-att-laga-något-annat. Puss!

maräng&citronpaj, min bebis och skullpapper



Vinnarna!


Helt otroliga bilder tar denna tjej! Jag kunde inte sluta kolla på dom, skärpan, ljuset, allt! Dessutom skriver hon riktigt intressanta inlägg. Grattis tjejen! (klicka på bilden för att komma till hennes blogg)

Även denna tjej tar riktigt snygga foton, skriver intressanta inlägg och ja, precis så som jag tycker en blogg ska vara! Grattis till dig med! (Klicka på bilden för att komma till hennes blogg)

Bilderna var sådär ljusa och fina som jag älskar när dom är, söta bilder och väldigt inspirerande, skriver intressanta inlägg om sin vardag, sådär att man vill bara fortsätta läsa, det är viktigt tycker jag! Grattis! (klicka på bilden för att komma till hennes blogg)

En tjej som tar väldigt fina bilder och skriver om hennes vardag, sockersöt är hon också. Riktigt intressant blogg! Grattis! (klicka på bilden för att komma till hennes blogg)

Denna tjej tar också superfina bilder, skriver intressanta saker om hennes vardag, bilderna är väldigt varierade och det gillar vi. Grattis! (klicka på bilden för att komma till hennes blogg)


Skulle ha viljat ha med alla som vinnare, men dom här ovanför var snäppet bättre, och då snackar vi små marginaler. Alla fem är fotobloggar, kanske hade varit någonting att varnat om, jag tycker att det är en självklarhet att lägga upp mycket bilder men det är klart att det inte är för alla! Hursomhelst tycker jag att det blir mer intressant att läsa då! Och ni som jag känner personligen, alla ni som var med, era bloggar läser jag varje dag, jag försöka dömma er som jag inte läst era bloggar förut, och ni ska veta att ni har grymt bra bloggar ni med! Allas bloggar var grymma, personliga och riktigt bra! Tack till alla som var med! :) 

Wadköping



Gamla bilder, snöfall och oth


Jag ser det snöar, jag ser det snöar! blä. Vi har fått våran snö nu, nu vill jag ha vår och sommar och värme, ååh! Vaknade för ett par timmar sen - vaknade tidigt idag faktiskt - och har hunnit med att äta en redig frukost och kolla skidskytte. Just för tillfället pratar jag med Maria i skype, läser och virkar om vartannat. Ganska mysigt när man ser hur vädret är utanför. I alla fall så ska jag kolla allas bloggar idag, så ikväll - eller möjligtvis imorgon - så ska det vara uppe på bloggen, väljer ut fem stycken. Nu ska jag kika några avsnitt oth, det var ett tag sen! Vi hörs!
Gammal bild från arkivet.

Snälla rara underbara


Jag måste vara den segaste människan på jorden, har fortfarande inte ens rört högen med kläder, hoppet på att dom ska bära iväg sig själva lever vidare. Därimot kollade jag på skidorna förut och precis som vanligt hamnade vi på fjärde platsen - även kallad sverigeplatsen - inget ovanligt med det. Förresten så anmälde jag mig - bara för att - till en fototävligt häromdagen, och kom med som finalist, så jag tycker att alla mina kära vänner som läser detta ska kika in där och rösta på mig, bidrag 2. Haha, känner mig rätt så underlägsen när jag ser dom andra bidragen, speciellt bidrag 7, så jag kan behöva lite hjälp! - direktlänk till inlägget där ni röstar hittar ni här. Nu ska jag faktiskt ta hand om kläderna så min mor blir glad, ha en fin lördagkväll hörreni! Vi hörs!
Bilderna från denna fotografering med Emmie togs för exakt en månad sen imorgon, känns bra att ni fortfarande inte fått sett alla dom bilderna.

Frost, virkning, muffins och choklad



I mitt trygga lilla bo


Sitter i ett hav av kläder som ska sorteras, har bara hängt alla kläder över stolen denna vecka och hoppats på att dom ska gå av sig självt till garderoben, men tydligen inte. Innan jag tar tag i det ska jag dock kolla herrarnas masstart - skidskytte - och hoppas att det går bättre än vad damernas stafett gjorde, vi ledde ju för tusan! Vet inte vad de hade för uppställning, dom två bästa först och sedan dom lite sämre fick avsluta, klart att vi tappade placeringar, blir så ledsen. Nog om det, Amanda och Amanda håller på att göra chokladmuffins till senare, så då har jag något att se fram imot under tiden som jag städar, haha, nej, nu har de startat, vi hörs!
.
Förresten, jag avslutar veckans blogg imorgon så ni inte tror att jag glömt bort det! En annan sak också är att jag gästbloggar åt Emmie under helgen, ni hittar hennes blogg här!

Bild från igår när jag frös fingrarna av mig för att få ett foto på frosten, lyckades inte men ändå ;)

Mat, skor, virkning och glada tjejer



Det var en lång dag idag.


