Dagen innan


Fredag och jag är så glad! Skolan gick relativt snabbt, hade först kemi, sen idrott som jag bara var med på en stund. Åkte upp och gjorde halsprov eftersom jag har så jääkla ont i halsen att jag inte kan svälja. Dom hittade ingenting men köpte med Zyx - som endast hjälper lite, men det är skönt så länge den hjälper. Åkte tillbaka till skolan och hade tyska, sedan svenska och avslutade dagen med biologi. Annars är det marken imorgon så det är fullt ös på cafét. Nu är det mesta klart dock så Amanda och pappa är iväg och hämtar pizza, det liksom tillhör att vi äter det dagen innan. Förövrigt kommer en rejält saknad Emmie till mig imorgon så ska gå något varv på marken med henne. Yey. Vet inte om jag skrev detta  men fixade praoplats häromdagen, yihaa, så skönt att jag fick den jag ville ha. Nej, men, nu ska jag kolla några bloggar och sen äta! Vi hörs! 
Titta vad jag fixade i förrgår, så nöjd! 

Det var en bra dag idag


Nu kan jag skriva lite igen. Blev så ledsen när jag upptäckte att jag inte längre kunde smsblogga på nya blogg.se. Hoppas dom löser det snart! I alla fall, jag har haft en superbra helg som tillbringats mest med Agnes - vilket i och för sig inte är något ovanligt. Vaknade på lördagen och såg ett sms från Agny som frågade om jag ville följa med in till marieberg, så fixade mig och åkte iväg till degerfort för att möta upp henne. Hade det så trevligt så, gick runt och planerade hur vi skulle bo - tillsammans - i en liten men fantastisk lägenhet. Fick med mig lite saker hem, bland annat en halsduk jag vill begravas med, såå underbar! Annars kollade vi på avatar på kvällen, är verkligen en sån vacker film! På söndagen bakade vi (jag) och sen gick vi mannekäng på skull med gamla kläder. Idag var nog den bästa måndagen på längre. Hade gymnasieinformation nästan först på morgonen och jag är nästan hundra på vilket gymnasie jag vill gå på nu, och linje. Fick A på svenskan, boksamtal, hade inställd matte och flyttade fram So:n så vi slutade tjugo i ett. Sedan bara dök min braiga dag och jag, Jennie, Robin och Daniel var kvar och fick vänta på bussen tills tio över tre. Men det hela vägs upp av att vi har studiedag imorgon och att jag nu äntligen har börjat på säsong 5 av gossip girl. Så det ska jag fortsätta med nu, vi hörs! 
Gillar verkligen blogg.se's nya sammarbete med instagram, nu kan jag nämligen lägga upp bilder på mobilen igen, hurraa!

Väntar på bussen, wie..



Bebisporträtt II



Växter i motljus


Åkte hem från skolan igår för att min förbannade förkylning inte vill ge upp. Stannade hemma idag med men imorgon kommer jag tillbaka. Insåg för cirka tio sekunder sen att jag också har matteprov då, så jag ska avsluta detta inlägg på rekordtid och råplugga resten av kvällen. På tiopotenser. Nej, men känner att jag kan det mesta av grunden och B-delen är på måndag så jag hinner plugga lite till. I alla fall, har kollat Ellens show hela dagen, bästa. Och druckit te, säkert några liter. Och ändå låter jag som en hes clown. Typ. Förresten, vet ni! Innan jag åkte hem igår hade vi orienteringsprov i spöregn (underbart, vi hade det verkligen underbart.) och jag fick ett A! Gick i och för sig stor del av banan eftersom jag hostade så, och efteråt hostade jag mig halvt fördärvad. Då tyckte jag (och Agnes) att jag nog skulle åka hem. Hehe. Har förövrigt fixat en tidsinställt tills imorgon med ytterligare några bebisporträtt. Måste säga att hon var ganska svårflörtad, hon ler på tre bilder av 187, haha, men bebisar är alltid söta, oavsett grimarser eller annat. Nu måste jag verkligen plugga, sen checka masterchef. Vi hörs! 
Bilder från häromdagen så jag var helt säker på att jag skulle dö. Trodde nämligen att det skulle komma en orm och slingra sig över mina fötter och att jag skulle dö av hjärtattack. 

