Bättre än igår


Är på ett mycket bättre humör idag, fortfarande lite deprimerad över att jag inte kommer få träffa klassen på ett tag men annars relativt bra humör! Sov till tolv - vilket är väldigt mycket för att vara jag - ungefär innan jag gick upp, duschade och sprang ut till bron - som ligger fem meter från mitt hus - för att stå brotull åt kyrkan. Frös fingrarna av mig men hade åtminstone sällskap av Emmie. Troligtvis kommer vi hamna i någon slags tidning imorgon, framkom aldrig exakt vilken till mig och Emmie men Sylvia vet nog. Men vi log och såg glada ut jag och Emmie och han verkade nöjd. Planerna för dagen är inte så många, eftermiddag/kväll ska vi till några släktingar som har fyllt och äta mat. Tills dess funderar på på film. Förövrigt så var jag så nere igår att jag tror aldrig jag meddelade att vi har gått på påsklov, hääärligt! Vi hörs!
Är förövrigt otroligt känslofull idag, och det har vi weheartit att tacka för. Bild ovan är från one tree hill.

Ny design!


Nu sitter den uppe och enligt mig blev det en klar förbättring. Får se om det kommer några småändringar i efterhand sedan men det märker ni. Tryck f5 om ni inte ser!

You can't get everything, but you can dream about it.


Tumblr_m1pd51bfkq1rno35uo1_500_large
Tumblr_lxyieg47ip1r5w6gro1_400_large
200144_190948794281662_127220213987854_487464_3055534_n_large
Tumblr_lqsdlhv9gx1qmv0ejo1_500_large

I det tråkiga kommer glädjande nyheter


Eftersom jag just för tillfället är i någon slags depression och låter alla runt omkring mig få reda på det dag in och dag ut så kan jag ju komma med lite glädjande nyheter. Tillbringade stor del av gårdagen - då jag inte pluggade - till att fixa och trixa med bloggen. Fixade faktiskt en hel del, sånt som ingen annan ser och bara jag stör mig på men också stora förändringar som är svåra att missa. Kommer bli en ljus och glad design, det är i alla fall tanken! Så snart slipper vi den fula designen som ligger uppe just nu, äntligen! Nog om det, engelskaprovet var lätt och jag håller mina tummar för att jag satte ett A. Skoldagen var kort och syslöjden var för en gångs skull riktigt rolig! Väntade dock på bussen i två timmar men hade trevligt sällskap så tiden rann på. Var vattenkrig bland sjuorna så vi flydde nästan direkt efter att jag mobilbloggat. Hela enheten nerdränkt, kulkul! Senare blir det tonår, blir säkert bra, vi hörs!
Tagen av Emmie.

Sitter i enheten och gör ingenting, är all...


Sitter i enheten och gör ingenting, är allmänt deprimerad över att jag förmodligen inte kommer träffa många i klassen på ett tag. Är ännu mer deprimerad över att alla får sms förutom jag. Uppdaterar mobilen tio gånger i minuten i hopp om att få sms av någon. Nej, nu kommer det sjuor och vi har bara en och en halv timme kvar innan bussen kommer, jag jublar. Vi hörs!


Vill så gärna


Tror att jag fått in det mesta av Engelskan i huvudet nu men ska kolla mer på det senare. Måste verkligen sätta ett A imorgon annars bryter jag ihop. I vilket fall hade jag en riktigt bra dag fram tills Elin hittade en visselpipa och blåste skallen ur hela klassen, då kom huvudvärken som suttit i dom senaste dagarna tillbaka. Som jag längtat. En tråkig föreläsning om droger avslutade min skoldag och jag tror nästan att en vanlig biologi lektion skulle ha varit mer intressant och då vill det inte säga lite. Annars har jag skrikit halsen av mig i någonting som skulle likna sång här hemma - inlåst i Amandas rum nere i källaren och hoppats att ingen stackars själ hörde mig. Nu - one tree hill, senare, revenge. Låter bra, vi hörs!
Alltid lika munter..

