På andra sidan bronWell, eftersom jag lyckades släpa mig den långa vägen från ena sidan bron till den andra för att ta två av dessa tre bilder för att sedan redigera dem, så var jag ju tvungen att lägga upp dem. Den tredje bilden som egentligen skulle vara på hallonsmoothie men fokusen istället hamnade på blommorna är tagen för flera veckor sedan. Har i alla fall haft en lång men mycket bra dag med Maria. Vi packade ihop en picknik och tog oss till stranden för lite sol och bad. Imorgon drar jag mig mot karlskoga för att träffa mina fina vänner som jag inte sett på alldeles för länge. Vi hörs!

Så som alla dagar bör varaSitter i ett väldigt mörkt vardagsrum med en halvt sovandes Maria bredvid mig. Är hemma från sommarjobbet och det är väl med blandade känslor haha. Aldrig förut har jag så gärna viljat åka hem fast ändå absolut inte lämna? Det är visserligen otroligt skönt att vara hemma. Speciellt de här två senaste dagarna har varit sååå sköna när gå de där tio metrarna till bryggan har varit det jobbigaste jag behövt göra. Just nu väntar jag på att mamma och pappa ska komma hem - vilket de redan borde ha gjort - efter att inte träffat dem på drygt två veckor. Har en bunt redigerade bilder från framnäs klara att lägga upp, men vi får se hur det blir med det. Vi hörs! 

Polkagrisar & sommarjobbI väntan på att det nyaste pretty little liars avsnittet ska ladda så kändes det som det var dags att uppdatera här. Mina dagar har de senaste cirkus 12 dagarna bestått av morgon- eller kvällspass på framnäsgård utanför gränna tillsammans med Maria och Agnes. Jag medger att min rubrik kan vara aningen missledande då jag inte jobbbar med polkagrisar utan i ett kök. I vilket fall; Älskar framnäs, på riktigt. Det är underbart här. Saknar visserligen la familia och min säng, för att inte tala om Chilibom (ingen som följer mig på typ insta eller twitter kan väl ha missat det, eh, heh). Åker hem på söndag, önskar jag kunde säga att jag ska uppdatera bättre då men mitt minne är lika bra som en guldfisk så kommer väl glömma det. Nu ska jag återgå till att skratta åt de som jobbar då jag är ledig idag (!!). Mattias letade nyss efter isbitar i kylskåpet, jag lovar, det är otroligt underhållande. Vi hörs!