Kom nyligen hem från skolan, väntade i 1 timme och 40 minuter, jaa vad kul! En massa underbaringar väntade dock tillsammans med mig, så tiden rullade på rätt så snabbt i vilket fall. Haha, tänka sig var roligt man kan ha med min klass. Hur som helst så hann jag med en hel del idag, gjorde klart matten så jag slapp ta hem, fick ryck på min virkning som inte alls ville samma som mig - Mitt humör har varit upp och ner hela dagen, är så trött att jag nästan började gråta på slöjden av ilska över att jag inte lyckades. Samtidigt har jag skrattat så mycket att jag inte vet vad. - men hann i alla fall virka någon rad på min kommande mössa. Hade laboration på fysiken och jag och Agnes rockade, kom hem och möttes av skidskytte, och som om det inte kan bli bättre vann vi skidskyttet också, lycka! Känner på mig att denna helg kommer bli bra, vi hörs!
Nytagen bild, var meningen att det skulle bli på dom frostiga träden men nej, bilden gav inte träden rättvisa.

Before I die II


En av dessa är faktiskt ett nyårslöfte som jag och Elin har bestämt tillsammans att vi ska göra innan året är slut. Som har med kärlek att göra, självklart, hela mitt liv handlar om kärlek hit och dit, haha, orkar inte. Tidsinställt.

Den är inte så jättebra


Bilderna jag la upp förut är tagna med mobilen - ganska uppenbart - och är ifrån en svenska lektion tidigare idag. Nästan alla i klassen skulle till datasalen men jag hade ingenting där att göra så jag stannade kvar i klassrummet och läste i min klassikerbok. Som förövrigt inte är något vidare så det går rätt så långsamt. Körde verkligen allt på idrotten idag, var ett tag sen men det var skönt! Spelade basket och det är väl kanske inte min grej men hade rätt så kul ändå, haha. Nu ska jag till församlingshemmet och hjälpa mamma sen ska jag läsa klart min bok - inte klassikern - råkade somna igår när jag skulle läsa, haha, vi hörs!
Fint med den där lilla blåa saken mitt i bilden, men nu börjar jag få bråttom, så det får gå :)

Skattkammarön och glasögontjej



Sitter i enheten och har nyss fått reda på...


Sitter i enheten och har nyss fått reda på att vi har inställd so, gött! Vi kommer dock bara sitta i enheten och inte göra någonting men det är skönt att slippa so för en gångs skull. Nästa lektion vi har är svenska, sen mat, sen idrott och några lektioner till. Lång dag vill säga. Nu ska jag vara lite social med mina underbaringar, vi hörs!


I brist på saker att göra



Ge mig lite värme


Tagen av mamma.

Bara sådär böt man utseénde!


Kom hem från skolan för ett tag sedan, hade världens segaste tyskalektion innan vi slutade, men det var lugnt, slutade ju två idag. Har haft en riktigt dålig dag idag, Emmie är sjuk, så våra planer fick ställas in, provet var överdrivet svårt - för att vara bildprov - gjorde allt och lite till fel på hemkunskapen, trots det blev våra crépes riktigt bra - om man hade tyckt om crépes vill säga. Dagen blev dock bättre, höll på att somna i Elins knä, och det var rätt mysigt, fick kakor av Marcus i bussen eftersom han inte orkade mer, och när jag kom hem hade jag fått mina nya glasögon - lycka! Försökte ta en bild men alla blev bara helt konstiga, men jaja, en bild får jag väl bjuda på. Nu ska jag kolla top model och sen har jag några tyskaglosor att plugga in, sen är det bara jag och min bok resten av kvällen, vi hörs!
Ser, jag vet inte, galen ut, dessutom är min näsa enorm, haha, här klagas det!;)

Har nyss gjort klart bildprovet, satt i nä...


Har nyss gjort klart bildprovet, satt i nästan två timmar med det där förbannade provet. Var väldigt svårt enligt mig, men jag är rätt så säker på att jag är godkänd, hoppas på att jag inte sänkte mig i bild. Haha, hatar bild, och jag hade förmodligen inte ens fått godkänt om inte min lärare hade varit så borta så att hon avslöjade vad hälften av alla svar var, skickligt! Nu ska vi ha hemkunskap och göra lite crepes, hoppas det blir bra, är grymt hungrig, vi hörs!


Ligger i sängen och ska alldeles strax sov...


Ligger i sängen och ska alldeles strax sova, känner att det kan vara på grund av sömnbrist som jag haft huvudvärk dom senaste dagarna. Somnade förut och sov i någon eller några timmar, vaknade, kollade klart på handbollen - som vi vann! - och pluggade lite till. Får se hur det går imorgon, får läsa igenom allt en gång till i bussen imorgon. Nu ska jag sova och se om min pojkvän bestämmer sig för att svara på sms, vi hörs!


Någonting jag verkligen behöver


Topmodel står på tvn och jag sitter med en massa papper om renässansen runt omkring mig. Ska läsa igenom texten vi fick med några gånger och sen lära mig alla krångliga namn och vad dom har målat. Sen tror jag att jag är klar, haha, jag orkar verkligen inte. Varför är det nödvändigt att veta vem som målade den sista måltiden? Kommer jag någonsin ha användning för det? Jag menar, matte är jobbigt, men det är behövligt, bild är bara jobbigt, även fast jag gillar att måla, men det är ju knappast bara det vi gör. Nog om plugg, imorgon ska jag nog fota lite med Emmie, beror på om hon tänker hålla sig frisk - och jag med för den delen - och om vädret är på våran sida. Var ett otroligt fin solsken förut och jag ville bara hem och fota det, men när jag kom hem var det grått och fult och nu regnar det också. Kanske lika bra, annars hade jag fått dåligt samvete för att sitta inne och plugga. Nu ska jag äta nygräddade blåbärspannkakor och glass, kan behöva lite "mat" i magen, puss på er, vi hörs!
Spegelbilder är så jäkla underbara, och bara för det får ni en bild på min dunderunderbara klass, bäst är vi!

