Bitglad och sockersöt


Åh världens finaste hund, var i och för sig endast 9 veckor på dessa bilder som är tagna för över en månad sedan men ändå. 

Flower Power


Jaaa, nu var det ju ett tag sen igen, men jag har mycket att berätta! Ska försöka sammanfatta mig kort - min specialitet höhö. Just idag hade jag inga lektioner så jag fick stanna hemma och ta sovmorgon, det klarar vi ju inte över. Skolan är fylld med nationella prov och de sista inlämningarna vilket innebär att den är lika rolig som alltid. Förra veckan åt jag fantastisk god mat på Wongs och övrigt så har jag mest kollat serier och mysit med Chili. Vädret har ju varit riktigt kasst men nu börjar det se ljusare ut och idag var jag faktiskt till och med ute och tog några kort på diverse blommor jag kunde hitta i trädgården. Inatt är det säsongsavslutning av Grey's Anatomy och även Sandra Oh's (Christina) sista avsnitt så jag har övertygat Maria att vi ska ha maraton idag. Nu ska jag ta mig upp (ner?) till cafét för en fika med mamma och sen kommer nog Maria, vi hörs! 
 
Tre helt nya bilder som kompensation för att jag inte uppdaterat här på vad som känns som veckor!

Valborg och fyra dagar till


Så mitt liv består just nu mest av plugg och valpmys, det ena bättre än det andra kan jag lova. Dagen inleddes med ett nationellt prov. Ja, jag vet, det är hemskt, klockan åtta på morgonen en måndag är det väl ingen som presterar sitt bästa? Det var visserligen relativt lätt så det borde inte vara någon större fara. I vilket fall så hade jag sedan lunch och en lektion innan jag slutade för dagen. Hann med den tidiga bussen hem och har efter det mest pluggat och även haft Maria över några timmar.
   Helgen spenderade jag på bästa sätt: med att plugga tyska. Nej, jag tog ju helg i onsdags och spenderade några riktigt bra dagar med Maria innan jag började med den tråkiga delen. Igår satt jag med tyskan hela dagen och kvällen med enda pausen för att äta och kolla partiledardebatt. Det var dock inte så hemskt som det låter, jag lovar. Nåja, nu har detta inlägg blivit - som så många andra gånger - väldigt långt och det är troligtvis ingen som fortfarande läser så jag ska återgå till tyskan så hörs vi! 
 
I brist på ork att redigera någon ny bild så får ni denna mycket gamla bild jag tydligen redigerat någon gång...