Studying



Angelica blick - färgade toppar


Denna kvinna alltså, helt jävla perfekt. Tycker det är riktigt snyggt med färgade toppar förövrigt, på blonda tjejer i vilket fall. Längtar tills mitt blonda kommer tillbaka, ska genast införskaffa mig s.k "hårmaskara" ifrån kicks då. Verkar ju fungera på Angelica så. Skulle aldrig våga färga mina toppar, men att ha någon gång till sommarn skulle vara fint. [Länk till bild och tipset "hårmaskara"]

Mitt kära älskade picasa


Jag lovar att ögonlocken var extra tunga imorse. Bokstavligen talat släpade mig upp ur sängen, lyckades ta en dusch, ta på mig kläder, blåsa håret och sedan gå ut till bussen innan jag somnade på vägen in till degerfors. Annars var jag halvdöd fram tills hemkunskapen ungefär - vilket är våran tredje lektion. Annars gick hemkunskapsprovet toppen och teknikprovet åt helvete. Vilket jag egentligen trodde skulle bli tvärtom. I vilket fall, vädret är riktigt uruselt och jag kan redan nordamerikas länder, huvudstäder, berg och vatten så jag tar och slår på en film att mysa till. Vi hörs!
.
Mitt kära picasa har bestämt sig för att uppdatera av sig självt och jag kommer inte åt bilderna för att redigera dom. Så tyvärr har jag ingen ny bild att visa. Puss!

Det försvinner aldrig riktigt


Nu har temple run kommit till android så nu är världen frid och fröjd för hälften av världens befolkning. Jag tillhör dock den skaran som hellre vill ha instagram, men man kan ju inte få allt. Mitt humör är bättre idag, fortfarande otroligt lättretlig och en svag huvudvärk som ligger i bakhåll, redo att slå till. Dagen har varit bra i vilket fall, skrev klart en uppgift i svenskan, fick någonting gjort på so:n och kom någon vart med min tröja i syslöjden. Jag och Mathilda gjorde designgruppen sällskap bara idag för att komma igång med våra tröjor. Känns som jag bara har klippt och målat upp mallar dom senaste veckorna på syslöjden så det kändes skönt att få börja använda tyg som material. Avslutade skoldagen med utvecklingssamtal som gick fint. Annars sken solen även idag så jag och mor satte oss ute på altanen och njöt av solen. Samtidigt var jag så hurtig att jag pluggade - ja, det var ju det eller bli underkänd - så nu hoppas vi att jag kan höja mig i hemkunskap imorgon. Vi hörs!
Helt underbart gott!

Måndag och dåligt humör


Tror jag har drabbats av någon måndagssjukdom då jag har otroligt dåligt humör - många gånger i alla fall. Har varit flumm hela dagen fast helvete vad arg jag har blivit då saker inte går som jag vill, eller om något pucko bestämmer sig för att jävlas med mig. I vilket fall, började dagen med idrott och antar att det där underbara träningsvärken kommer att komma tillbaka igen, hatar styrka. Annars har dagen rullat på, tog en glass med Matilda och Robin när jag kom hem och sedan har jag läst, ätit och redigerat bilder. Nu ska jag mysa ner mig till remember me, vi hörs!
Foto taget av Emmie

True love stories never have endings.



Våffelkalas


Började dagen med att försova mig en timme - och jag hade faktiskt ställt fram klockan - men gjorde inte så himla mycket. Duschade och sprang bort till församlingshemmet där dom var i full gång att steka våfflor. Sedan var det gudtjänst följt av våffelkalas. Har haft en fin förmiddag med andra ord, och fick ju som sagt sova den där extra timmen i vilket fall, haha. Nu gäller städning, vilket jag skjutit upp på hela helgen och efter det kanske jag borde ta tag i den där svenskauppsatsen. Ha en fin dag, vi hörs!
Vårtecken så det skriker om det - tussilagoooo!