Bebisporträtt





Fina, fina underbara


Herregud, nu har jag bloggat varje dag i tre dagar, från att inte ha bloggat på tio dagar menar jag. I alla fall, åkte in till degerfors på morgonen och tog några bilder på mitt underbara lilla kusinbarn. Jag tvivlar starkt på att någon bild kommer att visas här, måste höra med min kusin i så fall. Men dom blev riktigt bra och nu har jag kollat igenom dom och redigerat några. Snart är det lunch och i eftermiddag kommer Agnyplopp hit och vi ska fixa en idrottsinlämningsuppgift och sen ska hon med till skull för att prova kläder. Sen sover hon kvar här, blir bra. Nu ska jag fortsätta redigera bilderna, vi hörs! 
Här får ni i alla fall en suddig bild, men jag gillade att den var det ändå.

Barnvakt och läsning


Kusinerna åkte hem för ett bra tag sen, har varit mysigt här och lillkusinen har underhållit oss med fina kommentarer som "jag älskar paprika, fast jag tål inte grön, röd eller gul paprika. Jag tål bara blå paprika, sån som ormen äter" och "Jag tål inte att vara utomhus". Gos. I alla fall, bakade scones till frukost - det tyckte hon inte heller om, men sen tryckte hos i sig en och en halv ändå, bokstavligen, tryckte i sig. Annars har läst i min bok när jag haft tid. Fikade nyss och funderar på att följa med ut på en promenad bara för att fylla på med lite nya bilder. Annars fortsätter jag och läser, så vi hörs! 
Är inte säker på om jag visat er denna men isåfall får ni den i repris för att den är så fin. Matilda och Adina på bild.

Fantastiskt vacker


Hur kan en människa vara så otroligt vacker? Bilder på och ifrån Angelica Blick {länk}

Mitt överdrivet intressanta liv.


Åh herregud, när var senaste gången jag hade ett sånt här långt uppehåll utan att ha varit utomlands eller liknande? Ber om ursäkt för det hörni. Helt ärligt har det inte hänt något spännande i mitt liv men jag kan väl ge er en sammanfattning av den senaste veckan. Jag var sjuk fram tills söndagen ungefär, vilket betyder att jag var sjuk i en vecka, det var så långtråkigt att jag sedan på söndagen pratade sönder stackarna på skull. Skolveckan har varit precis som vanligt, hade praoinformation på tisdagen och nians första prov på torsdagen. Ett soprov. I samhällsekonomi. Kan man starta nian sämre? Dessutom hade jag missat en vecka i so:n att jag bara kan hålla tummarna på att det gick bra. Det mest intressanta som har hänt i veckan är nog dock ändå att dom i tisdags började spela in Catching fire och att jag under veckan har fått se bilder från inspelningen (!!). Jag har lärt mig att sticka också! Den ni. Och jag är faktiskt ganska bra på det. I alla fall, nu är småkusinerna här och jag och Amanda  ska vara barnvakt åt dom. Vill ni annars veta vad jag sysslar med under dagarna kan ni följa mig på twitter där jag skriver om den ena ointressanta saken efter den andra. Men mitt liv är inte så intressant så. @filippadavida heter jag där, eller Filippa Nordström. Nu ska jag sluta skriva, vi hörs! 
Efter typ en evighet har jag nu fört över bilderna till den här datorn, så här har ni en relativt ny bild, haha :)

Halva veckan borta


Jaha. Dom senaste tre dagarna har näspray, näsdukar, samarin, näsdukar, alvedon, näsdukar, ipren, vatten, glass och åter igen näsdukar varit mina bästa vänner. Tror jag har använt papper skördat av en hel skog eller så. Men idag mår jag aningen bättre. Ingen skola imorgon heller men på torsdag ska jag nog dra mig iväg. Annars har Awkward, the ellens show, gossip girl och självfallet hungergames underhållit mig sen i söndags. Har också kollat twitter 99% av min vakna tid, så dom som följer mig där vet att jag lever iallafall, för här på bloggen har jag ju varit rätt död. Anledningen till att jag inte bloggat är för att jag har inte haft något vettigt att skriva. Helt ärligt, det är rätt deprimerande att vara sjuk. Så, nu ska jag fortsätta kolla gossip girl och sen sova, vi hörs!

Gammal bild ni får se för andra gången. Måste verkligen föra över några bilder från hårddisken!