15 dagar och en ny familjemedlem senare


Så nu var det ett tag sedan jag hörde av mig och det har ekat tomt här i, om jag minns rätt, 15 dagar. Anledningen? En otroligt söt liten valp som har flyttat hem till oss som gillar att bitas och äta mer än något annat. Påsk har hunnit passera och jag har hunnit träffa stora delar av den närmsta släkten. Har även hunnit med en kvartettåterträff och nu efter lovet hade vi en mysig eftermiddag på skolan med plusawards! Nu idag skrev jag ett nationellt prov i Engelska - vårt första skriftliga - och tiden efter skolan tillbringade jag med Maria framför några avsnitt av Castle. Nu så tänker jag gå och busa med min hungriga lilla bebis som är otrooooligt livlig när hon är hungrig och sedan tänker jag göra mat åt mig själv. Vi hörs! 
 
Denna bild är faktiskt tagen från en rörande buss när vi var påväg till Las Palmas på Gran Canaria!

Vad jag borde göra


Tänk att det alltid ska vara så svårt att börja ett inlägg. Att skriva "hej bloggen" känns inte riktigt som min grej och ja, jag vet inte hur man gör det helt enkelt. I alla fall, måndagens inlägg var tidsinställt så vad har jag sysslat med de senaste dagarna. Jag träffade Moa, Maria och Agnes och vi hade en reunionkväll hos Moa, åh vad jag saknar att träffa dem varje dag! Det var i alla fall supermysigt och det kändes behövligt. Så igår följde Maria med mig hem och vi städade lite runtom i huset så mamma blev glad haha. Sedan kollade vi serier, åt onyttigt och hade det bra. Idag ska jag fara till henne så fort jag har städat lite till, fått i mig mat och om jag har tur så hinner jag även träffa systeryster innan också. Så ja, jag borde väl egentligen inte sitta här utan sätta fart så, vi hörs! 
 
Två bilder ifrån något litet torg i gamla stan i Stockholm som jag och Maria hittade i somras. 

Moonlight


Detta med att ta bilder i mörkret är verkligen ingen favorit, med eller utan stativ har jag det svårt med att få med de önskade ljusen och försöka ta bort de oönskade ljusen. Nåja, det fantastiska månljuset som det bjöds på igårkväll var så vackert att ni får stå ut med den halvdåliga bilden. Självfallet så var ljuset vackrare i verkligheten, hela älven bara glittrade i silver.

Stockholm solnedgång


Saknar Stockholm såå mycket. Har ju planerat en resa dit i Juni med Agnes & Maria och kan inte komma på ett bättre sätt att starta sommarlovet på. Från det ena till den andra, vilket hemskt blåsväder det är utomhus?! Kan knappt öppna dörren utan att blåsa iväg usch. Jag håller mig dock inomhus för har dragit på mig en liten förkylning, har ont i halsen och har en ständigt rinnande näsa. Jaja, dagen har varit lika händelselös idag som igår som dagen innan det. Mormor fyllde i veckan så ska upp till henne och morfar snart för att fira henne lite. Imorgon ska jag troligtvis in till degerfors för att träffa mina tjejer men nu ska jag nog fixa iordning mig så hörs vi!
 
Hittade denna bild ifrån Stockholm när vi var där med klassen, åh, världens finaste stad!

Mat i mängder


Om ni bara visste hur hungrig jag blev av att gå igenom alla dessa matbilder jag hittade ifrån olika resor jag gjorde förra året haha. 
 

Årets alldeles första


Så idag bestämde jag mig för att jag skulle ta årets första självporträtt. Det är verkligen hemskt. Att stå i trädgården och ta kort på sig själv så att alla som går förbi kan se. Nu går det visserligen inte förbi så många här men det är fortfarande hemskt. Förutom det så har dagen varit ganska så händelselös, lovet till ära och så menar jag. Ja, finns väl inte så mycket annat att säga så nu ska jag gå och ha fredagsmys med la familia, vi hörs! 
 
Ja, här är två helt nya bilder, redigerade och klara, det var ju ett tag sen haha.