Det vore något


Har suttit och kollat igenom en massa nyinkomna kläder på H&M, ginatricot osv. Dessa godingar ovanför såg jag även när jag var i tyskland, och skulle bra gärna vilja ha dom i garderoben inom kort. Dock ligger inte skor i högsta prioritet just nu, life sucks sometimes.

I've lost it


Från och med att jag vaknade igår har jag inte haft någon lust att uppdatera bloggen, vilket vanligtvis är prio ett när jag kommer hem. Åtminstone ett inlägg. Jag var i alla fall glad över att jag hade fixat ett tidsinställt i torsdags. Tänkte bara slänga in en bild och sedan kolla på ett eller två avsnitt oth men fastnade framför en blogg jag brukade älska men som jag glömt bort. Kom på den förut och lästa igenom en eller två månader i arkivet och blev plötsligt ordentligt sugen på att blogga. Agnes åkte för någon timme sen efter att vi haft våran första utefika (!). Annars har vi (läs: jag, lillasyster + hennes kompis) bakat och Agnes läst. Efter bakningen gjorde jag Agnes sällskap i soffan med en bok i min hand jag med och ungefär så såg våran eftermiddag ut tills vi gick ut på altanen och fikade. Nu har jag, dumt nog, läst min systers blogg i hopp om att hitta ett ord jag inte kan komma vad det heter, vet betydelsen men inte just det exakta ordet, hoppades att jag skulle hitta det i min systers blogg där hon använder sitt ordförråd till fullo, men icke, och därmed tappade jag all den där lusten att blogga. Så med det säger jag, vi hörs!
Solen visade sig från sin bästa sida under en promenad jag och Agnes tog oss igår!

Var inte den där tjejen, var dig själv.



Det var ett tag sen


Solen skiner - eller sken, nu är den påväg ner - idag igen och jag har haft en toppendag! Torsdagar är ändå en av mina favoritdagar i skolan, om det har med att vi inte har någon matte då att göra är en annan sak. Om vi bortser från biologin där på slutet brukar torsdagarna gå relativt snabbt också. Tyska, so, svenska, idrott, musik och biologi. Tyskan idag var en glädjelektion, den ena nyheten var bättre än den andra. Vi slipper provet nästa vecka och gjorde ett enkelt test idag istället och vi fick reda på att vi har inställt på måndag då vi har en timmes språkval. Nog om skolan. Åt och fikade på cafét när jag kom hem, sedan gick jag ut i det fina vädret och tog självporträtt, vilket var ett tag sen nu. Bilderna blev väl halvbra och det hade varit väldigt bra om jag haft en reflexskärm inblandad. Annars är det revenge ikväll och det är väl nästan veckans höjdpunkt. Jag har nästan inga läxor att göra och imorgon är det fredag och sen helg, can't wait. Förresten har jag och Simon tre månader idag, grattis till oss! Vi hörs!

What a lovely day!


Tror att hälften av det jag sagt idag har varit på engelska, så det passade bra med en rubrik på engelska också. Förstår mig inte på mitt humör idag, har nog aldrig skrattat så mycket på hemkunskapen som jag gjorde idag. Samtidigt höll Robin på att driva mig till vansinne. Nej, mitt humör har varit helt galet idag, har varit superglad men det krävdes inte mycket för att jag skulle bli motsatsen. Nog om det, strålande väder idag! Det firade vi med att jag och Emmie tog lite kort efter skolan. Bländade Emmie med reflexskärmen så på hälften av bilderna står hon bortvänd eller gör en minst sagt vacker grimars. Men dom hon lyckades hålla minen på blev snygga, som alltid. Efter det mötte vi killarna och åt glass i solen. Nu befinner jag mig hemma och ska plugga biologi eftersom vi har redovisning, på arbetet vi har hållt på med sen vi började åttan, imorgon. Har även tyska och so att göra tills imorgon så det är väl bäst jag sätter fart. Vi hörs!