Baby, I'm just so freaking' in love with you.



Blir så glad!


Har lagt ner renässansen för ett tag nu, jag är en sista minuten människa, jag kan inte fokusera förrän absolut sista dagen. Gjorde i alla fall ett försök, har läst största delen av häftet vi fick och jag tror att jag fått in lite av det i alla fall. Nu ska jag bara lära mig vem som målade vad, åh, vilken lycka! Annars mår jag lite halvdåligt, hade absolut ingen matlust förut och hade huvudvärk så det stod härliga till. Nu har jag dock tagit alvedon och jag fick i mig lite mat i vilket fall. Till något helt annat, idrottsgalan står på tv:n, en självklarhet att jag vill att Hellner tar hem jerringpriset, haha. Vi hörs!
.
Glöm inte veckans blogg, blir så glad att det är så många som är med!:) - länk till inlägget
Ojsan, insåg att det finns lite bilder från vinterfotograferingen med Emmie som jag inte visat er, här har ni en!

Sitter på bussen hem, hade världens segast...


Sitter på bussen hem, hade världens segaste so lektion idag, var trött och hungrig och ville bara sluta. Nu ska jag hem och sen plugga hela dagen, kul! Har årets första prov på onsdag, jippi! I bild dessutom, gör ju det hela mycket bättre, fick ett häfte på trettiosidor ungefär, superkul! Men först ska jag få lite mat i magen, är vidrigt hungrig, vi hörs!


Every star I can see reminds me of you, my own star



Veckans blogg!


Varför inte? Vi kör på det, bara släng in en kommentar om att ni är med!:)

Räkna med det


Har just redigerat en bunt med bilder med samma effekt, så räkna med att se sådana bilder framöver. Det ger lite liv i bilderna, haha. Dom kommer att dyka upp som tidsinställda under dagarna framöver, under tiden som jag går i skolan. Nu ska jag fortsätta kolla handboll, inte för att jag är så intresserad, inte ett dugg faktiskt, vi hörs!

Revenge


Sitter och tittar på reprisen av revenge, serien som började i veckan eller något. Kom hem för några timmar sen och har inte gjort någonting speciellt sen dess, missade herrarnas skidskytte och plockade undan lite snabbt i mitt rum. Är otroligt sugen på att fixa med bloggen lite, men måste ta en ny headerbild och sånt innan jag vet vad jag ska göra med resten. Får se om Emmie känner för att hjälpa mig på onsdag eller om jag ber Amanda nästa helg. Från det ena till det andra, börjar få lite ångest över att jag inte tagit tag i renässansen än, men jag fixar det imorgon, haha, samma visa varje gång. Nu ska jag fortsätta kolla och bara för att jag såg Amandas bild igår så ska jag försöka tekna lite, haha! Vi hörs!
Hittade denna bild när jag rensade datorn häromdagen, helt sjukt söta var dom som Maria och Josef, haha!

On my way home!



'Cause baby you're a firework


Bättre sent än aldrig, eller hur? Här är bilderna från tolvslaget vid örebro slott i alla fall. Favoriten är den nästsista, gillar att man ser slottet på den.

Amanda lyckades ärva dom konstnärliga generna..



Provade lite


Provade att lägga upp en bild från mobilen igår och det fungerade ju faktiskt! Så kanske blir lite bilder till helgen också. Har bara fixat ett tidsinställt och det är till idag lite senare. Hann aldrig fixa dom andra bilderna igår så dom kommer väl upp under veckan. Nu ska jag packa lite och sen åker vi mot karlstad, vi hörs!

Gammal bild från Gran Canaria, tagen av mamma eller pappa tror jag.


Love



Om jag nu hade varit det


Om jag hade varit min syster hade jag nog skrivit ett inlägg typ såhär 'drog ihop håret i en knut bak i nacken och trippade iväg mot betel för att sjunga lite, det bjöds på fika, allmän sång och frågesport som vi inte fattade någonting utav. Hade i alla fall en trevlig fredagskväll.' Nu är jag dock inte min syster och skriver istället, drog iväg till betel för att sjunga lite, kom hem för ett bra tag sen och har bara kollat på morden i midsommer och myst med familjen, nu ska jag sova ut efter första skolveckan, vi hörs!