En bunt helt vanliga bilder


Jag skulle bara ta bort länkarna som tidigare fanns i menyn. Sedan skulle jag bara läsa igenom Amandas gamla blogg. Sedan skulle jag bara ändra typsnittet till samma som hon hade och sedan fastnade jag. Så har letat gamla meddelanden mellan mig och Amanda i hopp om att vi någonstans ska ha nämnt antingen hennes inloggningsuppgifter eller vilket typsnitt hon ville ha. Dessvärre hittade jag inte inloggningsuppgifterna men lyckligtvis så hittade jag typsnittet i vilket fall. Ja, sedan ändrade jag lite bilder i menyn och lite rubriker och typsnitt och så fortsatte det. Alldeles nyss satte jag mig och redigerade en bunt bilder från lite här och var, majoriteten ifrån Tysklandsresan dock. Ja, övrigt så hade jag endast en lektion idag och nu har jag alltså påsklov, woho. Nu ska jag ta tag i mitt liv - dvs sätta på ett nytt avsnitt av Veronica Mars - så hörs vi! 
 
Fråga mig snälla inte varför jag har cirkus 20 bilder liknande med den där första på taggtråden, VARFÖR tog jag ens bild på en simpel taggtråd?? Nåja, den var rolig att redigera och få leka lite med den haha.

1 vecka blev 12 dagar


Så det var ett tag sen nu. Tänkte att jag skulle ta mig ut och fotografera, ja, någonting så fort jag var klar med allt skolarbete men nu är jag det och vädret är så dåligt att jag tar inte ett steg i onödan utanför dörren. Nåja, som jag sa så är jag klar med allt skolarbete så har tagit mentalt lov redan. Så dagen till ära slutade jag vid elva och mötte upp mamma som var i Örebro, vi handlade lite och åt sedan lunch innan vi åkte hem igen. Sedan har jag inte gjort mer än att måla naglarna och fira mormor som fyller idag - hurra! Nu på kvällen har jag kollat Sveriges mästerkock upplaga junior och annat som tvn haft att erbjuda. Imorgon blir min sista dag i skolan innan jag tar påsklov (!!) och det ska firas på något sätt, oklart hur än dock. Vi hörs! 
 
Här får ni en bild från ett soligt Tyskland och en svartvit bild på mig (ifall ni glömt hur jag såg ut) som jag tror jag lagt upp på alla mina sociala medier nu heh 

Smultronställen


För att fira att jag fått sommarjobb så får ni två bilder ifrån två ställen som gör mig glad!

Idag har varit en händelserik dag för att vara en rutten torsdag. Startade dagen med en tripp till min gamla skola för att dela ut enkäter om privatekonomi, fortsatte sedan dagen med en fika i solen och en svenska lektion. Imorgon har jag mitt första nationella på gymnasiet så tillbringade eftermiddagen med att förbereda mitt tal inför det och sedan nu på kvällen såg jag äntligen filmen "Divergent" som hade smygpremiär här i Sverige idag. Den var så obeskrivligt bra, nästan i klass med "Catching Fire" haha. Dessutom fick jag besked om sommarjobb idag och det kändes sååå skönt att ha det klart! Nu ska jag jobba med psykologin och sen sova, vi hörs! 

Att matcha bild och inlägg


En vecka och två skoldagar kvar till lov, kämpa Filippa, kämpa. Nej men allvarligt, misstänker att jag snart kommer drunkna i skolarbete. Nog om det, jag börjar alltid mina inlägg med att berätta hur jag ligger till i skolan, har ingen aning om varför haha, det är väl ungefär sämsta möjliga sätt? Nåja, imorgon ska vi till min gamla skola för att hälsa på samt lämna några enkäter om privatekonomi, blir nog bra skulle jag tro! Så vad har jag sysslat med sen förra gången jag uppdaterade? Har haft något misstänksamt virus i magen som tog en vecka på sig för att försvinna, usch. Annars så var vi och hälsade på våran lilla bebis Chili idag. Är bara två veckor kvar nu, längtar sååå! Nu ska jag återgå till psykologins superintressanta värld, vi hörs! 
 
Det här med att matcha inläggets text med bild är inte riktigt min grej men här är två bilder ifrån Tysklandsresan i somras!