Där har jag varit


Kom alldeles nyss hem från Degerfors där jag varit hela dagen lång. Hade en bra skoldag som jag avslutade med att baka kladdkakemuffins på mat&bak tillsammans med Elin. Annars har jag gått runt och beklagat mig över min haka/läpp som är öm och lite svullen, kuligt. Tillbringade i alla fall eftermiddagen först hos Agnes och sen i församlingshemmet på skull. Underbart folk det där! Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv och sen dra mig mot vardagsrummet i hopp om att det visas något bra på tvn. Vi hörs!

Something old in a new city



Lets try again


För ungefär tredje gången idag ska jag försöka slänga in ett inlägg. Internet gav upp oräkneliga gånger och när det väl fungerade ville inte bilden laddas upp. Men nudå, dagen har blivit bättre och bättre för varje minut. Började eftermiddagen med att få reda på att provet jag skulle ha haft imorgon blev framflyttat på obestämd tid. Fortsatte med att äta nybakade scones, och på det hittade jag - tack vare Rebecca - en sida där jag kan se oth. Jag är överlycklig, mamma kanske inte lika glad. I vilket fall, vi hörs!
Är sjukligt glassugen, eller ja, socker i vilken form skulle sitta bra..

Långt ovanför


Befinner mig - ganska ofrivilligt - i fysikvärlden just nu, magnetism närmare bestämt. Jag blir mer och mer förvånad för varje sida hur fantastiskt tråkigt det faktiskt är. Nu har jag i alla fall tagit en liten paus, behöver hjälp av pappa som befinner sig på cafét så ska slå på ett avsnitt oth under tiden. Annars har jag börjat redigera några bilder från mina senaste utlandsresor, när jag tog dom kändes dom så bra, nu när jag bläddrar igenom dom har jag svårt att hitta en enda jag gillar. Typiskt. Nej, jag ska inte dröja ut på den såkallade pausen, har mer än bara fysik att göra, så vi hörs!
Tagen från ett slottstorn i Tyskland, jag som inte är höjdrädd alls blev lite smårädd sådär långt upp, men fin utsikt var det!

This is me, nobody else.



Hallon och choklad


Har haft världens lugnaste lördag hittills, och jag njuter för varje sekund. Just nu sitter jag ihop kurad i min säng och ska snart slå på ett avsnitt oth och äta hallon med smält vit och mjölkchoklad till. Har kollat skidor hela förmiddagen och nyss ätit god mat. Har som sagt haft en bra lördag hittills, dessutom är U&M här. Vi hörs!
Mums!

Ögon som diamanter



Tagen av Emmie själv

End of school


Hade en rätt chill dag i skolan idag, gjorde collage med bilder från praon och sedan fick vi sluta. Lyckades få skjuts hem med Jennie och nu har jag varit hemma i över en timma. Har fikat och kollat på skidskytte - som förövrigt slutar efter denna helg, sen är det ett helt år kvar tills det börjar, mitt liv är över. Nu ska jag städa och sen plugga, kul fredag! Vi hörs!


Weheartit


Sista dagen


Sista dagen av praon, check! Haft en riktigt bra dag idag, timmarna gick snabbt och har varit hemma ett tag och ätit. Har visat Agnes några bilder från GC också, om hon uppskattade det är en helt annan sak. Nu är det i alla fall slut på praon och imorgon väntar skolan. Ska fixa ett collage med bilderna vi tagit och frågorna vi gjort. Nej, nu tycker Agnes på att vi ska gå och kolla på Revenge, hon påpekar också att hon ska sova här, som om det är något ovanligt. Jaja, vi hörs!