Allt bara idag


Läste på någon blogg häromdagen att dom sett en bild i spotlighten - bilder som jag ser när jag bloggar, som ett forum med bilder blogg.se valt ut - på kladdkaka och blev väldans sugen. Nu visar dom en bild på en - vad det ser ut som - supergod muffin, tack för den blogg.se! Har hunnit med en massa idag, fick "pris" för att mitt förra lag vann nutidsfrågorna förra terminen, sedan bytte vi lag och jag hamnade i ett med endast tjejer, hur bra var vi? Bäst! Fick för första gången - tror faktiskt ingen grupp i våran klass har fått det, någonsin - alla rätt, dvs 22/22, vad bevisar det? Tjejer är bäst. Och när vi får mer poäng än våran lärare får vi "pris", vilket våran grupp då fick - och även en till grupp, men dom hade ett fel, hehe. Hade fysik för första gången och gick igenom vad vi gjort förra terminen för att färska upp minnet lite, jobbade matte som en tok och hann klart med veckoplaneringen. Hade syslöjd för första gången och påbörjade min virkade mössa, får se hur det slutar. Ikväll ska jag iväg och sjunga i betel, tror Emmie skulle dit, så blir nog bra. Annars åker vi mot Karlstad imorgon och sover där över natten, ni får klara er på mobilblogg och inställda, nu ska jag städa lite och sen fixa mig, vi hörs!
Bild från Örebro - ganska uppenbart eftersom det är en bild på örebro slott, haha..

Rensar datorn


Var helt säker på att när jag hade tagit bort alla bilder så skulle jag ha åtminstone hälften av hårddisken tom, men icke. Inte ens i närheten, har en massa skitprogram jag egentligen inte behöver, men vart finns orken att sitta och gå igenom vilka jag behöver och inte? Ingenstans, nu ska jag dra mig mot sängen med min kära engelskamapp och plugga in lite glosor, vi hörs, godnatt!

Solnedgång


Tro det eller ej, men dessa bilder är faktiskt nästan oredigerade, ljuset var helt otroligt!

Mer än vad jag trodde


Världshistoriens värsta sak hände mig förut, hade det inte varit tur i oturen så hade jag nog börjat gråta. Solnedgången var helt otroligt fin så jag gick ut för att fota, kommer ut och ställer mig på bron och så börjar minneskortet krångla. Jag tar ut det och ser att den lilla, lilla pluppen på sidan som man låser med hade hamnat på mitten så jag låste upp kortet och stoppade in den i kameran igen. Då står det att kortet fortfarande är skrivskyddat, jag tar ut det och upptäcker att pluppen ramlat av, japp, så det är bara att slänga det minneskortet och köpa ett nytt. Turen i oturen var dock att jag redan tömt minneskortet så det fanns inga viktiga bilder på det. Nu får jag leva på mitt gamla minneskort på ynka 2GB. Fick i alla fall några riktigt bra bilder, efter mycket krångel, haha. Bilderna får ni dock senare för jag håller på och för över förra årets bilder -från januari 2011  till slutet av augusti 2011 - och vet ni hur mycket bilder jag tagit under den tiden? 14 742 jäkla bilder, helt sjukt, enligt mig i alla fall, lite mer än jag hade gissat på. Och om man då tänker att varje bild ligger på 4-6MG - okej, en hel del bilder är förminskade - så kan ni ju fatta att det tar upp mycket minne. Ska bli väldigt skönt att tömma datorn på bilder, behåller bara mapparna "hösten 2011" och "vintern 2011-2012". Hm, ja, nu har ni fått ett långt inlägg om egentligen ingenting viktigt, men jag ska skriva lite kort om dagen också, hade musik, biologi och idrott för första gången detta år. Bestämde provdatum i So för islam, dessutom lyckades jag få alla rätt på ett sant eller falskt papper om islam, judendomen kanske inte var min grej, vi kör på islam istället. Gick igenom regler och annat i Handboll på idrotten och det slutade med att vi bara hann spela match i fem minuter, fortsatte med 21 guns på musiken och fortsatte med grupparbetet i biologin. Har nyss kollat klart på skidskytte - från tidigare idag - och slängde ihop en kladdkaka förut som vi åt samtidigt som skidskyttet. Nu ska jag iväg och hjälpa mamma med dukning inför begravning imorgon. Sen väntas plugg, vi hörs!

Kärlek på dessa skor, speciellt dom i mitten med Amerikanska flaggan på, mums!


Dagens


Jeans - Ginatricot / baslinne (syns ej) - Ginatricot / linne - H&M / cardigan - Lindex / halsduk - Ginatricot / skor - H&M
Foto tagits av Emmie

Blir borta för ett tag


Har nyligen kommit in från att ha varit ute och ha tagit lite snabba kort med Emmie. Planerade att ta i motsol - just av den andledningen jag släpade med henne hem - men solen hann försvinna innan vi kom ut. Fick i alla fall lite dagens foton, så dom kommer väl upp här snart. Hade en lite bättre dag i skolan idag, gjorde ingenting på hemkunskapen förutom att gå till coop och göra en uppgift där. Hade dock språkval första gången sen lovet, fick reda på lite information om Oedheim, visade sig att flyget går från arlanda klockan sex på morgon, wiee! Åker ifrån degerfors senast ett på natten, och jag kommer hem från kilsbergsgården på söndagen innan, ska hinna packa också, ja. Vi får se hur jag lyckas med det. Blir ju förresten borta i nästan en månad, först Gran Canaria, sen hem i en halv dag, sen kilsbergsgården, hem en halv dag, sen mot Tyyskland! Så jag har fixat så att Emmie och Agnes - Agnes hade dock inget val - gästbloggar under tiden, sen ska jag fixa tidsinställda också. Jaja, lite tidigt för det än så länge, nu ska jag och Emmie rensa skafferiet sen kolla oth, vi hörs!
Nytagen bild från bron.

