Påskhelg och lite nördighet på det


Påsken är ju inte riktigt över än, idag uppstår ju jesus från de döda och vi bör fira. Nu är jag väl kanske inte just så troende men på bra humör är jag! Det är lov och jag har en uppsats att avsluta men det är allt, sååååå skönt. Fredagen var lång - ha ha ha - och spenderades till en början i sängen med en massa avsnitt av grey's. Sedan drog jag och Amanda ut och tog några kort på henne eftersom hon ville ha en ny proffe. På kvällen kom Maria över, halvt död efter en dag på ullared och vi kollade tillsammans med Amanda på någon B-film som var sådär halvbra. På lördagen åkte Maria hem och halva släkten var i vårt hus - nej, okej, kanske inte - och vi fikade, lillasyster och småkusinerna gick påskkärrningar och jag åt en massa godis. Idag har det inte hänt sådär jättemycket, mormor stoppade oss fulla med sötsaker och Amanda lagade nyss sin fantastiskt goda citronsås med lax. Nu ska vi åka mot degerfors för att hälsa på småkusinerna så jag bör väl göra mig mänsklig, så jag ger er en bild på det finaste smycket i världen och så hörs vi! 

Har all tid men ingen tid


Stor del av den svenska befolkningen sitter just nu och glor på fotboll, det hade troligtvis jag också gjort om jag funnit det intressant. Men nej, jag går dit någon gång och kollar vad ställningen är och sedan tillbaka till mitt mörka lilla rum där datorn är det enda som ger ifrån sig ljus. Jag var faktiskt förra veckan påväg att uppdatera här, jag till och med började inlägget. Sedan var det troligtvis någonting annat som fångade min uppmärksamhet och jag glömde bort denna blogg. Igen. Helt ärligt skulle jag kunna uppdatera här varje dag men mitt liv är, för omvärlden, ganska händelselöst. Själv trivs jag bra. Lite mindre skolarbete skulle vara fint, men snart är det lov och till veckan har vi endast en inlämning och ett nationellt prov vi inte kan öva till. Skulle jag nu uppdatera här, skulle det endast handla om vilket ämne jag pluggar på idag, eller vad jag och Maria sysslar med - vilket är typ, skratta åt meningslösa saker, beklaga oss, kolla grey's eller sova (vilket jag råkade göra förra gången hon var här). Detta är inget avslutningstal om hur jag kommer lägga ner min lilla blogg, eftersom jag har alldeles för många bilder här som jag tappat bort i min röriga röra aka dator. Nej, detta är dagens ursäkt till varför jag denna gång inte uppdaterat. Nåja, andra saker som hänt i mitt liv då? Hade biologi nationella i tisdags vilket var förvånandsvärt enkelt men urtråkigt. Fick reda på mitt nationella prov i svenska - läsförståelse - där jag fick ett B, gjorde en tyska redovisning och fick A samt fått A på mina två senaste soprov. Det var nog allt tråkigt betygskit för denna gång, nu återgår jag till att kolla grey's så hörs vi!
Charmig bild utanför tjejernas skoltoalett. Till veckan har jag troligtvis bättre bilder att bjuda på, ska fota porträtt på söndag!

Orkar inte börja om från början


Just nu sitter jag med tre livsavgörande alternativ på vad jag ska tillbringa den kommande timman med; Ska jag kolla på Grey's? Orkar jag börja om och kolla på oth? Elleeer, ska jag släpa mig upp till stationen och springa lite? Det sistnämnda kan vi väl alla vara överens om är egentligen det bästa alternativet. Egentligen. Vi får väl se. Annars har jag tillbringat dagen med att kolla kläder och bloggar. Var faktiskt ute på en promenad förut, vårväder för guds skull!
Ikväll är det mellofinal och mest på grund av att jag älskar Gina men även eftersom det tillhör att se finalen, kommer jag garanterat att tillbringa min kväll med att kolla på det. Från det ena till det andra, på tisdag åker jag, min klass och 9D till hufvudstaden för att kolla rikstan - hurra - och även gå några timmar på stan. Har kollat ut en jacka och hörlurar jag ska försöka få med mig hem. 
Skulle kunna skriva lite angående alla roliga prov, uppsatser och andra inlämningar jag har, meen, det är ungefär lika roligt att läsa som att göra dom själv. Vi hörs! 
 Helt nyredigerad bild från Gran Canaria. Drömmer mig tillbaka, puss

Jag är så aktiv i vilket fall


I'm baaack! Inte för att bloggen märkte att jag var borta eftersom jag aldrig uppdaterar i vilket fall. Men tillbaka är jag och jag har haft det såååå bra att jag bara vill tillbaka direkt. Så jäkla kallt i Sverige. Nåja, åkte från flygplatsen och sov i bålsta, sedan på morgonen for vi till hemåt men jag blev avsläppt på kilsberggården för att tillbringa ett dygn med undarbara människor jag saknat som skam. Hade det bara fantastiskt där med och ugh, imorgon är det skola. Därav sitter jag här en söndagskväll med en uppsats jag tänkte skriva åtminstone några rader på så min svenska lärare inte blir allt för ledsen. Såå, jag ska väl sätta fart, vi hörs! 
 
Nää, bilder har jag inte för dom har jag inte laddat över, men förhoppningsvis kommer dom upp någon gång i år!