Rött och lysande



Inspirationen saknas


Jag vill så gärna hålla denna blogg vid liv och ha fina bilder att lägga upp varje dag, men jag har just för tillfället noll inspiration. Allt som finns i mitt huvud just nu är läxor och one tree hill, sorgligt men sant. Den serien är beroendeframkallande och så otroligt dunderbra, och nu har jag bara tre säsonger kvar sen har jag sett alla. Kommer hata dom för all framtid för att dom slutar efter nionde säsongen, all framtid! Jaja, bloggsuget kommer väl tillbaka samtidigt som det fina vädret, blommorna och färgerna utomhus gör. I vilket fall så har jag faktiskt varit och hälsat på min gamla skola idag, var så få där, alla befinner sig tydligen i degerfors - typiskt - för att spela fotboll. Ska om någon timme gå upp och äta hos mamma och sen gå mot församlingshemmet där Agnes förhoppningsvis är. Nu ska jag kolla på ett avsnitt oth till sen göra matte, livet är tufft för oss som hatar matte. Vi hörs!
Ännu en bild på min fina bebis - inte samma som den förra - som ska få följa med på praon idag!

Andra dagen


Andra praodagen, check! Lite mer arbete idag men det var kul, först babysång och sen lilla skull + körerna. Imorgon kommer Agnes och jag är på hemmaplan denna gång också. Funderar på att åka till skolan på förmiddagen - min gamla skola alltså - och hälsa på för jag börjar inte förrän två. I alla fall, har nyss gråtit lite till one tree hill när jag under mitt typ femte avsnitt idag insåg "Helvete jag har inte bloggat!" men nu har jag gjort det så ska fixa mig och sen sova. Har inte tid att redigera någon bild just nu och har ingen färdig på lager heller så vi hörs imorgon!

Saknade typer


Första praodagen, check! Var med på skull och läste lite och sjöng, Agneta var där och tog kort men eftersom Agnes var sjuk så ska jag ta lite kort på Torsdag med min systemis om Agnes är tillbaka då. Just nu sitter jag i pyamas och ska snart slå på ett avsnitt oth - eller två. Imorgon börjar jag tidigt vid klockan nio och ska leka och sjunga med bebisar/småbarn, kommer säkert bli super eftersom jag älskar småbarn! Sedan kommer jag gå runt helt ensam i gråa degerfors och göra ingenting i flera timmar. Nejdå, tar mig förmodligen mot Farmor och Farfar och gör klart min svenska uppsats så Agneta blir glad. Och matten, blö. Nej, nu ska jag nog kolla ett avsnitt och sen sova, vi hörs!
Finner inga ord över hur mycket jag saknar dessa personer på bilden ovan!

Fina morgontimmar


Solen skiner in genom fönstret och jag mår alldeles utmärkt, äntligen våår! - vågar man säga så utan att det ska börja snöa imorgon? I alla fall, har varit vaken ett bra tag, tog en sovmorgon och sedan har jag hunnit med ett varmt bad, en fika och pratat lite med Simon som jobbar. Hela klassen har ju prao just nu och det är väl bara jag som jobbar senare. Agnes har gått och fått magsjukan den stackaren så henne lämnar jag hemma. Funderar på att gå ut och ta lite kort eftersom vädret är så fint, men har skolarbete att göra också, så vi får se. Vi hörs!
Åh, saknar GC, vill tillbaka!

Måste arbeta in vanan igen!


Eftersom jag har haft tidsinställda och gästbloggare dom senaste tre veckorna så glömmer jag nu bort att bloggen finns när jag är hemma. Men tar igen det imorgon ska ni se, kommer hänga framför datorn stor del av dagen, måste skriva klart min uppsats samt fixa annat som jag ligger efter i. Då kanske skolan låter som ett bra alternativ tycker ni? Har prao imorgon och börjar inte förrän på eftermiddagen så  har gott om tid på mig att fixa saker. Skolan fungerade bra, finner inga ord över hur saknade vissa var! Nu ska jag fortsätta att kolla oth eftersom jag inte kollat på det på en väldans lång tid, och förhoppningsvis finns det någon jäkel som är social med mig under tiden, vi hörs!
Min bebis, den mest värdefulla sak jag äger