Just like always


Har nyss kollat klart på ett oth avsnitt, försöker få tag på Agnes och berätta vad som hände på slutet men hon verkar ha somnat. Känner att jag borde nog göra likadant, så jag kommer upp imorgon. Lugn dag, kort dag, inga jobbiga lektioner, skönt. Har fortfarande inte hittat mina papper men det löser sig, har bildlektion imorgon så jag kanske kan få nya som jag sa. Morgondagens planer lutar åt att städa mitt rum, det råder kaos. Nu tar jag sänger, vi hörs!
Många bilder som hamnar i kategorin allmänt just nu, lovar att försöka bättre mig!

Precis som jag antog


Tycker faktiskt jag var rätt så duktig som bloggade på matrasten, sånt brukar jag oftast inte tänka på när jag är i skolan. Skolan sög, precis som jag antog, vi körde på som om vi aldrig haft något lov och jag fick kämpa för att hålla mig vaken, var - och är - dödligt trött. Dock var det väldigt trevligt att få träffa klassen igen, så för att vara exakt så var det bara lektionerna som sög, haha. Har tappat bort mina papper till ett prov nästa vecka men min syster har räddat mitt liv med att säga att provet är superlätt. Den typen som lurade i mig att detta skulle vara åttans svåraste prov tycker jag icke om just nu. Dock måste jag ju ha papprerna i vilket fall men kan höra om jag inte kan få ett par kopier i alla fall, annars får jag väl sno någons i klassens papper och skriva av lite snabbt. Nu ska jag kolla oth och kvällens planer är, äta, fixa för imorgon, sova, haha, så trött. Vi hörs!
Bild från julafton, oredigerad och vacker, men gillar motivet!

Sitter i skolan och har matrast, har klara...


Sitter i skolan och har matrast, har klarat av tre lektioner redan och ska snart ha engelska, förhoppningsvis slipper vi göra någonting och så får vi prata om vad vi gjort på lovet. Har insett att jag faktiskt saknat min klass men inte saknat lektionerna ett dugg, höll på att somna på so lektionen, så himla trött! Jaja, nu ska jag fortsätta vara social med min klass, vi hörs!


Kan inte sluta


Har intagit en plats i sängen för att fortsätta kolla på oth, man blir bokstavligen talat beroende av det! Jag håller dock - till skillnad från vissa andra - inte på och skriver exakt vad som händer till andra via sms när dom inte bryr sig, hehe. Hur som helst så kom jag ganska nyligen hem från Simon där jag varit hela dagen typ, mys. Imorgon börjar skolan igen, gläjdetjut, eller kanske inte, dessutom så har vi prov nästa vecka så jag måste ta hem och plugga, kul! Jag är dock inte den som pluggar en hel vecka innan, har aldrig gjort men kanske kan vara praktiskt. Jag vet dock att jag bara kommer ta hem det, sen låta det ligga tills två dagar innan och då kommer jag plugga, haha. Men detta ska tydligen vara ett av de svåraste proven i åttan så jag kanske bör plugga lite innan, hehe. Nu ska jag checka oth, vi hörs!
.
Juste, fatta min glädje när jag hittade min skåpnyckel, trodde jag lyckats tappa bort en detta läsår med, men icke!;)

kärlek till dessa shorts, så snygga!

Before I die



Precis som vanligt


Sitter i soffan och slöar med Agnes, slötittar på bond samtidigt som jag kollar weheartit och väntar på oth ska laddas ner. Lagade mat förut, pasta carbonara al á Agnes&Filippa, haha, blev riktigt gott faktiskt! Har också - som ni nog redan sett - kollat skidor även idag, tour de ski avslutning för både damer och herrar, sedan skidskytte för båda också, i helheten var det nog en av våra bättre dagar faktiskt. Känslan när Hellner drog förbi Northug går inte riktigt att beskriva, bara skrev av glädje och hoppade upp och ner i soffan som en annan tok. Finns inget bättre än skidor!
Bilder på Emmie jag inte visat er

Har nyss kollat klart på längdskidor, avsl...


Har nyss kollat klart på längdskidor, avslutningen på tour de ski, och ingen kan riktigt förstå min lycka just nu! Känslan när Hellner bara blåste förbi Northug, och Northug inte orkade hålla rygg på Hellner, jag är så glad! Nästan grät av lycka, åh jag älskar skidor, jag älskar Sverige, haha! Nu ska vi laga mat och sen är det skidskytte, först ska vi bara kolla på när Northug blir omkörd igen, vi hörs!


Svårt att välja


Ska snart dra oss mot sängen med en film - som vi valt med extra omsorg, det tog sin lilla tid så att säga, haha - med lite te och annat. Var ute på en promenad med Agnes och Emmie och pratade om allt mellan himmel och jord, ganska skönt att komma ut i den friska luften. Har knappt varit utanför dörren på flera dagar. I alla fall var Emmie kvar här en stund innan hon drog hem till sig, var trevligt att få träffa henne en liten stund! Nu ska vi checka filmen, vi hörs!

Lekte lite med Emmies Ajfån..


