I'm just a human, just like you.Senaste gången var för länge sen


Så, okej. Alla kan vi väl vara överens om detta: Jag är sämst på att uppdatera här. Tyvärr. Jag tar nästan inga bilder (konstigt, vädret har ju verkligen visat sin sämsta sida dom senaste veckorna) och har ingen inspiration att blogga. Men jag tillbringar dagarna med att plugga, baka, träffa vänner (ah okej, Agnes och Maria) och förra veckan praoade jag ju! Hade en supervecka och lärde mig en hel del faktiskt! Om ni vill veta vad jag sysslar med och så, så uppdaterar jag (läs: klagar jag, fangirlar, svamlar och skriver om de mest oviktiga sakerna) flera gånger om dagen på twitter där jag heter @filippadavida. I alla fall, snart börjar big bang theory så ska kolla det. Vi hörs! 
Just nu sitter jag vid "min" dator, alltså den nygamla jag har eftersom min gick sönder. Och på denna finns absolut inga bilder så fick ta ytterligare en från instagram, jaja, ni överlever, puss.
 

Första dagen på veckan


Har startat veckan med ett pang. Gick upp tidigt för att vara på den säkra sidan och inte missa gymnasiebussen (länstrafiken). Tog mig vidare till örebro där jag sprang upp och lämnade mina saker hos Magnus mamma. Sedan vidare till stället jag ska prao på fram tills på fredag. Kommer bli en bra vecka! I alla fall, köpte med mig en vaniljlatte hem, och alltså, mmmh. Tur att jag inte bor i örebro säger jag bara, skulle bli beroende. Nej, ska nog ta och sova snart. Får ju i och för sig sovmorgon nu när jag sover i örebro och börjar nio men. Sömn är aldrig fel! Vi hörs!
 

Lycklig.


Är på väldigt väldigt väldigt bra humör idag. Och det finns en massa anledningar till varför. Har prao nästa vecka och är så taggad att jag spricker snart, samtidigt är jag hur nervös som helst, kommer säkert tappa alla tallrikar och glas dom äger. Var ute i örebro idag och spenderade lite pengar. Pappa har - mer eller mindre - lovat att han ska försökafå tag i ett par biljetter till xfactor. Sen är det bara en bra dag idag, ingenting jag behöver tänka på eller få ångest över att jag inte gjort. Nyss redigerat några bilder också, men ni får bara en bild nu. Nej, nu ska jag se om det är något på tv:n, vi hörs!
Ser livrädd ut men det var typ meningen, eller ja, egentligen oskyldig men jag vet inte, rätt nöjd ändå.

Så ser veckan ut


Alltså jag är så förbannat dålig på att uppdatera här att jag får lite ångest. Okej, nej, det får jag faktiskt inte, men jag tycker lite synd om dom som faktiskt tittar in här varje dag för att se att jag inte bloggat. Denna vecka som gått har jag mest pluggat. Mest för att jag inte haft något bättre för mig men också för att jag haft ganska många prov. Gjorde klart engelska provet i tisdags då jag också hade teknikprov. Sen på torsdagen hade jag tyskagrammatik. I torsdags följde förresten Maria och Agnes med mig hem och så bakade vi kanelbullar och sen gjorde vi fyllda köttförsbiffar med pasta och sås till middag. Maria åkte hem runt halv tio men Agnes sov kvar. Hade en grymt bra eftermiddag/kväll. Igår var det skoljoggen, gick väl okej tycker jag. Hade så förbannat ont i min höft hela kvällen att jag ångrade att jag inte gick istället för att springa. Nåja, nu håller jag, Amanda och David på att laga mat. Fläskfile med ungsbakad potatiskaka med sås. Mmmh. Till veckan som kommer så ska jag äntligen kolla min höft (efter, vad är det, sju, åtta veckor? Har liksom aldrig blivit av att jag fixat tid) och på onsdag är det min sista hjärtkontroll. Detta är vad jag har att säga om det: WIHAAA. Inte för att det är jobbigt eller så - lite läskigt kanske - men det är skönt att inte behöva åka in någon mer gång. Eller, det vet jag ju faktiskt inte, men jag tror knappast att hålet har växt något under dom senaste fyra åren. Japp, nu har jag åter igen skrivit ett alldeles för långt inlägg. Tänk om jag någon gång skulle kunna skriva ett kort och ändå få med allt. Haha, nej, vi hörs!
Invigde min nya form med att baka hallonpaj idag, verkligen älskar den!

När det bara tar slut


Vill bara få detta ur mig innan jag kan skriva något mer - VAD HÄNDER MED VÄRLDEN, VAD HÄNDER MED GREY´S ANATOMY, VARFÖR DÖR MARK, VARFÖR BEHÖVER DETTA HÄNDA? 
Så, då var det klart. Hade teknik och engelskaprov och båda gick bra vad det verka som. 127/132 på engelskan, så där är jag nöjd, tekniken har jag ingen aning om så vet inte riktigt. I vilket fall, kom hem och var ensam hemma, pluggade tyska och sedan kom Maria över och vi filosoferade. Hade en riktigt bra kväll tills grey´s förstörde allt. Men guu så bra det var, fatta dock ingenting, dom bara hoppade fram och tillbaka och visade ingenting från kraschen. Nu lugnar jag i alla fall nerverna med masterchef (bästa) och bara myser. Imorgon är det kanelbullensdag så ska väl baka, nej, nu börjar det snart. Vi hörs! 

Glosor hela dagen


Har så ont i mina ben att jag vet inte vad. Okej, ont kanske det inte gör men alltså, jag vet inte riktigt, trötta kanske. Haha. Vill bara lägga mig ner men ska skriva klart först. Tisdagar är ju som alltid huur långa som helst! Men när jag kom hem fixade jag lite mellanmål, godaste. Efter det har jag faktiskt övat till tyskaprov samt tyskaglosor hela dagen. Hatar det, haha. Imorgon ska jag göra klart engelskaprovet och vi har teknikprov. Blir trött av tanken att vi om bara någon vecka har So prov igen, alltså, orkar inte. I alla fall, just nu står svenska hollywoodfruar på tv:n. Taggade verkligen till premiären av grey's anatomy ikväll och sen är det inte förrän imorgon, blev så ledsen, haha. Nej, nu ska jag göra mig en kopp te och sen fortsätta kolla på tvn, vi hörs! 
Alltså smoothie är verkligen godaste som finns, och varma baguetter, mmh.