Församlingshemmet


Nyss kommit hem från församlingshemmet där jag tillbringat mina senaste timmar med aftonsång och planering. Hann även med att äta semla vilket blev min andra semla i år, mums! Annars ska jag ta tag i redigering av GC bilder och även Tysklandsbilderna, vill inte påstå att det är några superbilder i kvaliten, men det är bilder ifrån stunderna i Tyskland som jag kommer att sakna. Minnen. Men jag tror jag väntar lite till med redigeringen och slår på ett avsnitt av oth eller revenge eller så kollar jag på båda. Imorgon: skolan, ska först prata med kuratorn och sen träffa politiker och annat inför praon som är tisdag, onsdag och torsdag. Vi hörs!
Bild från något torn vi var uppe i under runtvisningen i heilbronn - om det nu stavas så. Ingenting för hög

Aldrig igen


Väskan ligger på golvet med kläder spridda runt omkring sen igår. Vi tog andra och tredjeplatsen i skidskytte VM masstart, herrar. Jag kollar igen alla bloggar som jag inte hunnit läsa dom senaste tre veckorna. Jag går runt och beundrar mina nya shorts. Jag. Är. Hemma. Ni förstår inte hur underbart det känns att skriva, har längtat hem sen första kvällen i Tyskland. Den ena nyheten/händelsen slog den andra och det finns mer dåliga saker att säga än bra. Vi shoppade och var i ett badhus - vilket inte var europas största som våran lärare sa - vi var på audifabriken och spelade fotboll. Jag låter det sammanfatta min tysklandsresa. Nu ska jag mot församlingshemmet och sjunga aftonsång, hörs kanske mer senare. Imorgon ska vi prata med kuratorn om en sak som hände - kuuul - men tycker inte det kommer ändra någonting för jag kommer inte sätta min fot i oedheim på ett bra tag. Vilket otroligt glatt inlägg hörrni! Vi hörs!

Flyg fågel, flyg



Cupcakes



Bridge



KONY 2012


-agnes

Självporträtt II



Det blir bättre


Sitter hos Lucy just nu och hennes pappa - som förövrigt är ascool - kom nyss hem. Slutade skolan alldeles nyligen, deras sakallade skoldag bestod av stadsorigentering följt av fika och ett besök hos borgmästaren där vi fikade ännu en gang - kan inte skriva den tredje sista bokstaven i alfabetet men ä och ö gar bra. Gardagen var lang och jobbig men det blir bättre, Lucy har ett superfint hus och jag trivs jättebra! Nu ska vi fika och sen kommer Ida och hennes tysk hit sa blir vi skjutsade till ett stooort äventyrsbad där vi möter upp dom andra. Imorgon väntas shopping, blir bra, vi hörs ni saknade människor!


Filippa i Tyskland!


Fick ett sms klockan 6 imorse av Filippa som sa att hon gick på planet då. Åh, vad jag saknar henne. Det funkar inte att vi är borta från varandra såhär länge, det gör det verkligen inte. Men hon är ju iallafall gullig nog att köpa med en födelsedagspresent till mig! Har iallafall varit hemma från skolan idag, ingen sömn på hela natten + mega huvudvärk funkar liksom inte. Så har tagit det lugnt idag, tumblat, ätit onödigt mycket jordglubbsglass, duschat två gånger, sett ett par avsnitt av HIMYM och lyssnat på samma låt ungefär femtioelva gånger. Insåg just nu att jag har teknik prov imorgon, och det känns sjukt bra att jag faktiskt pluggat. DEN NI. Ska bara läsa igenom lite till så det verkligen sätter sig. Mormor&Lennart är här ikväll och gör kvällsmat, mys. Nu ska jag njuta av att mitt hår är oerhört mjukt. Puss hej.
-agnes