Det tog sin lilla tid


Bond står på tvn för fjärde dagen i rad och jag har inte gjort ett skit idag, var uppe rätt sent igår på grund av den där årsresumén och sov till kanske ett imorse, underbart med sovmorgon! Hoppas ni gillade årsresumén igår, är väl inte övernöjd med den men det fungerar. Dagen har bestått av skidor i alla dess olika former, vi plockade på oss en fjärdeplats - den numera kallade svenskplatsen, eftersom vi alltid hamnar där. Nu står skidor på tv igen och Agnes har anlänt, vi hörs!
Typ såhär glad är jag, Kalla gick precis in som trea i klassiskt, och hon är rätt så urusel på klassiskt vanligtvis, lycka!

Årsresumé 2011


Jag fick min älskade systemkamera och började leka med inställningarna - behövde nödvändigtvis inte betyga att jag fattade något - och tog kort på allt och lite till. Jag drog till Hällefors och började umgås lite mer med min relativt nya klasskamrat Agnes och jag hade det väldigt bra.
.
Jag tog inte så jättemycket bilder denna månad men bilderna jag tog var mest på ljus i princip, jag började ge mig på manuella inställningar men fattade ingenting. I slutet av månaden åkte jag också till Gran Canaria och var kvar där tills början av Mars. Vädret var perfekt och jag solade och badade hela dagarna, gick även på marknader och åkte till shoppingcenter när vi inte låg vid poolen och stekte. I denna månad fann man mig också med en kittybok framför näsan och i slutet av månaden slukade jag en sådan bok på bara två timmar.
.
Lång fotomånad men det gick otroligt snabbt vad jag kan minnas! Började månaden med att vara i Gran Canaria, åkte till kilsbergsgården bara någon dag efter att jag kommit hem och hade det bra där. Just denna månad bakade jag en massa också, nästan varje dag, och också denna månad jag bestämde att denna blogg skulle vara en receptblogg - vilket det inte är längre. Cupcakes, kladdkaka och smoothie var huvudsakerna jag bakade.
En månad där jag inte gjorde så mycket, tog kort och hade rätt mycket prov och sånt om jag minns rätt. Någonting vi dock inte får glömma är tjejkvällen med klassen vi hade, kan ha varit det roligaste dygnet i mitt liv. Älskar mina underbaringar så himla mycket!
Vårvärmen kom och jag tillbringade mina helger med Agnes, hon bodde nästan hos mig på helgerna och vi hade det så jäkla roligt, vi hoppade i vattenpölar, bakade, tog kort, kollade på film och skrattade oss halvt fördärvade. Jag lyssnade på Veronica Maggio konstant och bestämde mig för att kolla upp hennes turnédatum, och så var det med det. Träffade Andréa en helg också och tog kort med henne, en annan helg var jag och några fler - bland annat Agnes - ledare för barnen - 65 stycken dessutom - och solen sken den helgen, det minns jag väldigt väl! Helt klart en av mina favoritmånader!
Kan ha varit en av de bästa månaderna i mitt liv, jag hann med att göra så mycket och jag hade samtidigt så himla kul! Vi hade brännbollsturnering i skolan och våran klass förlorade stort men kul var det! Vi slutade skolan och jag började min konfirmation. Jag återupptog kontakten med Emmie och vi började fota lite tillsammans, vi gick promenader och tog en massa kort. Jag sov i degerfors och gick på långpromenad med Agnes och Maria och mötte upp två goa killar som vi tog sällskap med till bruket. Det var midsommar och jag åt alldeles för mycket mat i flera dagar. Jag hade det underbart helt enkelt, och värmen fanns där hela månaden nästan!
Jag drog iväg på konfirmationsläger i hällefors, och några dagar efter det var jag klar konfirmerad och det firade vi med en massa tårtor och presenter. Jag fick pengar till ett nytt objektiv och med det tog jag en massa fina macrobilder. Vi fick två nya familjemedlemmar, två gulliga marsvin som jag inte kan gosa med för då får jag allergi, men dom är väldigt söta att titta på, haha. Jag var till Stockholm och gjorde en massa, åkte på kryssning och shoppade. Jag hade en fotografering med Emmie och det var ungefär då vi började på riktigt med dom seriösa bilderna. Ibland föll vi dock tillbaka och bilderna blev mindre seriösa, men mycket roliga!
Jag drog till Stockholm med min bästa vän för en massa shopping, där fyllde jag även år och blev firad på bästa sätt - jag fick tillbringa den på stan, med en av världens bästa tjejer. Som om inte det var nog så gick vi på Veronica Maggio och herre min gud var bra hon var, vi skrek halsen av oss och kunde knappt prata dagen därpå, men gud så värt det var! Jag var också på värndö - eh, heter det så? - och firade min gudmor och farfar, vi år gott och hade det fint!
Jag hade en grym fotografering med syskonen Reinholdz, då hittade jag också ett nytt ställe att fotografera på. Jag umgicks väldans mycket med Robin, Timmy, Marcus, Emmie och Matilda och vi käkade pizza nästan varje helg. Jag fick mina underbara virkade shorts och sedan var det marknad här i våran lilla by också!
Det blev höst, min favoritårstid - jämt delad med sommaren - och jag tog en massa bilder i motsol, för det var, och är, det finaste jag vet nästan. Jag tog kort på Amanda och lillasyster, jag fick en palett med ögonskuggor att fixa och trixa med. Jag hann också med att vara i Riga och färga håret i slutet av månaden.
Det blev november och det blev mörkt ungefär tjugo minuter efter att jag kommit hem från skolan. Jag hann bara med att ta kort på onsdagar då vi slutade tidigare och på helgerna. Men det fungerade relativt bra och jag fotade lite med Emmie och hon fotade också mig. Ganska trist månad i helheten dock. Nu ville man bara ha jul och snö!
Jul, jul, strålande jul! Snön kom, och lika snabbt som den kom, försvann den också, och den kom inte tillbaka någon längre tid heller. Men jag och Emmie lyckades fixa två fotograferingar i snön, och båda var grymma! Det var lucia på flera olika ställen och vi hade avslutning på skull. Jag åkte in till Örebro för att shoppa på mellandagsrean med Agnes. Innan det firade vi jul och vi slutade också skolan, någon gång därimellan blev jag coockså kär på riktigt och skaffade pojkvän. Jag hade ett underbart år och tänker ha ett minst lika bra detta år. Hänger ni med detta år också? Vi hörs

Om bara en timme


Är äntligen klar årsresumén och hittade faktiskt några bilder från januari också, visade sig att jag fick min systemis redan i januari vilket betyder att jag har haft den i snart ett helt år. Tycker själv att jag har utvecklats väldigt mycket men att mina bilder just nu fortfarande inte är något makalöst direkt, men det kommer man väl aldrig tycka, haha. Finns dock dom bilder jag är riktigt nöjd med, och dom kommer självklart medverka i årsresumén. Nästan alla bilderna har jag lagt upp här tidigare också, men det är ju ganska uppenbart! Nu ska jag fortsätta med att minska alla bilderna så att det inte kommer ta två år att lägga upp dom sen men först ska jag fixa en milkshake för om en timme - skidskytte! Vi hörs!
Nytagen bild på den otroligt vackra solnedgången som det bjöds på idag!:)

Går runt och snorar samtidigt som jag städ...


Går runt och snorar samtidigt som jag städar min dammiga garderob, inte världens bästa blandning kanske. Har i alla fall rensat garderoben nu och fått lite mer plats, så det är skönt! Har dock lite saker i resten av rummet som behövs röjas upp, orkar inteee. Har kollat skidor hela dagen, herrarnas tour de ski gick jättebra och vi tog ikapp två och en halv minut på Petter Northug (!) och han fuskade på slutet men nog fan - förlåt - får han inget straff för det, häromdagen fick en svensk sju tilläggsminuter (!!) för att han åkt på fel ställe, han tjänade dock ingenting på att han åkte fel men det gjorde Northug. Men eftersom Northug är högre rankad får han endast ett gult kort och ingenting händer, det är ju rättvist tycker man! Dessutom så sa fis - dom som håller i tävlingarna - när dom gav sju minuter till svensken att det han hade gjort inte var så allvarligt men dom måste behandla alla lika och följa samma regler, sen gör dom såhär? Nog om det, är rätt så sur och dessutom är jag sjuk och det gör inte saken bättre, nu är det skidskytte och jag hoppas att gårdagens händelse för tyskan ska upprepa sig för norska laget idag, bara för att. Vi hörs!


Hela dagen förstörd


Precis som jag antog så går jag runt och snorar idag, och det är ingen annan än min kära syster Amandas fel, tycker icke om henne ibland. Dessutom så när jag går in för att kolla en av mina favoritbloggar så står det med stora bokstäver BLOGGEN NERLAGD. Kul. Inte haft världens bästa morgon direkt. Dagen ska ägnas åt att städa mitt katastrofala rum och sedan tycka synd om mig själv eftersom jag blivit sjuk. Nu ska jag därimot äta kladdkaka, någonting positivt i alla fall, haha, vi hörs!
En av de lite sämre bilderna på fyrverkeri jag tog, resten kommer någon annan dag!

Resten av kvällen


Har fixat och trixat med en bloggdesign åt en vän ikväll, har utgått från en av de nya designerna som kommit upp på blogg.se, och sedan ändrat färg och lite annat. Finns dock en sak som inte går som jag vill, men det löser jag imorgon, nu ska jag kolla film och hoppas på att någon är social på sms, vi hörs underbaringar!
.
Årsresumén är klar och kommer upp imorgon! Det tog sin lilla tid vill jag lova;)

Och så blev mitt liv lite - jättemycket - bättre


Som alla vet så är jag galen i skidskytte, och just för tillfället tittar jag också på det, och som dom flesta vet så tycker jag inte så mycket om skidåkare från andra länder som kommer och tar Sveriges förstaplats. Oftast Norge också, så dom är lite extra hatade, speciellt Northug, ehehhe. Och jag tror mitt liv blev lite jättesuperduper underbart nyss när Tyskland - som ledde stafetten (det var damstafett) - i sista skyttet bommade alla fem skotten (!!!) och sen får man tre extra skott också och då missade hon två av dom. Det vill säga att Magdalena Neuner - världens bästa damskidskytteåkare - bommade sju av åtta skott! Min lycka går inte att beskriva med ord, året hittills bästa händelse! Ni bryr er inte, men jag var tvungen, bara helt enkelt tvungen!
Skidskytte<3

If you really love me, don't just say it, show it.


Inte för att citatet i rubriken har något med bilden att göra, men låt gå.