Hemskt mycket sömn


Hemma för mitt andra äventyr och packar just nu för mitt tredje och sista - om man inte räknar med praon som en, då har jag ett kvar. Har i alla fall haft det mer än bra, med en massa underbaringar. Första kvällen satt vi i våran stuga och sjöng och spelade tills fyra på natten och natten tills idag pratades - och spelades - det musik med Gabriel och Johannes tills ännu senare. Tänkte lägga mig tidigare igår men glömde kameran i stora stugan så fick gå tillbaka och hittade Gabriel, Amanda, grannen min och några till så stannade och tog en kopp te - som sedan blev två, tre, fyra och sen tror jag att jag hann med en femte innan vi drog oss mot småstugorna. Att jag och Gabriel blev utelåsta ett tag klockan fem på natten är en helt annan sak - kom sedan på att jag hade killarnas nyckel så vi kom in tillslut. Jaja, nu ska jag packa och sedan sova så länge jag får, är dödligt trött. Men helvete vad värt det var, kommer sakna dom, får inte träffa dom förrän till sommaren. Vi höres mina vänner!

Självporträtt I



Ligger just nu i killarnas stuga med en Em...


Ligger just nu i killarnas stuga med en Emmie över mig och lyssnar på Gabriels fina gitarrspel. Har haft en superfin kväll/natt hittills, och det bästa är att vi har två dagar kvar. Ska gå till ånnaboda och fika imorgon med Jenny och Emmie, kommer bli finfint! Nej, nu ska jag fortsätta lyssna på Gabriel, vi hörs!


If a hug represent how much I love u, I would hold u in my arms Forever



Packar upp och packar ner


Kom hem fem i natt, sov en och en halv timma ungefär innan jag drog mig upp mot skolan, duktig flicka. Visade sig dock att jag var ledig idag också men behövde verkligen vara i skolan och göra lite skolarbete. Träffade en saknad bästa vän och ganska direkt efter mötte jag Simon, herregud vad jag saknar i princip alla! Speciellt min klass - även fast jag just idag var ganska trött på livet, men jag hoppas dom ursäktar mitt humör, hehe. I alla fall, packar just nu upp och slänger i tvätten, samtidigt hämtade jag nyss upp en ny väska som ska packas inför Tyskland. Har också plockat ihop lite inför kilsbergsgården dit jag och Emmie drar imorgon, sjukt vad jag längtar! Efter att jag gjort det mest nödvändigaste ska jag krypa upp framför dom avsnitten revenge jag missat, dessutom visas ju ett nytt idag så jag får väl skynda på. Bilder får ni när jag kommer hem från Tyskland, ska redigera en massa och även fixa ihop en video från karnevalen. Vi hörs!
.
Förresten, en helt annan sak som är helt klart värd att nämnas är att skidskytte VM drog i gång idag, lyckalyckalyckaaaaaa! - Fick nöja oss med sverigeplatsen (dvs fjärdeplatsen) men det är helt okej, det är ju faktiskt VM trots allt! Sämre var att Norge vann, överraskning! Blö på dom.
En bild jag redigerade en kväll då jag gjorde mitt andra försök att slänga in ett inlägg, denna bild kom dock inte upp.

-Emmie


Har inte haft tiden att bloggat pga att jag har det mycket i skolan osv. Men idag hinner jag att! Dagen började dock med att jag försov mig, fick fixa mig en snabbis men jag hann! Mötte världens underbaraste Filippa i bussen, som jag har längtat! Skolan var idag ganska seg men jag sjöng i två timmar, vilket resulterade en aning hes.. tog bussen hem och åt mat, asså mat är det bästa som finns? haha, nu ska jag inte prata mat i Filippas blogg..- Drar till hästarna och rider lektion i det fina vädret! Äckligt mysigt!
Justja, Imoron drar jag och Filippa på läger i kilsbergen! Kommer bli sjukt kul och är sjukt taggad!
Sen drar den lilla skit ungen till Tyskland i en vecka..
Puss
-Emmie