Om man kunde, så skulle jag


Denna blogg just nu alltså, helt ointressant utan bilder och ändå har jag ett gäng med bilder att visa er, några gamla på Emmie, ett gäng från nyår och sedan lite bilder från wadköping. Håller på med en årsresumé också, har endast gjort våren och börjat på sommaren än så länge. Skippar dock Januari för fick min systemis i Februari så bilderna i Januari är tagna med urusel kvalité. Ganska intressant faktiskt att se hur jag har utvecklats, skäms nästan lite för bilderna jag tog i början, men har valt ut några jag minns att jag var väldigt nöjd med då. Nu ska jag ägna några timmar åt alla nya kataloger som har kommit och se om jag hittar något fint till våren, vi hörs!
Också en av bilderna som skulle ha kommit upp, älskar ljuset i denna bild!

Så förbannat dumt


Är hemma och sitter vid min älskade dator igen, så mycket lättare att skriva från denna, haha. Kollade upp varför inläggen med bilderna inte kommit upp och det visade sig att det hade dom, 1, 2 och tredje januari 2011. Förbannade blogg.se, men lägger upp bilderna sen. Tror jag ska sätta mig och göra en årsresumé från 2011, om jag orkar vill säga. Efter det ska jag börja föra över bilder till en extern hårddisk, äntligen! Så kanske min dator vill bli lite snabbare, haha. Nu ska jag redigera bilderna från nyår och örebro, har ett gäng brusiga bilder från nyår när vi åt och lite fina fyrverkeribilder jag blev riktigt nöjd med, vi hörs!
En av bilderna som skulle ha kommit upp, dom andra två kommer imorgon!:)

Tänkte lägga upp en bild här från mobilen ...


Tänkte lägga upp en bild här från mobilen men det ville inte gå. Sitter i alla fall i bilen hem nu, stannade en liten stund i Västerås och shoppade lite, jag fick med mig en röd mössa och en gosig röd halsduk hem. Just nu är vi i Örebro och ska lämna några filmer innan vi åker raka vägen hem. Är ju bara tisdag idag men till helgen kommer Agnes till mig och är barnvakt åt lillasyster tillsammans med mig. Nu är vi framme i Örebro, vi hörs!


En liten upptäckt jag såg förut var att do...


En liten upptäckt jag såg förut var att dom tidsinställda jag gjorde innan jag åkte inte har kommit upp, i alla fall inte gårdagens, har faktiskt ingen aning om varför det blev så, men då vet ni varför jag skrev att jag gjort inställda men dom inte har visat sig;)


Anlände ganska nyligen till min gudfar och...


Anlände ganska nyligen till min gudfar och gudmor och sitter just nu i soffan och gör ingenting medans maten förbereds. Har ätit så mycket mat dom senaste dagarna att jag vet inte vad, dock väldigt god mat! Ikväll får vi se hur vi gör men sover kvar i Stockholm tills imorgon då vi ska försöka hinna med lite shopping innan vi åker hem igen. Har faktiskt inga planer för resten av lovet förutom att träffa Agnes och Simon, sova toppar dock listan för saker att göra under lovet, haha. Nu ska jag vara lite social, ha det fint så hörs vi!


Sitter i bilen påväg mot Enköping för att ...


Sitter i bilen påväg mot Enköping för att träffa kusin med barn en sväng, sedan fortsätter vi mot Stockholm. Sov uruselt i natt, somnade runt två och sov inge vidare efter det heller, men det betyder att jag förhoppningsvist sover bra i natt. Just nu mumsar jag på en glass och lyssnar på musik samtidigt som lillasyster kollar på film. Jaja, hör av mig senare för nu smälter glassen, vi hörs!


Har nyss kollat klart på Alvin och gänget,...


Har nyss kollat klart på Alvin och gänget, åh gud jag är kär i Theodor, så otroligt söt! Haha, dagen har runnit iväg, började med nyårskonserten och sedan lite skidor efteråt. Tog sedan en promenad i snön, hade med mig kameran så det blev en hög med bilder också. Annars har jag inte gjort så mycket den här dagen, ätit god mat även idag och bara tagit det lugnt, ganska skönt ändå. Nu funderar jag på att lägga mig och lyssna på lite musik, mysa ner mig vill säga, får se vad jag hittar på. Mamma och pappa är och kollar på the girl with the dragon tattoo så jag och Wilma är ensamma med U&M. Jaja, ha en fin kväll och hoppas ni haft en bra start på det nya året, vi hörs!


Ett helt nytt år med helt nya möjligheter!...


Ett helt nytt år med helt nya möjligheter! Är i Örebro och har ganska nyligen kommit från slottet där vi från ett kontor haft rent ut sagt skitbra utsikt över slottets fyrverkerishow. Fick en massa fina bilder och några videor som jag ska lägga upp någon dag. Har ätit en massa gott, tre förrätter, en huvudrätt och sedan tre efterrätter, är mätt så det skriker om det. Har haft en otroligt bra nyår faktiskt, är ju första gången i mitt liv vi inte firar nyår i Stockholm. Just nu sitter vi i vardagsrummet och äter lite kex och annat gott, ett ganska bra sätt att inleda det nya året! Ha en fin fortsättning och grattis till världens bästa Emmie som fyllde år för en timme sen, vi hörs!